هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌در سال ۱۴۰۲ رأی لیستی، هیچ موضوعیتی ندارد.
🔻امروزه شرایط برای شناخت افراد فراهم است. انتخابات مجلس، انتخاب بین مواضع است. کسی که در بزنگاه های سیاسی کشور موضع ندارد، از دایره انتخاب خارج است.
🔻لیست انتخاباتی برای زمانی بود که امکان شناخت افراد و مواضع آنها وجود نداشت و افراد با اعتماد به افرادی که لیست ارائه دادند، رأی میدادند.
@syjebraily
بخش اول: آقای صالحی! لطف کن یکبار برای همیشه، روایت صادقانه از این ماجرا را تعریف کن برود پی کارش! انقدر خودت را مسخره نکن؛ چرا که همگان دیدند، مذاکره با آمریکاییها در دولت بعدی شما یعنی حسن روحانی، اتفاقا به قول خود شما، با دبه همان اوباما روبرو شد و به هیچ ختم شد ...
🔹 ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ | علیاکبر صالحی، وزیر خارجه دولت دوم احمدینژاد و معاون حسن روحانی در مصاحبه با کامران نجفزاده در برنامه برمودای شبکه نسیم سیما، مدعی شد:
👈 نامه را که برای حضرت آقا نوشتند. وقت گرفتم و خدمت آقا رسیدم و نامه رسمی گفتگو آمریکاییها برای مذاکرات مستقیم را توضیح دادم! و گفتم که عمانیها قبلا هم یکبار با ما! تماس گرفتند و اجازه بدهید ما برای مذاکره برویم! ایشان تاملی فرمودند و گفتند اشکالی ندارد و شما برای اتمام حجت بروید. البته شروطی را گذاشتند که بارها در صحبتهایم گفتم. پس از دیدار با رهبر، خوشحال و سریع به پیش احمدینژاد رفتم. گفتم آقای دکتر، بشارت بده، انشاءالله مذاکرات با آمریکاییها را به نفع جمهوریاسلامی حل میکنم! آقای احمدینژاد گفت من نیستم و اشتباه هم کرد!
👈 نکته جالب این مصاحبه، رفتار کینهتوزانه کامران نجفزاده که تازه هم از آمریکا برگشته و اصرار وی برای گذاشتن حرف در دهان صالحی و منفی و اشتباه نشان دادن رفتار احمدینژاد در مذاکرات بود و این در حالی است که در دولت روحانی، همه دیدند، مذاکرات با آمریکاییها بر خلاف ادعاها، هیچ نتیجه ای نداشت.
🔸 ۳۱ فروردین ۹۳ | صالحی در گفتگو با شبکه العالم: حضرت آقا فرمودند که به آمریکاییها نمیشود اعتماد کرد؛ من خدمت ایشان عرض کردم اجازه دهید، در موضوع هستهای این را هم تجربه کنیم، ایشان فرمودند: بروید، اما بدانید که این اتمام حجت خواهد بود.
🔸 ۲۲ فروردین ۹۴ | صالحی در گفتگو با ویژهنامه روزنامه اصلاحطلب آفتابیزد: سلطان عمان سال ۹۱ برای آقای دکتر احمدینژاد نوشت و این نکته ذکر شد که نماینده آمریکا و نماینده ایران نزد بنده آمدند و نمایندگان آمریکا اعلام کردند که غنیسازی را به رسمیت میشناسند؛ آمریکاییها اصرار داشتند که این کار قبل از انتخابات آنها انجام شود، اما ادامه مذاکرات، به دولت روحانی واگذار شد.
🔸 ۲۴ اسفند ۹۴ | صالحی در گفتگو با هفتهنامه صدا: دکتراحمدینژاد گفتند که من موافق مذاکره با آمریکا نیستم؛ البته درست است که وزیر امورخارجه آقای دکتر احمدینژاد بودم، ولی "وزیر خارجه نظام" هم بودم؛ رفتم از رهبری اجازه گرفتم.
🔸 ۸ مهر ۹۵ | صالحی در برنامه دستخط شبکه پنجم سیما: آقا اجازه داده بودند که وزارت خارجه مذاکرات با آمریکا را محرمانه را پیش ببرد، اما احمدی نژاد اعتقادی به مذاکرات محرمانه با آمریکا نداشت و به من میگفت اشتباه میکنی.
🔸 ۲۶ شهریور ۹۷ | صالحی در گفتگو با سایت جماران: آبان سال ۹۰ وقتی رهبر انقلاب اجازه مذاکره با آمریکا را دادند، یکی از شروط آن این بود که رئیسجمهور وقت (احمدینژاد) متولی هر دو مسیر مذاکره با آمریکا و مذاکره با ۱+۵ باشد؛ رهبر انقلاب اجازه داده بودند، اما متاسفانه آقای رئیسجمهور کنار کشید و به من هم توصیه کردند، خودت را کنار بکش؛ اما من (بدون توجه به شروط رهبری) ادامه دادم!
🔸 ۱ دی ۹۹ | صالحی در گفتگو با سایت انتخاب: شروط حضرت آقا برای مذاکرات این بود که مذاکرات فقط هستهای باشد، مذاکره برای مذاکره نباشد، مذاکره در حد وزیر خارجه (من) نباشد و رئیس جمهور هماهنگ کننده باشد، اما آقای احمدینژاد استنکاف کردند و گفت آمادگی چنین کاری را ندارم و شما هم وارد این راه نشوید؛ من با مخالفت دکتر احمدینژاد (علیرغم عدم تحقق شرط رهبری، استنکاف کردم و) مجبور بودم، موافقت دکتر جلیلی را جلب کنم؛ آمریکا در زمان اوباما، آماده بود هرچه سریعتر با ما مساله هستهای را حل وفصل کند، اما فرصت سوزی شد! دو سه ماه طول کشید تا ما بتوانیم برای بار اول به مذاکرات مسقط برویم؛ به علت این تاخیر، آمریکایی ها فکر کردند ما اصلا دروغ میگوییم که مجوز مذاکره را گرفتهایم؛ برای بار دوم که میخواستیم به مذاکره برویم، باز همین مشکلات ایجاد شد؛ دو مذاکره ما با آمریکا یک سال زمان برد، به علت طول کشیدن هماهنگیها! جلیلی در مذاکرات، آرمانگرا بود و جلیلی تجربه نداشت، اما ظریف که بعدا آمد یک کولهباری از تجربه پشت سرش بود و عملگراست؛ در ذهن جلیلی ستاندن بود، ولی دادن نبود!
🔸 ۱۰ فروردین ۹۸ | تریتا پارسی، بنیانگذار و رئیس شورای ملی ایرانیان آمریکا (نایاک) در فصل نهم کتاب خاطرات خود: "سلطان عمان، نامهای به آیتالله خامنهای نوشت؛ این نامه به صالحی تحویل داده شد و صالحی توسط علیاکبر ولایتی، مشاور نزدیک آیتالله خامنهای، نامه را به دست رهبر ایران رساند، بدون آنکه به محمود احمدینژاد رئیسجمهور آتشپاره ایران اطلاعی بدهد."
👇 بخش دوم
🔸 ۱۸ خرداد ۹۲ | احمدینژاد: دشمن سنگی در راه ملت ایران انداخته و باید از آن عبور کرد؛ نمیخواهم وارد بحث مذاکرات هستهای شوم؛ خودشان مسئولند؛ دخالتی هم ندارم.
🔸۲۰ فروردین ۹۶ و ۲۱ اردیبهشت ۹٧ | احمدینژاد: سال ۹۱ آقای صالحی گفت که به او گفتهاند، برود مذاکره کند؛ آن موقع من گفتم الان مذاکره کنیم یعنی باید امتیاز بدهیم؛مذاکره حداقل باید در شرایط مساوی باشد؛ یا لااقل دشمن خیال نکند غلبه دارد؛ عده ای اصرار داشتند نخیر همین الان بروید مذاکره کنید؛ همکاری نکردند؛ رییس مجلس، بعضی کسان دیگر که رئیس بودند و الان در این دنیا نیستند شروع کردند به سر و صدا! چون "دیدم تاثیری ندارد و حرف ما اصلا عمل نمیشود؛ بههمین خاطر من خیلی محترمانه آمدم کنار و دیگر به مساله هستهای ورود نکردم"
🔸 بعدها پایگاه پژوهشی گلوبالریسرچ هم طی گزارشی مینویسد: احمدینژاد در مذاکرات عمان دور زده شد؛ بخشی از حاکمیت جمهوری اسلامی، موافق ایستادگی احمدینژاد نبودند.
🔸 ۱۱ مرداد ۹۲ | احمدینژاد در آخرین گفتگوی زنده تلویزیونی خود با مردم: بنده به عنوان خادم ملت هیچ سندی را علیه منافع ملت امضا نکردم؛ ما به عهدی که با ملت بستیم، وفادار ماندیم.
🔸 ۱ فروردین ۹۲ | رهبر انقلاب قبل از انتخابات: آمریکاییها مدتی است که از طرق گوناگون پیغام می دهند که خواهان مذاکره جداگانه با ایران در خصوص موضوع هسته ای هستند؛ اما من بر اساس تجربههای گذشته به چنین گفتگوهائی "خوشبین نیستم"؛ برداشت ما این است که پیشنهاد مذاکره یک تاکتیک آمریکائی برای فریب افکار عمومی دنیا و مردم ایران است.
🔸 ۱٧ خرداد ۹۲ | روحانی در مناظره انتخاباتی: بهتر است ما برویم با خود کدخدا، مستقیم مذاکره کنیم.
🔸 ۱۲ آبان ۹۲ | رهبر انقلاب پس از انتخاب روحانی: گفتم من اعتماد ندارم، "خوشبین نیستم" به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛ اگر ما آن تعلیق اختیاری را - که البتّه بهنحوی تحمیل شده بود - آن روز قبول نکرده بودیم، ممکن بود کسانی بگویند خب یک ذرّه شما عقبنشینی میکردید، همهی مشکلات حل میشد، پروندهی هستهای ایران عادی میشد؛ البتّه بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمیکنم از این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد.
🔸 ۲۱ اسفند ۹۳ | رهبر انقلاب: نگرانم؛ تیم مذاکرات هستهای انصافاً خوب، امین، مورد قبول و دلسوزند، اما با این وجود (ساده اند،) طرف مقابل حیلهگر است.
🔸 ۲۰ فروردین ۹۴ | رهبر انقلاب چهارماه مانده به رسیدن برجام، خطاب به مسئولان و مذاکره کنندگان: بنده در جزئیات مذاکره دخالتی نکردم، بازهم نمیکنم؛ من خط قرمزها را به مسئولین کشور گفتهام؛ اینکه حالا گفته بشود که جزئیّات این مذاکرات تحت نظر رهبری است، این حرف دقیقی نیست؛ بنده هیچ وقت به مذاکره با آمریکا خوشبین نبودم؛ نه از باب یک توهم، بلکه از باب تجربه؛ به مسئولین گفتهایم به طرف مقابل اعتماد نکنید، به لبخند او فریب نخورید، به وعدهی نقد او اعتماد نکنید، چون وقتی خر او از پل گذشت به شما میخندد؛ اینقدر اینها وقیحند؛ حالا خواهید دید چه خواهد شد.
🔸 ۲ تیر ۹۴ | رهبر انقلاب: من یک تاریخچهی کوتاهی از این مذاکرات عرض بکنم؛ متقاضیِ این مذاکرات آمریکاییها بودند، مربوط به زمان دولت دهم هم هست؛ قبل از آمدن این دولت (روحانی)، این مذاکرات شروع شد؛ آنها درخواست کردند، واسطهای قرار دادند و یکی از محترمینِ منطقه [سلطان عمان]، آمد اینجا با من ملاقات کرد، گفت که رئیسجمهور آمریکا با او تماس گرفته و از او خواهش کرده و گفته است که ما میخواهیم مسئلهی هستهای را با ایران حلّوفصل کنیم و تحریمها را هم میخواهیم برداریم؛ من به آن واسطهی محترم گفتم که ما به آمریکاییها اطمینانی نداریم، به حرف اینها اطمینانی نیست؛ گفت حالا امتحان کنید؛ گفتیم خیلی خب، این دفعه هم امتحان میکنیم.
🖼 ببینید/ دیوارنوشتههایی در واکنش به اقدامات دیجیکالا که آیندهی مشخصی را نشان میدهند
🔴 موضوع توهینهای اخیر دیجیکالا به مقدسات، این روزها دست به دست میشود و بازهم انواع تحلیلها
💢 فراتر از حرفهای امروزی، امیدوارم کارشناسان جامعهشناسی، معنای تصاویر فوق را از منظر بازتابهای اجتماعی بدانند و بفهمند چه امتدادی در آینده دارد، اگر ریل فعلی تغییر نکند.
⏪ کدام ریل؟
دیجیکالا صرفاً یک مثال است، نه اصل مسأله. مثالی است از مسألهای که به دلیل بیتوجهی مسئولان ذیربط در دستگاههای مختلف فرهنگی، قضایی، نظارتی، امنیتی و ...، شکل اجتماعی بهخود گرفت و به #مشکل تبدیل شد، آنجا که نوعی انحصارگری در فضای اقتصادی را به نمایش گذاشت؛ اما بازهم توجه نشد.
لذا استمرار یافت، حجیم و عضلهمند شد و به #معضل تبدیل شد؛ آنجا که در فتنهی ز-ز-آ سمت دشمن ایستاد؛ اما بازهم برخورد بازدارنده مشاهده نشد.
لذا معضل دیروز، امروز به #خطر تبدیل شده و علناً بستر توهین به مقدساتی را فراهم آورده که در کلام قرآن، مجازات معیّن دارد‼️
و اگر امروز کماکان، ترمز خطر اجتماعی امثال دیجیکالاها کشیده نشود، فردا باید با #تهدیدات فرهنگی، اعتقادی، امنیتی و اقتصادی ناشی از ولنگاری آنها مقابله گردد.
⛔️ اگر دستگاههای ذیربط از مردم عقب بمانند، نتیجهی آن چیزی جز واگرایی پایکارهای انقلاب و اسلام و نظام از بخشهای حاکمیتی نیست.
⬅️ آیا به این بحران محتمل اندیشیدهاید⁉️
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
🔴 میلیونها ایرانی با تکبیر و #الله_اکبر باز هم بر کنترل فضای مجازی تأکید کردند؛
🔺در بند هشتم «قطعنامه راهپیمایی سراسری یومالله ۲۲ بهمن ۱۴۰۲» آمده است:
📛 ملت مؤمن و انقلابی ایران، با یادآوری اهداف، برنامهها و مقاصد شوم و شیطانی دشمن در میدان جنگ شناختی که با بهرهگیری از فضایمجازی و شبکههای اجتماعی صورت میپذیرد، از همه دستگاهها و نهادهای مسئول بهویژه صداوسیما و نیز فعالان جهادی و انقلابی در عرصۀ فرهنگ و رسانه میخواهد با رصد، اشراف و اقدام به موقع، نقشههای بدخواهان ایران عزیز که با تحریف و تولید روایتهای جعلی، دروغپردازی، تردیدافکنی و سیاهنمایی در پی تضعیف ارکان نظام، تخریب سرمایۀ اجتماعی و سیاسی کشور و ناامیدسازی مردم بهویژه نسل آیندهساز جوان کشور هستند را خنثی کرده و از هرگونه غفلت و سهلانگاری در این زمینه خودداری کنند.
🔗 Go2l.ir/zvb4k
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰قیام مردی از قم
❇️ صدای ماندگار شهید سید مرتضی آوینی در توصیف قیام امام خمینی(ره)
⚜ امام كاظم علیه السّلام (عليهالسلام):
🔸 «رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو النَّاسَ إِلَی الْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ الْحَدِیدِ؛ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّیَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا یَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا یَجْبُنُونَ وَ عَلَی اللَّهِ یَتَوَکَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِین.»
🔸«مردی از اهل قم مردم را به سوی حق دعوت میکند و قومی گرداگرد او جمع میشوند به صلابت پارههای فولاد، تند بادها آنان را به لرزه درنمیآورد و از جنگ خسته نمیشوند و ترس به خود راه نمیدهند و بر خدا توکل می کنند و سرانجام، پیروزی از آن متقین است.»
📚 بحار الانوار، ج 57، ص216
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پست اینستاگرامی #مادر #مهسا_امینی در واکنش به حجاب چند زن انگشت شمار شرکت کننده در راهپیمایی ۲۲ بهمن
⏪ قابل توجه احمق های صورتی که از میان صدها هزار زن محجبه حاضر در راهپیمایی ها میگردند و چند زن بیحجاب یا شل حجاب را پیدا میکنند تا به زعم خود برای انقلاب تبلیغ کنند . نمیدانند که چه ضربه ای به دین و نظام و انقلاب میزنند.
هدایت شده از Aminikhaah_Media🇱🇧
رزق.mp3
4.93M
🎙️#پادکست
✍️ لقمان چگونه صاحب حکمت شد؟
✅ برای چیزی که برعهده من است خود را به زحمت نینداز!
🔗صوت کامل سخنرانی (کلیک کنید)
🎙️@Aminikhaah_Media
#تاریخ_و_فرهنگ یمن
(Birhut Well) ... افسانه و واقعیت
چاه برهوت با افسانه ها و خرافات فراوان پوشانده شده است و در ادبیات عرب قدیم و جدید آمده است و به احادیثی پیوند خورده است که در مورد رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم صحیح نبوده است. و حتی گفته شد که ارواح کفار در آن جمع می شود... و تنها حدیثی که در آن نام چاه برهوت آمده است.
از ابن عباس رضی الله عنه می فرماید: رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: بهترین آب روی زمین، آب زمزم است. که غذای غذا و شفای بیماری است و بدترین آب روی زمین آب برهوت باقیمانده حضرموت است مانند پای ملخ از حیوانات موذی شروع به جاری شدن می کند و شامگاهان بلال آنجا نخواهد بود.
در خاتمه، راز این چاه همچنان یک راز است و هنوز تایید یا تحقیق علمی نشده است، به همین دلیل است که افسانه بیش از حقیقت در مورد آن حاکم است. آنچه عجیب است این است که این سایت یک سایت سرمایه گذاری برای یک جاذبه گردشگری است و دولت از آن بهره ای نبرده است.
حتی عمیق تر از این این است که این سایت در منطقه ای نزدیک به مناطق ثروتمند نفت و گاز در حضرموت واقع شده است.
اما این چاه به طور خاص در کجا قرار دارد؟
در واقع دو پاسخ وجود دارد
اولین پاسخ این است که چاه برهوت در وادی برهوت در صحرای بین المهره و حضرموت است و ساکنان آنجا آن را خسوف می نامند، زیرا معتقدند ستاره، دنباله دار، شهاب یا شهاب سنگی از آسمان سقوط کرده است. در این منطقه به زمین برخورد کرد و نتیجه این برخورد با زمین، وقوع این خسوف بود.
این یک چاه است که همانطور که در تصاویر خواهید دید بزرگ و جادار است و هیچ کس تا به حال در آن فرو نرفته است، مگر تلاش های نادر و غیرمستند، از جمله کاری که توسط افراد شرکت Desert Line انجام شده است، جایی که یکی از کارمندان این شرکت انجام شده است. برای پایین آمدن به ته چاه به طناب بسته شده بود.او چاه را با طناب جرثقیل گره زد و دوربین فیلمبرداری برای فیلمبرداری از جریان در اختیار داشت.فرایند فرود به تدریج انجام شد تا جایی که تا صد متری چاه پایین آمد. این کارمند درخواست کرد که سریع آن را بلند کنند و وقتی از جا بلند شد علت فریادش را جویا شد گفت: حلقه چاه را دیدم که انگار روی من بسته می شود و وقتی خواستند. برای دیدن آنچه توسط دوربین فیلمبرداری شده است، وقتی دیدند آنچه که فیلم گرفته شده تاریکی مطلق است شوکه شدند، اگرچه زمان فرود زمان مناسبی برای مشاهده واضح چاه بود، اما پس از این تلاش، تلاش دیگری توسط یک بادیه نشین ساکن انجام شد. در این منطقه، بزی را که با طناب بسته بود به چاه پایین آورد تا اینکه بز به ته چاه رسید، یعنی به فاصله 225 متر تا ته چاه، و وقتی بز را از چاه بیرون کشید. او آن را دست نخورده و دست نخورده یافت، بنابراین بادیه نشین بز را به خاطر خدا آزاد کرد و تصمیم گرفت که آن را ذبح نکند.
شنیده ها حاکی از آن است که فضای داخلی این چاه و زمین های اطراف آن دارای منابع عظیم نفتی است و اکتشاف به دلیل وجود عوامل غیرطبیعی که مانع از اکتشاف و بررسی های اولیه می شود، متوقف شده است.