هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩روایت آیتالله عبد خدایی از دیدار امامخامنهای با آیتالله وحید خراسانی
🔹آیتالله وحید خراسانی در دیداری که در حرم امام رضا با معظمله داشتند، بار دیگر علاقه خود به ایشان را اثبات کردند.
🔹ضدانقلاب تلاش زیادی دارد تا تصویری دلخواه خود را از مراجع تقلید و علما به مردم نشان بدهد اما واقعیت این است که علما و مراجع تقلید همواره مدافع ولایت و نظام اسلامی بوده و هستند
http://tn.ai/1802067
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
📷تکریم آیتالله وحید خراسانی توسط علامه مصباح
http://tn.ai/1801965
📡. @TasnimNews
🌺🌺 چرا #رهبر جامعه به دلیل اشتباهی که دیگران مسببش بوده اند باید #اعتراف و #توبه نماید؟
اسلام مکتب رشد دهنده بسوی کمال بدون اجبار است.
اگر رهبر اجازه اشتباه ندهد، فکر جامعه رشد نمی کند، چون #فکراشتباه هماره به عنوان راه درست در ذهن جامعه تصور می شود و رهبری را مانع یک فکر درست و نافع به حال جامعه تصور می کنند.
و وقتی اجازه اجرای #فکراشتباه را می دهد، منجر به #ضرر و خسارت می شود.
اما نتیجه این خسارت #رشدفکری جامعه است که هدف اساسی اسلام و رهبران اسلامی از ازل تا ابد است.
استاد مطهری در کتاب #آزادیانسان از انتشارات #بینشمطهر ذیل درس #آزادیفکروعقیده راجع به راه رشد جامعه بیان می فرمایند:
[برایمطالعهاینسخنبهکتابمزبورمراجعهفرماییدیاعضو #کانالسیاستمطهر
@SyasatMotahar
شوید]
ببینید بعضی اعترافات رهبر کبیر انقلاب را:
امام خمینی(ره):
« #من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته #اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، #اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان گر چه در آن موقع هم من #شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با #صلاحدیدوتأییددوستان قبول نمودم»
🔷♦️🔸مرداد ۱۳۵۸:
« #ما در مسامحه با ضدانقلاب # کردیم و #من #توبه میکنم از این #اشتباهی که کردم»
🍀 @IslamicRevolutionaryAnalysts
‼️امام بارها گفت من در فلان قضیه #اشتباه_کردم!!
🔰 عظمت روحی امام
🔰 همهی مسئولین طراز اول کشور این را از امام شنیده بودند که بایستی آماده باشیم؛ اگر چنانچه از ما عیب گرفتند، نگوئیم ما بالاتر از اینیم که عیب داشته باشیم، بالاتر از اینیم که به ما انتقادی وارد باشد. خود امام هم همین جور بود. ایشان، هم در نوشتههای خود - بخصوص در اواخر عمر شریفش - هم در اظهارات خود، بارها گفت من در فلان قضیه اشتباه کردم. اقرار کرد به این که در فلان قضیه خطا کرده است؛ این خیلی عظمت لازم دارد. روح یک انسانی باید بزرگ باشد که بتواند یک چنین حرکتی را انجام دهد؛ خودش را منسوب کند به اشتباه و خطا. این معنویت امام بود، این اخلاق امام بود؛ این یکی از ابعاد مهم درس امام به ماست.۱۳۹۰/۰۳/۱۴
محور نامه اقتصاددانان تغییر #تفکر_لیبرالیستی دولت بود
🔸یک استاد اقتصاد در دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به نامه اخیر 38 اقتصاددان به دولت اعلام کرد اقتصاددانان خواهان تغییر تفکر اقتصادی دولت که تفکر لیبرالیسم اقتصادی بود، شدهاند.
ابوالقاسم حکیمیپور در گفتوگو با خبرگزاری فارس با اشاره به ارسال نامه ۳۸ اقتصاددان به رئیسجمهور و اینکه هر زمان که شرایط بحرانی میشود تازه به فکر ارائه راهکار میافتیم اظهار داشت: قبلاً هم کارشناسان اقتصادی از اینگونه نامهها به رئیسجمهور نوشته و آن را رسانهای کرده بودند اما واکنش مقام معظم رهبری نیز به این نامه و تمجید از آن نشان دادند که حل مشکل اقتصادی کشور چقدر اهمیت دارد.
وی افزود: نامه اول اقتصاددانان به رئیسجمهوری در سالهای گذشته به علت مشکلات نقدینگی مطرح شده بود چرا که نقدینگی از ۴۴۰ هزار میلیارد تومان با یک رشد 3/5 برابری به یک تریلیون و ۶۰۰ میلیارد تومان رسید و این یک تهدید برای تورم و اقتصاد کشور محسوب میشد.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: به هر حال در نامه دوم به رئیسجمهور، اقتصاددانان خواهان تغییر تفکر اقتصادی دولت که یک تفکر لیبرالیسم اقتصادی بود، شدند اما دولت متأسفانه در پنج سال گذشته گوش شنوا به این اخطارها و هشدارها نداشته است.
به گفته حکیمیپور، موضوع مهمی که در نامه دوم به رئیسجمهور به آن توجه شده است این است که برای مبارزه با فساد اقتصادی دستگیر شدن چند دلال هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد.
وی بیان کرد: متأسفانه فساد در خود دولت هم وارد شده و این سؤال مطرح است که انتخاب معاون ارزی بانک مرکزی بر چه مبنایی بوده است که حالا باید با قرار وثیقه آزاد شود.
این استاد دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به اینکه رابطه وزرا با نمایندگان مجلس مشکلاتی را ایجاد میکند خاطرنشان کرد: به هر حالاشکالی که در نامه اخیر اقتصاددانان دیده میشود این است که برنامه کوتاه مدتی برای حل مشکل اقتصادی دیده نشده و پیشنهادات ارائه شده نیازمند پنج تا هفت سال زمان است.
حکیمیپور بیان کرد: مسئلهای که وجود دارد این است که دولت روحانی و وزرای آن با مردم در تماس نیستند این در حالی است که در کشورهای توسعه یافته وزرا هر هفته چهار تا شش ساعت در تلویزیون با مردم صحبت میکنند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/139939
🔴🔴از میان تحلیلهای حول عبارت مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین
نقل تحلیل به معنای تأیید همه عبارتهای آن نیست
🚫 اشتباه کردم؟ پس برجام 2 و 3 ممنوع!
◀️ نه خامنه ای معصوم است نه خمینی معصوم بود؛ این یک تعارف یا اعتراف انتزاعی بدون التزام به لوازم واقعی نیست بلکه واقعا رهبران انقلاب رویکردها و تصمیماتی داشتند که یا اشتباه بود یا می توانست بهتر باشد، اما «در موضوع مذاکرات بنده اشتباه کردم و به اصرار آقایون اجازه تجربه دادم» نکاتی دارد:
1⃣ آنها که فضای پایان دولت دهم و ابتدای دولت یازدهم را خواسته یا ناخواسته فراموش نکرده اند می دانند برخی جریانات #سیاسی با همراهی مراجع #حوزوی و با حمایت بدنه #اجتماعی، معتقد به «معجزه مذاکره» بودند و تنها عده ای #دلواپس_تندرو با حمایت #دیکتاتور_تکرو مخالف اجماع نخبگانی و انتظار عمومی بودند!
🔸 #اصلاحات_اعتدال با حمایت اکثریت طبقه متوسط به بالا و جذب بخشی از طبقه مستضعف، با شعار مذاکره و تعامل بر رقیب مذاکره نابلد! و البته رفقای #اصولگرا پیروز شد، جریان #بهاری هم که تحت تأثیر حواشی خودساخته و فشارهای جناحی مخالفین، از آرمان گرایی اولیه دور شده و به گفتگو و مذاکره تمایل نشان می داد.
🔸 در این شرایط که یک جریان فرصت تاریخی تحقق دولت اسلامی را بر باد داد و زمینه را برای جایگزینی دولت لیبرال فراهم کرد و یک جریان قدرت خواه منفعت طلب از این فرصت سوء استفاده کرد، رهبر انقلاب ضمن تأکید مکرر بر #بدبینی به مذاکره، با اکراه و اجبار به #دولت و #جامعه «اجازه تجربه یک اشتباه قابل پیش بینی» دادند و البته تلاش کردند با کمترین هزینه انجام شود.
🔸 قبل و حین #برجام که جو سیاسی اجتماعی شدیدا مایل و معتقد و منتظر برجام و میوه هایش بود و منتقدان دلواپس کاملا بایکوت و سرکوب می شدند و بهاری ها یا هر تلاشی را بی فایده می دانستند و یا همراهی می کردند؛ علاوه بر #اصلاح_طلبان مسرور مغرور به پیروزی بزرگ بدون جنگ! از #اصولگرایان _قالیباف و لاریجانی و صفارهرندی و ولایتی و.._ تا #سرداران _عزیز جعفری و محسن رضایی و فیروزآبادی و.._ تا #مراجع _مکارم و جوادی آملی و صافی و وحید خراسانی و..._ برجام را موفقیت مهمی می دانستند و چنان #تبریک گفتند تا رهبری تبریک را «بی معنی» دانستند! برخی #بهاری ها هم یا تبریک می گفتند و یا گله میکردند «چرا از درخواست #احمدینژاد برای برقراری رابطه عادلانه با #آمریکا استقبال نشد اما #روحانی با کمترین هزینه انجام داد؟»
🔸 تا پایان دولت یازدهم و آشکار شدن نشانه های شکست برجام و حتی در انتخابات 96 جو غالب هرچند سرخورده و بی رمق اما همچنان توجیه گر و حامی برجام بود و دولت برجامی از برکات آتی مذاکره سخن میگفت و حتی رقبای روحانی از #رئیسی تا #میرسلیم از نقد کردن #چک_برجام صحبت میکردند و مخالفت جدی ای با اصل برجام نشد چون جو جامعه همچنان نگاه نسبتا مثبتی به برجام داشت و مخالفت با آن منجر به ریزش آراء می شد.
🔸 اخیرا با باور دیرهنگام «خسارت محض» بودن برجام؛ دلواپسی ها ایجاد و تبریکات فراموش و برجام ستیزی مد شد! هرچند هنوز برخی برجام را خوب و دولت را ناتوان در استفاده و خود را توانا، و برخی دلواپسان و رهبر را مانع «موفقیت بیشتر #برجام_خوب» می دانند!
🔸 شاید یک حکمت هوشمندانه اعتراف به اشتباه بودن «اجازه تجربه اشتباه» همین باشد؛ حجت بر این ها که از #اعتراف به اشتباه بودن برجام طفره می روند تمام شود و آن ها که در کمین نکته ای برای تضعیف رهبری نشسته اند، با شنیدن ندای #اشتباه_کردم رهبری، شتابناک بر طبل خطاکار بودن ولی فقیه بکوبند غافل از آنکه دارند به اشتباه بودن #برجام_مقدس خود اعتراف می کنند!
🔸 رهبرانقلاب که در تمام مراحل مذاکره به عنوان #مخالف و حتی #مزاحم سرسخت برجام معرفی می شد، حالا از اشتباه «فرصت اشتباه دادن به دولت و حامیان» سخن می گویند مانند پدری که علیرغم میل و علم و تجربه خود و به اصرار خانواده ماشین را در اختیار پسر بدسابقه کم توان می دهد و پسر سرمستانه و با تشویق خانواده و بی توجه به راهنمایی های پدر در میانه بیراهه بن بست پرآوار ماشین را به کوه می کوبد! و حالا پدر دلسوزانه تذکر می دهد اشتباه کردم که به اجبار و اصرار شما تن دادم، تا شاید دیگر چنین تجربه ای را تکرار نکنید، پسر خاطی و خانواده حامی باید قدرناشناس باشند که پدر را مقصر حادثه معرفی کنند!
2⃣ فرضا فرمودند شخصا اشتباه کردم به «اکثریت جامعه و دولت قانونی» اجازه اشتباه دادم و باید سختگیرانه و با «حکم حکومتی» نظر درست خودم را بر شما تحمیل می کردم! این اعتراف به #بصیرت ایشان و مطالبه #اختیارات_ویژه ولی فقیه است که همیشه منتقد آن بودید! فرضا یک اشتباه رهبر اثبات شد؛ شما که کارنامه تان مملو از اشتباه است چطور مدعی منجی گری هستید؟ با ذره بین دنبال اشتباهات شخصی گشتن اعتراف به شدیدا کم اشتباه بودن اوست!
کیوان سلیمانی