بعضی چیزها به قدری واضح و مبرهن هست که حتی رسانهای که با نظام و انقلاب هم زاویه داره متوجه میشه...
اما #لیبرالیسم احمق میکند و بعضی همین چیزهای ساده هم نمیفهمند! البته ناگفته نماند که رسانههای منحط و کارشناسانِ #غیر_کارشناس هم در این باورها بیتأثیر نیستند
بیانات در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم:
گاهی اوقات، در مواردی، تهنشینهای ذهنیِ غلطِ یک کارشناس، با ادبیّات کارشناسی به میدان میآید، با لباس کارشناسی به میدان میآید، آنوقت مشکل درست میکند و آن نظرات غلط حاکم بر ذهن آن کارشناس را یا خصوصیّات اخلاقی او را به شما تحمیل میکند. ۱۴۰۳/۰۶/۰۶
🛠 آچــــــــــــــــــــــار: 🇮🇷
💠 @Achar_Ir
هدایت شده از مُنحطّ
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #اقتصاددانزاتدان
قسمت ششم: توافق! کردن
👑 سخن بزرگان:
اَوفَقَ یوفق اِوفاق!
🐪 شما تا حالا شنیدید یه قیمتی رو اصلاح کنند پایین بیاد؟
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه عاشقانه هایی که به قیامت سپرده شد.....
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
حیف یا میل؟! چرا کَک هیچ کس نمیگزد؟!
🔹به واژه حیف و میل دقت کردهاید؟ مضمون این واژه، سوء استفاده و یا اتلاف منابع است. مثلا اگر مدیری دست کج باشد مصداق میل بیتالمال است ولی اگر به خاطر سیاستهای اشتباه و سوء مدیریت، سبب اتلاف منابع و کاهش بهره وری شود مصداق حیف است.
🔹گرچه میل و مصادیق آن (نظیر اختلاس و ...) کاری بسیار ناپسند است اما آنچه برایم عجیب است این است که طی سالهای اخیر، سیاستهای اشتباه و حیفها ، صدها برابرِ میلها به کشور و ملت خسارت زده است اما برخلاف میلها که جامعه نسبت به آن شدیدا حساس است، نسبت به حیفها و خسارتهای کلان حاصل از آن، حساسیت چندانی وجود ندارد و به تبعش، کسی هم پاسخگوی این حیفها نیست!
🔹برای آنکه کلیگویی نکرده باشم به دو مصداق اشاره میکنم: طی چند ماه اخیر، وزیر محترم اقتصاد با اتخاذ سیاستهای اشتباه و با شعار و ادعای حذف رانت ارزی، ارز نیمایی را حذف کرد اما این سیاست اشتباه سبب جهش بیسابقه ارز در بازار آزاد شد به نحوی که بیشترین جهش ارزی در ۱۰۰ روز اول دولتهای پس از انقلاب، در دولت فعلی و با سوء مدیریت بیسابقه ایشان اتفاق افتاده است. تا جایی که نرخ ارز که در شروع به کار ایشان حدود ۵۷ هزارتومان بود اکنون عدد ۸۰ هزار تومان را هم رد کرده است! معنایش آن است که سیاستهای اشتباه ایشان، ارزش پول ملی ما را طی حدود پنج ماه، بیش از ۳۰ درصد کاهش داده است و فیالواقع یک سوم داراییهای تک تک ما ایرانیان با سوء مدیریت و حیفهای ایشان، ظرف پنج ماه باد هوا شده است!
🔹اگر خدای نکرده وزیر محترم اقتصاد، به جای حیف، از طریق میل و اختلاس، فقط یک هزارم این خسارت عظیم را به ما وارد کرده بود قطعا تاکنون بارها به مراجع قضایی و امنیتی احضار شده بود و احتمالا اکنون در بازداشت به سر میبرد اما عجیب است که اکنون که هزاران برابرِ میل، از طریق حیف به ما خسارت وارد کرده است کَک هیچ کس نمیگزد!
🔹مثال دیگرش، سیاستهای اشتباه وزیر محترم راه در زمینه مسکن است. ایشان از مخالفان جدی افقیسازی و عرضه زمین به مردم است و چه زمانی که معاون وزیر بود (در دولتهای سابق) و چه اکنون که در مسند وزارت نشسته است، با سیاستهای انقباضی و عدم عرضه زمین به مردم، حیفها و خسارتهای زیادی به مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه وارد کرده است.
🔹توضیح آنکه طبق مطالعات مبسوط انجام شده و با استناد به تجارب قبلی، زمان بهرهبرداری و اتمام پروژههای انبوهسازی و عمودیسازی، معمولا دو تا سه سال بیشتر از پروژههای افقی به طول میانجامد. معنایش آن است که اگر ایشان حاضر میشد که به جای عمودی سازی و فشردهسازی شهرها، زمین را به خود مردم واگذار کند تا خودشان با الگوهای یک یا دو طبقه خانهسازی کنند، زمان اتمام پروژهها به جای مثلا سه تا چهار سال، به یک تا دو سال کاهش پیدا میکرد.
🔹واضح است که در کشوری که تورم سالیانهاش طی چند سال اخیر دائما چند ده درصد بوده، کوتاهتر کردن زمان اتمام پروژه چه اهمیتی برای مردم دارد. زیرا هر سال بهرهبرداری دیرتر از پروژههای مسکن به معنای تحمیل تورم چهل پنجاه درصدی و هزینههای بیشتر به متقاضیان است و لذا مثلا پروژهای که میشد دو سال پیش با الگوی افقی سازی با آوردهی چهارصد میلیون تومانی مردم تکمیلش کرد سال بعد با آوردهی حتی یک میلیارد تومانیِ مردم نیز تکمیل نخواهد شد! این نوع تحمیل چند صد درصدیِ هزینههای بیشتر به مردم، مصداق بارز حیف منابع ملت است که نتیجه مستقیم سوء مدیریت خانم وزیر است (چه اکنون و چه زمانی که معاون وزیر و دبیر شورای عالی شهرسازی بودند).
🔹پس ایشان با سیاستهای اشتباهش به هر خانوادهای که متقاضی نهضت ملی مسکن است به طور متوسط چندصد میلیون تومان خسارت وارد کرده است. قطعا اگر ایشان خدای نکرده دست کج بود و یک هزارم این ارقام را میل کرده بود تاکنون بارها دادگاهی شده بود اما عجیب این است که اکنون که نه با میل، که با حیف، هزاران برابر خسارت بیشتری به مردم تحمیل کرده است کَک هیچ کس نمیگزد!
🔹این چند سطر را نوشتم تا اولا از ملت شریف ایران استدعا نمایم تا همانقدر که نسبت به میل (اختلاس و کج دستی و ...) حساس هستند لااقل همانقدر هم نسبت به حیف حساس باشند؛ ثانیا به همکاران ارجمندم در مجلس متذکر شوم که سکوت ما در قبال این حیفها، به معنای شریک شدن ما در اتلاف منابع ملت است و بدیهی است که این نوع سکوت و همراهی با اتلاف منابع ملت و اجحاف به آنها چه عواقب اخروی در پی دارد...
#استیضاح_وزیر_اقتصاد
#استیضاح_وزیر_راه
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد ابوسفیان افتادم...
🛠 آچــــــــــــــــــــــار: 🇮🇷
💠 @Achar_Ir
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
🏞 فرعون نباش!
✏️ باید به گونهای راه بروم که کسی متوجه من نشود؛ وگرنه فرعون هستم که دلی را بر خودم بستم.
📄 برشی از کتاب
📚 حجاب و آزادی روابط
#تربیت
▫️ #عین_صاد | عضو شوید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2964258817C4593522bca
این رو درباره انحصار اسنپ بخونید:
https://www.zoomit.ir/tech-iran/431914-snappay-monopoly/
خوبه که #روایت_انحصار هم داره گفتمان میشه البته کم و کاستیهایی داره ولی همینشم غنیمت و گنج هست
🛠 آچــــــــــــــــــــــار: 🇮🇷
💠 @Achar_Ir
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«قسم حضرت عباس بهرهوری و دم خروس تعطیلی!»
جریان لیبرال اقتصادی کشور همیشه مدعی بود که با گران کردن و محدودیت دسترسی به انرژی افراد و صنایع مجبور به بهینهسازی تاسیسات انرژی خود میشوند و قسم حضرت عباس میخورد که اگر گران کنیم مردم یخچال کم مصرف تهیه نموده و کارخانجات ماشینآلات جدید میخرند.
حالا اتاق بازرگانی گزارشی از خسارت روزانه ۸هزار میلیاردی کارخانجات تولیدی کشور از قطع برق منتشر کرده که فقط برای یکماه اخیر حداقل ۲۴۰همت خسارت میشود.
اگر واقعا صنایع ۲۴۰ همت فقط در یکماه خسارت میبینند پس چرا با هزینه بسیار کمتری از این خسارت، بهرهوری انرژی خود را افزایش نداده و تاسیسات مورد نیاز خود را خریداری نمیکنند تا دم خروس بیرون نزند؟
با همین پول میتوان انواع نیروگاه کوچک و متوسط و بزرگ را با منابع مختلف فسیلی و غیرفسیلی تاسیس نمود.
پس یا ادعای تئوریسینهای لیبرال اتاق بازرگانی درباره اثرات مثبت گرانسازی دروغ است یا گزارش خسارت تولید روزانه ۸ هزار میلیاردی آنان فریبکاری است و البته که تجربه ثابت کرده هر دو ادعا از اساس کذب است و لیبرالیسم فریب بزرگی برای تحمیق مردم و سیاستمداران جهت چپاول سود عدهای خاص است و ما نه قسم حضرت عباس و نه دم خروس لیبرالها را هیچ وقت باور نخواهیم کرد.
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
در آمریکا یا اروپا به یک فرد بگویید که پنج تا از مهمترین چالشهایی را که جامعه شما با آن مواجه است نام ببرید، بعید است که یکی از چالشها توزیع نابرابر درآمد باشد. برای اینکه در آن جوامع، هرچند مردم احساس میکنند که درآمدها متفاوت است، ولی این تفاوت درآمدها برای افراد توجیه دارد. به این معنی که آنان بیش از ۹۰ درصد تفاوت درآمدها را ناشی از تلاش و کوشش و انگیزه و مواردی از این قبیل میبینند. کسی میخواهد تفریح کند و دیگری میخواهد کار بیشتری انجام دهد. طبیعتاً کسی که اوقات فراغت را انتخاب میکند و میخواهد که اوقات فراغت بیشتری داشته باشد، انتظار هم ندارد که سطح درآمد بالاتری داشته باشد. چون در اقتصاد اوقات فراغت خود مطلوبیت دارد.
شاید باورتان نشود اما این جملات نیلی، غنی نژاد و طبیبیان و فرجادی است در کتاب اقتصاد و عدالت اجتماعی!
این مزخرفات را به دانشجویان می گویند و دانشجویانشان هم سر تکان می دهند!
حالم به هم می خورد از این سطح از ابتذال!
لجنزاری است این دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف!
می گوید 41 میلیون گرسنه به جای کار کردن تفریح را انتخاب کردند و آنها که صدها میلیارد درآمد دارند "کار" کردند!
یکی نیست به این شیاطین تعلیم دیده بگوید چطور می توان اینقدر وقیح بود و حقیقت را قلب کرد؟ واقعا چه کردید که اینگونه شیطان در ذهن شما این خونشویی سرمایه داری را الهام میکند؟
واقعا که باید به حال این مملکت خون گریست که به دست این افراد حقیر افتاده است که روز را شب و شب را روز نمایش می دهند
غرب پرستانی که یک بهشت از غرب ساخته اند و می گویند فقرای غرب خوش گذران و تنبل و بی عارند...
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
امروز مجددا بعد از یکسال و نیم برای موضوع آزادسازی تولید خودرو به دانشگاه خواجهنصیر دعوت شدم.
فکر میکنم این شانزدهمین سال است که «قاصدک»، خودروی تولیدی آنان به خاطر ممنوعیت ساخت و تردد خودرو در کشور خاک میخورد و چرخهای پنچر آن حاکی از این بیمهری است.
راهکار حل مسائل خودرو در ایران نه از تولید انحصاری، نه از مونتاژ چینی و نه از واردات خودروهای گرانقیمت نمیگذرد.
باید طرحی نو در انداخت و در گام اول بخشنامه «ممنوعیت تولید کمتر از ۱۰۰هزار خودرو» را ملغی نمود و اجازه تولید دانشبنیان خودرو را به نخبگان جوان و مستعد در این زمینه داد.
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
چند وقت پیش توئیتی از دکتر #خاندوزی وزیر اقتصاد دولت شهید رئیسی منتشر شد که در ابتدای آن آمده بود «حرکت از سامانه نیما به بازار توافقی، اقدام درستی است» و همین ابتدای تقطیعشده باعث #نئولیبرال نامیدنش و هجمه شدیدی علیه او و به تبعش علیه دولت شهید رئیسی شد.
امروز هم در همایشی که در دانشگاه قم برگزار شد یکی از دانشجویان با برنامهریزی قبلی نطق مفصلی علیه او خواند و متاسفانه برخی از دوستان و شاگردان ما هم با بیتقوایی این کلیپ را ضبط و منتشر کردند بدون آنکه پاسخ دکتر خاندوزی را منتشر کنند.
اما پاسخ دکتر خاندوزی چه بود؟
پاسخ در ادامۀ همان توئیت کذایی آمده بود: «اگر و فقط اگر برنامه جدی برای "کنترل نرخ حاشیه بازار ارز" وجود داشته باشد. در غیر اینصورت به موتور خلق #تورم شتاب خواهد بخشید.»
در جلسه امروز هم پس از اینکه از همین بهاصطلاح دانشجوی معترض خواسته شد که ادامه توئیت را بخواند، ساکت شد و سر جایش نشست و حرفی برای گفتن نداشت! انشاءالله فردا فیلمش کاملش را خواهم گرفت و پخش خواهم کرد، البته میدانم که فایده چندانی ندارد و این کلیپ تقطیعشده کار خودش را کرده است.
مایۀ تأسف اینجاست که تنزل سطح سواد و بینش دانشجوی ما به جایی رسیده که بازیچه رسانه شده و با بیاخلاقی و بیتقوایی محض و عریان، دست به چنین دروغپراکنیها و برچسبزنیهایی میزند که نه دامان دشمن بلکه دامان دوست را هم میگیرد!
والسلام علی من اتبع الهدی
🆔 @DrSaeedi