⚠️ دلایل اوضاع نابسامان گوشت قرمز در کشور ⚠️
با هدف افزایش قیمت و فرار مالیاتی
تروریستهای اقتصادی 17 هزار تن گوشت را در گمرک دپو کردهاند!!
در شرایطی که قیمت گوشت در بازار به حدود 100 هزار تومان در هر کیلو رسیده، مقامات مسئول اعلام کردهاند برخی واردکنندگان 17 هزار تن گوشت را برای کسب معافیت مالیاتی در گمرک دپو کرده اند!
به گزارش خبرگزاری تسنیم، درحالی که 17 هزار تن گوشت در گمرک مانده تا مشمول دریافت معافیت مالیاتی شود، هر کیلوگرم گوشت قرمز در بازار در محدوده 100 هزار تومان به فروش میرسد و مردم برای خرید گوشتهای تنظیم بازاری در صفهای طولانی میایستند.
بر اساس خبری که دادستان بندرعباس اعلام کرده، 17 هزار تن گوشت قرمز در گمرک بندر شهید رجایی دپو شده است؛ درحالی که این رقم معادل 17 درصد واردات سالانه گوشت قرمز است که وارد کنندگان به طمع بهرمندی از معافیت جدید گمرکی که دولت برای واردات گوشت قرمز در نظر گرفته در گمرک ذخیره کردهاند.
با توجه به افزایش قیمت گوشت طی هفتههای اخیر که یکی از دلایل آن اختلال در عرضه گوشت به وسیله این واردکنندگان است میتوان گفت این تروریستهای اقتصادی معیشت مردم را به بهای سود خود گروگان گرفتهاند.
در حال حاضر این وارد کنندگان از دو طرف سود میکنند از طرفی هم با افزایش قیمت گوشت در زمان فروش، سود میکنند و هم از جهت معافیت مالیاتی بهرهمند میشوند.
در این زمینه ابوالفتح ابوالهادی، دادستان بندرعباس اظهار داشت: با همه مسئولان از جمله سازمان بنادر، گمرک، جهاد کشاورزی و دامپزشکی دیدار و مستندات را دریافت و بررسی کردیم؛ در حال حاضر بخشی از این محمولهها که تحت عنوان کالای متروکه و بخشی دیگر که مربوط به سازمان پشتیبانی امور دام است، میتواند ترخیص شود.
وی درباره علت دپوی این حجم از گوشت گفت: بهدلیل اینکه این کار بهنفع واردکنندگان بوده تا از معافیتهای مالیاتی بهرهمند شوند، عامدانه اقدام به دپوی گوشت در این منطقه کردهاند. اگر خود واردکنندگان بهسرعت اقدام به ترخیص محمولههای گوشت کنند که خیلی خوب است در غیر این صورت، مجبور هستیم خودمان برای این کار اقدام کنیم.
در همین زمینه، منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام نیز بیان کرد: ورود این حجم گوشت به بازار تاثیر زیادی در تامین گوشت مورد نیاز و کاهش قیمتها خواهد داشت؛ ذخیره فعلی کشور برای گوشت قرمز 25 هزار تن است که این رقم بیسابقه است و حالا 17 هزار تن گوشت قرمز در گمرک باقی مانده و باعث شوکه شدن ما نیز شده است. وی افزود: در ماههایی که با کاهش عرضه گوشت قرمز در بازار و افزایش قیمت مواجه بودیم این گوشتها در گمرک ذخیره شده بودند. از نیمه اسفند میزان عرضه دام داخلی نیز در بازار افزایش خواهد داشت و قیمتها به تدریج کاهش مییابد.
همچنین، حمید ورناصری، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام بااشاره به اینکه براساس برنامهریزیها حدود ٤ هزار راس دام زنده وارد کشور شده، گفت: این اقدامات در تنظیم بازار گوشت و آرام شدن شرایط تاثیر بسزایی دارد به طوری که طی این مدت کوتاه قیمت هرکیلوگرم گوشت در بازار ١٠ هزارتومان ارزان شده است.
وضع قیمت گوشت در حال حاضر بگونهای است که حتی مسئولان مربوطه نیز آن را برنمیتابند؛ چنانچه سعید سلطانی، مدیرعامل اسبق اتحادیه سراسری دامداران ایران با بیان اینکه افزایش قیمت گوشت طبیعی است ولی نه تا ۱۲۰هزار تومان، گفت: سود ۵۰ هزارتومانی در هر کیلو به جیب دلال و واسطه میرود نه دامدار.
وی ادامه داد: گوشت دام سبک ما بهدلیل کیفیت بالای آن، بهشدت مورد علاقه کشورهای حاشیه خلیجفارس است و با توجه به افزایش چشمگیر قیمت دلار، برخی سودجویان دامهای کشورمان، حتی دامهای نارس را به این کشورها و حتی افغانستان قاچاق میکنند.
مدیرعامل اسبق اتحادیه سراسری دامداران ایران افزود: این تقاضای زیاد برای خرید دام ایران از سوی کشورهای همسایه بهاندازهای است که دام ما حتی بدون قرنطینه و گواهی سلامت به این کشورها قاچاق میشود (و از سوی دیگر) قاچاق دام داخلی و کم شدن تولید گوشت در داخل میتواند در گران شدن گوشت اثرگذار باشد.
سلطانی اضافه کرد: ایکاش واردکنندگان گوشت که با ارز دولتی 4200 تومانی، گوشت را به کشور وارد میکنند با سود معقول به بازار عرضه میکردند تا قیمت گوشت در بازار تعدیل شود ولی متأسفانه شاهدیم که گاهی این افراد، گوشتی را که با ارز 4200 تومانی وارد کردهاند، با قیمتهای بالاتر کنار گوشتهای داخلی میفروشند.
وی راجع به قیمت تمامشده گوشت گفت: قیمت بزغاله و بره در استانهای مختلف بین 35 تا 42 هزار تومان است و با احتساب 50 درصد گوشت هر دام زنده، قیمت هر کیلو گوشت برای دامدار بیش از 70 هزار تومان نخواهد بود ولی چه اتفاقی میافتد که همین گوشت با قیمت 120 هزار تومان به دست مصرفکننده میرسد.
📌 پاسخی به علی #مطهری
📍کی #فتنه جدید به پا میکند؟
به گزارش جهان نيوز، یکی از وبسایتهای اصلاحطلبان به تازگی متن جلسه سه جانبه سعید #حجاریان، مصطفی #تاجزاده و علیرضا #علویتبار درباره #انتخابات آینده را منتشر کرد.
جلسهای که در آن روند حرکت جریان سیاسی خاص در جریان انتخابات و #فتنه_آینده به وضوح مورد اشاره قرار میگیرد.
سعید حجاریان در بخشی از این جلسه که محتوای آن موضوع شرکت یا عدم شرکت چپها در انتخابات است، میگوید:
«مشکل مشروع و نامشروع بودن انتخابات نیست. من گمان دارم، سال آینده همین روزها، فشارهای اقتصادی و معیشتی بر مردم زیاد میشود و آنها فارغ از بحث سیاسی نهتنها به صندوق رأی بلکه از تمام سیستم اداره کشور قطع امید میکنند. یعنی، نه اصولگرا و اصلاحطلب میشناسند و نه به مجلس و دولت اهمیت میدهند. از این جهت انتخابات از معنا تهی میشود.»
تاجزاده که بعنوان حامی شرکت اصلاحطلبان در انتخابات بشرطها و شروطهاست اما پس از حجاریان میگوید:
من هم معتقدم اگر به نقطه بحران برسیم، ساخت قدرت باید تصمیمهای متفاوت بگیرد و به احتمال زیاد خواهد گرفت. ولی مستقل از آن، معتقدم با لغو نظارت استصوابی در هر شرایطی باید لیست بدهیم. برای اینکه یک گام به سمت دموکراسی است. اگر شورای نگهبان صلاحیت و پلتفرم کسانی را که فتنهگر خوانده میشوند، تأیید کرد، پروژه انتخابات را پیش میبریم. در غیر این صورت آن را #تحریم میکنیم و با مردم تحریمکننده هماهنگ میشویم.
ادامه #دورهمی اشاره شده به شرح زیر است:
علویتبار:
در این شرایط باید #شعار دیگری سر دهیم!
حجاریان:
ببینید! من همچنان میگویم مشکل مردم قانون نخواهد بود آنها سال آینده مسأله #معیشت دارند.
تاجزاده:
در چنین شرایطی شورای نگهبان به اصطلاح #فتنهگران را تأیید میکند یا خیر؟
حجاریان:
قطعاً مدیریت اوضاع را به اصلاحطلبان اصیل و فتنهگران نمیسپارند.
تاجزاده:
پس ما هم #تحریم میکنیم و مشکلی از این جهت نداریم.
هدایت شده از کانال مشرق
🔵📷 حسین فریدون در دادگاه کارکنان دولت
📀دادگاه رسیدگی به اتهامات حسین فریدون برادر رئیس جمهور پیش از ظهر امروز در مجتمع قضایی کارکنان دولت برگزار شد
عکسهای بیشتر👇
👉👉 mshrgh.ir/938380
💎 @MASHREGH_IR
هدایت شده از بینات؛ کانال خبر و تحلیل سیاسی
🔰خانم "الف" به بانک میرود. نوبت میگیرد. شمارهاش ۱۳۵ است. همانجا دوستش را میبیند که سه ساعت زود تر از او آمده و دو شماره در دستش دارد. یکی ۲۴ و یکی ۲۵. شماره ۲۵ را از او میگیرد و کارش را زود تر از ۱۱۰ نفر دیگر انجام میدهد و خوشحال بانک را ترک میکند.
🔰آقای "ب" راننده تاکسی است. هر روز دقایقی را فریاد میزند تا مسافرانش تکمیل شده و حرکت کند. امروز باران شدیدی میآمد. آقای "ب" کسی را سوار نمیکرد و میگفت که فقط دربست میرود.
🔰آقای "ت" در اتوبان میبیند که همهی ماشینها در ترافیک سنگینی هستند. وارد شانهی خاکی میشود و از چند صد نفر جلو میزند و بعد به داخل صف ماشینها میآید.
🔰خانم "ث" فروشنده است. کیفی میفروشد با قیمت ۲۰ هزار تومان. توریستی از همه جا بیخبر میآید که کیف را بخرد. قیمت را می پرسد. در جواب میشنود: ۶۰ هزار تومان.
🔰آقای "ج" کارمند است. در ساعتی که اوج کار است و مراجعین صف کشیدهاند، در اتاقش را بسته، چایی میریزد و مینشیند کنار همکارش هرهر میخندد.
✳️ یک لحظه با خودتان رو راست باشید و بپذیرید که همهی ما به اندازه "توانمان" متجاوزیم و دیکتاتور و ضایع کنندهی حق دیگران. حالا شما بیا و این مردمی که تجاوز به حق دیگری را هر روز و هر روز تمرین میکنند بگذار به عنوان مسئول یک کشور. اختلاس، دزدی و سواستفاده، طبیعی ترین نتیجهی ممکن خواهد بود. پس از این حجم از دزدی ها دیگر تعجب نکنید. مسئولین از هوا نازل نشده اند👉
@Drseddighi
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 انتقاد و فریادهای حجت الاسلام #رئیسی بر سر #روحانی
📌 انّ الله لا يُغيِّرُ ما بقوم حتّي يغيّرو ما بانفسهم»
▪️خداوند سرنوشت هيچ قومي و «ملّتي» را تغيير نمي دهد مگر آنكه آنها خود تغيير دهند
🌐 سوره رعد آیه
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر دست به برادرم بزنید اعلام جنگ می کنم 😳‼️
#فساد
✍بیداری ملت
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از خبرگزاری فارس
نامه نمایندگان به سران قوا در خصوص عدم برگزاری جلسات ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی
🔹جمعی از نمایندگان مجلس درحال تهیه و تدوین نامه ای ۸ بندی خطاب به رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس درباره عدم برگزاری نشست های ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هستند.
🔹در این خصوص «یوسفیان ملا»، عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفت وگو با فارس، ضمن انتقاد از عدم برگزاری نشست های ستاد، گفت که اکنون حدود ۵ هفته است که جلسات ستاد برگزار نمیشود و در این نامه از سران قوا خواستهایم علت عدم برگزاری جلسات را پیگیری کنند.
fna.ir/brwuks
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ای سنگی زد شیشه ای شکست بچه ای سرما خورد و مابقی ماجرای شیخ حسن ...
هدایت شده از دلداده انقلاب
#برادر پرزیدنت چه تفاوتی با سایر متهمان دارد که با کت و شلوار در دادگاه حاضر شده؟؟
#تبعیض
#فریدون
http://Sapp.ir/deldadegi
دلدادگی💙
اروپایی ها به دنبال امتیاز بدون هزینه در بحث پولشویی هستند
http://radiogoftogoo.ir/ChannelNewsDetailsBaztab/?m=170002&n=387479
✳️ دکتر #ابوذریاسری در برنامه #مناظره گفتگوی سیاسی #رادیوگفتگو (۹۷/۱۱/۲۹):
اروپایی ها به دنبال امتیاز بدون هزینه در بحث #پولشویی هستند.
#صوت و متن در:
http://radiogoftogoo.ir/ChannelNewsDetailsBaztab/?m=170002&n=387479
۱۳۹۷/۱۱/۳۰
استاد دانشگاه امام حسین (ع):
اروپایی ها به دنبال امتیاز بدون هزینه در بحث پولشویی هستند
یاسری گفت: اروپاییها سرانجام برای انجام تعهدات برجام پیش شرط گذاشتند و آن هم بحث پولشویی است که در این مبحث به دنبال گرفتن امتیاز هستند.
برنامه "گفتوگوی سیاسی" با موضوع(سناریوی جدید حفظ برجام بدون آمریکا از سوی اروپا، رویکردی مستقل اروپایی یا گامی به سوی برجام ۲ و ۳) در ادامه با حضور ابوذر یاسری، استاد دانشگاه امام حسین (ع) روانه آنتن شبکه رادیوگفتوگو شد.
ابوذر یاسری در مصاحبه با رادیوگفتوگو اظهار کرد: ما در برجام به لحاظ روشهای دیپلماسی و استفاده از کارشناسان حقوق بینالملل چه قدر توانستیم به آن چارچوب عقلایی که رهبری نیز در سخنانی به آن اشاره کردند، حرکت کنیم تا تعهدات در راستای آن باشد؟ آیا اگر همین چارچوب پیاده میشد، آیا باز هم شاهد خروج بدون هزینه آمریکا میشدیم یا خیر؟ به نظرم باید رفتار دو طرف متناظر میشد یعنی اگر آمریکا تعهداتی را شفاهی قبول کرد ما نیز باید تعهداتمان شفاهی بود، اگر طرف مقابل تعهداتش را کتبی میکرد ما نیز باید تعهداتمان را روی کاغذ میآوردیم.
وی افزود: به نظرم یکی از نقدهای اساسی به وضعیتی که امروز دچارش شدیم این است که چرا قبل از اینکه طرف مقابل وارد عمل شود، ما در حوزه عملی وارد شدیم و از طرفی مسالهای اینجا جای بحث جدی دارد که در گفتمان انقلاب اسلامی نیز محل سوال جدی است، مساله اعتماد است. اگرچه دولت یک وقتی گفت که در عرصه بینالملل اعتماد داشتن یا نداشتن خوشبین بودن یا نبودن مهم نیست، مهم تامین منافع ملی است. حال سوال این است اگر اعتماد داشته باشیم چگونه عمل میکنیم اگر نداشته باشیم چه رویکردی خواهیم داشت؟
این استاد دانشگاه امام حسین (ع) ادامه داد: در علم مدیریت نیز میگویند اعتماد خوب است اما کنترل بهتر است، یعنی اگر ما بدون اعتماد حرکت کنیم در واقع با سوءسابقهای که آمریکایی ها و اروپاییها در روابط با ما داشتند، لذا بحث بر سر این است اگر معاملهای بخواهد در قضیه معاهده برجام اتفاق بیفتد و ادامه پیدا کند، ما باید دقیقا شرایط را به عنوان یک دیپلمات ماهر بسنجیم، چهطور است که وقتی آمریکا برخوردی با روسیه میکند، روسیه بلافاصله یک واکنش متقابل نشان میدهد، اگرچه ما نمیگوییم تعدی بیش از اندازه بکنیم بلکه برخورد متقابل و هم سطح بروز دهیم. لذا این بحث اساسی است که در چارچوبه مذاکرات برجام مدنظر قرار گیرد، زیرا رعایت این نکات نیز در زمینه حفظ حداکثری منافع ملی است.
یاسری گفت: زمانی مسئولان محترم میگفتند ما در مذاکرات هیچ امتیازی ندادیم تا اینکه در بهمن ماه سال ۹۳ رهبر انقلاب در دیداری که داشتند، فرمودند ما سه امتیاز بزرگ در مذاکرات دادیم. اما چرا دادیم و این سه امتیاز چه بود؟ نخست دست از غنیسازی ۲۰ درصد برداشتیم، یعنی از ۲۰ درصد به ۳ و اندی رسیدیم. تعدادی از دستگاهها را از بین بردیم، آب سنگین اراک، بحث فوردو که تنها عامل ضمانت بود و به واقع در آنجا کار خاصی نمیکردیم، تنها ضمانتی برای تهدیدات اسرائیل علیه تسلیحات هستهای ما بود که آن را نیز مسکوت کردیم و این برخی از امتیازات داده شده بود.
وی افزود: هر چند باید یادآوری کرد که قاعدتا میز مذاکره، میز معامله است، هیچ دیپلمات یا علوم سیاسی خواندهای نمیگوید ما در مذاکرات تنها حرف میزنیم بلکه پای معامله در میان است. اما در مقابل امتیازاتی که دادیم، بنا بر آن بود که تحریمها برداشته شود، در مقابل چند بار اروپاییها و آمریکاییها گفتند ساختار تحریمها حفظ میشود و رهبری فرمودند اگر بناست که ساختار تحریمها حفظ شود، چه نیازی با مذاکره بود! بنابراین بر سر معاهده برجام بحثی نیست، زیرا به هر شکل اتفاق افتاد تا به اینجا رسید، اما نکته اصلی اینجاست که چگونه با شرایط فعلی منافع ملی خودمان را از آن به دست بیاوریم؟ از سوی دیگر شکلگیری برجام نشانه آن اقتدار و قدرت جمهوریاسلامی است که اروپا و آمریکا در جنگ سخت نتوانستند از ما بگیرند و تنها در پای میز مذاکره به بحث و تبادل نظر درباره آن پرداختند. در حال حاضر نکته ادامه برجام با حضور اروپاییهاست، آنها در ۷، ۸ ماه گذشته چند روش را پیش بردند.
استاد دانشگاه در مصاحبه با رادیوگفتوگو بیان کرد: اروپاییها سرانجام برای انجام تعهداتشان در برجام پیش شرط گذاشتند و آن هم بحث پولشویی است. جالب اینکه کارهای اروپاییها، ارتباطی با بحث پولشویی پیدا نمیکند. به نظرم آنها میخواهند در این میان اعمال زور کنند و از ما یک امتیاز بدون هزینهای بگیرند که به نظرم بعد از پولشویی همین روال ادامه پیدا خواهد کرد.