💠 وظايف شيعه در عصر غيبت بخش دوازدهم
💎 چهارمين وظيفهی شيعيان در عصر غيبت دعا برای سلامتی و فرج و رفع مشكلات امام زمان علیه السّلام است.
وقتی انسان كسی را دوست بدارد، برای سلامتی و رفع مشكلات وی پيوسته دعا میكند؛ کما اینکه فرزندی که پدر و مادر خود را دوست دارد، پيوسته در حقّ آنها دعا میكند.
دعاهای بسیار زیبا و لطیف و عمیقی در این زمینه از ائمّه علیهم السّلام در متون ادعیه وارد شده است که مداومت بر خواندن آنها بهترین شکل ادای این وظیفه است.
💎 پنجمين وظيفهی شيعيان در عصر غيبت صدقه دادن برای سلامتی حضرت بقيةالله ارواحنافداه است.
شایسته است شيعيان در هر صبح ابتدا برای سلامتی و رفع خطر از وجود نازنين امام زمان علیه السّلام صدقه دهند و سپس به پرداخت صدقه برای خود و خانواده و دیگر عزیزانشان اقدام کنند؛ زيرا شيعهی منتظر، آن حضرت را بيش از خود و خانواده و دیگر عزیزانش دوست میدارد.
انجام اين عمل در هر روز و بالاخص روزهای جمعه، برای شيعيان بسيار مؤكّد و پرفضيلت و بابرکت است و تأثيرات عميقی بر روح و روان انسان میگذارد.
ادامه دارد....
📔 جانِ جهان
تألیف استاد مهدی طیّب
جان جهان🌹
@Abbasse_Kardani
🦋کانال در محضر حضرت دوست🦋
✨احکام ماه رمضان
💠 موارد فدیه
🔹 مرد و زن پیر که روزه گرفتن برای آنها مشقت دارد.
🔸 کسیکه مبتلا به بیماری استسقا است یعنی زیاد تشنه میشود و روزه برای او مشقت دارد.
🔹 زن باردار که وضع حمل او نزدیک است و روزه برای حملش ضرر دارد.
🔸زن شیرده که شیر او کم است و روزه برای بچهیی که شیر میدهد ضرر دارد.
🔹 فرد بیمار که روزه برای او ضرر دارد و بیماری او تا ماه رمضان سال بعد ادامه پیدا کند.
🔹 زن بارداری که خوف از ضرر روزه بر جنین خود دارد و خوف وی هم دارای منشاء عقلایی باشد، باید روزهاش را افطار کند و برای هر روزی فدیه بدهد و قضای روزه را هم بعداً بهجا آورد.
🔸 زن شیردهی که به دلیل کم یا خشک شدن شیرش بر اثر روزه، خوف ضرر برطفل خود دارد باید روزهاش را افطار کند و برای هر روزی فدیه بدهد و قضای روزه را هم بعداً به جا آورد.
🔹 بیماری که به واسطهی بیماری، روزهی ماه رمضان را نگرفته و بیماریش تا ماه رمضان سال بعد ادامه پیدا کرده است، قضای روزههایی را که نگرفته واجب نیست، فقط باید برای هر روزی فدیه بپردازد.
✅توجه:
زنی که به علت بیماری از روزه گرفتن معذور است و به جهت ادامهی بیماری قادر بر قضا کردن آنها تا ماه رمضان سال آینده هم نیست فدیه بر خود او واجب است و چیزی بر عهدهی شوهرش نیست.
زنی که در دو سال متوالی به دلیل عذر شرعی، روزهی ماه رمضان را نگرفته، اگر عذر او در خوردن روزه، خوف از ضرر روزه بر جنین یا کودکش بوده باید علاوه بر قضا، برای هر روزی فدیه هم بپردازد و چنانچه قضا را بعد از رمضان، تا ماه رمضان سال بعد بدون عذر شرعی به تأخیر انداخته علاوه بر قضا و فدیه، کفارهی تأخیر هم بر او واجب است و اگر روزه برای خودش ضرر داشته و به جهت ضرر داشتن قادر بر قضای روزه تا ماه رمضان سال بعد نبوده، فقط باید برای هر روزی فدیه بپردازد.
✅ مقدار فدیه
💠 مقدار فدیه همان مقدار کفارهی تأخیر است یعنی یک مد طعام که بایستی به فقیر داده شود.
یک نکته در ارتباط با کفاره
اگر نذر کند که روز معینی را روزه بگیرد، چنانچه در آن روز عمداً روزه نگیرد یا روزهاش را باطل کند باید کفاره بدهد.
@Abbasse_Kardani
کانال در محضر حضرت دوست
🌙🍃🌙🍃🌙
شاید امشب باشد آن شب با شکوه.
شبی که برتر از هزار ماه است.
#شب_قدر.
شبی که نزول قرآن عظیم را تاب آورده است.
در چنین شبی قلم تقدیر خداوند چشم به اعمال بندگان دوخته است.
آنها که آمرزش می طلبند، آنها حج خانه خدا دلشان را برده است، آنها که أمن و ایمان و تندرستی و روزی فراوان طلب می کنند، قدر این شبها را بهتر می دانند.
در این شب ملائکه آسمان مقدرات خلق را به زمین می آورند.
تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ. (سوره قدر آیه 4)
و مقصد کاروان ملائکه قلب مقدس امام(ع) است.
مقصدی بهتر از آن نمی شناسند.
امشب برای دلدادگانی که آرزوی ظهور امام حاضر(ع) را به دل دارند غنیمت است تا همتی کنند و چون ملائکه خودشان را به محضر امام برسانند.
ادب کنند تا راه یابند.
امشب آدابی دارد.
ادبش نماز است، شب زنده داری و عبادت است، یاد خداست و...
ادب دیگر امشب اشک است.
اشکی که قرنهاست از فرق شکافته امامی مظلوم می جوشد و از چشمان حسرت زده دلباختگانش جاری می شود.
اعمال شب نوزدهم ماه رمضان
دعاي جوشن کبير
دعاي افتتاح
دعاي مجير
مناجات امير المومنين(ع)
زيارت امام حسين(ع) در شبهاي قدر
دعاي ابوحمزه ثمالي
حکمتی درکار است که شبهای قدر با یاد علی(ع) هم داستان شده است.
شاید نشانه ای باشد برای مردمانی که راه به حقیقت شب قدر می جویند. و خدا داناتر است...
#التماس_دعا
💠 #شب_قدر
#امام_باقر_علیه_السلام :لاتَخفى عَلَينا لَيلَةُ القَدرِ ، إنَّ المَلائِكَةَ يَطوفونَ بِنا فيها .
شب قدر بر ما پوشيده نمى مانَد. فرشتگان در آن شب ، گِرد ما مى چرخند.
📚 بحارالانوار ج 97
🌿 اعمال شب نوزدهم ماه مبارک رمضان
اين شبِ با عظمت، آغاز شبهاى قدر است. شب قدر آن شبى است كه در طول سال، شبى به خوبی و فضليت آن يافت نمىشود و عمل در اين شب از عمل در طول هزار ماه بهتر است، و تقدير امور سال در اين شب صورت میگيرد، و فرشتگان و روح كه اعظم فرشتگان الهى است، در اين شب به اذن پروردگار به زمين فرود میآيند، و به محضر امام زمان ارواحنافداه مىرسند و آنچه را كه براى هر فرد مقدّر شده بر آن حضرت عرضه میدارند.
علاوه بر اعمال مشترک شبهای قدر، اعمال خاص این شب عبارتند از:
🔅اوّل- گفتن صد مرتبه:
▪️ « أسْتَغْفِرُ اللهَ رَبِّی وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ »
▫️از خدا پروردگارم آمرزش مىطلبم و به سوى او باز میگردم
🔅دوّم- گفتن صد مرتبه:
▪️ « اللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ »
▫️خدايا قاتلان اميرالمؤمنين را لعنت كن
🔅سوّم- بخواند این دعا را:
▪️ « يا ذَا الَّذِی كَانَ قَبْلَ كُلِّ شَیْءٍ ثُمَّ خَلَقَ كُلَّ شَيْیءٍ ثُمَّ يَبْقَى وَ يَفْنَى كُلُّ شَیْءٍ، يَا ذَا الَّذِی لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَیْءٌ وَ يَا ذَا الَّذِی لَيْسَ فِی السَّمَاوَاتِ الْعُلَى وَ لاَ فِی الْأَرَضِينَ السُّفْلَى وَ لاَ فَوْقَهُنَّ وَ لاَ تَحْتَهُنَّ وَ لاَ بَيْنَهُنَّ إِلَهٌ يُعْبَدُ غَيْرُهُ، لَكَ الْحَمْدُ حَمْداً لاَ يَقْوَى عَلَى إِحْصَائِهِ إِلاَّ أَنْتَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلاَةً لاَ يَقْوَى عَلَى إِحْصَائِهَا إِلاَّ أَنْتَ. »
▫️ اى آنكه پيش از هر چيز بوده، سپس هر چيز را آفريد و او باقى است و هر چيز فانى شود، اى آنكه به مانند او چيزى نيست، اى آنكه در آسمانهاى بلند و نه در زمينهاى پست و نه بالاى آنها و نه در زير آنها و نه در ميان آنها معبودِ حقّى كه پرستش شود جز او نيست، حمد مر توراست، آن سپاس كه جز تو كس نتواند آن را شمرد، پس درود فرست بر محمّد (ص) و آل محمّد، درودى كه جز تو كس نتواند آن را شمرد.
🔅چهارم- اين دعا را بخواند:
▪️ « اللَّهُمَّ اجْعَلْ فِيمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ وَ فِيمَا تَفْرُقُ مِنَ الْأَمْرِ الْحَكِيمِ فِی لَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ فِی الْقَضَاءِ الَّذِی لا يُرَدُّ وَ لا يُبَدَّلُ أَنْ تَكْتُبَنِي مِنْ حُجَّاجِ بَيْتِكَ الْحَرَامِ الْمَبْرُورِ حَجُّهُمْ الْمَشْكُورِ سَعْيُهُمْ الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمْ الْمُكَفَّرِ عَنْهُمْ سَيِّئَاتُهُمْ وَ اجْعَلْ فِيمَا تَقْضِی وَ تُقَدِّرُ أَنْ تُطِيلَ عُمْرِی وَ تُوَسِّعَ عَلَیَّ فِی رِزْقِی وَ تَفْعَلَ بِی كَذَا وَ كَذَا. »
▫️ خدايا مقرّر فرما در آنچه حكم میكنى و تقدير مینمايى از فرمان حتمى، و در آنچه جدا میكنى از كار حكيمانه در شب قدر، و در آن حكم حتمی كه برگشت و تغييرى ندارد، كه مرا از حاجيان خانه محترمت بنويسى، حاجيانى كه حجّشان قبول، سعیشان پذيرفته، گناهانشان آمرزيده، بدیهايشان ناديده گرفته شده است، و در آنچه حكم میكنى و تقدير مىنمايى، مقرّر فرما كه عمرم را طولانى نمايى، و در روزىام بر من وسعت بخشى، و با من چنين و چنان كنى.
و به جاى «كذا و كذا» حاجت خود را بيان كند.
مراقبات ماه رمضان
🍃برگی از یک نوشتار
🔰 مرجع عالیقدر حضرت آیت الله صافی گلپایگانی مدظله العالی :
📌 شب قدر، شب دعا برای تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام :
🔸 از جمله وظایف مهم در این شب ها ، تجدید عهد با ولیّ امر حضرت بقیة الله عجّل الله تعالی فرجه و خواندن دعای معروف :- « اَللهم كُن لِوَلِیكَ... » می باشد؛
. . . زیرا شب قدر به آن حضرت تعلّق خاص دارد و در آن شب ملائكه بر آن بزرگوار نازل می شوند و تمسّك به قرآن و عترت و كتاب مبین و امام مبین هم اقتضا دارد كه در شب قدر، مؤمنان به ثقلین قرآن مجید و آخرین امامِ عدالت گستر و بقیه عترت هادیه و مصداق حقیقی « ثُمَّ أَوْرَثْنَا الْكِتابَ الَّذِینَ اصْطَفَینا مِنْ عِبَادِنَا »؛
. . . یعنی به حضرت حجّة بن الحسن العسكری روحی و ارواح العالمین له الفدا تمسّك نموده و بدانند كه به تصریح اخبار متواتره ثقلین، امن و نجات از ضلالت و گمراهی، فقط در سایه تمسّك به قرآن و عترت حاصل می شود و برای نجات از این همه انحرافات و سرگردانی های گوناگون، راهی جز توسّل و تمسّك به هدایت « قرآن و عترت » نیست.
📌 باید همگان این شب را غنیمت بدانیم ...
🔸 برای كسب معارف دین، توبه، تجدید عهد، اعاده حیثیت، دعا، خودسازی اخلاقی و نو كردن ایمان به خدا، یقین به حساب و معاد، پاك ساختن نیات از غل و غش و كینه ی برادران اسلامی و درخواست خیر، سعادت، هدایت و امنیت برای همه بنی نوع بشر و مخصوصاً دعا برای تعجیل در امر فرج صاحب این شب ها حضرت صاحب الزّمان علیه السلام؛ آقایی كه « بیمنه رزق الوری و بوجوده ثبتت الأرض و السماء » است.
🔸 اینجانب از همه شب زنده داران در این شب های مبارك قدر، خاضعانه استدعا دارم كه همه دل ها را متوجّه آن امام عزیز و مهربان، محبوب دل های عارفان و ذخیره بزرگ پیامبران نمایند و شب قدر را با یاد آن حضرت و دعا برای فرج موفور السرورش و اجرای عدالت واقعی در سراسر گیتی تمام كنند.
🔸 برای فرج آن حضرت دعا كنید تا برای همه گشایش و فرج حاصل شود. وظیفه همه مسلمانان در این شب های مبارك، دعای همگانی برای فرج است.
🔸 بیایید پیمانی محكم و استوار با آن حضرت داشته باشیم كه همه زندگی خود را در راه رضا و خوشنودی ایشان سپری نموده و غم و غصه هایی كه آن بزرگوار برای مشكلات مسلمانان دارند را برطرف نماییم.
✔ کوفه امشب التهاب محشر است / کوفه امشب کربلایی دیگر است
جبرئیل آوای غم سر داده است / در فلک شوری دگر افتاده است
تیر غصه بر دل زارم نشست / تیغ دشمن فرق مولایم شکست
قلب مجنون سوی صحرا می رود / حیدر امشب سوی زهرا میرود . . .
⚫شهادت مولی الموحدین، امام المتقین،امیرالمومنین علی علیه السلام را بر همگان تسلیت عرض مینماییم⚫
التماس دعا داریم از همه بزرگواران در این شب قدر
درمحضرحضرت دوست
دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان🕊🍃 @Abbasse_Kardani در محضر حضرت دوست
پیام نوزدهم: برکات ماه رمضان 💫
@Abbasse_Kardani
در محضر حضرت دوست
هدایت شده از درمحضرحضرت دوست
💕 #دعای_روز_دوشنبه
🌷به نیابت از شهید عباس کردانی
@Abbasse_Kardani
در محضر حضرت دوست
#حدیث_مهدوی
#منتظر_واقعی
🔷 امام صادق علیه السّلام فرمودند: اگر قائم علیه السلام قیام کند حتماً مردم او را انکار می کنند، زیرا او به صورت جوانی برومند بسوي آنان باز میگردد ، کسی بر عقیده خود نسبت به او پایدار نمی ماند مگر آن کس که خداوند در عالم ذرّ نخستین از او پیمان گرفته باشد.
📚 الغيبة( للنعماني) 188
📝 هنگامی که خداوند متعال از ما بر خویش اقرار گرفت : الست بربکم و همگی بلی گفتیم (عده ای با میل و رغبت و عده ای با کراهت) سپس خداوند متعال نسبت به پیامبر، اهل بیت و امام زمان علیهم السلام از بندگان اقرار گرفت.
👈هم نوا با مادر امام زمان حضرت زهرا سلام الله علیها دست به دعا بر داشته و بگوئیم :
❄️اللهم عجل لمهدی الفرج❄️
🌷میگم عاشقم، اما خودم بهتر می دونم كه نالایقم
🌷كدوم عاشقی، من كه همیشه برای تو آینه دقم
كجا عاشقم؟
🌷می گم مجنونم، ولی نماز اول وقتمو نمی خونم
🌷می گم مجنونم ، میگم مدیونم
🌷اما یه عكس شهید نیست رو دیوار خونه م
كجا مجنونم
🌷میگم علقمه و غافلم از غربت اروند
🌷شرمنده نشدم از پلاك و چفیه و سر بند
🌷امر به معروف این روزا فدای آزادی شده
🌷كسی به فكر مهدی نیست نبودنش عادی شده
🌷وا حسرتا جا موندهام از شهدا
🌷وا حسرتا جاموندهام از شهدا
🌷غریب ارباب! همه ش به ما گفتن كه هستی تشنه آب
🌷نه به اون خدا، هل من ناصر تو میگه كه هستی تشنه جواب
غریب ارباب!
🌷گرچه بدم، حالا كه برگشتم پیش تو نكن ردم
🌷پشیمونم، از همه اون نفسهایی كه بی تو زدم
🌷گرچه بدم، من كه عمری آقا پای سفره ت روزیمو خوردم
🌷داده ای آبرو، اما من چی؟، آبرو بردم
🌷این قدر نپرسیم از عباس برات پابوسی چی شد
🌷جواب اقا رو بدیم غیرت ناموسی چی شد
🌷وا حسرتا جاموندهام از شهدا
🌷وا حسرتا جاموندهام از شهدا
🌷امون بده لیلای من یك خبری به مجنون بده
🌷سامون بده من كه مُردم كربلاتو نشون بده
🌷دنیای من، اللّهم اجعل محیا محیای من
🌷ای وای من! من واسه تو گریه میكنم تو برای من
🌷مگه من چی دارم كه بریزم آقا جون زیر پات
🌷به جز این دلی كه باز دوباره خیلی تنگه برات
🌷میخوام صدات كنم حسین اما خجالت میكشم
🌷دوباره ناز كن آقا جون، دوباره منت میكشم
💠 وظايف شيعه در عصر غيبت - بخش سیزدهم
نباید پنداشت چون در دوران غیبت، امام زمان علیه السّلام مرگ یا بیماری ندارند، پس صدقه دادن و دعا کردن برای سلامتی آن حضرت معنا ندارد. این دعا و صدقه نوعی ابراز و اظهار محبّت ما به آن حضرت است.
شخص با این رفتارها نشان میدهد امام زمان علیه السّلام را دوست دارد. یعنی با عمل خود به آن حضرت عرض میکند ببینید چقدر دوستتان دارم که همواره برای سلامتی شما صدقه میدهم و دعا میکنم.
کما اینکه بعضی افراد وقتی به حرم یکی از ائمّه علیهم السّلام مشرّف میشوند، برای اینکه به نحوی به امام علیه السّلام ابراز علاقه کنند، با دستمال خود که معلوم نیست خیلی هم تمیز باشد، در و دیوارهای حرم و شبکه های ضریح را پاک میکنند. این عمل به این معنا نیست که ضریح یا در و دیوارها کثیف هستند؛ بلکه زائر با این کار ابراز محبّت و اظهار عشق میکند. بنابراین اصلِ اینکه ما صدقه میدهیم و برای سلامتی حضرت دعا میکنیم، ابراز محبّت و عشق ماست.
ضمن اینکه اگر امام زمان علیه السّلام در دوران غیبت سالم و جوان و شاداب میمانند، شاید یکی از عوامل مؤثّر در آن همین صدقات و دعاهای مؤمنان باشد. حتّی مانعی ندارد بگوییم خدا دعای مؤمنان را در حقّ حضرت مستجاب میکند و ایشان را سالم و شاداب و جوان نگه میدارد!
علاوه بر این باید توجّه داشت عمر طولانی آن حضرت با اینکه گاهی اوقات بیماری و کسالتی پیدا کنند نیز در تضاد نیست؛ لذا برای محفوظ ماندن آن حضرت از آن بیماری و کسالتها جا دارد صدقه بدهیم و دعا کنیم.
ادامه دارد....
📔 جانِ جهان
تألیف استاد مهدی طیّب
جان جهان🌹
@Abbasse_Kardani
🦋کانال در محضر حضرت دوست🦋
4_5809692597899232153.mp3
2.32M
💎 هر شب قدر یک مرحله از سلوک
▪️شب اوّل شب یقظه
▪️شب دوّم لیلهالموت
▪️شب سوّم لیله مقام فنا
ماه رمضان
💠 دعاهای دوران غیبت
▫️دو دعایی که خواندن آنها در دوران غیبت به شیعیان سفارش شده است:
💎 دعای غریق
ائمه علیهم السّلام به شیعیان تأکید فرمودهاند در دوران غیبت این دعا را بعد از نمازهای واجب خود ترک نکنید:
▪️يٰا اللّٰهُ يٰا رَحْمنُ يٰا رَحِيمُ يٰا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلىٰ دِينِكَ
▫️ای خداوند، ای بخشنده، ای مهربان و ای گردانندهی قلبها! قلب مرا بر دين خود ثابت گردان.
💎 دعای معرفت
مداومت بر خواندن این دعا در دوران غیبت به شیعیان سفارش شده است:
▪️الْلّهُمَّ عَرِّفْنِی نَفْسَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفْ نَبِيّكَ،
▪️الْلّهُمَّ عَرِّفْنِی رَسُولَك فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ،
▪️الْلّهُمَّ عَرِّفْنِی حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنِی حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دِينِی
▫️بارالها! خود را به من بشناسان؛ زيرا اگر تو خود را به من نشناسانى، پیامبرت را نخواهم شناخت.
▫️بارالها! رسولت را به من بشناسان؛ زيرا اگر رسولت را به من نشناسانى، حجّت تو را نخواهم شناخت.
▫️بارخدايا! حجّت خود را به من بشناسان؛ زيرا اگر حجّتت را به من نشناسانى، از دين خود گمراه میشوم.
🌿 دعاهاى شبهاى دهه آخر ماه رمضان
🔅 ۱- دعایی كه شيخ كلينى در كتاب كافى از امام صادق عليه السّلام روايت كرده كه در دهه آخر ماه رمضان در هر شب بخوان:
▪️أَعُوذُ بِجَلالِ وَجْهِكَ الْكَرِيمِ أَنْ يَنْقَضِیَ عَنِّی شَهْرُ رَمَضَانَ أَوْ يَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَيْلَتِی هَذِهِ وَ لَكَ قِبَلِی ذَنْبٌ أَوْ تَبِعَةٌ تُعَذِّبُنِی عَلَيْهِ.
▫️پناه میبرم به عظمت ذات كريمت، از اينكه ماه رمضان از من سپرى شود، يا سپيده اين شب طلوع كند، و از سوى من نزد تو گناهى يا نتيجهی كارى مانده باشد، كه مرا بر آن عذاب نمايى.
🔅 ۲- كفعمى در حاشيه «بلد الامين» نقل كرده كه امام صادق عليه السّلام در هر شب از دهه آخر اين ماه پس از نمازهاى واجب و مستحب میخواندند:
▪️اللَّهُمَّ أَدِّ عَنَّا حَقَّ مَا مَضَى مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ اغْفِرْ لَنَا تَقْصِيرَنَا فِيهِ وَ تَسَلَّمْهُ مِنَّا مَقْبُولا وَ لا تُؤَاخِذْنَا بِإِسْرَافِنَا عَلَى أَنْفُسِنَا وَ اجْعَلْنَا مِنَ الْمَرْحُومِينَ وَ لا تَجْعَلْنَا مِنَ الْمَحْرُومِينَ
▫️خدايا از ما حقّ آنچه را كه از ماه رمضان گذشته ادا فرما، و كوتاهى ما را از عبادت در اين ماه بيامرز و ماه رمضان را از ما پذيرفته تحويل گير، و ما را از زيادهرویهاى بر عليه خويشتن مؤاخذه مكن، و از رحمت شدگان قرار ده نه از محرومان.
و فرموده: هر كه اين دعا را بخواند، خدا تقصيرى كه در گذشته از ماه رمضان از او سر زده بيامرزد، و او را در باقیمانده ماه از گناهان بازدارد.
🔅 ۳- سيّد ابن طاووس در كتاب «اقبال» از ابن ابى عمير از مرازم نقل كرده که امام صادق عليه السّلام در هر شب از دهه آخر اين ماه مىخواندند:
▪️اللَّهُمَّ إِنَّكَ قُلْتَ فِي كِتَابِكَ الْمُنْزَلِ شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْءَانُ هُدًى لِلنَّاسِ وَ بَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَ الْفُرْقَانِ فَعَظَّمْتَ حُرْمَةَ شَهْرِ رَمَضَانَ بِمَا أَنْزَلْتَ فِيهِ مِنَ الْقُرْآنِ وَ خَصَصْتَهُ بِلَيْلَةِ الْقَدْرِ وَ جَعَلْتَهَا خَيْراً مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ اللَّهُمَّ وَ هَذِهِ أَيَّامُ شَهْرِ رَمَضَانَ قَدِ انْقَضَتْ وَ لَيَالِيهِ قَدْ تَصَرَّمَتْ وَ قَدْ صِرْتُ يَا إِلَهِي مِنْهُ إِلَى مَا أَنْتَ أَعْلَمُ بِهِ مِنِّي وَ أَحْصَى لِعَدَدِهِ مِنَ الْخَلْقِ أَجْمَعِينَ فَأَسْأَلُكَ بِمَا سَأَلَكَ بِهِ مَلائِكَتُكَ الْمُقَرَّبُونَ وَ أَنْبِيَاؤُكَ الْمُرْسَلُونَ وَ عِبَادُكَ الصَّالِحُونَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَفُكَّ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ وَ تُدْخِلَنِي الْجَنَّةَ بِرَحْمَتِكَ وَ أَنْ تَتَفَضَّلَ عَلَيَّ بِعَفْوِكَ وَ كَرَمِكَ وَ تَتَقَبَّلَ تَقَرُّبِي وَ تَسْتَجِيبَ دُعَائِي وَ تَمُنَّ عَلَيَّ [إِلَيَ ] بِالْأَمْنِ يَوْمَ الْخَوْفِ مِنْ كُلِّ هَوْلٍ أَعْدَدْتَهُ لِيَوْمِ الْقِيَامَةِ إِلَهِي وَ أَعُوذُ بِوَجْهِكَ الْكَرِيمِ وَ بِجَلالِكَ الْعَظِيمِ أَنْ يَنْقَضِيَ أَيَّامُ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ لَيَالِيهِ وَ لَكَ قِبَلِي تَبِعَةٌ أَوْ ذَنْبٌ تُؤَاخِذُنِي بِهِ أَوْ خَطِيئَةٌ تُرِيدُ أَنْ تَقْتَصَّهَا مِنِّي لَمْ تَغْفِرْهَا لِي سَيِّدِي سَيِّدِي سَيِّدِي أَسْأَلُكَ يَا لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ إِذْ لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ، إِنْ كُنْتَ رَضِيتَ عَنِّي فِي هَذَا الشَّهْرِ فَازْدَدْ عَنِّي رِضًا وَ إِنْ لَمْ تَكُنْ رَضِيتَ عَنِّي فَمِنَ الْآنَ فَارْضَ عَنِّي يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ يَا اللَّهُ يَا أَحَدُ يَا صَمَدُ يَا مَنْ لَمْ يَلِدْ وَ لَمْ يُولَدْ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُوا أَحَدٌ
و بسيار بگو
▪️يَا مُلَيِّنَ الْحَدِيدِ لِدَاوُدَ عَلَيْهِ السَّلامُ يَا كَاشِفَ الضُّرِّ وَ الْكُرَبِ الْعِظَامِ عَنْ أَيُّوبَ عَلَيْهِ السَّلامُ أَيْ مُفَرِّجَ هَمِّ يَعْقُوبَ عَلَيْهِ السَّلامُ أَيْ مُنَفِّسَ غَمِّ يُوسُفَ عَلَيْهِ السَّلامُ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ كَمَا أَنْتَ أَهْلُهُ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ وَ افْعَلْ بِی مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ لا تَفْعَلْ بِی مَا أَنَا أَهْلُهُ
▫️اى نرم كنندهی آهن براى داود علیه السّلام، ای بردارندهی بدحالى و بلاهاى بزرگ از ايّوب علیه السّلام ، اى از بين برندهی اندوه شديد يعقوب علیه السّلام، اى زايل كنندهی غم يوسف علیه السّلام، درود فرست بر محمّد و خاندان محمّد، چنان كه تو سزاوارى كه درود فرستى بر جمله آنان، و با من چنان كن كه تو شايستهی آنى نه چنان كه من سزاوار آنم.
درمحضرحضرت دوست
دعای روز بیستم ماه مبارک رمضان🕊🍃 @Abbasse_Kardani در محضر حضرت دوست
پیام بیستم: آخرت اخروی 💫
@Abbasse_Kardani
در محضر حضرت دوست
هدایت شده از درمحضرحضرت دوست
💕 #دعای_روز_سه_شنبه
🌷به نیابت از شهید عباس کردانی
@Abbasse_Kardani
در محضر حضرت دوست
- قالَ (علیه السلام) : أنَا الَّذى أخْرُجُ بِهذَا السَیْفِ فَأمْلاَالاَْرْضَ عَدْلا وَ قِسْطاً کَما مُلِئَتْ ظُلْماً وَ جَوْراً.([۱۰])
فرمود: من آن کسى هستم که در آخر زمان با این شمشیر – ذوالفقار – ظهور و خروج مى کنم و زمین را پر از عدل و داد مى نمایم همان گونه که پر از ظلم و جور شده است.
#پرسش_پاسخ_مهدوی
📌آیاامام زمان به تمام نقاط جهان سر میزنند❓
✅امام زمان، از آن جهت که مظهر علم غیب خداوند است، از همهجا و همه چیز اطلاع دارد؛ به عبارت دیگر امام زمان هر گاه بخواهد همه چیز نزد او حاضر است و به تمام موضوعات خارجی اطلاع داشته و از آنها آگاهی دارد.1
✅از طرفی دیگر، گاهی حضرت، مطابق مصالح خاص و یا عام، از طرف خداوند متعال مأمور به ملاقات، دستگیری و رفع گرفتاریها میشوند؛ گاهی احساس میکنند که باید فلان مکان و نزد فلان شخص رفته و گرفتاری او را برطرف سازند؛ گاهی در فلان سرزمین حاضر شده تا از اهالی آن دفع بلا گردد و یا شخصی توجیه شده و هدایت شود.
ازاینرو حضرت هر مکان و زمانی را که مصلحت ببینند خود را در آنجا حاضر میکنند.
📚 کافی ج1 ص262