🔺گوگل از مدل هوش مصنوعی GenCast برای پیشبینی پیشرفته آبوهوا رونمایی کرد
🔹گوگل بهتازگی اقدام به معرفی مدل هوش مصنوعی GenCast کرده که برای پیشبینی وضعیت جوی با رزولوشن بالا طراحی شدهاست.
🔹️قابلیتهای آن در مقایسه نمونههای دیگر، پیشرفتهتر است؛ بهطوری که میتواند وضعیت آبوهوا تا ۲۵ روز آینده را پیشبینی نماید.
https://eitaa.com/kaffashhr
❌️مواظب باشید اخبار مزخرف و دروغ و ساخته شده با هوش مصنوعی رو نکنن تو پاچهتون!
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها
@Bidari_Media
🔺 امکان تشخیص موارد بیشتری از سرطان پستان با #هوش_مصنوعی
🔹 نتایج یک مطالعه حاکی از آن است که زنانی که از ماموگرافی تقویت شده با هوش مصنوعی استفاده کردهاند، بیشتر از کسانی که این #فناوری را انتخاب نکردهاند، شانس تشخیص ابتلا به #سرطان را داشتهاند./#سیتنا
خبر در لینک👇
https://citna.ir/node/311883
🆔 Telegram
💢 انقلاب هوش مصنوعی
«علم را بدون کتابخانه و کاغذ» مبنای برنامهریزی آینده قرار دهیم!
✔️استاد رسول جعفریان:
🔹مرکز نور که تاکنون دو نسل کاری از آن سپری شده است. نسل اول در اوائل دهه هشتاد شکل گرفت و تاثیر عمیقی بر جای گذاشت. دورهای بود که برنامههای کتابخانهای و موضوعی شکل گرفت و در حاشیه آنها کارهای دیگری هم انجام شد. در آن دوره، سی دیهای نور السیره، تاریخ ایران، فقه و اصول، تفسیر، فلسفه و کلام، ادعیه و بسیاری دیگر تولید و سبب شد تا کتابهای دورهای مهم، کنار گذاشته شده از نسخه دیجیتال استفاده شود.
🔸در دهه نود، نسل دوم شروع بکار کرد که به تدریج از نوعی هوش مصنوعی ساده در مشابهت یابیها، وصل کردن عبارات و مفاهیم به یکدیگر، و اقدامات مشابه استفاده شد، و در کنار آن با ایجاد نورمگز و نور لایب قدمهای بزرگی برداشته شد.
🔹اکنون ما در آغاز نسل سوم با گسترش حوزه هوش مصنوعی، با کوله باری از تجربه اما متاسفانه با مشکلات جدی در تکنولوژی روبرو هستیم. باید اندیشید که چه باید کرد و چه راهی را باید دنبال کرد؟ از هم اکنون میشود گفت، انقلابی که هوش مصنوعی ایجاد میکند، انقلابی همه جانبه است.
🔸بخش قابل توجهی از جامعۀ علمی ما، مقصودم هم حوزه علمیه و هم مراکز علمی آموزش و پرورش و دانشگاهی است، متاسفانه هنوز از نسل اول هم عبور نکرده است. ما باید برای فعال کردن جامعه علمی خودمان که هنوز «امت کاغذ» است، فکری بکنیم. مساله امروز ما این است که ما باید «علم را بدون کتابخانه و کاغذ» مبنای برنامه ریزی آینده قرار دهیم.
#هوش_مصنوعی
👈 ادامه مطلب: http://ijtihadnet.ir/?p=76716
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
💢بسترهای تعاملی هوش مصنوعی با علوم اسلامی
🔹استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه مشهد، عمده نیاز علوم اسلامی را به هوش مصنوعی در دو حوزه دانست و گفت: عمده نیاز ما به هوش مصنوعی در دو حوزه نشر اطلاعات و تولید اطلاعات است. در حوزه نشر اطلاعات اسلامی در سه حوزه نیاز بیشتری احساس میشود: ۱. احکام شرعی، ۲. مباحث فلسفی و کلامی و ۳. مشاورههای دینی. حوزه تولید اطلاعات، دارای دو قسم کلی است: ۱. باز تولید اطلاعات؛ ۲. تولید اطلاعات جدید.
🔹استاد درایتی به سه چالش در بخش تولید اطلاعات جدید میپردازد: چالش اول تعریف سامانههای معرفتی مثل سامانه معرفتی اخلاقی و تربیتی. چالش دوم مواجهه با مسائل نوظهور و مستحدثه است که پیش از این سابقه نداشتهاند؛ مثلا آیا میتوان از ماشین به جای قاضی استفاده کنیم؟ چالش سوم بحث نظامسازیهایی است که بر اساس علوم اسلامی باید انجام شود. مسائل مستحدثه نگاههای خرد فقهی به مسئله است؛ ولی مسئله سختتر این است که ما بتوانیم نظامسازی کنیم و آیا این را میتوان به وسیله ماشین انجام داد یا خیر؟ و چه تمهیداتی برای این کار نیاز است؟
#هوش_مصنوعی
👈 مشروح مطلب: http://ijtihadnet.ir/?p=76713
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرکت لهستانی Clone Robotics از ربات انساننمای Clone Alpha رونمایی کرد؛ رباتی با اندامها و عضلات مصنوعی که میتواند حرکات بدن انسان را تقلید کند.
این ربات با استفاده از فناوری Myofiber ،فعالیت عضلات انسان را با دقت بالا بازسازی کرده و با ۱۶۴ درجه آزادی حرکت، از ۴ دوربین تشخیص عمق و صدها سنسور پیشرفته برخوردار است.
--------------------------🔹️🔸️------------------------
دیده بان دنیای دیجیتال🛰
Rubika.ir/dideban_majazi
😳😳گوگل #تراشه جدیدی به نام "ویلو" معرفی کرده است که ادعا میکند میتواند مشکلی را در پنج دقیقه حل کند که حل آن برای #سریعترین ابررایانههای جهان ۱۰ سپتیلیون سال طول میکشد. 10 سپتیلیون سال یعنی 10,000,000,000,000,000,000,000,000 سال .
💢این تراشه نشاندهنده پیشرفتی در محاسبات #کوانتومی است که هدف آن ایجاد رایانههای بسیار #قدرتمند مبتنی بر فیزیک ذرات است.
✅این اتفاق،دنیای #علم را متحول می کند و بسیاری از معادلات موجود فعلی دنیا را بر هم خواهد زد. یکی از تحولات احتمالی این تراشه، عملکرد آن در جمع آوری داده های آموزشی #هوش_مصنوعی است که از این پس حیرت آور خواهد شد.
🌟سرعت #تحولات علمی جهان در یک سال اخیر به حدی زیاد و #پرشتاب شده است که گاهی باورپذیر نیست. به شکلی که گویا در این 12 ماه به اندازه کل تاریخ، علم #پیشرفت کرده است.
○┈••••✾•🍀💐☘️•✾•••┈○
کانال دکتر همت در ایتا و تلگرام
🆔 @dr_hemmatt
AIReport.pdf
581K
📊 خلاصه فارسی گزارش شاخص هوش مصنوعی 2024
💡 این فایل شامل نکات کلیدی گزارش بینالمللی Artificial Intelligence Index Report 2024 است که توسط دانشگاه استنفورد منتشر شده است.
📁 این گزارش جامع به بررسی جنبههای مختلف پیشرفت در هوش مصنوعی، از جمله تحقیقات، عملکرد فنی، اقتصاد، مسائل اخلاقی، تنظیم مقررات، و کاربردها در علم، پزشکی و آموزش پرداخته است.
🔻🔻🔻حکمرانی هوشمند🔻🔻🔻
🆔 @AIGovernance
t.me/AiGovernanc
هر نسل چقدر از هوش مصنوعی استفاده میکند؟ (تصویر)
بر اساس ارقام گردآوریشده از گزارش شاخص روند کار ۲۰۲۴ مایکروسافت که از ۳۱ هزار کارمند در ۳۱ کشور مورد بررسی قرار گرفته است، میزان بهرهگیری از ابزارهای هوش مصنوعی در محل کار به تفکیک نسلها به شرح زیر است:
نسل زد (z) ۸۵ درصد
هزارهها ۷۸ درصد
نسل ایکس (x) ۷۶ درصد
بومرها ۷۳ درصد
نسل زد (z) بهعنوان گروهی از افرادی تعریف میشود که بین اواخر دهه ۱۹۹۰ و اوایل دهه ۲۰۱۰ به دنیا آمدهاند و به نظر میرسد با اینترنت بسیار آشنا هستند. نسل ایکس (x) به افرادی اطلاق میشود که بین اواسط دهه ۱۹۶۰ تا حدود ۱۹۸۰ متولد شدهاند. هزارهها بهعنوان افرادی تعریف میشوند که بین ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۶ متولد شدهاند و بومرها افرادی هستند که بین سالهای ۱۹۴۵ تا ۱۹۶۵ پس از جنگ جهانی دوم به دنیا آمده است که نرخ زادوولد بهطور موقت افزایش پیدا کرد و بهطور کلی به افراد مسن اطلاق میشود.
منبع
🔻🔻🔻حکمرانی هوشمند🔻🔻🔻
🆔 @AIGovernance
t.me/AiGovernanc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدیو بهطور کامل با هوش مصنوعی Sora ساخته شده / OpenAI سرانجام پیشرفتهترین هوش مصنوعی ویدیوساز دنیا را عرضه کرد
🔹کاربران سرویسهای اشتراک پلاس و پرو ChatGPT میتوانند با Sora ویدیو بسازند.علاوهبر متن، با استفاده از عکس و ویدیو هم میتوانید با Sora ویدیو بسازید.
🔹در این ابزار قابلیت «Storyboard» وجود دارد که امکان ساخت ویدیوهای دنبالهدار را با پرامپتهای مختلف فراهم میکند.
🔹محدودیت ساخت ویدیو با Sora عبارتند از:
»»کاربران نسخه پرو: ماهیانه ۵۰۰ ویدیوی ۲۰ ثانیه ای تا رزولوشن ۱۰۸۰
البته کاربران سرویس پرو بعد از تمام شدن این محدودیت، امکان ساخت تعداد نامحدودی ویدیو با زمان آمادهسازی طولانی تر را خواهند داشت.
»» کاربران نسخه پلاس: ماهیانه ۵۰ ویدیوی حداکثر ۵ ثانیه ای تا رزولوشن ۷۲۰
هوش مصنوعی تراز انقلاب
@resane1403
😳ترامپ، دیوید ساکس را به عنوان "تزار(امپراتور) هوش مصنوعی و رمزارز" منصوب کرد!!!
💢امپراتور هوش مصنوعی و رمزارز، عنوان یک #مقام جدید در کاخ سفید است است که ترامپ آن را ایجاد کرده است.
♻️ظاهرا وظیفه تزار #هوش_مصنوعی این است که منابع عمومی و خصوصی را در جهت توسعه این #فناوری متمرکز کند و جایگاه آمریکا را بهعنوان رهبر جهانی در حوزه هوش مصنوعی #تثبیت کند.
🔹پیش از این رویترز گفته بود، ایلان #ماسک بهعنوان "تزار (امپراتور) هوش مصنوعی" انتخاب نخواهد شد، اما انتظار میرود او در شکل دادن به آینده هوش مصنوعی و موارد استفاده از آن همکاری کند.
🔸جدید ترین اخبار دنیای تکنولوژی و هوش مصنوعی را از پلتفرم های ما دنبال کنید :
🌐 https://zil.ink/esf_ai
#هوش_مصنوعی_اصفهان