1_986593004.pdf
18.88M
📘 #جزوه مدیریت فرهنگی
✍️افرادی که کار فرهنگی می کنند، مناسب است این فایل را مطالعه کنند.
▪️تجربه مدیریت کارهای فرهنگی مراکز و نهادها
▪️ روش تحلیل وضعیت فرهنگی، طرح نویسی، کارتشکیلاتی، مدیریت و رهبری و...
▪️قابل استفاده برای تدریس مدیریت فرهنگی و نیروسازی
#مدیریت_فرهنگی
🔅تِمُد🔅
🆔@Temod_uni
🖍مدیریت پروژهpmo
امروزه با گسترش روزافزون پروژههای عظیم و تمایل سازمانهای مختلف برای تعریف راهکارهای خود به صورت پروژه، کنترل و مدیریت بخشهای مختلف این پروژهها (نظیر مدیریت زمان، هزینه و تخصیص منابع) به دغدغه اصلی مدیران ارشد هر سازمان پروژهمحوری بدل گردیده است و مدیران را به فکر ایجاد واحدی مستقل در بدنه سازمان خود با نام دفتر مدیریت پروژه (Project Management Office-PMO) انداخت تا بتوانند علاوه بر پوشش بسیاری از ضعف ها، از این واحد به عنوان یک رکن اساسی در توانمندسازی و ایجاد موفقیت در پروژه های خود بهره جویند
🖌نقش و وظایف PMO
📌تمرکزدهی و هماهنگی مدیریت پروژه های سازمان: پروژه های سازمان، می توانند به صورت متمرکز در بخش PMO ، مدیریت و هماهنگ شوند.
📌مديريت منابع مشترک برای تمام پروژه های سازمان:بخش PMO ، می تواند در مدیریت منابع مشترک بین پروژه ها تصمیم گیری کند. برای مثال اگر دو پروژه همزمان به یک کامیون نیاز داشتند ، تصمیم گیری درباره محل حضور کامیون، بر عهده بخش PMO خواهد بود.
📌ثبت دروس آموخته و فایل های مدیریت پروژه ها:تجربیات ارزشمندی در هر پروژه در قالب فایل ها و دروس آموخته شده ایجاد خواهد شد که ثبت و نگهداری این درس آموخته ها و فایل ها توسط بخش PMO انجام خواهد شد. برای مثال: WBS و برنامه زمانبندی پروژه ها، تخمین هزینه های پروژه ها، گزارشات ماهانه پروژه ها، ریسک های پروژه ها و بسیاری موارد دیگر از جمله اطلاعات مهمی هستند که توسط بخش PMO ، ثبت و نگهداری می شوند.
📌به اشتراک گذاری دروس آموخته و فایل های مدیریت پروژه ها:بخش PMO که پیش از این ثبت دروس آموخته و فایل های مدیریت پروژه ها را بر عهده داشت، اکنون آنها را برای سایر پروژه های سازمان به اشتراک می گذارد.
📌طراحی سیستم مدیریت پروژه:بخش PMO ، مهم ترین کاری که بر عهده دارد طراحی سیستم مدیریت پروژه جهت یکپارچه سازی پروژه ها و کاهش اعمال سلیقه شخصی، در مدیریت پروژه های سازمان است.
📌آموزش تیم مدیریت پروژه:بخش PMO ، آموزش سیستم مدیریت پروژه طراحی شده توسط خود را به تیم مدیریت پروژه های سازمان بر عهده دارد.
📌نظارت بر نحوه اجرای فرایندهای مدیریت پروژه:بخش PMO ، مراقبت از اجرای سیستم مدیریت پروژه طراحی شده را نیز بر عهده دارد. در واقع طی ممیزی ها و کنترل های دوره ای منظم یا غیر منظم، بخش PMO ، باید از اجرای سیستم مدیریت پروژه ، توسط تمام مدیران پروژه ها و تیم مدیریت پروژه ها اطمینان حاصل نماید تا در صورت وجود معضلی در اجرای این سیستم، از آن مطلع و راهکاری جهت رفع آن بیابد.
📌توسعه و مديريت سياست ها، رويه ها و الگوها:توسعه دادن سیاست ها، الگوها و فرمت های آماده جهت مدیریت بهتر پروژه ها نیز از جمله وظایف و نقش های بخش PMO ، است.
📌هماهنگی و تمرکزدهی ارتباطات در سراسر پروژه از جمله میان ذینفعان پروژه:بخش PMO ، در زمینه برقراری ارتباط بین مدیران پروژه ها، مدیران بخش ها و سایر ذینفعان کلیدی پروژه ها نقش موثری بر عهده دارد.
📌مزایای ایجاد دفتر مدیریت پروژه
🔺دستابی بهتر به اهداف استراتژیک
🔺دستیابی بهتر به اهداف پروژه ها
🔺صرفه جویی منابع
🔺مستند سازی بهتر دانش و تجربه سازمانی
🔺افزایش دانش و تخصص تیم مدیریت پروژه
🔺دستیابی به سطح بالاتری از رضایت ذینفعان
🔺افزایش بلوغ و فرهنگ سازمانی جهت مدیریت و اجرای بهتر پروژه ها
#مدیریت_فرهنگی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
🔹چرخ دنده های کهنه اردو های دانشجویی
#قسمت_اول
🔸نقدی بر یک دهه دوره های اموزشی
📌چندین دهه است که ستادهای بزرگ و وسیع، اردوهای اموزشی را در فضای دانشگاهی از حالت جزیره ای خارج کرده و در حد کشوری و گاها بین المللی دایره خود را گسترش داده اند.
در اوایل انقلاب نسل دهه 60و50 دوره های آموزشی را در قالب هایی همچون حسینیه ارشاد و پخش جزوات که متناسب با ذائقه نسل آن دوره بود،برگزار می کردند و مدل ((همایش محور)) را برای توانمندی سازی جریان انسانی خود در نظر می گرفتند البته باید همچنین به شرایط ان دوران نیز اشاره کنیم که ((التهابات جنگی و فکری)) کیفیت آموزش را بالا طبیعتا بالا می برد یعنی صدام ها و سروش ها خود تعالی بخش محتوا اموزشی بودند چراکه زمانی دشمن را ملموس می بینیم ، مبانی اندیشه ای قوی تر خواهد گشت.
📌التهابات جامعه خاموش شد ، شعله های جنگ که با سوزنده بودنش اما در عین حال انسان ساز بودن ،خاموش گشت.
در ادامه مطبوعات نفوذی که پایگاه دشمن بودند همراه با جریان انسانی خود به خارج فرارکردند . با این گام دشمنان رو توانستیم تا حد زیادی به بیرون از مرز ببریم
📌دهه هفتادی ها و هشتادی ها با ذائقه ای متفاوت تر که متاثر از فضای تکنولوژی و عصر مجازی گری بود پا به عرصه جهاد و دانشگاه گذاشتند. ارگان ها و متولیان امر که مسئول برگزاری دوره های اموزشی و توانمد سازی این نسل نیز بودند با رویه ای نه چندان جدید، مدل اموزش را با کمی تغییر به مدل ((کارگاه محوری)) تغییر دادند. بی انکه ویژگی های نسل جدید را شناسایی کنیم و ذائقه ها را بشناسیم این رویه را ادامه دادیم و چون که ((مدل صحیح جهت ارزیابی)) دوره های اموزشی نداریم هنوز با همان دست فرمان ، مسیر غلطی را در دوره های اموزشی طی میکنیم.(کاش یک مدل صحیح برای ارزیابی جریان خروجی دورهای اموزشی وجود داشت تا بفهمیم واقعا چقدر دوره ی اموزشی برگزارشده ، اثر گذاری دارد)
🔺امده ایم برای نسلی کارگاه می گذاریم که نوشتن و خواندن آنها بیشتر به فضای مجازی محدود می شودو از پیام های کوتاه استفاده می کنند . فرهنگ اموزشی در بین نسل دهه هشتاد جای خود را به فرهنگ تصویری داده است و ویژگی این فرهنگ تصویری، کوتاه نویسی، تفکر الگوریتمیک، منتقل کردن پیام های کوتاه به ویژه بیان ایده ها و مسائل از طریق تصاویر و ایماژها و کلیپ ها و انیمیشن ها است.
🔹با نسلی روبرو هستیم که از رفاه نسبی برخوردار است و ندرت و کمیابی دهه 60 را ندیده اند و التهابات جنگی و فکری را همچون فضای دهه 50 لمس نکرده است.
چرا با مختصات و ویژگی هایی که نسل جدید دارند و هنوز به شناخت خوبی از انها نرسیده ایم که باید هزاران پژوهش در این زمینه انجام گیرد و این پژوهش ها را مبنای برنامه ریزمان قرار دهیم باز با قالب های از رده خارج شده ، اردوهای اموزشی مان را برگزار می کنیم؟
ادامه👇👇👇
#دهه_هشتادی
#تحول_اموزش
#مدیریت_فرهنگی
#جنبش_دانشجویی
🔅تِمُد🔅
🆔@Temod_uni
#قسمت_دوم
🔸چرخ دنده های کهنه اردوهای دانشجویی
📌بالغ بر 108 قالب اموزشی در دنیا وجود دارد که مراجع اموزشی مختلف از این قالب ها برای بیان و انتقال محتوا(کاربرد قالب) استفاده می کنند.
در آمریکا وقتی که هنوز گرمای داوری اسکار خاموش نشده است ، فیلم نامه (دوازده سال بردگی) را کتاب درسی میکنند و در کره جنوبی بازی کامپیوتری سیمز را جز برنامه روزانه مدارس قرار میدهند ، ما در تنوع قالب های آموزشی مختلف دچار یک حالت ایستایی شده ایم و به طور معمول از قالب های سوخته که هیچ جذابیتی برای نسل جدید ندارند هنوز که هنوز است ، استفاده میکنیم . در حالیکه در کشورهای غربی از قالب های مختلفی همچون (کمیک استریپ) که تا به حال به گوش ما نرسیده است ، در حال استفاده میباشند.
🔹 در کشورهای غربی چرخه تولید محتوا یک چرخه تولید کامل می باشد ولی در دوره های آموزشی ما این چرخه ناقص و کهنه بوده و می باشد در آن کشورها اگر شخصیت سفیدبرفی را طراحی می کنند از کمیک استریپ و انیمیشن و استیکر و دفتر خاطرات تا مجله و کیف و غیره نسخه ایرانی و خارجی آن را عرضه می کند.
شاید این یاداشت تاکید کمتری بر ایجاد محتوای جدیددداشته باشد اما ببینید غرب برای انتقال ارزشهای خود چگونه از دوران کودکی برنامه ریزی می کند. کودکی که در تخت سفید برفی یا باربی خوابیده ، با شیشه باربی شیر خورده با کیف باربی به مدرسه رفته ، در دفتر باربی مشق نوشته ، لباس باربی و سفیدبرفی بزرگ شده ، حالا برای عروسیش هم در درشکه سفیدبرفی مینشیند.
📌چقدر برای برنامهریزی برای راهبردهای جدید آموزشی متناسب باذائقه نسل جدید خودمان را آماده کرده ایم ؟ این بار قرار نیست به جای تخته سیاه ، وایت برد بگذاریم و فقط به جای گچ از ماژیک استفاده کنیم. دنیای فناوری دیجیتال که نسل دهه هشتادی با آن بزرگ شده اند با دنیا و فضای آموزشی ما که به صورت مستقیم و شنودی بوده ، کاملاً فرق میکند. در اینجا اساساً ماهیت آموزش دیگر به صورت فرایند خطی نمی باشد بلکه جریانی گسترده و غیرمستقیم و به تعبیری پروسهای[ نه پروژهای ]خواهد بود .
#دهه_هشتادی
#تحول_اموزش
#مدیریت_فرهنگی
#جنبش_دانشجویی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
🔸چرخ دنده های کهنه اردوهای دانشجویی
📌نقد دوره های آموزشی_دانشگاهی
🔺قسمت سوم
یک کار آماری وزارت علوم در مورد وضعیت فرهنگی_اجتماعی انجام داده است
〽️با جامعه اماری ۶۰هزار نفری
⚠️دانشجویان ۹۷ نسبت به دانشجویان ۹۴
در دختران۱۶٪🧕
در پسران ۱۲٪🧔
کاهش خواندن نماز داشته اند🗣⚠️
♨️ازدهه ۷۰ و در دل دولت اصلاحات طرح ولایت به عنوان دوره اعتقادسازی و ایدئولوژی سازی اسلامی راه اندازی شد.
۲۴سال اموزش اتفاق افتاده است.....
اگر هر دوره به طور متوسط ۱۰۰۰نفر اموزش دیده باشند به عبارتی
۳۰×۱۰۰۰=۳۰۰۰۰
۳۰۰۰۰نفر اموزش دیده اند.....
خروجی دوره های ملی در دانشگاه ها چیست؟
آیا دچار اشتباه راهبردی در اجرا و نه محتوا شده ایم؟
#اموزش_رهبرساز
#مخاطب_شناسی
#ماتریس_محتوا
#طرح_تحول_دوره_اموزشی
#دهه_هشتادی
#مدیریت_فرهنگی
#جنبش_دانشجویی
🆔 @Temod_uni
🔸چرخ دنده های کهنه اردوهای دانشجویی
📌نقددوره های آموزشی_دانشگاهی
🔺پرده چهارم
خروجی و برآیند تمامی دوره های اموزشی اگر ۱۰شهید باقری بود کفایت رهبری را می کرد.
ایام فتنه اقا می گفتند من به تعداد انگشتان دست و کمتر از ان نیرو ندارم
چالشهای انقلاب نیاز به رهبران تحول ساز دارد.
مساله بر روی اجزا دوره ها نیست بلکه مساله اساسی بر روی برایند دوره ها در دستگاه ذهنی مخاطبین می باشد.
هر دانشجو در این دوره متناسب با اهداف دوره این اتفاق ها برای وی می افتد:
دوره ولایت👈ایدئولوژی سازی اسلامی
اسلام ناب👈آشنایی با مکتب امام و اسلام حقیقی
جهتگیری تخصصی👈 پیدا کردن عرصه خدمت متناسب با نیاز خود و انقلاب
خط امام👈کنش گری سیاسی
احمدی روشن👈کنش گری اقتصادی
پازل های محتوایی هر دوره چرا در کنار هم قرار نمیگیرد و چرا برایند صورت نمی پذیرد؟
بنظر من اگر ما بدنبال صورت دهی کلان و برایند دادن به این دورها در حوزه اجرائیات براییم خروجی دوره ها ان وقت رهبران تحول ساز خواهد بود
🔆مساله بر روی اجزا دوره ها نیست بلکه مساله اساسی بر روی برایند دوره ها در دستگاه ذهنی مخاطبین می باشد.🔆
#مدیریت_فرهنگی
#دهه_هشتادی
#ماتریس_محتوا
#جنبش_دانشجویی
🆔 @Temod_uni
🔸چرخ دنده های کهنه اردوهای دانشجویی
📌نقد دوره های آموزشی_دانشگاهی
🔺پرده اخر
دوره های اموزشی رسالت اغازگری تربیت را دارند.
این مساله یعنی در بازه زمانی کوتاه چه چیزی تدریس و اموزش دهیم که ساختار تربیت شاکله اصلی ان شکل گیرد.
نقطه موضعی ما اینست که...
1⃣دوره ها در نقطه ای بسیار جزیی و زوم شده اند که اساسا توجه به این حد نیاز نیست.
(کل نگری زاویه اموزشی صحیح در دوره ها می باشد و جزییات را در حد اکتفا باید به ان پرداخت.)
2⃣مخاطبین به شناختی از دستگاه اندیشه و مقوله نظام فکری معمولا نمی رسند.
(نظام فکری بعد از دوره ایجاد می شود ولی ویژگی ها و کارکردهای ان باید در دوره آموزش داده شود)
3⃣برایند اموزش های دوره های مختلف و محتوای این دوره ها (بدلیل عدم وجود نظام فکری که نتیجه گزاره بالاست)شکل نمی گیرد.
#مدیریت_فرهنگی
#دهه_هشتادی
#جنبش_دانشجویی
🔅تِمُد🔅
🆔 @Temod_uni
✅ «اخلاق» با «ایمان» چه رابطهای دارد؟
شهید مطهری:
🔸هیچ کس نیست که اخلاق را نشناسد و یا نداند که عدالت تا چه اندازه ضرورت دارد. مشکل کار در مرحله اجراست.
🔹آن وقتی که انسان میخواهد یک اصل اخلاقی را رعایت کند میبیند منافعش در یک طرف قرار گرفته و اخلاق در طرف دیگر، میبیند یا باید دروغ بگوید، خیانت کند و سود را ببرد و یا باید راست بگوید، امانت بورزد و از سود صرفنظر کند.
🔸 اینجاست که میبینیم بشر که دم از اخلاق و عدالت میزند، پای عمل که میرسد ضد اخلاق و ضد عدالت عمل میکند.
🔹آن چیزی که پشتوانه اخلاق و عدالت است و اگر در انسان وجود پیدا کند انسان به سهولت راه اخلاق و عدالت را در پیشمیگیرد و سود را کنار میزند، تنها #ایمان است، ایمان به خود عدالت و ایمان به خود اخلاق.
🔸و آن وقت انسان این ایمان را پیدا میکند که به اصل و اساس تقدس یعنی خدا ایمان داشته باشد.
📝 استاد #مطهری، آزادی معنوی، ص۹۲
#معنویت
🔅تِمُد🔅
🆔 @Temod_uni
#معرفی_کتاب
📕 سرح العیون
🖌این کتاب سنگ بنای روانشناسی اسلامی را بر پایه حکمت آمیخته با روایات بنیان می دهد و کمک می کند که انسان بافت های نهفته وجود خود را شناسایی و در رشد آن دقت نظر داشته باشد.
🔰استاد، در مقدمه کتاب، بیان میکند که اثر حاضر، حاصل تحقیقات عمیقی است که در طول سالیان متمادی، در باره معرفت نفس، به عمل آورده است.
🔰معرفت نفس، پس از معرفت خدای تعالی، از لذیذترین و عزیزترین معارف الهی به شمار میرود و آن، مفتاح خزائن ملکوت و مرقات معرفت رب است. به نظر سید علی طوبجی سیوطی ، حدیث «من عرف نفسه فقد عرف ربه» از ابو بکر رازی است. ابن تیمیه ، معتقد است که این حدیث، مجهول است و استاد، با عنوان «وهم و رجم» همه این سخنان را رد میکند.
🔰گفته میشود که معرفت نفس، مبتنی بر اصولی است و عیون مسائل نفس، اصول آن است و در هر عینی، از اصول ایقانیه و امهات برهانیه که مستفاد از فهم خطاب محمدی صلیاللهعلیهوآلهوسلّم و مستفاض از اصول و جوامع روایی اهل بیت علیهالسّلام است، استفاده شده است.
خلاصه نکات کتاب:https://yun.ir/njqmnc
#کتابخوانی
🔅تمُد🔅
🆔 @Temod_uni
آموزش ۴۰ #مهارت فردی در مدارس فنلاند برای كودكان ١٥-٩ سال
✍️رضا کشفی
١- مهارت درست لباس پوشيدن
٢- مهارت درست راه رفتن
٣- مهارت خوب حرف زدن
٤- مهارت حرف خوب زدن
٥- مهارت منظم بودن
٦- مهارت شعر خواندن
٧- مهارت نقاشی كردن
٨-مهارت نوشتن
٩-مهارت ترانه و دكلمه خواندن
١٠-مهارت بهداشت
١١- مهارت کار تيمی
١٢- مهارت انتقاد كردن
١٣- مهارت جرات ورزی و تمرین شجاعت
١٤- مهارت تشخيص درست از نادرست
١٥- مهارت درست غذا خوردن
١٦- مهارت گره زدن
١٧- مهارت كار با قيچی و برش زدن
١٨- مهارت سعی در خوش خط بودن
١٩- مهارت شستن اشيا
٢٠- مهارت مطالعه
٢١- مهارت مدیریت زمان
٢٢- مهارت كنترل خشم
٢٣- مهارت انتقاد پذیری و تحمل حرف مخالف
٢٤- مهارت پژوهش و تحقيق
٢٥- مهارت تشخيص دوست خوب
٢٦- مهارت بازی كردن
٢٧- مهارت غذا پختن
٢٨- مهارت كار با سوزن
٢٩- مهارت تشكر و سپاسگزاری كردن
٣٠- مهارت خوب توجه كردن
٣١- مهارت تفكر كردن
٣٢- مهارت تفكر خوب داشتن
٣٣- مهارت دوست خوب پيدا كردن
٣٤- مهارت نگهداری دوست خوب
٣٥- مهارت نگهداری لوازم
٣٦- مهارت انتقاد پذیری و نقد شدن
٣٧- مهارت رازدار بودن
٣٨- مهارت برنامه ريزی كردن
٣٩- مهارت گذشت
٤٠- مهارت صبور بودن
📚منبع:
کتاب تحول نظام آموزش فنلاند- مرتضی روغنی
#جهت_گیری_تخصصی
🔅تمُد🔅
🆔 @Temod_uni
شما میدانید شیخ فضلالله را کی حکم قتلش را صادر کرد؟
یک معمم زنجانی! یک ملای زنجانی!
❗️ وقتی معمم مهذب نباشد #فسادش از همه بیشتر است!
در روایات هست که بعضی اهل جهنم از #تعفن برخی روحانیون در عذاب هستند!
💬 امام خمینی قدس سره
#مکتب_امام
🆔 @Temod_uni
📝 مطالعه بیشتر | آشنایی با موضوع «شورای عالی انقلاب فرهنگی» در بیانات رهبر انقلاب
🔸«فلسفه وجودی شورای عالی انقلاب فرهنگی، فهم و تبیین و تثبیت و انفاذ ماهیت فرهنگی انقلاب اسلامی و بازآرایی مداوم #جبهه_فرهنگی_انقلاب_اسلامی و پایش پیشرفتهای فرهنگی کشور متناسب با ظرفیتها و شایستگیهای عظیم ایران اسلامی و انقلابی است.» ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
⬅️ ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۰ رهبر انقلاب طی حکمی با انتصاب اعضاء شورایعالی انقلاب فرهنگی، شاکله و آرایش عمومی فرهنگ بر اساس «نظم و محتوای #انقلابی» را یگانه وسیلهی مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای بیگانگان دانستند.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به همین مناسبت، مجموعه فیشهای بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی «#شورای_عالی_انقلاب_فرهنگی» را منتشر میکند. موضوعاتی چون: جایگاه ساختاری شورای عالی انقلاب فرهنگی، مطالبات مهم رهبر انقلاب از این شورا، الزامات ایفای نقش موثر این شورا در روند برنامهریزی کلان فرهنگی کشور و... مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
در بخش «جملات برگزیده» هم جملات کلیدی و مهم حضرت آیتالله خامنهای دربارهی این موضوع آورده شده است.
دسترسی: ↙️↙️
فیشهای موضوعی «شورای عالی انقلاب فرهنگی»:
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1583&npt=12#103892
فیشهای جملات برگزیدهی «شورای عالی انقلاب فرهنگی»:
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1583&npt=2#44781
#حکمرانی_فرهنگی
🔅تِمُد🔅
🆔@Temod_uni
🖍سواد رسانهای مجموعه چشم اندازهایی است که فرد برای استفاده از محتوا و پیام های رسانه ای به کار می گیرد.
📌سواد رسانه ای یکی از انواع سواد هاست که بیشتر با سوادهای دیداری و تحلیلی و اینترنتی در ارتباط است.
🖊با ایجاد و گسترش رسانههای سمعی و بصری، این مفهوم به وجود آمد و با گسترش شبکههای اجتماعی، دارای مفاهیم و ابعاد گستردهتر و پیچیدهتری شد.
در اینجا به معرفی چند تن از مجموعه های صاحب سبک در حوزه آموزش سواد رسانه ای می پردازیم
🔎https://b2n.ir/f19067
🔎https://b2n.ir/k72108
🔎https://b2n.ir/t03962
🔎https://b2n.ir/p82287
🔎https://b2n.ir/d64925
🔎https://b2n.ir/m94495
🔎https://b2n.ir/k45174
🔎https://b2n.ir/r66996
🔎https://b2n.ir/x76347
🔎https://b2n.ir/a20713
🔎https://b2n.ir/w05695
🔎https://b2n.ir/p19969
🖍پیشنهاد های ویژه
🔎www.aparat.com/nasraa_ir
🔎https://anarestan.com
🔎https://bmtc.ir
🔎https://kodoumo.ir
🔎https://ayenehschool.ir
🔎https://savaderesane.ir
🔎http://majazist.ir/
🔎https://b2n.ir/d37292
🔎yun.ir/ih1vna
#معرفی_مجموعه_فاخر
#زیست_مجازی
🔅تمُد🔅
🆔@Temod_uni
#معرفی_ابزار
🔸سامانه نوین هاب
🔸نوین هاب یک پلتفرم مدیریتی شبکههای اجتماعی است. با استفاده از داشبورد حرفهای نوین هاب میتوانید محتوای شبکههای اجتماعی خود را برای انتشار مدیریت و زمانبندی کنید. به آنالیز آنها بپردازید و کامنتها و نظرات مخاطبین خود را مدیریت کنید.
📌امکانات نوین هاب
🛠مدیریت واحد 20 شبکه اجتماعی
🛠زمانبندی و انتشار محتوا
🛠آنالیز شبکههای اجتماعی
🛠مدیریت و دانلود کامنتها
🛠دانلود کامنتها
🛠انتشار خودکار و زمانبندی پستهای شبکههای اجتماعی
🛠افزایش سرعت انتشار
🔺ادرس سامانه:👇👇👇
https://novinhub.com
⏬مارابه دبگران معرفی کنید⏬
🔅تمُد🔅
🆔 @Temod_uni
🔸به اقتضا فرارسیدن هفته بسیج بسته#ایده_پردازی و #محتوایی تقدیم دوستان میشود🔸
💠 ایده های عملیاتی و محتوایی
💡بسته ایده پردازی
🔺پکیج ایده
⚠️ارسال مطالب کانال با درج ادرس کانال و حفظ حقوق
#بسیج
⬇️ به کانال ما بپویندید ⬇️
🔅تمُد🔅
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3525443610C033ca61cc7
پوستر16آذر.rar
35.87M
📌مجموعه پوستر هفته بسیج
🔴 روز دانشجو و هفته بسیج
🔹سازماندهی بسیج، یکی از نوآوریهای امام بزرگوار بود. ۱۳۸۷/۰۲/۱۴
#هفته_بسیج
🆔@activism_ideas
بیست جمله از رهبر انقلاب درباره «بسیج»
🔸هفته بسیج، در حقیقت فرصتی برای ارائه حرکت عظیمی است که به وسیله امام بزرگوار راحل، در این کشور پایهگذاری شد و این حرکت، در این منطقه اسلامی و دینی، برای دیگر ملتها هم انشاءاللَّه الگو و سرمشق خواهد شد. ۱۳۷۵/۰۸/۳۰
🔹 سازماندهی بسیج، یکی از نوآوریهای امام بزرگوار بود. ۱۳۸۷/۰۲/۱۴
🔸 امروز اگر شما جلوههای زیبای پُرشور حضور جوانان را در صحنههای پُرخطر فلسطین و لبنان مشاهده میکنید، این الگوگیری از بسیج است. ۱۳۸۴/۰۶/۰۲
🔹میتوان بسیج را بحق مکتبیترین و مردمیترین نیروی مقاومت جهانی نامید. ۱۳۶۲/۰۹/۰۴
🔸بسیج، عبارت است از مجموعهای که در آن، پاکترین انسانها، فداکارترین و آمادهبهکارترین جوانان کشور، در راه اهداف عالی این ملت و برای به کمال رساندن و به خوشبختی نائل کردنِ این کشور، جمع شدهاند. ۱۳۷۶/۰۹/۰۵
🔹بسیج به معنی حضور و آمادگی در همان نقطهای است که اسلام و قرآن و امام زمان ارواحنافداه و این انقلاب مقدّس به آن نیازمند است؛ لذا پیوند میان بسیجیان عزیز و حضرت ولی عصر ارواحنافداه - مهدی موعود عزیز - یک پیوند ناگسستنی و همیشگی است. ۱۳۷۸/۰۹/۰۳
🔸همه باید بدانند که در دوران دفاع مقدس چه معجزات عظیمی از حضور مؤمنانه و پر تلاش نیروهای بسیجی در صحنههای جنگ اتفاق افتاد؛ این را باید همه بدانند. ۱۳۸۷/۰۲/۱۴
🔹مطمئن باشید اگر حضور بسیج مستضعفین در هشت سال دفاع مقدس نبود، امروز سرنوشت کشور چیز دیگری بود. ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
🔸تا بسیج هست، نظام اسلامی و جمهوری اسلامی از سوی دشمنان تهدید نخواهد شد؛ این یک رکن اساسی است. ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
🔹عرصهی بسیج یک عرصهی عمومی است؛ نه مختص یک قشر است، نه مختص یک بخشی از بخشهای جغرافیائی کشور است، نه مختص یک زمانی دونِ زمان دیگری است؛ نه مختص یک عرصهئی دون عرصهی دیگری است. در همهی جاها، در همهی مکانها، زمانها، عرصهها و در همهی قشرها، این وجود دارد. این معنای بسیج است. ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
🔸بسیج دانشجویی یکی از ارزندهترین یادگارهای امام راحل بزرگوار ما است. ۱۳۷۷/۰۷/۱۴
🔹بسیج به کیفیتبخشیدن روزافزون به خود نیازمند است و این حلقات «صالحین»، از کارهای بسیار خوب و برجسته است و در طریق همین تکمیل بسیج قرار دارد که انشاءالله روز به روز باید آن را کاملتر کرد. ۱۳۹۱/۰۹/۰۱
🔸از جملهی اساسیترین کارهائی که بر عهدهی بسیج است و در بافت درونىِ هویت بسیج دخالت دارد، عبارت است از حمایت و دفاع از اصول مسلّم اسلامی. ۱۳۹۰/۰۷/۲۲
🔹جوانی که در نیروی مقاومت بسیج به عنوان یک نیروی بسیجی، خود را خدمتگزار اهداف انقلاب و آرمانهای اسلامی میداند، باید چنان خود را بسازد که مثل شمعی پروانهها را به دور خود جمع کند و سازندگی علمی، اخلاقی، معنوی، فکری و سیاسی داشته باشد. ۱۳۸۰/۰۸/۲۱
🔸اخلاص و معنویت بسیجی و ارتباط با خدا در بسیجی، یک خصوصیت عمده است. ۱۳۷۶/۰۹/۰۵
🔹بسیج نگاه میکند ببیند که این حرکت عمومی انقلاب و نظام از مسیرِ درست منحرف نشود؛ مراقب است که انحراف به وجود نیاید؛ هر جا انحرافی مشاهده شد، بسیج در مقابل آن میایستد. این از جملهی خصوصیاتی است که مربوط به بسیج است. ۱۳۹۰/۰۷/۲۲
🔸انچه که برای همهی ما، برای همهی بسیجیان عزیز، برای جوانها در هر نقطهای از این عرصهی عظیم که مشغول کار هستند، باید به عنوان شاخص مطرح باشد، عبارت است از این سه عنصر: بصیرت، اخلاص، عمل بهنگام و به اندازه. این سه عنصر را همیشه با یکدیگر توأم کنید و در نظر داشته باشید. ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
🔹بسیجیان در قبال پیچیدگی اوضاع توانستهاند در ذهن خود و فکر خود و شخصیت خود پیچیدگی ایجاد کنند و بشناسند؛ قضایای سال ۸۸ این را نشان داد. ۱۳۸۹/۰۸/۰۲
🔸بسیج تنها تا آن روز پیروز است که در یک دست بسیجی«قرآن» و در دست دیگرش«سلاح» باشد. ۱۳۶۲/۰۹/۰۴
🔹راز پیروزی مسلمین و وحشت و هراس دشمنان و معاندین از مسلمین در برافراختن پرچم قرآن است. بسیج باید مطیع مسجد، حامی مسجد، عامل به قرآن و حافظ قرآن باشد. ۱۳۶۲/۰۹/۰۴
#هفته_بسیج
🔅تمُد🔅
🆔@Temod_uni
16-azar-nashrieh.zip
396.5K
🗳پکیج محتوایی
📌مجموعه یادداشت های دانشجویی
🔹سازماندهی بسیج، یکی از نوآوریهای امام بزرگوار بود. ۱۳۸۷/۰۲/۱۴
#شانزده_اذر
#هفته_بسیج
🆔@activism_ideas
13980909_0144282.jpg
1.75M
🔹رهبر انقلاب اسلامی در دیدار بسیجیان در تاریخ ۹۸/۹/۶ توصیه های مهمی را به آحاد بسیجی بیان کردند
#هفته_بسیج
#ایده
🆔@activism_ideas
🖌روایتی از ۵ شب کارتنخوابی دانشجویان برای حل یک معضل
#هفته_بسیج
#جنبش_دانشجویی
🔰مژدگانی ای خیابانخوابها...
🔸کارتنخوابی دانشجویان در زمستان سال ۸۳ از جمله اقدامات نمادین اما در عین حال مؤثر دانشجویان عدالتخواهی بود که بواسطه اقدام خود، موفق به حل یک معضل اجتماعی بزرگ شدند. معضلی که متأسفانه در آن برهه به سبب بیتوجهی مسئولین وضعیت حادی پیدا کرده بود و همه ساله با فرا رسیدن زمستان، تعدادی از کارتنخوابهای خیابانی به سبب سرمای هوا جان میدادند. روایتی که در ادامه میخوانید، مجید عبداللهی از مؤسسین جنبش عدالتخواه دانشجویی در این رابطه نقل کرده است تا نمونه و نشانهای باشد از تلاشهایی که دانشجویان، میتوانند و باید انجام بدهند؛ و شگفت اینکه به بار نیز مینشیند و به واسطه صداقتی که در دل خود دارد، مردم را نیز با خود همراه میسازد.
آغاز یک حرکت بزرگ
📌در دوره شهرداری آقای احمدینژاد، یک سال زمستان بسیار سرد شد و روزنامهها اعلام کردند که ۱۵ نفر از کسانی که شبها به واسطه بیخانمان بودن در خیابانها کارتنخوابی میکنند بر اثر سرما جان باختهاند. برای حل این مشکل به نهادهای مسئول در این زمینه از جمله شهرداری، بهزیستی، کمیته امداد، وزارت رفاه و وزارت بهداشت نامه نوشتیم که اگر گرمخانههایی را طی ۳ روز آینده برای این افراد در خیابان تأسیس نکنند، ما اقدام دانشجویی میکنیم. در ادامه نامه نیز ذکر کرده بودیم که در برابر ساختمان هر کدام از این نهادها به صورت دسته جمعی شب تا صبح کارتنخوابی خواهیم کرد؛ تا بالاخره مشکل حل شود. نهایتا نیز بعد از سه روز مجبور شدیم در آن شبهای سرد، جلوی نهادهای مربوطه برویم و بخوابیم. و برای شب اول نیز از شهرداری تهران شروع کردیم.
مشایی و خادم هم آمدند!
🔸اما نکته جالب توجه در این بین جمعیت بچهها بود که نزدیک به ۲۰۰ نفر میشدند و شب تا صبح را در کنار خیابان کارتنخوابی کردند! شب اول که در مقابل شهرداری این کار را کردیم، اول آقای مشایی که آن موقع معاون آقای احمدینژاد در شهرداری بود، آمد و سخنرانی کرد و گفت بروید و ما کار را درست میکنیم. بعد از ایشان آقای رسول خادم آمد که آن موقع عضو شورای شهر تهران بود و قولهای مساعدی داد و گفت بروید و ما کار را درست میکنیم. ولی باز هم ما نرفتیم و گفتیم تا این قضیه حل نشود ما جایی نمیرویم. در همین بحبوحه خبرنگار روزنامه کیهان آمد و یک گزارش مفصل تهیه کرد. سپس خبرنگار خبرگزاری ایسنا نیز آمد و او هم گزارشی تهیه کرد که مجموعا هر دو گزارش بازتاب خوبی داشت.
📌شب دوم، کمیته امداد
شب دوم رفتیم و کار ادامه پیدا کرد و با دیگر بچهها جلوی کمیته امداد خوابیدیم. آن شب نیز ۲ یا ۳ تا از نمایندهها و معاونین کمیته آمدند و صحبت کردند که البته باز هم ما قانع نشدیم و به کارمان ادامه دادیم و اعلام کردیم تا زمانی که از سوی مسئولین اقدام عملی جهت رفع این مشکل نبینیم، به کار خود ادامه خواهیم داد. بدین ترتیب شبهای بعدی نیز گذشت و مجموعا ۵ شب این کار را در برابر ۵ نهاد مختلف انجام دادیم و الحمدلله نتیجه هم داد و بعد از این ۵ شب دیدیم که گرمخانهها راه افتاد و مشکل درست شد.
🔸سخنرانی کارتنخوابها
📌بعد از این نیز مجلس ختمی برای آن ۱۵ نفری که در اثر سرما و اهمال مسئولین فوت کرده بودند، در مسجد هدایت تهران برگزار کردیم که سخنرانش هم آقای حسن رحیمپور ازغدی بود. برنامه نیز بسیار مردمی و خوب برگزار شد و واقعاً جمعیت خیلی خوبی هم آمده بودند. به خصوص از مردم عادی و رهگذران در خیابان که برایشان چنین کاری جالب بود. حتی در آن مراسم حلوا و خرما نیز پخش کردیم و چند تا از کارتنخوابها هم به مراسم آمدند و حتی سخنرانی هم کردند. بعد از آن جریان هم در زمانهای مختلف قضیه را بررسی کردیم و دیدیم که دیگر کارتنخوابی نیست که در اثر سرما بمیرد و به گرمخانهها پناه میبرند. الحمدلله با فشار با مطالبه دانشجویان و اقدام شهرداری تهران این بحران به خوبی مدیریت شد و جرقهاش هم تنها یک مطالبه دانشجویی ساده بود.
🔅تمُد🔅
🆔@Temod_uni
جهاد تبیین 16 آبان.pdf
713.6K
📙"جهاد تبیین" در اندیشه رهبر معظّم انقلاب (مدّظلّهالعالی)
#جهاد_تبیین
#مکتب_امام
🔅تِمُد🔅
🆔 @Temod_uni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشن / معرفی دوره
🖇توضیح مختصری درمورد سومین دوره انتخاب مسیر
🔰 آغازی بر انتخاب تکلیف محور
〰〰〰〰〰
✍🏻 مهلت ثبت نام:
▪️ تا دوشنبه ۱ آذر ماه
🔹ثبت نام اولیه:
https://formaloo.com/Entekhab_Masir
🔹 کسب اطلاعات بیشتر:
@Entekhab_Masir_Admin
✨ سوم، چهارم و پنجم آذرماه ✨
#به_سوی_انتخاب
#جهت_گیری_تخصصی
همراه ما باشید...
▪️▫️▪️▫️▪️
🖇 انتخاب مسیر؛
📖 تلاش در جهت انتخابی هدفمند
🔴بازی #نتفلیکس تازه شروع شده است!
🔸به بهانه #بازی_مرکب
⭕️همچنین نقد اقای رائفی پور:yun.ir/v1muyc
🔅تمُد🔅
#دهه_هشتادی
🆔@Temod_uni