🔴 میلیونها ایرانی با تکبیر و #الله_اکبر باز هم بر کنترل فضای مجازی تأکید کردند؛
🔺در بند هشتم «قطعنامه راهپیمایی سراسری یومالله ۲۲ بهمن ۱۴۰۲» آمده است:
📛 ملت مؤمن و انقلابی ایران، با یادآوری اهداف، برنامهها و مقاصد شوم و شیطانی دشمن در میدان جنگ شناختی که با بهرهگیری از فضایمجازی و شبکههای اجتماعی صورت میپذیرد، از همه دستگاهها و نهادهای مسئول بهویژه صداوسیما و نیز فعالان جهادی و انقلابی در عرصۀ فرهنگ و رسانه میخواهد با رصد، اشراف و اقدام به موقع، نقشههای بدخواهان ایران عزیز که با تحریف و تولید روایتهای جعلی، دروغپردازی، تردیدافکنی و سیاهنمایی در پی تضعیف ارکان نظام، تخریب سرمایۀ اجتماعی و سیاسی کشور و ناامیدسازی مردم بهویژه نسل آیندهساز جوان کشور هستند را خنثی کرده و از هرگونه غفلت و سهلانگاری در این زمینه خودداری کنند.
🔗 Go2l.ir/zvb4k
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰قیام مردی از قم
❇️ صدای ماندگار شهید سید مرتضی آوینی در توصیف قیام امام خمینی(ره)
⚜ امام كاظم علیه السّلام (عليهالسلام):
🔸 «رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو النَّاسَ إِلَی الْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ الْحَدِیدِ؛ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّیَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا یَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا یَجْبُنُونَ وَ عَلَی اللَّهِ یَتَوَکَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِین.»
🔸«مردی از اهل قم مردم را به سوی حق دعوت میکند و قومی گرداگرد او جمع میشوند به صلابت پارههای فولاد، تند بادها آنان را به لرزه درنمیآورد و از جنگ خسته نمیشوند و ترس به خود راه نمیدهند و بر خدا توکل می کنند و سرانجام، پیروزی از آن متقین است.»
📚 بحار الانوار، ج 57، ص216
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پست اینستاگرامی #مادر #مهسا_امینی در واکنش به حجاب چند زن انگشت شمار شرکت کننده در راهپیمایی ۲۲ بهمن
⏪ قابل توجه احمق های صورتی که از میان صدها هزار زن محجبه حاضر در راهپیمایی ها میگردند و چند زن بیحجاب یا شل حجاب را پیدا میکنند تا به زعم خود برای انقلاب تبلیغ کنند . نمیدانند که چه ضربه ای به دین و نظام و انقلاب میزنند.
هدایت شده از Aminikhaah_Media
رزق.mp3
4.93M
🎙️#پادکست
✍️ لقمان چگونه صاحب حکمت شد؟
✅ برای چیزی که برعهده من است خود را به زحمت نینداز!
🔗صوت کامل سخنرانی (کلیک کنید)
🎙️@Aminikhaah_Media
#تاریخ_و_فرهنگ یمن
(Birhut Well) ... افسانه و واقعیت
چاه برهوت با افسانه ها و خرافات فراوان پوشانده شده است و در ادبیات عرب قدیم و جدید آمده است و به احادیثی پیوند خورده است که در مورد رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم صحیح نبوده است. و حتی گفته شد که ارواح کفار در آن جمع می شود... و تنها حدیثی که در آن نام چاه برهوت آمده است.
از ابن عباس رضی الله عنه می فرماید: رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: بهترین آب روی زمین، آب زمزم است. که غذای غذا و شفای بیماری است و بدترین آب روی زمین آب برهوت باقیمانده حضرموت است مانند پای ملخ از حیوانات موذی شروع به جاری شدن می کند و شامگاهان بلال آنجا نخواهد بود.
در خاتمه، راز این چاه همچنان یک راز است و هنوز تایید یا تحقیق علمی نشده است، به همین دلیل است که افسانه بیش از حقیقت در مورد آن حاکم است. آنچه عجیب است این است که این سایت یک سایت سرمایه گذاری برای یک جاذبه گردشگری است و دولت از آن بهره ای نبرده است.
حتی عمیق تر از این این است که این سایت در منطقه ای نزدیک به مناطق ثروتمند نفت و گاز در حضرموت واقع شده است.
اما این چاه به طور خاص در کجا قرار دارد؟
در واقع دو پاسخ وجود دارد
اولین پاسخ این است که چاه برهوت در وادی برهوت در صحرای بین المهره و حضرموت است و ساکنان آنجا آن را خسوف می نامند، زیرا معتقدند ستاره، دنباله دار، شهاب یا شهاب سنگی از آسمان سقوط کرده است. در این منطقه به زمین برخورد کرد و نتیجه این برخورد با زمین، وقوع این خسوف بود.
این یک چاه است که همانطور که در تصاویر خواهید دید بزرگ و جادار است و هیچ کس تا به حال در آن فرو نرفته است، مگر تلاش های نادر و غیرمستند، از جمله کاری که توسط افراد شرکت Desert Line انجام شده است، جایی که یکی از کارمندان این شرکت انجام شده است. برای پایین آمدن به ته چاه به طناب بسته شده بود.او چاه را با طناب جرثقیل گره زد و دوربین فیلمبرداری برای فیلمبرداری از جریان در اختیار داشت.فرایند فرود به تدریج انجام شد تا جایی که تا صد متری چاه پایین آمد. این کارمند درخواست کرد که سریع آن را بلند کنند و وقتی از جا بلند شد علت فریادش را جویا شد گفت: حلقه چاه را دیدم که انگار روی من بسته می شود و وقتی خواستند. برای دیدن آنچه توسط دوربین فیلمبرداری شده است، وقتی دیدند آنچه که فیلم گرفته شده تاریکی مطلق است شوکه شدند، اگرچه زمان فرود زمان مناسبی برای مشاهده واضح چاه بود، اما پس از این تلاش، تلاش دیگری توسط یک بادیه نشین ساکن انجام شد. در این منطقه، بزی را که با طناب بسته بود به چاه پایین آورد تا اینکه بز به ته چاه رسید، یعنی به فاصله 225 متر تا ته چاه، و وقتی بز را از چاه بیرون کشید. او آن را دست نخورده و دست نخورده یافت، بنابراین بادیه نشین بز را به خاطر خدا آزاد کرد و تصمیم گرفت که آن را ذبح نکند.
شنیده ها حاکی از آن است که فضای داخلی این چاه و زمین های اطراف آن دارای منابع عظیم نفتی است و اکتشاف به دلیل وجود عوامل غیرطبیعی که مانع از اکتشاف و بررسی های اولیه می شود، متوقف شده است.
شگفتی واقعی این است که وقتی به پایین نگاه میکنی، با خورشید در وسط آسمان، ته این چاه و سرسبزی که آن را از هر طرف احاطه کرده است، و غرش آب روان را میبینی که گویی رودخانهای جاری است. به وضوح و بدون دخالت شنیده می شود. پدیده ای واقعی و طبیعی است که در منطقه ای خشک و بدون آب و سرسبزی وجود دارد... و همین کافی است که بگوییم شاید افسانه یا رازی باشد که نیاز به بررسی و تحقیق دارد.
و اما مکان دوم که در حدیث پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم مقصود است، بیر برهوت است که دریاچه شوران در شرق شهر بیرعلی به سمت جاده منتهی به منطقه مایفا شبوا. نزدیک به بیرعلی و 300 متر با جاده ساحلی به سمت عدن/مکلا فاصله دارد.
این دریاچه آتشفشانی است که بر روی بقایای دهانه یک آتشفشان خاموش قرار دارد و با آب فیروزه ای رنگ آن متمایز است.
اعتقاد بر این است که یک فوران آتشفشانی بزرگ در زمان های زمین شناسی باستان در این منطقه رخ داده است که منجر به این شکل گیری زمین زیبا شده است.
معجزه ای از زیبایی خیره کننده است و در اینجا لبه این دریاچه از طریق تنگه ای کوچک با آب های دریای عرب تلاقی می کند، در حالی که کوه از هر طرف آن را احاطه کرده است، در حالی که درختان حرا به صورت مارپیچ در اطراف دریاچه پخش شده اند.
باز هم می گویم که این یکی دیگر از سرمایه گذاری های گردشگری است که دولت از آن بهره ای نبرده است. شایعه ای وجود دارد که امیدوارم درست باشد، پروژه سرمایه گذاری برای احیای این دریاچه به منظور دسترسی بیشتر و جذابیت بیشتر برای مردم محلی وجود دارد. و گروه های توریستی خارجی
این دریاچه شکاف عمیقی در اعماق یک کوه عظیم در ارتفاع زیاد است. رسیدن به قله برای مشاهده دریاچه مستلزم عبور از مسافتی در حدود دویست متر است، با پله هایی که با سبکی و مهارت همراه با تامل و احتیاط همراه است. وقتی به بالای کوه رسیدید و نفستان تقریباً بند آمد، از دیدن دریاچه آرام شگفت زده می شوید.
این دو منطقه در حضرموت و شبوه یمن، قطرهای از دریای آثار باستانی و مکانهایی هستند که مورد تحقیق، ثبت و مراقبت قرار نگرفتهاند و به خودی خود نشان دهنده ثروتی برای جاذبههای گردشگری داخلی و خارجی هستند.
من اینجا نیستم که درباره اسطوره به تفصیل صحبت کنم، اگرچه مطمئن هستم که پشت این سایت ها داستانی بزرگتر از خود اسطوره وجود دارد. حقیقت همیشه از اسطوره ها عجیب تر و منحصر به فردتر است.
#کانال_یمن_به_فارسی🇾🇪🇮🇷
https://eitaa.com/yamans