eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
6.3هزار دنبال‌کننده
41.8هزار عکس
11.9هزار ویدیو
344 فایل
🆔گروهِ ما « تلخند » https://eitaa.com/joinchat/2981756958Cd8dc470671 عکسنوشته‌شهدا @AXNEVESHTESHOHADA عکسنوشته‌‌ فرهنگ و حجاب @AXNEVESHTEHEJAB 💡پاسخگویی به شبهات @n_bande @hg1413 @sjd_k1401 📨 ارتباط با ما @KavoshGar12
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 ببینید حاج قاسم چه نکته ی مهمی گفت دقیقا داره اتفاق میفته
سقوط بسیار سنگین بازارهای مالی جهان ‌‌‌
یدیعوت آحرونوت: اسرائیل برای حمله ایران و متحدانش آماده شده‌است
‏هروقت از کارنامه سیاه میگیم یه عده میگن با اسرائیل هم‌نظر شدین، پس ظریف خوبه! همین الان هم واضحه اما بازهم میگم: ظریف معتقده چوب حراج به کشور بزنیم تا یکم آمریکا کوتاه بیاد! نمیخواد همین یه‌ذره رو هم کوتاه بیاد، ما نمیخوایم کشور رو حراج کنه! فهمش سخت نیست!
امروز تو مترو ی خانواده افغانستاني عزیز تشریف آوردن که «۸ تا فرزند» داشتن؛ اینکه به نسبت یك ایراني چقدر بیشتر دارن از دولت سوبسید نان و و... میگیرن به کنار؛ نگران اینم ک ۱۵ سال دیگه چند درصد نسل جوان این کشور ایرانی هستن چند درصد افغانستاني؟!
‌‌ 🔹وقتی اساتید بزرگ و انقلابی هم چون رحیم پور ازغدی ها از تریبون نماز جمعه حذف میشوند باید هم تریبون نماز جمعه جولانگاه افرادی هم چون مهدی فضائلی بشه که تنها ویژگیشون‌ اینکه یکی از چند هزار کارمند دفتر رهبری هستند (البته طی چند سال اخیر هم با موضع گیری های ناصوابشون حاشیه های جدی برای نظام و رهبری ایجاد کردند) . آقای علی اکبری یقینا نوع نگاه نادرست شما به جایگاه نماز جمعه و خطیب جمعه یکی از عوامل اصلی عدم اقبال به نماز جمعه به ویژه در بین جوانان انقلابی و مطالبه گر در طی سالهای اخیر هست.
توضیح پیرامون حرکت نادرست رییس دفتر رئیس جمهور: اولا: اینکه ایشون عازم سفر نیست به همین دلیل دست دراز شده از سر محبت رو از طرف مقابلش اونم در این سطح و در مقابل دوربین و میلیونها بیننده که از محتوای گفتگو خبر ندارن و نمیشنون، رد کنه توجیه خوبی نیست و اساسا این رفتار خلاف عرف دیپلماتیک هست! ثانیا؛ همین بی توجهی یک‌مقام مسئول به این موارد ریز اما مهم نشون میده ممکنه ایشون در طی انجام مسئولیت محوله هم گاهی ملاحظات رو رعایت نکنن و این تذکرات براشون سودمند هست تا دقت بیشتری داشته باشن. ثالثا؛ ادب حکم میکنه و در دستورات شرع مقدس هم امده دستی که به سمت شما دراز شده را با محبت بفشارید و امتناع نکنید و یقینا توجیه این مسئله کار درستی نیست. پس دوستان لطفا کرسی اخلاقشون رو جای دیگه برقرار کنند نفس این اقدام با هر توجیهی اشتباه و خلاف آداب دیپلماتیک و اداب و رسوم مذهبی و دینی و ملی هست. ولی ما به همین اندازه بسنده می کنیم و لطفا دوستان نیان پی وی و کرسی اخلاق نگذارند.
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔖 سخنرانی _کوتاه_ تصویری- کم حجم 🖥موضوع:توصیف دل انگیز مرگ و بهشت برزخی زائر کربلا در بیان امام باقرع 🎞سخنران:حجة الاسلام محمدرضا هاشمی.
هدایت شده از اخبار سوریه
تصمیم و قرار بر جنگ همه جانبه با دشمن است، قرار نیست فقط یک ضربه در یک بار وارد شود و تمام؛ قرار است نبرد چند روز به درازا بکشد و روزانه صدها موشک و پهپاد روانه سرزمین‌های اشغالی گردد. قرار است تمام زیرساخت‌های نظامی و اقتصادی این رژیم در این نبرد نابود گردد. یمنی ها در حال برنامه‌ریزی برای انهدام تاسیسات نفت، گاز و برق رژیم صهیونیستی هستند. خاموشی چند ماهه و بی‌برقی همه مهاجران چندملیتی را به همانجایی فراری می‌دهد که از آنجا آمده‌اند. کمک امریکا این بار هیچ اثری نخواهد داشت چرا که موضوع، تنبیه نیست بلکه مساله اصلی «خونخواهی» است. دوستان یمنی آمادگی کامل داشتند تا یکی از بزرگ‌ترین حملات پهپادی و موشکی خود به سرزمین‌های اشغالی را انجام دهند و حالا که نتانباهو پاس گل داده، می‌گویند بر اساس تصمیم اتاق عملیات مشترک محور مقاومت عمل خواهیم کرد. @SyrianKhabar
تاریخ تکرار می شود، بی طرفی را نمی پذیرد ع
اسحاق جهانگیری انصراف داد به نظر می‌رسد جهانگیری به جمع بندی رسیده که بعنوان وزیر نفت نمی تواند رای اعتماد از مجلس کسب کند