هر کی پول میخواد باید سختی بکشه
باید وقت بزاره باید از بعضی چیزا بگذره
یا اینکه از پول بگذره و از سختی های پول درآوردن در امان باشه
البته حتما سختی کار کردن شیرین هست
اما سختی فقر تلخ است
درست و اصولی کار کردن و زحمت درست کشیدن باعث رشد میشه
و الا درست و هوشمندانه کار نکنی بازم فقر ول نمیکنه آدم رو
اکثر کسانی که میان برای مصاحبه استخدام و رد میشن بخاطر این رد میشن که فکر میکنن قراره کسی بهشون پول مفت بده یا قراره کار نکنه و پول بگیره
یا اینکه حد و اندازه ی خودشون رو نمیدونند و انتظار بیش از اندازه دارند
یکی از اصلیترین سرمایه های هر کسب و کاری نیروی انسانی اون سیستم هست
کسی اگر خوب کار کنه حتما ارتقا پیدا میکنه
ولی اگر کسی عادی بود یا سرد شد یا نسبت به کار کم توجه بود یا اخراج میشه یا بازم بعد چند وقت از سیستم خارج میشه
اگر استمرار کنار کار نباشه
اون کار از بین میره
خوب کار کردن باید مستمر باشه
درست و صادقانه و زحمت کشیدن باید مستمر باشه
تبلیغات باید مستمر باشه
همه اینها کنار هم جمع میشه و یک کار میشه کار خوب و موفق
هدایت شده از درمانخانه اسلامی 💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعد از مدتها سوار اتوبوس شدم
تا یک جلسه شرکت کنم
تو اتوبوس چی میسچبه ؟
خوااااب 😁
ولی مطالب کانال چقدر منظم و پشت سرهم هستن خدایی 😂
یادم بندازید در مورد انواع خواب حرف بزنیم
خواب از مهمترین مسائل زندگی بشر هست که تقریبا هیچ کجا خواب درست رو بهمون آموزش ندادن و خیلی از مشکلاتی که در بیداری باهاشون درگیریم بخاطر خواب نادرست و اشتباهه
خواب درست رزق شما باد😊
امروز تو یک جلسه هستم که صدها نفر صاحب کسب و کار هستند و همه از زیر صفر شروع کردن
و الان فروش و درآمد میلیاردی دارند
همه میگن انجام بدید فقط عمل گرا باشید اقدام کنید کار کنید
کار کن پول میاد اینا رو به خودم میگم
کار کن کار کن درست کار کن برو جلو
کمالگرایی سم هست
کمالگرایی خیلی ها رو بد بخت میکنه
کمالگرایی که چرا ؟ میترسی از قضاوت دیگران هر جوری میتونی بکن ولی بکن
بعدش درست میشه
کار رو باید شروع کرد کار رو باید انجام داد
انجام بده لعنتی ....
چرا لعنتی؟
لعنتی چرا ؟ چون وقتی کار نمیکنیم از نعمتهای خدا دور میشیم
پس باید کار کنیم
بهانه هاتو بنداز اشغالی
سید حسین موسوی
کمالگرایی سم هست کمالگرایی خیلی ها رو بد بخت میکنه کمالگرایی که چرا ؟ میترسی از قضاوت دیگران هر
آدمهای خیلی موفق در کسب و کارهای اینترنتی همه از هیچ شرو کردن و با دست خالی منتظر نموندن به کمال برسن تا شروع کنن
اصلا همه از پله اول شروع میکنن میرن طبقه بالاتر
آثار و برکات مثبت بیداری در بینالطلوعین:
در آیات و روایات آثار و برکاتی برای این ساعات بیان شده است. از جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- تقسیم روزی: بر اساس آموزههای قرآنی، روزی هر موجودی قسمت و مقدر شده است. مقدرات الهی بر اساس حکمت و مصلحت است. در آیات قرآنی بیان شده که امور در هر سال در شب قدر ماه رمضان تقدیر میشود(سوره قدر؛ آیات 1 تا 5؛ دخان، آیات 1 تا 4) امام زینالعابدین (ع) میفرماید: قَالَ لَا تَنَامَنَّ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ فَإِنِّی أَكْرَهُهَا لَكَ إِنَّ اللَّهَ یُقَسِّمُ فِی ذَلِكَ الْوَقْتِ أَرْزَاقَ الْعِبَادِ عَلَى أَیْدِینَا یُجْرِیهَا؛ هرگز قبل از طلوع خورشید نخواب که من آن را برایت خوب نمیدانم، زیرا خدواند در آن وقت، روزی بندگانش را به دست ما تقسیم میکند. (وسائلالشیعة، ج 6، ص 498) امام رضا(ع) نیز میفرماید: الملائکه تقسم ارزاق بنی آدم ما بین طلوع الفجر الی طلوع الشمس فمن نام فیما بینها نام عن رزقه؛ مابین طلوع سپیده صبح تا طلوع خورشید ملائکه الهی ارزاق انسانها را سهمیهبندی میکنند. هر کس در آن زمان بخوابد، غاقل و محروم خواهد شد. (وسائل الشیعه ج 6 ص 49)
2- رهایی از بلا: از پیامبر(ص) یک ذکری بیان شده که خواندن آن در این ساعات موجب میشود تا از بلایا در آن روز رهایی یابد.(بحارالانوار، جلد 83، صفحه 298، حدیث 59) این ذکر در بخش اعمال و آداب این ساعات میآید.
3- حفظ نعمتهای چهارگانه: بیداری در این ساعات از صبح با ذکر نعمتهای الهی موجب میشود تا آنچه از معرفت خدا، ایمان و اسلام، رزق و ستاریت را خداوند به او داده، حفظ شود.(دعوات راوندى، صفحه 81، حدیث 204 و بحارالانوار، جلد 83، صفحه 282، حدیث 45 با اندکى تفاوت)
4- خسارتهای مالی: انسان اگر در این ساعات بیدار بماند و ذکر خاصی را که در اعمال این ساعات آمده بخواند، از زیانهای مالی و از دست دادن اصل سرمایه درامان خواهد بود. (خصال، جلد 2، صفحه 622 و بحارالانوار، جلد 83، صفحه 249، حدیث 11)
آثار منفی خوابیدن در ساعات بین الطلوعین:
1- فقر: از جمله آثار منفی خوابیدن در بین الطلوعین میتوان به فقر و بدبختی و نداری اشاره کرد. در روایت است: مَا عَجَّتِ الْأَرْضُ إِلَى رَبِّهَا عَزَّ وَ جَلَّ کَعَجِیجِهَا مِنْ ثَلَاثٍ مِنْ دَمٍ حَرَامٍ یُسْفَکُ عَلَیْهَا أَوِ اغْتِسَالٍ مِنْ زِنًى أَوِ النَّوْمِ عَلَیْهَا قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ؛ زمین به سوی پروردگارش، فریادی مانند این سه فریاد (از بعد شدت) بر نمیآورد: فریاد از خونی که به ناحق بر روی او میریزد، آب غسلی که با عمل زنا ریخته میشود، خوابی که پیش از طلوع خورشید باشد. (من لایحضره الفقیه؛ ج4، ص20) امیرمومنان علی(ع) نیز میفرماید: أَنَّ النَّوْمَ قَبْلَ طُلُوعِ الشَّمْسِ وَ قَبْلَ صَلَاةِ الْعِشَاءِ یُورِثُ الْفَقْرَ وَ شَتَاتَ الْأَمْرِ؛ خواب پیش از طلوع خورشید و نیز خواب قبل از نماز عشاء، باعث فقر و پریشانی امور میشود.(مستدركالوسائل، ج 5، ص 110)
2- بلا: بر اساس آنچه بیان شد به خوبی معلوم میشود که خوابیدن در هنگام بین الطلوعین موجب جلب بلا و مصیبت است؛ زیرا اگر بیداری موجب رهایی و دفع و رفع بلاست، خواب عامل جذب آن خواهد بود.
3- کوردلی: بر اساس روایتی که از امیرمومنان (ع) وارد شده کسی که در این ساعات میخوابد گرفتار کوردلی میشود و معرفت الهی از دل او میرود. (دعوات راوندى، صفحه 81، حدیث 204 و بحارالانوار، جلد 83، صفحه 282، حدیث 45 با اندکى تفاوت)
4- کفر و بی ایمانی: بر اساس همین روایت پیش گفته کفر و بی ایمانی محصول خوابیدن در این ساعات از شبانه روز است.(همان ،پیشین)
5- نیاز به دیگری برای رزق: اگر انسان در این ساعت بخوابد رزق او به جای آنکه در دستش قرار گیرد در دست دیگری قرار میگیرد و میبایست برای یک لقمه نان و کسب یک دانش و علم به دیگری رو اندازد تا روزی خودش را بازپسگیرد. (همان ،پیشین)
6- بدنامی و رسوایی: از دیگر آثار منفی خوابیدن در این ساعات آن است که اگر گناه و خطایی کرده باشد، خداوند در مقام ستاریت با او تعامل نمیکند و نعمت ستاریت از او سلب میشود. این گونه است که در جامعه براثر خطا و اشتباه و گناهی، رسوا میشود. (همان ،پیشین)
7- زیانهای مالی: اگر کسی در این ساعات بخوابد نمیتواند از خود دفع شر کند و خسارتی که به اصل سرمایه او میرسد را برطرف کند. ( خصال، جلد 2، صفحه 622 و بحارالانوار، جلد 83، صفحه 249، حدیث 11)
8- نادانی: از پیامبر(ص) روایت است: النوم من أول النهار خرق و نوم القائلة نعمة و النوم بعدالعصر حمق و بین العشاءین یحرم الرزق؛ خواب اول روز، نادانی و خواب نیمروزی نعمت و خواب عصرگاهی کم خردی است و خواب اول شب(بین دو نماز مغرب و عشاء) باعث محروم شدن از روزی میشود.(مكارمالاخلاق، ص288)
9- زردی چهره: در روايات متعددى خواب بين الطلوعين مذمت شده است.اين خواب موجب فقر و پريشانى دانسته شده است. امام صادق(ع) فرمود: خواب صبحگاهان شوم است. رزق را دور و رنگ چهره را زرد و زشت مىكند و اين خواب شومى است. (بحارالانوار، ج 86، ص 129) در روایتی از امام باقر(ع) درمورد پرهیز از خواب صبحگاهی و ترغیب به بیداری در این ساعت آمده است: خواب صبح ،شوم و نامیمون است، روزی را دور میسازد، رنگ صورت را زرد و متغیر میکند، خداوند متعال، رزق را بین الطلوعین تقسیم میکند، از خواب در این زمان بپرهیزید و بدانید که من و سلوی (دو غذای لذیذی که برای بنی اسرائیل نازل میشد) در این ساعت برایشان فرود میآمد. (تهنیب، ج 2، ص 139)
10- غفلت: به این خواب ،اطلاق خواب غفلت شده است؛ شايد از اين جهت كه شخص از بركات زيادي كه در بيداري اين ساعات است، غافل بوده و خود را محروم مي كند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر خوبه آدم مرغ و خروس و خر و اسب و بز و گوسفند و پلنگ و شیر و گاو داشته باشه😁
برای سلامتی پدر دوست و همکار عزیزمون آقای شکری بزرگوار یک حمد شفا بخونیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حساب کتاب سود یک کبابی
چرا میگید کار نیست پول نیست ؟
غذا همیشه مشتری داره
به شرطی ک غذای با کیفیت بدی
آقایون خانوما تبلیغات از نون شب برای کسب و کار واجب تره
ممکنه شما یک محصولی داشته باشید و برای روزهای اول عجیب غریب بفروشید و ملیارد در بیارید
ولی اگر به تبلیغاتش فکر نکنید فروش شما متوقف میشه
ممکنه با یک کلیپ اینیستاگرامی یا محتوای خوب در مرحله ی اول چند هزار نفر با شما ومحصولتوناشنا بشن
ولی برای مراحل بعدی باید تبلیغات روسنگین هزینه کنید
. 🔹 سایت درمان خانه اسلامی🔹
🌏 Darmaneslami.top
.
😊_________________
. 🔸سایت شهر پشم میقان 🔸
🌏 http://www.shahrpashm.com