حبط.mp3
3.39M
عبادت چهل ساله ما کجاست؟
چرا نمازمان ما را به معراج نمیبرند؟
در محضر علامه مروجی سبزواری
🔴 این ملعون امشب باید بابت خون کودکان معصومی که خورده جواب پس بده
#آدرنوکروم موجود در خون بچه باعث شده چشمانش قرمز شود
#فراماسونری
#ایلیومیناتی
#نظم_نوین_جهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بخشی از مراسم افتتاحیه CERN برای تونل Gotthard Base.
(آیین شیطانی)
#ایلیومیناتی
#فراماسونری
#ایلیومیناتی
#نظم_نوین_جهانی
هدایت شده از @Imam7tom
4_5958443481616613467.mp3
4.93M
🌺 روز شنبه
💎روز زیارتی حضرت رسول صلوات الله علیه
4_5789754934509437924.mp3
4.76M
#نقطه_سر_خط ۴ (مهارت جبران گناه)
👈تا بعضی از بیماریها در روحت وجود دارن؛
جبران خطاهای گذشته ات یه کم سخت میشه.
برای اینکه بتونی به آرامش برسی؛
اول این دوتا رو نابود کن؛
❌بخل و حسادت
#استادشجاعی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
recording-20200915-111035.mp3
15.05M
🎙صوت کامل سخنرانی استاد روح(حفظه الله)
📎 موضوع:
در محضر علی علیه السلام
جلسه صد و بیست و سوم
📅 تاریخ:۱۳۹۹/۰۶/۲۴
🌐 #جلسه_مجازی
#کرونا
#امام_علی
کلید بدبختی 24.mp3
8.08M
#کلید_بدبختی 24🗝
#استاد_محمد_شجاعی
🔹دشمن ترین مردم نزد خدا، بنده ای است که اگر برای کِشت دنیا خوانده شود دست به کار می شود
و اگر برای کِشت آخرت خوانده شود، تنبلی می کند!
🔸گویی آنچه انجام داده بر او واجب است و آنچه در آن سستی کرده از او ساقط
🔺نهج البلاغه خطبه ۱٠۳
#حدیث_مهدوی
«. . . إِذَا أَذِنَ اَللَّهُ لَنَا فِی اَلْقَوْلِ ظَهَرَ اَلْحَقُّ وَ اِضْمَحَلَّ اَلْبَاطِلُ وَ اِنْحَسَرَ عَنْکمْ »
هرگاه خداوند به ما اجازه دهد که سخن گوییم، حقّ ظاهر خواهد شد و باطل از میان خواهد رفت و خفقان از [سرِ] شما برطرف خواهد شد.
بحار الأنوار ، جلد۵۰، ص ۲۲۸
┈**÷••✾•🍃♥️🍃•✾••÷**┈
#دور_نبینیم
امام کاظم علیه السلام فرمودند :
اگر به ما بگویند این امر (ظهور) تحقق نمی پذیرد، مگر بعد از دویست یا سیصد سال(و آن را دیر ببینیم) دلها دچار سختی و قساوت گردد.
📚(الکافی، ج ۱، ص ۳۶۹)
پی نوشت :
سعی کنیم ظهور را دور نبینیم و به مردم امید بدهیم که ظهور امام زمان ارواحنافداه بسیار نزدیک است و از دعا کردن برای ظهور غافل نباشیم.
غیبت حضرت ولی عصر ارواحنافداه و انتظار برای ظهور آن حضرت در انسان باعث خودسازی و روحیه بندگی خواهد شد.
# فرج نزدیک است ان شاالله 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به مناسبت گوربهگور شدن شاهزاده فيليپ، همسر ملکه دراکولا انگلیس:
🔸گزارش سفر ملکه و همسرش به ایران و بازدید از تخت جمشید، ۸ سال بعد از کودتا.
✍️فواد ایزدی
انگلیس به ایران به چشم مستعمره خودش نگاه میکرد که به برکت انقلاب گورشون رو گم کردند و رفتند
طرفداران زمان شاه به دختران قبل از انقلاب نگاه کنید نهایت کرامت زن ایرانی همین بود برهنگی !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروژه ی نرمالیزیشن یا عادی سازی حضور شیاطین جنی یا مادی شدن آنها در زندگی انسان توسط خر #دجال یا هالیوود
ایمان اکبرآبادی
#صهیونیزم_جهانی
حتما ببینید و نشر دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 رفتار عجیب خواجه نصیرالدین طوسی
🔸 استاد عالی
🔴 قبله کجاست؟ «کعبه معظمه در مکّه» یا پترا در اردن؟
🌕 اخیرا کلیپی در فضای مجازی در حال باز نشر است مبنی بر اینکه قبلهٔ مسلمین شهر پترا در اردن میباشد نه کعبه در مکه. این ایده و عقیدهٔ کفرآمیز برای نخستین بار از سوی یک غیرمسلمانِ اسلام ستیز به نام «دن گیبسون» مطرح شده؛ که برای رد این ادعای واهی و شیطانی هزاران دلیل، در کنار آیات، نصوص متعدد و متواتری در منابع و مجامع اصیل حدیثی شیعه در اثبات قبله بودن کعبه در مسجدالحرام و شهر مکه وجود دارد و قبله قرار دادن مکانهایی جز کعبه در شهر مکه بدعتی آشکار است و هرکس قبله خود را جز به سمت مکه تغییر دهد علاوه بر اینکه دچار بدعتی آشکار گشته نماز او هم باطل است! امام باقر علیهالسلام فرمودند: «لَا صَلَاةَ إِلَّا إِلَى الْقِبْلَةِ» «هیچ نمازی نیست مگر به طرف قبله». البته تاثیر و تلبیس این ملاعین و ادعاهای جاهلانهٔ آنها فقط در افراد سست ایمان مؤثر خواهد بود و آنان را دچار شک و تردید میکند؛ اما مومنین و پیروان حقیقی قران و اهل بیت علیهمالسلام هرگز چنین اباطیلی برایشان پزیرفته نیست و در قبله بودن کعبه در مکه دچار ذرهای تردید نخواهند شد.
⭕️ در این راستا یک عده از جاهلان گمراه، منافق و معاند شیعه بر اساس جهالت بافی یک کافر، همصدا با او اعلام میدارند که بله قبله همان پترا در اردن است، نه کعبه در مکه! و اوج بیسوادی، گمراهی و استدلالهای آبکیشان از این قرار است:
➖نام مکه در قرآن نیامده
➖نام کعبه در قرآن نیامده(مگه پترا اومده؟)
➖کعبه در مسجد الاحرام نیست
➖مسجدالحرام در مکه نیست
➖بکّه با مکّه فرق دارد
➖کعبه در شهر پترا در کشور اردن بوده است و توسط عبدالله بن زبیر به مکه انتقال یافته است،(دقیقا نظر پیروان احمدالحسن همین است)
➖چون از اقدامات اولیه امام زمان علیهالسلام در هنگام ظهور، تخریب مسجد کوفه و درست کردن قبله آن است، بنابراین قبله همان شهر پترا است.
➖یا چون امام زمان عجلالله فرجه در هنگام ظهور، امور صعبی را به مردم عرضه میدارند و مردم تاب پزیرش آن را ندارند و منکر خواهند شد، پس قبله به سمت کعبه در مکه نیست و هرکس نپزیرد که قبله شهر پترا است در مقابل امام خواهد ایستاد! در صورتی که تمامی روایات دلالت دارند که حضرت مهدی علیهالسلام طبق سنت پیامبر صلواتالله علیه و آله عمل نموده و تمام سنتهای از دست رفته و تحریف شده در زمان پیامبر اکرم را احیا و جاری خواهند ساخت. پس این جماعت قطعا خودشان در مقابل امام خواهند ایستاد.
امام باقر علیهالسلام میفرمایند: «لَا یَشُکُّ الشِّیعَهًُْ فِی شَیْءٍ مِنْ أَمْرِ الْقَائِم»
«شیعیان شک در چیزی از کار حضرت قائم علیهالسلام ندارند!!!»
⭕️ قبل از ارائه اسناد یک سوال دارم: طبق نص صریح روایات و اطلاعات مهدوی، منجی حقیقی در کجا ظهور میفرمایند؟ حضرت جبرئیل علیهالسلام و ۳۱۳ تن در کجا با حضرت آقا بیعت میکنند؟ پاسخ در کنار کعبه در مکه است! به این ترتیب دشمن با ایجاد یک قبلهٔ ساختگی و به دنبال آن یک منجی ساختگی و دروغین قصد دارد سناریوی آخرالزمانی و نقشه پلید ابلیس را اینگونه به اجرا درآورد تا افراد زیادی را به ورطه هلاکت و تباهی بکشاند...
🔴 نام مکه در قرآن:
وَ هُوَ الَّذي كَفَّ أَيْدِيَهُمْ عَنْكُمْ وَ أَيْدِيَكُمْ عَنْهُمْ بِبَطْنِ مَكَّةَ مِنْ بَعْدِ أَنْ أَظْفَرَكُمْ...
او كسى است كه دست آنها را از شما، و دست شما را از آنان در دل مكّه كوتاه كرد... (فتح/۲۴)
🔴 نام کعبه در قرآن:
«جَعَلَ اللهُ الْكَعْبَةَ الْبَيْتَ الْحَرامَ قِياماً لِلنَّاسِ وَ الشَّهْرَ الْحَرامَ...»
«خداوند، كعبه بيت الحرام را وسيلهاى براى استوارى و سامان بخشيدن به كار مردم قرار داده...» (مائده/۹۷)
🔴 آیهٔ تعیین قبله در قرآن...
قَدْ نَرى تَقَلُّبَ وَجْهِكَ فِي السَّماءِ فَلَنُوَلِّيَنَّكَ قِبْلَةً تَرْضاها فَوَلِّ وَجْهَكَ شَطْرَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ وَ حَيْثُ ما كُنْتُمْ فَوَلُّوا وُجُوهَكُمْ شَطْرَهُ وَ إِنَّ الَّذينَ أُوتُوا الْكِتابَ لَيَعْلَمُونَ أَنَّهُ الْحَقُّ مِنْ رَبِّهِمْ.
نگاههاى انتظارآميز تو را بهسوى آسمان [براى تعيين قبلهی نهايى] مىبينيم! اكنون تو را بهسوى قبلهاى كه از آن خشنود باشى، بازمىگردانيم. پس روى خود را به سوى مسجدالحرام كن. و هرجا باشيد، روى خود را به سوى آن بگردانيد. و كسانى كه كتاب آسمانى به آنها داده شده، به خوبى مىدانند اين فرمان حقّى است از ناحيهی پروردگارشان...(بقره/۱۴۴)
🔴 وقتی خداوند کعبه را به خواست پیامبرش قبلهٔ مسلمانان قرار میدهد...
🌕 آقا امام عسکری علیهالسلام فرمودند: خداوند به حضرت رسول صلیالله علیه و آله زمانیکه در مکّه بود، امر فرمود که رو به سوی بیتالمقدّس نمازگزارد و حتّیالامکان کعبه را بین خود و بیتالمقدّس قراردهد و چنانکه امکان آن فراهم نباشد به سمت بیتالمقدّس نمازگزارد؛ همانگونه که بود. رسولخدا در طول سیزده سالی که در مکّه حضور داشت، چنان میکرد. ولی پس از ورود به مدینه حدود هفده یا شانزده ماه مجبور بود جهت عبادت خود را از خانهٔ کعبه بهسوی بیتالمقدّس منحرف گرداند. جمعی از عاصیان یهودی میگفتند: «به خدا سوگند! محمد صلیالله علیه و آله ندانست که چگونه نماز بخواند و بههمین خاطر بهسوی قبلهٔ ما و با بهرهگیری از راه و روش ما نمازش را به جای آورد». و این برای پیامبر سنگین و سخت بود که به این سبب به یهود وابسته شود و نیز قبلهشان را نمیپسندید و کعبه را دوست میداشت. پس چون جبرئیل نزد ایشان آمد، حضرت رسول به او فرمود: «ای جبرئیل! حقیقتاً من دوست دارم که خداوند مرا از بیتالمقدّس بهسوی کعبه بازگرداند. و اینکه من به قبلهٔ یهود نماز گزارم، مرا میآزارد». پس جبرئیل به پیامبر گفت: «از خداوند تحوّل بهسوی کعبه را تقاضا کن که او خواستهٔ تو را رد نکرده و تو را از رسیدن به آرزویت محروم نمیگرداند.» جبرئیل پس از اتمام دعای حضرت، به آسمان صعود کرد و پس از گذشت ساعتی بازگشت و فرمود: ای محمّد! (آیه ۱۴۴ سوره بقره را آورد) و بازوان پیامبر را گرفته و بهسوی 👈کعبه برگرداند.
«وَ ذَلِکَ أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ لَمَّا کَانَ بِمَکَّهًَْ أَمَرَهُ اللَّهُ تَعَالَی أَنْ یَتَوَجَّهَ نَحْوَ الْبَیْتِ الْمُقَدَّسِ فِی صَلَاتِهِ وَ یَجْعَلَ الْکَعْبَهًَْ بَیْنَهُ وَ بَیْنَهَا إِذَا أَمْکَنَ وَ إِذَا لَمْ یَتَمَکَّنْ اسْتَقْبَلَ الْبَیْتَ الْمُقَدَّسَ کَیْفَ کَانَ فَکَانَ رَسُولُ اللَّهِ یَفْعَلُ ذَلِکَ طُولَ مُقَامِهِ بِهَا ثَلَاثَ عَشْرَهًَْ سَنَهًًْ فَلَمَّا کَانَ بِالْمَدِینَهًِْ وَ کَانَ مُتَعَبِّداً بِاسْتِقْبَالِ بَیْتِ الْمَقْدِسِ اسْتَقْبَلَهُ وَ انْحَرَفَ عَنِ الْکَعْبَهًِْ سَبْعَهًَْ عَشَرَ شَهْراً أَوْ سِتَّهًَْ عَشَرَ شَهْراً وَ جَعَلَ قَوْمٌ مِنْ مَرَدَهًِْ الْیَهُودِ یَقُولُونَ وَ اللَّهِ مَا دَرَی محمد کَیْفَ صَلَّی حَتَّی صَارَ یَتَوَجَّهُ إِلَی قِبْلَتِنَا وَ یَأْخُذُ فِی صَلَاتِهِ بِهُدَانَا وَ نُسُکِنَا فَاشْتَدَّ ذَلِکَ عَلَی رَسُولِ اللَّهِ لِمَا اتَّصَلَ بِهِ عَنْهُمْ وَ کَرِهَ قِبْلَتَهُمْ وَ أَحَبَّ الْکَعْبَهًَْ فَجَاءَهُ جَبْرَئِیلُ فَقَالَ لَهُ رَسُولُ اللَّهِ یَا جَبْرَئِیلُ! لَوَدِدْتُ لَوْ صَرَفَنِیَ اللَّهُ تَعَالَی عَنْ بَیْتِ الْمَقْدِسِ إِلَی الْکَعْبَهًِْ فَقَدْ تَأَذَّیْتُ بِمَا یَتَّصِلُ بِی مِنْ قِبَلِ الْیَهُودِ مِنْ قِبْلَتِهِمْ. فَقَالَ جَبْرَئِیلُ: فَاسْأَلْ رَبَّکَ أَنْ یُحَوِّلَکَ إِلَیْهَا فَإِنَّهُ لَا یَرُدُّکَ عَنْ طَلِبَتِکَ وَ لَا یُخَیِّبُکَ مِنْ بُغْیَتِکَ فَلَمَّا اسْتَتَمَّ دُعَاؤُهُ صَعِدَ جَبْرَئِیلُ ثُمَّ عَادَ مِنْ سَاعَتِه قالَ... فَأَخَذَ بِعَضُدَیْهِ فَحَوَّلَهُ إِلَی الْکَعْبَهًِْ»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱، ص۷۱۴
📗بحارالأنوار، ج۴، ص۱۰۴
📗الإمام العسکری، ص۴۹۲
📗بحارالأنوار، ج۸۱، ص۵۹
📗الاحتجاج، ج۱، ص۴۰
📗مستدرک الوسایل، ج۳، ص۱۷۴
🔴 از اول هم قرار بود که خانه کعبه قبله مسلمین باشد:
«إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنّاسِ لَلَّذي بِبَكَّةَ مُبارَكاً وَ هُدىً لِلْعالَمينَ»
نخستين خانهاى كه براى مردم و نيايش خداوند بنا نهاده شد، همان است كه در سرزمين مكّه است؛ كه پربركت، و مايهٔ هدايت جهانيان است. (آل عمران/۹۶)
🌕 امیرالمومنین علیه السلام در تفسیر این آیه فرمودند: منظور از آن این است که اوّلین خانهای که قبله برای عبادت و نماز افراد مکلّف و مقصد حجّشان و محلّ ادای مناسک حج قرار داده شد، این خانهای است که در مکّه است؛
«أمیرالمؤمنین :فِی قَوْلِهِ تَعَالَی إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِی بِبَکَّةَ مُبارَکاً إِنَّ فِیهِ أَقْوَالًا مِنْهَا أَنْ یَکُونَ الْمُرَادُ بِذَلِکَ أَنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِعِبَادَهًِْ الْمُکَلَّفِینَ قِبْلَهًًْ لِصَلَاتِهِمْ وَ غَایَهًًْ لِحَجِّهِمْ وَ مُؤَدًّی لِمَنَاسِکِهِمْ هَذَا الْبَیْتُ الَّذِی بِبَکَّهًَْ وَ إِنْ کَانَ مِنْ قَبْلِهِ بُیُوتٌ لَیْسَتْ هَذِهِ صِفَتَهَا.»
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۲، ص۶۸۰
📗مستدرک الوسایل، ج۳، ص۱۷۸