⭕️ دوستانه با آقای قالیباف: بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
#مهدی_جمشیدی
1⃣ نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریب کاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
2⃣ اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
3⃣ چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی را به خطر افکند و به اعتبار و مکانتِ فرد، گزند برساند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
4⃣ قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
5⃣ دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍁🍂
🍂
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ روش های تشخیص شایعه از واقعیت
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍁🍂
🍂
⭕️ درباره اعتراضات برخی کارکنان ستادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
#سیاوش_آقاجانی
🔹به عنوان کسی که سالها در حوزه مطالبه گری صنفی کارکنان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی فعال بودم و به عنوان یکی از منتخبین همکاران کشور، کنشگری داشتم و در فضای مجازی، به صورت اداری و در جلسات حضوری با مسئولان ستادی و شخص وزیر محترم، مطالبات همکاران کشور را پیگیری می کردم امروز با یک واقعه بی سابقه مواجه شدم که البته برایم قابل پیش بینی بود.
🔹امروز همکاران ستادی یک تجمع مطالبه گرانه در وزارتخانه برگزار کردند در حالی که در تمام این سالها هرگز نتوانستیم یک نفر را پای مطالبه گری های خود بیاوریم که دست کم از زحمات ما در پیگیری های حضوری در وزارتخانه کاسته شود و البته این مسئله طبیعی بود حداقل تا زمانی که همکاران عزیز ستادی در توزیع منابع به صورت ویژه و خاص دیده می شدند.
🔹اما رویکرد دکتر عبدالملکی در توزیع همین منابع محدود عدالت گرایانه بود و کوشید تا همین منابع موجود را در ستاد متمرکز ننماید و این باعث شد کارکنان اجرایی در استانها بیش از همه این سالها مورد حمایت قرار بگیرند و رضایتشان بیش از گذشته جلب گردد و از این جهت اعتراض همکاران ستاد قابل پیش بینی بود خصوصا که نظرِ اصولی آقای وزیر در ممنوعیت استفاده از منابع و امکانات شرکتها و صندوقها در ستاد هم شاید بر این اعتراضات می افزود.
🔹نکته دیگر این که برگزاری تجمع اعتراضی دقیقا در زمانی که وزیر تحت شدیدترین فشارهای بیرونی قرار داشت چه از لحاظ این که به فشارهای بیرونی کمک میکند و چه از این نظر که وزیر را وزیر را برای عدول از رویکرد عدالت جویانه فعلی تحت فشار قرار میدهد هم قابل تأمل است به نحوی که فرضیه همراهی و هماهنگی دو جریان معترض داخلی و بیرونی را به شدت تقویت می کند.
🔹در پایان آرزو میکنم اصلاح نظام پرداخت غیرعادلانه موجود با توجه به دستور جناب رئیس جمهور هرچه زودتر نهایی و اجرایی گردد و بخشی از مشکلات معیشتی کارکنان این وزارتخانه با رفع تبعیض موجود بین دستگاه های مختلف مرتفع گردد و آرزو میکنم جناب آقای عبدالملکی نیز در ادامه راهی که در ابعاد مختلف آن، تحولگرایانه است همچنان موفق باشند.
🔻پی نوشت: در حالی که آقای عبدالملکی تحت شدیدترین فشارها قرار دارد و در حالی که شخصا حقوق و مزایای خود را همراه با کارکنان ستادی دریافت میکنم شاید مصلحت و منفعت شخصی اقتضا میکرد در این موضوع سکوت کنم، لیکن هیچ مصلحتی را بهتر از انصاف و هیچ منفعتی را بهتر از رضایت وجدان نمیدانم.
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍁🍂
🍂
66(2).mp3
19.5M
🇮🇷
🎙#صدای_ثامن(۶۶ )| هندسه ی #جهاد_تبیین؛ ایران امروز، دیروز و غرب معاصر
🍃🌹🍃
🎙 دکتر ابوذر یاسری
❌ ویژه سرشبکهها و ادمین کانالها
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/meyarpb
⭕️ عزم جدی وزیر کار در برکناری مدیران رانتخوار
🔹پس از عزم جدی وزیر کار در برکناری مدیران رانتخوار از این وزارتخانه و شرکتهای زیرمجموعهاش تحرکات مشکوک علیه حجتالله عبدالملکی افزایش یافته است.
🔹از هفت ماه پیش یعنی شهریور پارسال که عبدالملکی کارش را در وزارت کار آغاز کرد تخریب وی بدون کمترین استدلال منطقی (توسط موسوی لارگانی و با حمایت رانتخوران) کلید خورد؛ «جوان بودن» و یا اینکه «در فضای مجازی فعالیت میکند» و... بهانهای برای حمله به او شد.این هجمه پس از اینکه عبدالملکی در ٩ شهریور ١۴٠٠ تاکید کرد «اجازه کار به مدیران ناسالم را نخواهیم داد و تا الان ۲ نفر به علت فساد در شستا برکنار شدند» تشدید شد. مخالفان وزیرکار که ظاهرا از اقداماتش آشفته شده بودند در فضای مجازی و حقیقی سیل اتهاماتی همچون انتصابات فامیلی در وزارت کار، برکناری مدیران متخصص و... را مطرح کردند اما برای هیچ یک از این موارد سند و مدرکی ارائه نکردند.
🔸یک هزار مدیر ناکارآمد در وزارت کار برکنار میشوند
🔹وی با اشاره به اینکه یک هزار مدیر در مجموعه وزارت کار برکنار میشوند، گفت: ۲ هزار مدیر در این مجموعه داریم که پیشبینی ما این است که یک هزار مدیر دستپاک و کارآمد همچنان به کار خود ادامه خواهند داد و یک هزار دیگر باید برکنار شوند که از این تعداد ۳۵۰ نفر برکنار شده و مابقی در حال انجام است.تمام افرادی که ما عذر آنها را خواستیم یا بازنشسته شدند یا از سازمانهای دیگر به وزارت کار مأمور شده بودند و یا یکی از معیارها پنجگانه انتصاب رئیسجمهور را نداشتند.
عبدالملکی درخصوص انتصابهای گذشته در وزارت کار گفت: در گذشته نوع نگاه به صندوقهای زیرمجموعه این وزارتخانه متفاوت بوده و به نفع اعضای بازنشستگان و بیمهشدگان نبوده است متاسفانه انتصابهای سیاسی، سفارشی و جریان سازی رسانهای را شاهد بودهایم.از همان روزهای اول انتصابم، فهرستهایی از سوی نهادهای امنیتی رسید که در آن اسامی افرادی که در چارچوب زد و بندهای سیاسی و سفارشی، پستهای مدیریتی را اشغال کرده بودند، مطرح شد تا نسبت به وضعیت آنها رسیدگی شود به عنوان مثال فردی که یک سابقه خبری را داشت با رشته علوم سیاسی عضو هیئتمدیره یک شرکت بزرگ صنعتی شده بود.
🔹به گفته وی، تنها در یک لیست از سوی نهاد امنیتی، حدود ۱۰۰ نفرکه جزو فعالان رسانهای و توئیتری بودند در واحدهای اقتصادی و صنایع در سطح عضو هیئتمدیره و مدیرعامل مشغول به کار بودند؛ همچنین انتصابهای مسئلهدار حقوقی و فامیلی را داشتیم به عنوان مثال محکومان دستگاه قضایی و یا کارمند سازمانهای خارجی و یا افرادی که وابسته به رجال سیاسی بودند را داشتیم.
🔹گفتنی است وزارت کار دارای شرکتهای بزرگی است که فقط ارزش بازاری یکی از آنها با عنوان شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی موسوم به «شستا» شهریور سال گذشته 137هزار میلیارد تومان بود.
🔸سوءاستفاده تخریبگران از گلایه برخی کارکنان
🔹جریان مخالف وزیر کار طی روزهای اخیر هم با سوءاستفاده از گلایه برخی کارکنان ستادی وزارت کار که از گذشته نسبت به حقوقشان منتقد بودند نسبت به بزرگنمایی اجتماع آنها اقدام کرد و کوشید از این حربه هم برای تخریب وزیرکار بهره گیرد. این درحالی است که عبدالملکی در واکنش به این اقدام گفت: توفیق شد ساعاتی را با کارکنان ستاد وزارت کار گفتوگو کنم؛ گلایههای به حقی داشتند و البته قدیمی، از بیعدالتی در نظام پرداخت حقوق و دستمزد در کشور؛ ماههاست به پشتوانه حمایت رئیسجمهور، پیگیر پایان یافتن این بیعدالتی هستم.
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍁🍂
🍂
🔊🔊🔊🔊
🔰 #تمدید_شد
✅ دوره مجازی مرحله دوم نظام فکری انقلاب اسلامی بر مبنای اندیشه استاد مطهری/بینش مطهر + گواهی معتبر
🟠 با تدریس: دکتر ابوذر یاسری
عضو هیأت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) و دبیر انجمن مدرسان بیانیه گام دوم انقلاب کشور
📆 چهارشنبههای هر هفته ساعت ۱۹ الی ۲۰:۳۰
👈 تاریخ شروع دوره از ٣١ فروردین ۱۴۰۱
💢 مخاطبانی که مرحله اول رو نگذراندن هم میتوانند در این دوره شرکت کرده و مرحله اول را بعدا بگذرانند
محتواها و فایل های ضبط شده دوره اول همه موجود است، جای هیچ نگرانی نیست 😊
⬅️ جهت ثبت نام لطفا به آیدی @alavi_313 در ایتا یا به شماره 09190849441 پیام دهید
🌐 @M_t_istadeha
🆔 http://eitaa.com/analysts
🆔 eitaa.com/SyasatMotahar
dr.Yaseri - sazman-e-basij .mp3
19.33M
🔰 #سخنرانی_چند_رسانه_ای
🌀 #کیفیت_بالا
⭕️ هندسه ی جهاد تبیین؛ ایران امروز، دیروز و غرب معاصر
🔊 دکتر ابوذر یاسری
🔸دبير انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
🌀 به همراه: معرفی کتاب
🌀 پخش ویدئو
🔸ستاد سازمان بسیج مستضعفین، سالن ۵ آذر
🔹سه شنبه ٠١/٣٠ ساعت ٧:٣٠ صبح
🔰 جهت دریافت مستندات 👇
➕ به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🌼🍃
🍃
⭕️ تحلیل جنگ رسانه ای در موضوع رئیس مجلس
این موضوع، مسئله شخصی نیست بلکه در حال حاضر تبدیل به مسئله حاکمیتی شده است.
1⃣ آیا مجلس و دولت انقلابی مرتکب تخلفی شده یا عملکرد ضعیفی مانند مجلس گذشته داشته است ⁉️
✅ حاکمیت و به ویژه مجلس پرتلاش جمهوری اسلامی نه تنها تخلفی مرتکب نشده بلکه با تصویب قوانین مهمی به نفع مردم، زمینه هزاران وام، لغو مجوزها، افزایش حقوق کارگران، تصویب شفافیت دارایی مسئولین قوا و ... به افزایش رفاه و پیشرفت اقتصادی جامعه بسیار کمک کرده و تفاوت قابل توجهی با دولت و مجلس ضعیف قبلی ایجاد نموده است.
2️⃣ در بعد شخصی مسئله، آیا شخص دکتر قالیباف جرمی و خلاف قانون مرتکب شده است ⁉️
✅ خیر، اتفاق پیش آمده ربطی به شخص ریاست محترم قوه مقننه ندارد. و فرزندان وی نیز پس از مستقل شدن مسئولیتشان با خودشان است و با قانون.
♻️ واضح است که موضوع اعتراض جناب قالیباف در انتخابات به وزیر آموزش و پرورش، اعتراض کاملا بجایی و مربوط به تجارت و قاچاق پوشاک و ضربه زدن به اقتصاد کشور بوده است. اما موضوع فعلی، صرفا یک سفر و بدون خرید سوغاتی که اصل ماجرا هم کذب و دروغ درآمد.
3️⃣ آیا اساسا سفر به ترکیه خطاست یا گناه ⁉️
✅ قطعا سفر به ترکیه خلاف قانون نیست. باید عقلانی بیندیشیم و تحلیل کنیم. بله، اگر این سفر توسط رئیس مجلس یا رئیس جمهور و به منظور شرکت در یک اجلاس صهیونیستی به نام «بیلدربرگ» در دولت اصلاحات یا هر دولت دیگری بود به دلیل خیانت به منافع ملی قطعا باید فریاد زده و پیگیری حقوقی می شد.
4️⃣ با فرض اینکه جنجال آفرینان خانواده دکتر قالیباف را مجرم بدانند، باید پرسید آیا مجازات سفر دو خانم محترم به ترکیه اعدام است یا اجرای حد در ملأ عام یا حبس یا ...⁉️
✅ بی انصافی است اگر غیرقانونی و سلیقه ای با مسائل برخورد کنیم. از یک طرف، قائل به سهل گیری در برابر تخلفات عده ای در سطح جامعه شویم و از طرف دیگر حکم غیر انسانی صادر کنیم. اسلامیعدالت هرگز به معنای رفتار خلاف قانون نیست.
⚠️ رهبر معظم انقلاب در زمان دولت احمدی نژاد به دانشجویانی که در دیدار ماه رمضان، مدام دولت را از زاویه رحیمی و مشایی (دست راست و چپ رئیس جمهور) می کوبیدند چه فرمودند؟
♨️ ایشان با این مضمون فرمودند من هم این امور را می دانم ولی باید بین اهم و مهم، به امور اهم پرداخت که همان حرکت درست کشور است.
✅ آنچه مهم است، اینست که مواضع جریان انقلابی، نه افراطی و نه تفریطی بلکه عاقلانه و از موضع حاکمیتی ارائه شود.
➕ یادآور می شود، نگارنده از مریدان جناب قالیباف نیست ولی آنچه اکنون اهمیت دارد مرتبط با ریاست مجلس و حاکمیت نظام اسلامی است.
✍ #ابوذر_یاسری
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍁🍂
🍂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نقش دکتر قالیباف در گسترش صنعت دفاعی کشور از زبان فرمانده هوافضا
➕به #انجمن_مدرسان_بیانیه_گام_دوم بپیوندید👇
🆔 http://eitaa.com/analysts
🍁🍂
🍂