⭕️رمانتیک بودن در اینستاگرام
⭕️دنیای مدرن دائما به ما القا میکند که بقیه دارند خوش میگذرانند، ولی سهم ما کسالت و ناکامی است!
💢ما در معرض بمبارانِ مداومِ پیشنهادهایی هستیم دربارۀ کارهایی که خوب است انجام دهیم: برویم جتاسکی، سفر کنیم به جزایر مالدیو، یا به تماشای اهرام ثلاثه برویم.
💢دائماً خبر کارهای جذابی که دوستانمان انجام دادهاند یا قرار است انجام دهند به گوشمان میرسد. بینهایت تجربه، تا وسوسه شویم جای فرد دیگری زندگی کنیم. انگار در نقطۀ دیگری از زمین، افرادی دقیقاً زندگیای را تجربه میکنند که میبایست از آنِ ما میبود.
🔺واقعیتِ بیرحم این فقدان را میتوانیم به دو شیوۀ بنیادی ببینیم: یکی رویکرد رمانتیک و دیگری رویکرد کلاسیک.
💢در نگاه رمانتیک ها، انسانها به دو بخش تقسیم شدهاند: گروه بزرگی از میانمایهها و قبیلۀ کوچکی از خواص، همچون هنرمندان و سرمایهگذاران. افراد با ذهنیت رمانتیک فکر میکنند مرکز معینی وجود دارد که در آن مرکز اتفاقات هیجانانگیزی در حال رخ دادن است.
🔻آدمهایی که ذهنیتی کلاسیک دارند اذعان میکنند که اگرچه در دنیا اتفاقات شگفتآوری رخ میدهد، ولی شک دارند که نشانههای آشکار زرقوبرقِ دنیا راهنمای خوبی برای یافتن آن اتفاقات شگفتانگیز باشد.
💢از نظر کلاسیکها، ممکن است در یک میهمانی رسمی در بهترین کافۀ دنیا بهترین نوشیدنی را بنوشید، اما احساس ناراحتی و پریشانی کنید. در عین حال ممکن است بتوانید دربارۀ عمیقترین مسائل زندگی با خالهتان حرف بزنید، کسی که برنامههای عادی تلویزیون را دوست دارد و رنگکردن موهایش را هم کنار گذاشته، اما این کار حال شما را خوب کند.
💢البته خلقوخوی کلاسیک هم از فقدان میترسد، اما فهرست متفاوتی دارد از چیزهایی که نگران است لذتشان را از دست بدهد: اینکه بتواند افرادی را خوب بشناسد، قدرت تسلیبخش درختان و ابرها را بستاید، معنای واقعی موسیقی موردعلاقهاش را کشف کند یا با یک بچۀ هفتساله صحبت کند.
💢شما چطور؛ در خود و اطرافیانتان خلقوخوی رمانتیک را بیشتر میبینید یا ذهنیت کلاسیک را؟
#سواد_رسانه_ای
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
گاه نوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
⭕️وقتی سلبریتی ها پیاده نظام رسانه ای تروریستها میشوند و مسئولین در خواب.....
💢مهناز افشار از اسماعیل بخشی و سپیده قلیان حمایت میکنه
-💢لیلا حاتمی در سال ۹۶ در فرانسه علیه کشور صحبت میکنه
💢بهاره رهنما از سارو قهرمانی عضو کومله حمایت میکنه
💢اما وقتی حادثه تروریستی مثل ترور پاسداران در کشور رخ میده سلبریتی جماعت در خواب هستند!
🔺تاسف بار تر اینکه مسئولین قضایی و امنیتی این خیانت آشکار سلبریتی ها علیه امنیت ملی در حمایت و قهرمان سازی از تروریستها را میبینند اما تنها سکوت میکنند
#نفوذ
#سلبریتی_بیسواد
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
Alireza_pourmasoud_Rishe_Shenasi.mp3
10.15M
🔉سخنرانی
👤 #علیرضا_پورمسعود
💢جریان شناسی رسانه ای جامعه ی مدینه
❌کیفیت پایین❌
📆شب اول- ۱۸ بهمن ماه ۱۳۹۷ - لارستان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️نفوذی موساد در دستگاه سعودی
💢بر اساس اطلاعاتی که سایت اینترنتی اودیسی ( ODYSSEY) و جما بوکلی (Jemma Buckley) نویسنده این سایت منتشر کرده ارتباط عادل الجبیر با موساد به دهه ۹۰ قرن گذشته میلادی باز میگردد و پیش از ورود وی به سلک دیپلماتیک عربستان و پیشرفتهای وی در مناصب دیپلماتیک از جمله وزارت خارجه رژیم آل سعود بوده است.
👤باکلی از تحقیقاتی سخن می گوید که موفق شده طی ده سال گذشته اطلاعات بسیار مهم و حساسی را در خصوص وزیر خارجه سابق عربستان سعودی به دست آورد. وی نسبت به حجم بالای اطلاعات در این پرونده امنیتی ابراز شگفتی کرده و میگوید به همین علت نگران تهدیدات امنیتی خطرناکی است که احتمال دارد متوجه وی شود.
💢باکلی در حال حاضر به دنبال جمع آوری اطلاعات بیشتر است تا بتواند پروژه گستردهای را در خصوص زندگی الجبیر و مناسبات وی با سازمان جاسوسی موساد انجام دهد.
وی گفته است که عاملی که باعث شدت گرفتن روند این تحقیقات از سوی وی شده، اظهارات زیپی لیونی وزیر خارجه سابق رژیم صهیونیستی است که موساد را به علت عدم تحرک در زمینه برکناری الجبیر از پست سابق خود در وزارت خارجه عربستان توبیخ کرده بود.
🔺این تحلیلگر اروپایی میگوید که بعد از این اظهارات اشتیاق بالایی پیدا کرده تا تمام وقت خود را طی ماههای گذشته صرف این پرونده نماید. او میافزاید که بعد از چند هفته بحث و بررسی و جستجو در شبکه مجازی موفق شده به فیلیپ جرالدی دست پیدا کند که از افسران سابق سازمان فدرال آمریکا است. او موفق شده برای جمعآوری اطلاعات بیشتر در این خصوص با این افسر سابق اف بی آی مصاحبه کند.
باکلی میگوید که نسبت به مسائل محرمانه و بسیار مهمی که جرالدی آنها را افشا کرد، شوکه شده است. و همین موضوع باعث شد که به دنبال تکمیل تحقیقات خود در این پرونده امنیتی باشد.
💢باکلی میافزاید که در حال حاضر تعدادی از نویسندگان مطرح در پیشبرد این تحقیقات عمیق و گسترده با او همکاری میکنند و تلاش دارند اطلاعات بیشتری در خصوص مناسبات محرمانه عادل الجبیر و موساد به دست بیاورند و این اطلاعات در نزدیکترین زمان ممکن منتشر خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه جمعآوری چنین اطلاعاتی نیازمند سفر به ریاض و تلآویو است، میگوید که این موضوع بسیار خطرناک است و در حال حاضر تهدیدات شدید امنیتی را احساس میکند، اما تیم کاری وی متعهد شده است این تحقیقات را دنبال کند و آن را کنار نگذارد.
💢این نویسنده انگلیسی از دوستان و همکاران و مخاطبان خود در آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی که اطلاعات بیشتری در خصوص این پرونده دارند، خواسته است تا این اطلاعات را از طریق پست الکترونیکی در اختیارش قرار دهند.
جراردی در خصوص نحوه جذب عادل الجبیر به موساد میگوید که سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، الجبیر را از زمانی که سخنگوی رسمی سفارت عربستان در واشنگتن بود، زیر نظر داشت. چند سال بعد شبهههایی در خصوص تلاش موساد برای جذب وی در این سازمان مطرح شد.
تحقیقات بیشتر سرنخهای جدیدی را در این پرونده روشن کرد، هنگامی که الجبیر در سال ۱۹۸۱ دانشجوی رشته اقتصاد و علوم سیاسی در دانشگاه شمال تگزاس بود، با «کای آن ماتیوز» یکی از دانشجویان دختر سابق در رشته علوم سیاسی و مناسبات بینالملل ارتباط پیدا کرد.
💢ماتیوز روابط بالایی با تاجران اسرائیلی الماس در آمریکا داشت و همین موضوع باعث ارتباط الجبیر با بازرگانان و شخصیتهای مهم یهودی در آمریکا شد. اف بی آی از طریق یک صحبت دوستانه با ماتیوز که در آگوست سال ۱۹۹۸ انجام شده، متوجه شد که اولین دیدار میان عادل الجبیر و سازمان جاسوسی اسرائیل در اکتبر سال ۱۹۹۵ انجام شده است.
الجبیر به علت ارتباط عاطفی که با ماتیوز ایجاد کرده بود و بدهیهای سنگینی که به بازرگانان یهودی آمریکا داشت، مجبور به همکاری با موساد شد.
💢 بعد از شکل گرفتن این همکاری بود که موساد از ماتیوز خواست تا روابطش را با عادل الجبیر قطع کند.
نویسنده این مقاله تاکید دارد که دلایلی را در اختیار دارد که نشان میدهد فعالیتها و تحرکات عادل الجبیر در داخل سفارت عربستان در آمریکا کاملاً از طریق موساد مدیریت میشده است.
وی میافزاید که با توجه به ماهیت کاری الجبیر، از او خواسته شده بود که مناسبات مستحکمی را از طریق سفارت این کشور با آمریکا ایجاد کند.
نویسنده این مقاله میافزاید که ارائه اطلاعات بیشتر در خصوص پیشرفت کاری الجبیر از سخنگویی سفارت عربستان در آمریکا به عنوان سفیر و وزیر خارجه این کشور بعد از تکمیل تحقیقات و در نوشتههای بعدی وی منتشر خواهد شد.
#نفوذ #موساد
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
⭕️جمع آوری اطلاعات
🚨هزاران نرم افزار اندرویدی به صورت مخفیانه به جمع آوری اطلاعات و #جاسوسی از فعالیت های کاربران گوشی های هوشمند می پردازند.
🔻طبق تحقیقات انجام شده توسط "موسسه بین المللی علوم کامپیوتر" در مجموع ۱۷۰۰۰ نرم افزار شناسایی شده اند که برخلاف قوانین #گوگل عمل کرده و اطلاعات کاربران را جمع آوری کرده و به شرکت های تبلیغاتی می فروشند.
🔺نحوه کار این نرم افزارها به این گونه است که شناسه منحصر به فردی را به هر گوشی هوشمند اختصاص می دهند و بر اساس آن سوابق تمام کلیک های کاربر را به شرکت های تبلیغاتی می فروشند.
سپس این شناسه تبلیغاتی را به ID اندروید، آدرس مک و IMEI دستگاه پیوند می دهند.
💢در نتیجه کاربر حتی با پاک کردن سابقه کوکی ها نیز نمی تواند از شر این شرکت های تبلیغاتی خلاص شود.
🔻برخی از این نرم افزار های معروف عبارت اند از:
💢کلین مستر (clean master، با بیش از یک میلیارد نصب)
💢فلیپ بورد (Flipboard، با بیش از 500 میلیون نصب)
💢انگری بردز کلاسیک (Angry Birds Classic، با بیش از 100 میلیون نصب)
💢نرم افزار کتاب های صوتی Audible (با بیش از 100 میلیون نصب)
و ...
↙️ منبع:
🌐 http://yon.ir/W2uL1
🌐 http://yon.ir/CmjpY
#سواد_رسانه_ای
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
Alireza_pourmasoud_Rishe_Shenasi.mp3
12.98M
🔉سخنرانی
👤 #علیرضا_پورمسعود
💢جریان شناسی رسانه ای جامعه ی مدینه
❌کیفیت پایین❌
📆شب دوم- ۱۹ بهمن ماه ۱۳۹۷ - لارستان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm
Alireza_pourmasoud_Rishe_Shenasi.mp3
11.62M
🔉سخنرانی
👤 #علیرضا_پورمسعود
💢جریان شناسی رسانه ای جامعه ی مدینه
❌کیفیت پایین❌
📆شب سوم- ۲۰ بهمن ماه ۱۳۹۷ - لارستان
➖➖➖
✅گاهنوشت(کانال رسمی علیرضا پورمسعود)
@A_purm