🔴 از اول هم قرار بود که خانه کعبه قبله مسلمین باشد:
«إِنَّ أَوَّلَ بَيْتٍ وُضِعَ لِلنّاسِ لَلَّذي بِبَكَّةَ مُبارَكاً وَ هُدىً لِلْعالَمينَ»
نخستين خانهاى كه براى مردم و نيايش خداوند بنا نهاده شد، همان است كه در سرزمين مكّه است؛ كه پربركت، و مايهٔ هدايت جهانيان است. (آل عمران/۹۶)
🌕 امیرالمومنین علیه السلام در تفسیر این آیه فرمودند: منظور از آن این است که اوّلین خانهای که قبله برای عبادت و نماز افراد مکلّف و مقصد حجّشان و محلّ ادای مناسک حج قرار داده شد، این خانهای است که در مکّه است؛
«أمیرالمؤمنین :فِی قَوْلِهِ تَعَالَی إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذِی بِبَکَّةَ مُبارَکاً إِنَّ فِیهِ أَقْوَالًا مِنْهَا أَنْ یَکُونَ الْمُرَادُ بِذَلِکَ أَنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِعِبَادَهًِْ الْمُکَلَّفِینَ قِبْلَهًًْ لِصَلَاتِهِمْ وَ غَایَهًًْ لِحَجِّهِمْ وَ مُؤَدًّی لِمَنَاسِکِهِمْ هَذَا الْبَیْتُ الَّذِی بِبَکَّهًَْ وَ إِنْ کَانَ مِنْ قَبْلِهِ بُیُوتٌ لَیْسَتْ هَذِهِ صِفَتَهَا.»
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۲، ص۶۸۰
📗مستدرک الوسایل، ج۳، ص۱۷۸
🔴 «بکّه» نام دیگر «مکّه» است!!!
🌕 امام صادق علیه السلام فرمودند: مکّه را پنج نام است: «امّالقری»، «مکّه»، «بکّه» و «بسّاسه» و بسّاسه میگفتند برای اینکه هرگاه آنجا ستم میکردند ستمگران را از خود بیرون میکرد و نابودشان مینمود. و نام دیگرش «امّ رُحم» است چون هرگاه پایبند به این شهر میشدند مورد رحمت الهی میشدند»
«الصّادق:أَسْمَاءُ مَکَّهًَْ خَمْسَهًٌْ أُمُ الْقُرَی وَ مَکَّهًُْ وَ بَکَّهًُْ وَ الْبَسَّاسَهًُْ کَانُوا إِذَا ظَلَمُوا بِهَا بَسَّتْهُمْ أَیْ أَخْرَجَتْهُمْ وَ أَهْلَکَتْهُمْ وَ أُمُّ رُحْمٍ کَانُوا إِذَا لَزِمُوهَا رُحِمُوا.»
------------------------------
🌕 امام صادق علیهالسلام: مکان خانهٔ خدا، «بکّه» نام دارد و مکّه نام آن شهر است.
الصّادق: مَوْضِعُ الْبَیْتِ بَکَّهًُْ وَ الْقَرْیَهًُْ مَکَّهًْ.
-------------------------------
🌕 امام باقر علیهالسلام: بکّه مکان خانهٔ کعبه است و مکّه حرم میباشد و همان است که خداوند فرموده: «وَمَن دَخَلَهُ کَانَ آمِنًا.»
«الباقر:إِنَ بَکَّهًَْ مَوْضِعُ الْبَیْتِ وَ إِنَ مَکَّهًَْ الْحَرَمُ وَ ذَلِکَ قَوْلُهُ وَ مَنْ دَخَلَهُ کانَ آمِنا.»
--------------------------------
🌕 امام صادق علیهالسلام مکّه، بکّه نامیده شده است، چون مردم در آن مکان دور هم جمع میشوند.
«الصّادق: إِنَّمَا سُمِّیَتْ مَکَّهًُْ بَکَّهًَْ لِأَنَ النَّاسَ یَتَبَاکُّونَ فِیهَا.»
-------------------------------
🌕 عبداللهبنسنان گوید: از امام صادق علیهالسلام پرسیدم: «چرا به کعبه، بکّه گفتهاند»؟ جواب داد: «بهخاطر گریهٔ مردم در اطراف و در داخل آن».
عَنْ عَبْدِاللَّهِبْنِسِنَانٍ قَال: سَأَلْتُ أَبَاعَبْدِاللَّهِ لِمَ سُمِّیَتِ الْکَعْبَهًُْ بَکَّهًَْ؟ فَقَالَ: لِبُکَاءِ النَّاسِ حَوْلَهَا وَ فِیهَا.
------------------------------
🌕 علیبنجعفر از برادرش امام موسی کاظم علیهالسلام نقل میکند و میگوید: از او پرسیدم: «چرا مکّه بکّه نامیده شده است»؟ فرمود: «زیرا مردم در آنجا با دست به همدیگر فشار وارد میکنند؛ یعنی در آن مسجد در اطراف کعبه مردم با دست همدیگر را کنار میزنند»
«عَلِیُبْنُجَعْفَرِبْنِمُحَمَّدٍ، عَنْ أَخِیهِ مُوسَیبْنِجَعْفَر قَالَ: سَأَلْتُهُ عَنْ مَکَّهًَْ لِمَ سُمِّیَتْ بَکَّهًَْ؟ قَالَ: لِأَنَّ النَّاسَ یَبُکُّ بَعْضُهُمْ بَعْضاً بِالْأَیْدِی وَ لَا یَکُونُ إِلَّا فِی الْمَسْجِدِ حَوْلَ الْکَعْبَهًْ.»
-------------------------------
📗بحارالأنوار، ج۹۶، ص۷۷
📗بحارالأنوار، ج۹۶، ص۷۸
📗وسایل الشیعه، ج۱۳، ص۲۸۰
📗وسایل الشیعه، ج۱۳، ص۲۸۱
🔴 کعبه خانهٔ خدا و در مسجدالحرام در شهر مکه است!
➖رسول خدا صلیالله علیه و آله:
«یَا بُنَیَّ إِنَّ الْکَعْبَهًَْ بَیْتُ اللَّهِ»
ای فرزندم! کعبه، خانه خداست.
➖امام سجاد علیهالسلام:
«إِنَّ الْکَعْبَهًَْ بَیْتُ اللَّهِ»
بهراستی کعبه خانهٔ خداست.
➖امام صادق علیهالسلام:
«...وَ الْبَیْتِ الْعَتِیقِ الَّذِی بِبَطْنِ مَکَّهًَْ»
نه! سوگند به خانهٔ کعبه که درون مکّه است...
➖رسول خدا صلیالله علیه و آله:
«الْکَعْبَهًُْ فِی الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ»
کعبه در مسجدالحرام است!
➖امام باقر علیهالسلام:
«صَارَتِ الْکَعْبَهًُْ فِی الْمَسْجِدِ»
کعبه در مسجد الحرام است!
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۲، ص۵۰۲
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۱۴، ص۵۶۴
📗تفسیر اهلبیت علیهمالسلام ج۲، ص۵۰۶
📗الکافی، ج۲، ص۲۶
📗بحارالأنوار، ج۶۵، ص۲۵۰
📗بحارالأنوار، ج۲۷، ص۲۲۹
📗من لايحضره الفقيه ج ۱، ص ۱۹۸
🔴 کعبه قبــــــلهٔ حـق...
🌕 رسولالله صلیالله علیه و آله فرمودند:
«فَکَذَلِکَ قِبْلَهًُْ بَیْتِ الْمَقْدِسِ فِی وَقْتِهِ حَقٌّ ثُمَّ قِبْلَهًُْ الْکَعْبَهًِْ فِی وَقْتِهِ حَقٌّ»
«پس همان طور که قبلهٔ بیتالمقدّس در زمان خودش حق بود؛ قبلهٔ کعبه نیز در زمان خودش حق است.»
📗تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱،ص۶۲۴
📗التفسير الإمام العسکری، ص۴۹۲
📗تفسيرالصافي، ج ۱، ص ۱۹۴
📗 بحارالأنوار، ج۴، ص۱۰۶
📗بحارالأنوار، ج۸۱، ص۶۱
📗 الاحتجاج، ج۱، ص۴۲
📗مستدرک الوسایل، ج۳، ص۱۷۵
🔴 مسجد «ذوالقبلتین»...
⭕️ رسول خدا صلیالله علیه و آله تنها به دو قبله نماز خواند:
🌕 مسجد ذوالقبلتین مسجدی است که در آن قبله مسلمانان در حین یکی از نماز ظهر از بیت المقدس به کعبه تغییر یافت. پیامبر اسلام دو رکعت از نماز ظهر را به سوی بیتالمقدس و دو رکعت دیگر را به جانب کعبه گزارد. این امر در مسجد بنیسالم مدینه انجام شد، که بعدها به مسجد «ذوالقبلتین» یا دو قبلهای، مشهور گشت.
🌕 حضرت رسول صلیالله علیه و آله، در مدّت اقامت خود در مکّه و تا هفت ماه بعد از هجرت نیز به طرف بیتالمقدّس نماز میخواندند؛ در این هنگام یهودیان از او انتقاد کردند. به آن جناب گفتند: «تو از ما متابعت و پیروی میکنی، زیرا شما به طرف بیتالمقدّس که قبلهی ماست نماز میخوانی و ما قبل از تو به این قبله نماز میخواندیم.» پیغمبر اندوهگین شد و دوست داشت که خداوند قبله را به طرف کعبه تغییر دهد. حضرت در دل شب از منزل بیرون میرفت و به اطراف آسمان نگاه میکرد و منتظر فرمان خداوند بود. روزی که تغییر قبله پیش آمد، پیامبر در مسجد بنیسالم که همان مسجدی بود که اوّلین نماز جمعه را وقتی در مدینه بودند در آنجا خواندند نماز میخواند؛ او با آنان نماز ظهر را اقامه فرمود، حضرت دو رکعت به طرف بیتالمقدّس و دو رکعت به طرف کعبه ادا کرد. در این هنگام که در آن مسجد بود، این آیه شریفه نازل گردید: قَدْ نَری تَقَلُّبَ وَجْهِکَ فِی السَّماءِ فَلَنُوَلِّیَنَّکَ قِبْلَةً تَرْضاها(۱۴۴/بقره)
«وَ کَانَ رَسُولُ اللَّهِ یُصَلِّی إِلَی بَیْتِ الْمَقْدِسِ مُدَّهًَْ مُقَامِهِ بِمَکَّهًَْ وَ فِی هِجْرَتِهِ حَتَّی أَتَی لَهُ سَبْعَهًُْ أَشْهُرٍ فَلَمَّا أَتَی لَهُ سَبْعَهًُْ أَشْهُرٍ عَیَّرَتْهُ الْیَهُودُ وَ قَالُوا لَهُ أَنْتَ تَابِعٌ لَنَا تُصَلِّی إِلَی قِبْلَتِنَا وَ نَحْنُ أَقْدَمُ مِنْکَ فِی الصَّلَاهًِْ. فَاغْتَمَّ رَسُولُ اللَّهِ مِنْ ذَلِکَ وَ أَحَبَّ أَنْ یُحَوِّلَ اللَّهُ قِبْلَتَهُ إِلَی الْکَعْبَهًِْ فَخَرَجَ فِی جَوْفِ اللَّیْلِ وَ نَظَرَ إِلَی آفَاقِ السَّمَاءِ یَنْتَظِرُ أَمْرَ اللَّهِ وَ خَرَجَ فِی ذَلِکَ الْیَوْمِ إِلَی مَسْجِدِ بَنِی سَالِمٍ الَّذِی جَمَعَ فِیهِ أَوَّلَ جُمُعَهًٍْ کَانَتْ بِالْمَدِینَهًِْ وَ صَلَّی بِهِمُ الظُّهْرَ هُنَاکَ بِرَکْعَتَیْنِ إِلَی بَیْتِ الْمَقْدِسِ وَ رَکْعَتَیْنِ إِلَی الْکَعْبَهًِْ وَ نَزَلَ عَلَیْهِ قَدْ نَری تَقَلُّبَ وَجْهِکَ فِی السَّماءِ فَلَنُوَلِّیَنَّکَ قِبْلَةً تَرْضاها الْآیَاتِ»
📗بحارالأنوار، ج۱۹، ص۱۱۲
@Imam7tom
🔴 مسجد «ذوالقبلتین»... ⭕️ رسول خدا صلیالله علیه و آله تنها به دو قبله نماز خواند: 🌕 مسجد ذوالقبلت
🔴 با توجه به این حدیث شریف و دیگر احادیث فوق، رسول الله صلی الله علیه و آله در طول زندگانی پر برکت خود، جز به دو قبله نماز نخوانند؛(بیتالمقدس و کعبه)! حالا طبق قاعدهٔ جماعت گمراه و کذاب که ادعا دارند قبله حقیقی به سمت پترا در اردن است، آیا میتوان گفت چون پیامبر به سمت پترا در اردن نمازی نخواندند، پس نستجیر بالله، خاک به دهانمان(دهانشان) پیامبر مکرم اسلام صلیالله علیه و آله کافر از دنیا رفتهاند؟؟؟؟
مضافا اینکه هیچ سخن و اشارهای در کلام معصومین علیهمالسلام در باب قبله بودن مکانی جز کعبه در مکه وجود ندارد!
بعضی سخنان و ادعاها با اینکه تلخ است ولی خنده دار هم هست. از نادانی جهال مقدس مآب و حرف تلخ و بی سر وته این جماعت فقط باید خندید. هیچ فکر نمیکردم روزی مجبور شوم قبله را اثبات کنم.
در بخش های بعدی انشاءالله توضیح خواهیم داد که چرا حضرت مهدی علیهالسلام قبله مسجد کوفه را از ابتدا اصلاح خواهند نمود...
پایان بخش اول!
هدایت شده از @Imam7tom
❤️السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا❤️
💖🕊
صلوات خاصه امام رضا علیه السلام:
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های یک طلبه خطاب به مسئولین:
اگه مرد هستین باید عذرخواهی کنین!
تو صف مرغ کرونا نیست؟ تو ترکیه کرونا نیست؟ تو سفرهای نوروزی کرونا نیست؟
فقط تو جمکران و اماکن مذهبی کرونا وجود داره؟!
حکم منتشرشده در نشریه سایت Khamenei.ir درباره "روزه در ماه رمضان در هنگام شیوع بیماری کرونا"
🌷مهدی شناسی ۱۸۲🌷
🔷زیارت آل یاسین 🔷
🌹السلام علیک حین تَحمدُ و تَستغفِر🌹
🌼تَحمدُ از ماده و مصدر حمد و حمد به معنای ستایش و ثنا گوئى است. تَستَغفر از ماده و مصدر غفر و غفر به معنای پوشاندن و مستور کردن است. لذا غفرانِ گناه،مستور و ناپدید کردن آنست که از آن به عفو و بخشش گناه تعبیر میگردد.
🌼هرچه معرفت به خداوند بالاتر باشد حمد و استغفار فزون تری می طلبد.
آقا امام صادق از احوال رسول الله صلوات الله علیه و آله که خبر می دادند، فرمودند:اینگونـه بودنـد کـه در هـر روز
خداوند را سیصد و شصت مرتبه به تعداد رگهای اصلی بدن حمد می فرمودند.
🌼در استغفار معصومین، احتمالاتی وجود دارد:
1⃣استغفار از درجه پایین تر به درجه بالاتر:نظر به اینکه امام همواره در حال ترقی و صعود به قلّه های بلند تقرّب و محبـت و معرفـت و یقین است لذا هرگاه به درجه فراتر بالا می رود،از درجه ی پایین تری که قبلا در آن بوده است استغفار می کند.
2⃣امام همیشه خود را در حد تقصیر قرار می دهد. عظمت خداوند لایتناهی است و معصوم خود را از انجام آنچه سزاوار ذات خداست عاجز مـی بیند و
در معرفت و عبادت خدا خود را مقصر میداند و در دعاها و مناجات خـویش بـه درگـاه خداونـد عرضه می دارد:"سبحانک ما عرفناک حق معرفتک و ما عبدناک حق عبادتک... "
3⃣اشتغال به دنیا موجب بازماندن نسبی از راه خداست و لذا مقتضی استغفار برای امام معصوم است.
اشتغال به دنیا حتی در همان موارد مباح بلکه راجح نظیر گره گشایی از کار مـردم، تعلـیم و تربیـت انسانها، به نسبت، موجب دوری و بازماندن از حضور محفل انس و خلوت با خداونـد اسـت و در نظـر
امام معصوم مقتضی استغفار است.
4⃣امام معصیت امت را به خود نسبت می دهد و خود را گناهکار فرض می کند.
پیامبر و ائمه نسبت به همه موجودات مقام ولایت کلیه را دارند، لذا متمم و مقوم تمامی مخلوقـات و قلب عالم امکانند، و سایر بندگان – چه فرمانبردار و چه معصیت کـار – هماننـد اعضـاء و جـوارح ایشانند، بدین جهت گویی معصیت آنها را به خود نسبت می کنند، فرض میدهند، و خود را گناهکار
و در حقیقت استغفار آنان، از گناهان پیروان و شیعیانشان است. مثل پدری کـه بـه جـای پسـرش از جسارت او به دیگران معذرت خواهی کند اظهار شرمندگی می نماید.
🌼 در پایان این بخش به مولا و صاحب خـود عرضـه می داریم :"یـا أَبانَـا اسـتَغْفرْ لَنـا ذُنُوبنـا إِنَّـا کُنَّـا خاطئین"
"ما از اینکه شما را با اعمالمان در درگاه خدا شرمنده ساخته ایم شرمنده ایم. از مـا درگـذر و بـار دیگر برای ما از خداوند طلب مغفرت نما که تویی آبرودار نزد خدا و بدون شما روی سخن و بازگشت به خـدا را نداریم."
#مهدی_شناسی
#قسمت_182
#زیارت_آل_یاسین
part06_akharinaroos64kb.mp3
13.01M
📗کتاب صوتی
#آخرین_عروس
قسمت 6⃣
"داستان حضرت نرجس مادر امام زمان (عج) از روم تا سامرا "
اثر استاد #مهدی_خدامیان_آرانی
گوینده #هدی_سادات_موسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا به صورت ویژه منتشر شود
برای اولین بار، پخش اعترافات سید حسن ابطحی از بزرگترین منحرفین مهدویت ،
برسد به دست طرفداران او که همچنان از او حرف می زنند و تبلیغش را می کنند.
هدایت شده از @Imam7tom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد🕊
بخوان دعای فرج را که يوسف زهرا
زپشت پرده ی غيبت به ما نظر دارد
🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
.♡دعای فرج ♡
🍃إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ
محرم، نامحرم در لسان عرفان.mp3
3.27M
...کسی که به راستی میخواهد به آن مقام والا برسد که چشم قلب باز بشود، نامحرم همه عالم دنیاست، بر روح انسان دنیا نامحرم است، روح انسان از عالم خدا آمده است... ما محرمان عالم قدس هستیم... لذا اینکه میگوید به مردان بگو که چشمشان را از زنان بپوشند و به زنان بگو که چشمشان را از مردان بپوشند... این را وقتی که بخواهید به لسان عرفانی معنا کنید، اینجا محرم و نامحرمی در دایره روح باید معنا و تفسیر بشود. روح انسان از گلزار وجود الهی آمده است، از عالم قدس آمده است، لذا ما با قدسیان و ملکوتیان محرم هستیم، با اینجا نامحرم هستیم، با دنیا نامحرم هستیم، با آدم های دنیایی نامحرم هستیم... چه بسا که ممکن است انسان پدرش با او نامحرم باشد، مادرش با او نامحرم باشد، چه بسا فرزندش با او نامحرم باشد... هر کسی که دنیایی است...
...کسانی که در کار مراقبه هستند، یک مراقبت خیلی شدیدی از روحشان دارند، اینها وقتی که با یک آدم دنیایی مواجه میشوند خیلی زود احساس میکنند که سیاه شده اند، دلشان گرفت...
هدایت شده از @Imam7tom
زیارات یکشنبه.mp3
2.11M
🍃🧡〰️⭐️🌸⭐️〰️🧡🍃
🕌زیارت حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) در روزهای يكشنبه
🎤با صدای مهدی صدقی