bandani_moharam_roze 3 ta 6.mp3
17.74M
#فایل_صوتی
وقایع تاریخی سوم تا ششم #محرم الحرام
استاد بندانی نیشابوری
#سخنرانی
#اهل_بیت
#امام_حسین_علیه_السلام
#کربلا
#تاریخ
#تقویم_شیعه
کانال رسمی
@moshabber
✍شب پنجم به نام حضرت عبدالله بن الحسن علیهماالسلام
💠قال الامام المجتبی علیه السلام : ما أنَا بِمُذِلِّ المُؤمِنينَ ولكِنّي مُعِزُّ المُؤمِنينَ ، إنّى لَمّا رَأَيتُكُم لَيسَ بِكُم عَلَيهِم قُوَّةٌ سَلَّمتُ الأمرَ لأِبقى أنا و أنتُم بَينَ أظهُرِهِم ، كَما عابَ العالِمُ السَّفينَةَ لِتَبقى لأِصحابِها و كَذلِكَ نَفسِي و أنتُم لِنَبقى بَينَهُم
🔰امام حسن مجتبی عليهالسلام فرمودند: من نه خواركننده مؤمنان، بلكه عزّت بخش آنانم. وقتى ديدم شما در برابر دشمن قدرتى نداريد، كار را به او واگذاشتم تا من و شما در ميان آنان باشيم. همچنان كه آن فرزانه [خضر] كشتى را سوراخ كرد تا براى صاحبانش باقى بماند، و اين چنين است حكايت من و شما تا در ميان آنها باقى بمانيم.
📚ميزان الحكمه، حدیث 1051
🔰 شیخ مفید در کتاب الإرشاد (ج۲ ص۱۱۰) چنین نقل میکند : پس از آن که «مالک بن نسر کندی» با شمشیرش به سر مبارک امام حسین(علیه السلام) زد، امام پارچهای درخواست فرمود و با آن سر مبارکش را محکم بست و عمامهای بر کلاه خود بست. شمر و دیگران هم به جایگاه خود بازگشتند. زمانی گذشت تا امام بار دیگر به میدان بازگشت و آنها هم بازگشتند و آن حضرت را محاصره کردند.
عبدالله پسر امام مجتبی(علیه السلام) هنوز به حد بلوغ نرسیده بود و در خیمهگاه با زنان به سر میبرد. هنگامی که متوجه حمله دشمن به جانب امام شد، از خیمهگاه بیرون دوید. او سراسیمه و شتابان رو به جانب امام حسین(علیه السلام) رفت و در کنار عمویش ایستاد. حضرت زینب (علیهاالسلام) او را دنبال کرد و به او رسیده بود. او تلاش کرد که آن کودک را نگه دارد. امام حسین(علیه السلام) به خواهرش فرمود: «احبسیه یا اخیه؛ ای خواهرم! او را نگهدارید.» آن کودک از این که بازداشته شود، سخت امتناع میورزید. او به عمهاش گفت: «والله لا افارق عمّی ؛ سوگند به خدا، از عمویم جدا نمیشوم.»
🔰 نحوه شهادت عبدالله بن الحسن(علیه السلام) : ناگاه «ابجر بن کعب» شمشیر خود را به سوی امام پایین آورد. عبدالله فریاد زد: «ای پسر زن ناپاک! وای بر تو! آیا میخواهی عمویم را بکشی؟» بَحر قصد ضربه زدن به امام را داشت.ناگاه عبدالله دستش را پیش آورد تا ضربه را از امام دور سازد. ولی دست مبارکش تا پوست قطع شد و دست آویزان گشت. کودک فریادش بلند شد: «یا امتاه؛ ای مادرم!» حسین(علیه السلام) او را در بر گرفت و به سینه چسبایند و فرمود: «ای فرزند برادرم! بر آنچه به تو رسیده صبر کن و آن را به حساب خیر بگذار؛ چرا که خداوندا تو را به پدران صالحت ملحق خواهد کرد.»
امام دست خود را به آسمان بلند کرد: «پروردگارا! قطرات باران را از اینها دریغ بدار و برکات زمینت را از اینها باز دار؛ پروردگارا! پس اگر تا هنگام (مرگ) آنها را مهلت داده و بهرهمند میسازی، بین آنها تفرقه بینداز و هر کدام را به راهی جداگانه بدار؛ و سردمداران را هرگز از اینها راضی مدار؛ چرا که اینها ما را دعوت کردند تا که یاریمان کنند، سپس بر ما دشمنی کردند و ما را کشتند.»
ابوالفرج گوید: در نهایت عبدالله به دست «حرملة بن الکاهل الاسدی» به شهادت رسید.
🔰در زیارت ناحیه مقدسه آمده: «السلام علی عبدالله بن الحسن بن علی الزکی» و سپس بر قاتل او به نام «حرملة بن کاهل الاسدی» نفرین شده است.
پا برهنه شد و به میدان زد داد میزد عمو رسیدم من
دست من هست پس نبُر دیگر تیغِ زیر گلو
....رسیدم من
تا بیایم غریب لب تشنه با خدا دردِ دل مُفصَّل کن
با مناجات گوشه ی گودال نیزه ها را کمی معطّل کن
چه قدر دیر آمدم تیغی بوسه بر دست مهربانم زد
قاری خوش صدای آل الله چه کسی نیزه بر دهانت زد
✅وحدت، همیشه و به صورت کلی ممدوح نبوده و تفرقه نیز در همه مواردش مذموم نیست:
واژه گان (وحدت و تفرقه) دو کلمه ای است که از سالیانی دور برای استضعاف امت ها، مورد سوء استفاده دشمنان قرار گرفته است.
گر چه این دو کلمه در لحظه ی ابتدای تلفظ، به زبان آدمی شیرین و گوارا به نظر می رسد، اما در واقع و حقیقت امر همانند زهر عقربی است که با طعامی خوش مزه ممزوج شده است.
ای کاش دوستان نیز به جای تاکید بر دو واژه ی (وحدت و تفرقه) بر کلید واژه ی (حق و باطل) عنایت داشتند.
آری، وحدت بر محور باطل از ناپسندیده ترین امور عالم به حساب می آید، در مقابل تفرقه در برابر باطل، علاوه بر تایید عقلی مورد تاکید شرع مقدس نیز می باشد.
برای همین، وقتی تمام دنیا با صدام ملعون متحد شدند تا حق را پایمال نمایند، کلید واژه ی (حق)، به درستی توسط امام راحل رضوان الله تعالی علیه استعمال شد و سکه ی رائج محافل و منابر و رسانه ها گردید. بعد از جنگ تحملی هشت ساله ی صدامیان با ایرانیان، نام نبرد حق علیه باطل عنوان با مسمایی برای آن گردید؛ زیرا حق، با قلّت افرادش و یا با گذشت زمان تبدیل به امر ناپسند نمی شود. بر خلاف کلمه (وحدت) که در برخی از استعمالاتش به امر قبیح عقلی و شرعی تبدیل می گردد، همچون وحدت تمام عالم بر علیه ایران.
اکنون که کشور ما در محاصره اقتصادی بی سابقه از طرف جامعه ی جهانی قرار دارد، درک مطلب فوق الذکر دور از ذهن ها نیست.
در خلال مطالعات کتاب های تاریخی و حدیثی در موارد فراوانی مشاهده شده که یکی از حربه های طواغیت، علیه پیامبران و حجت های الهی، متهم نمودن آنان به وحدت شکنی و تفرقه آفرینی می باشد.
مثلاً: قریش به رسول خدا و طواغیت ثلاثه به امیر مومنان و معاویه بر امام حسن و یزید بر امام حسین و ابن زیاد بر جناب مسلم و... چنین اتهام ناروایی را وارد کرده اند.
#یادداشتهای_علی_قربانی
#وحدت #تفرقه
#حق #باطل
#ایران #صدام
┏━━✨💐💐✨━━━┓
@ALIG09149246694
┗━━✨💐💐✨━━━┛