🔴رزمایش کشوری علمی فرهنگی #میقات_10
⬅️ویژه فعالین فرهنگی تشکل های دانشجویی ➡️
❇️اولیندوره رفتارسازی کشوری❇️
📅زمان: ۲۰ الی ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۱
🇮🇷مکان: تهران-دانشگاه افسری امام حسین (ع)
⏳مهلت ثبت نام: تا ساعت ۷ صبح ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۱⌛️
✅ثبت نام اولیه:
🔰دانشجویان: با ارسال عبارت «دانشجو + نام استان»
🔰طلاب: با ارسال عبارت «طلبه + نام استان»
💬به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۲۱۸
🌐اطلاعات بیشتر در : https://miqat.ir/blog_content/c_view/id/1072
📞شماره تماس: ۳۷۰۰۸-۰۲۵(داخلی ۱۴۵ و ۱۴۷)
http://eitaa.com/joinchat/3533570061C26a89e033c
موسسه #میقات جوانان انقلاب اسلامی
🆔@Temod_uni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مَـــــرز ها سَـــــهمِ زَمـــــین اَند و تو اَهـــــلِ آسِـــــمان
آسِـــــمانِ شـــــام یا ایـــــران چِه فَـــــرقی میکُـــنَد؟
📌روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای از شهادت مدافع سرافراز حرم "سرهنگ پاسدار شهید حسن صیاد خدایاری" در اقدام تروریستی ضد انقلاب و عوامل وابسته به استکبار جهانی در تهران خبر داد.
◼️ شــــادی روحــــش صــــلوات بفرستید
#شهید_حسن_صیاد_خدایاری
#شهید_صیاد_خدایی
#استوری
┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅┅┅┄
Join╰➤ 🆔 @Temod_uni
🕹بهترین انیمیشنهای دنیا را چه کسانی میسازند؟
🔸برای خواندن کامل این مطلب به سایت نمافر مراجعه کنید
#انیمیشن | #نمافر
🆔@Temod_uni
📚معرفی بهترین کتاب های سبک زندگی دانشجویی
📘بیست و هفت نفر
🌐https://b2n.ir/j29661
📙 کوله پشتی سال اولی ها
🌐https://b2n.ir/w45705
📗راه و رسم دانشجویی: داستان پردازی ساده از عالم دانشجویی
🌐https://b2n.ir/g28218
📕دخترانه های در گوشی: مهارت افزایی دختران دانشجو
🌐https://b2n.ir/s98381
#دانشجویان_جدید_الورود
#کتابخوانی
#دانشگاه
🆔@Temod_uni
🌱این یک ضدمعرفی است!
🔸نگاهی به پدیده نوظهور رمان عامهپسند مذهبی
✍نویسنده : پیمان طالبی،ترانهسرا
🔹 رمان زرد یا بازاری یا مبتذل، عنوان رمانی است که از قدیمالایام در بازارهای جهانی کتاب حضور داشته و مخاطبانی برای خود کسب کرده است. درواقع بهترین عنوان یا صفتی که میتوان برای چنین رمانهایی به کار برد، «عامهپسند» است. در کشور ما پدیده رمان عامهپسند ناشناخته نیست. قبل از انقلاب رمانهایی مثل «امشب دختری میمیرد» از ارونقیکرمانی با نام مستعار «ا. خورشید» یا رمان «بامداد خمار» از فتانه حاج سیدجوادی جزء رمانهای عامهپسند و مشهوری بودند که این دومی حتی به چاپ چهلم نیز رسیده است و بعید است رمانی ایرانی بتواند حالا حالاها جای آن را در جدول فروش کتاب بگیرد. به مرور زمان و پس از انقلاب اسلامی با ظهور پدیدهای به نام «فهیمه رحیمی» فضایی تازه در ادبیات عامهپسند پدید آمد و تا مدتها ادامه یافت.
🔰ویژگیهای کلی رمان عامهپسند
🔸یک اینکه در چنین رمانهایی غالبا رویدادها بهصورت سریالی و پشت سر هم اتفاق میافتند. گو اینکه مخاطب چنین اثری در حال تماشای یک فیلم سینمایی است و اگر دستکم هر یک ربع یک بار اتفاق تازهای نبیند، خسته خواهد شد! دو اینکه رمان عامهپسند غالبا داستان دارد اما جهانبینی ندارد. یعنی میشود کتاب را بهطور خلاصه در یک پاراگراف برای کسی تعریف کرد اما درنهایت نمیتوان فهمید همه این اتفاقها به وقوع پیوستند تا چه اتفاقی بیفتد؟ در موارد نادری هم که نویسنده اصطلاحا پیامی در ذهن دارد و درصدد انتقال آن به مخاطب است، یا آن پیام آنقدر دمدستی و پیش پا افتاده است که اساسا جهانبینی تلقی نمیشود یا آنقدر رویداد در کتاب وجود دارد که پیام در همهمه این رویدادها گم میشود. سومین ویژگی عامهپسندها این است که به تقاضای مخاطب توجه دارند نه به نیاز او. یعنی نویسنده بررسی میکند که ببیند جامعه در حال حاضر با چه چیزی بهتر ارتباط میگیرد و همان را به داستانی مبدل میکند. کاری که در خیلی از موارد بهعنوان کار مهم و اصلی تلویزیون و رسانههای دیداری نیز تلقی میشود.
🔸اما در سالهای اخیر شاهد به وجود آمدن گونه جدیدی از آثار نوشتاری عامهپسند هستیم که این بار رنگوبوی خاص و دیگری دارند. این آثار جدید تاکنون در هیچ دوره ادبی و تاریخی از ادبیات داخل یا خارج کشور بروز و ظهور نداشتهاند و نام اصلی این ژانر «رمان عامهپسند مذهبی» است.
🔸با ظهور ناشران دولتی و وابسته به برخی نهادها، ژانری به نام «رمان مذهبی» عنوان شد. اگر قائل به وجود چنین ژانری در رمان باشیم باید بهطور جدی بین این ژانر و «رمان عامهپسند مذهبی» تمایز قائل شد. کاری که درنهایت خیلیها نتوانستند بر آن فایق آیند. رمان مذهبی سعی داشت فضایی را باب کند که در آن ارزشهای اسلام و انقلاب اسلامی جریان داشته باشد و تا حدودی هم به ترویج این ارزشها کمک شود. اما ازآنجاکه هر شاخصه مثبت در کنار خود کژراهههایی نیز خواهد داشت، گونهای از ابتذال در این رمان خودنمایی کرد که گریبانگیر فضای رماننویسی متعهد شد؛ رمانهایی با فضاهای مدافعان حرم، زیارت و اماکن مذهبی، دوران خوش کودکی در یک خانواده مذهبی و... یعنی درواقع رمانهایی که صرفا در یک کانسپت با رنگوبوی مذهبی جریان دارند اما داستان و رویداد و پیرنگ و پیام، رنگوبویی از یک پیام مذهبی ندارد! متاسفانه این رمانها بهعلت ازدیاد نهادها و موسسات وابسته، روزبهروز به شکل فزاینده در حال بیشتر و بیشتر شدن هستند و طبق اطلاع من در بعضی مجموعهها دارند تبدیل به پروژهای برای کسب درآمد نویسندگان تبدیل میشوند! تولید اثر سفارشی در فضای رمان تنها و تنها به تولید آثار شعارزده و خالی از جذابیت دامن خواهد زد.
🔸اما کلام آخر با مخاطب جوان و نوجوانی است که دل در گرو اسلام و انقلاب دارد اما با شامورتیبازی برخی افراد بیگانه است. نباید تسلیم شانتاژ خبری و بازیهای رسانهای این جماعت شد. برای اینکه در این بحث فصلالخطابی عنوان کنم توجه این مخاطب مسلمان و انقلابی را به فرمایشات رهبر انقلاب درخصوص کتابخوانی و بهطور مشخص رمان خوانی جلب میکنم.
🔸رهبر انقلاب آنقدر که جوانها را به خواندن آثار کلاسیک جهان نظیر بینوایان، خانواده تیبو، جان شیفته و... دعوت کردهاند، حرفی از آثاری که در این یادداشت «رمان عامهپسند مذهبی» نام گرفتند، نزدهاند! این در حالی است که حتی دشمنان ایشان کاملا مطلع و معترفند که ایشان بهطور کامل از فضای فرهنگی و هنری کشور آگاه هستند و بدون شک چنین آثاری زودتر از آثار دیگر ناشران به دست ایشان میرسد. آیا این سکوت درخصوص رمانهای بهظاهر مذهبی داخلی، نمیتواند موید نادیده گرفتن وگذار از این فضا و تاییدی بر زرد و مبتذل بودن آن باشد؟
#نقد_سازمان_فرهنگی | #نقد_درون_گفتمانی
🆔@Temod_uni
🔳⭕️چگونه احمق نباشیم!
احتمالا شما هم در شبکه های مجازی خوانده اید که زیباترین مجری دنیا ایرانی است. یا اگر سارقان شما را مجبور کردند که رمز کارت بانکی تان را وارد کنید، آن را برعکس وارد کنید آنگاه پلیس می فهمد و به کمک شما می آید. یا دیوار چین از ماه دیده می شود. یا نام کرم بستنی (و در نتیجه آیس کریم) از کریم باستانی که در شهر ری یخ فروش می کرده گرفته شده.
وقتی با یک مطلب برخورد کردیم باید چیکار کنیم؟ نشریه گمان ۱۴ قاعده و سرنخ کاربردی برای تفکر انتقادی (موشکافانه) ارایه کرده که کمی آن را بازنویسی کردم.
◾️ اولین تست؛ منبع (رفرنس): آیا منبع معتبر دارد؟ این مطلب یا ادعا بر چه مبنایی است و از کجا چنین حرفی درآمده؟
◾️کل ماجرا یا یک قطعه فیلم و تکه عکس: یک عکس همان قدر که به اندازه هزار خط نوشته حرف دارد میتواند هزار داستان تخیلی نیز درست کند. زاویه خاص فیلمبرداری، مشخص نبودن اتفاقات قبل و بعد از آن تکه جدا شده از فیلم، ربط دادن عکس به مطلب نامرتبط، دستکاری عکس و فیلم (فتوشاپ) و … فرصت را برای داستان سازی تخیلی ایجاد میکند. مثلا عکس کودکی که مار داخل سرش است.بعضی اصلا از روی یک عکس مخدوش، شروع می کنند و یک خبر می سازند!
◾️اعلام زمانهای نسبی به جای ذکر تاریخ مشخص: یکساعت پیش، دیشب، به تازگی، از فردا، آخرین دستاوردها و … برای مثال بیش از سه سال است که شایعه «به تازگی گوگل برای تغییر نام خلیج فارس رایگیری اینترنتی گذاشته». یا «آخرین تحقیقات دانشمندان ژاپنی…»
◾️دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا: عباراتی که نشان میدهد رازی مخوف یا سندی فوقمحرمانه کشف شده: شرکتهای دارویی برای کم نشدن سودشان نمیگذارند شما بدانید لیمو همه بیماریهای لاعلاج را درمان میکند! یا نامهی فوق محرمانه و مسقیم درباره زلزله تهران!
◾️جملات خبری علمیطور اما مبهم: دانشمندان [سریع بپرسید کدام دانشمندان؟] کشف کردهاند که خوردن کره در ساعت ۱۲ ظهر باعث .... کدام پژوهش؟ چه سالی؟ نتایج آن در کدام نشریه علمی کجا منتشر شده؟ نمونه آماری چند نفر بوده است؟
◾️آدم های بدون نام: هر جا شنیدید که گفته شد «کارشناسان معتقدند» یا «به گزارش شاهدان عینی» رد نکنید اما شک کنید.
◾️ارجاع دروغین خبرهای ناشنیده به خبرگزاریهای بسیار مشهور و معتبر برای اعتبار بخشی به مطلب: در اینگونه مطالب به صورت خیلی کلی نوشته میشود منبع: سی.ان.ان یا بی.بی.سی. یا پلیس فتا. یا ارجاع به منابع غیرواقعی با اسمهای عجیب و غریب و پر ابهت: شبکه خبری Alien News فرانسه، شبکه آزادنگاران بدون مرز، تیم تحقیقاتی دکتر چوانگ در مرکز توکیو!
◾️تحریک شدید احساسات از طریق اغراق در داستانهای غمانگیز، عکسهای دلخراش، تحریک حس وطن پرستی یا اعتقادات مذهبی و... نشانه اولیه برای دروغ بودن است.
◾️عدم ارتباط منطقی و تخصصی منبع با متن: مثلا رئیس مرکز «قلب» ژاپن گفته است سیگنال موبایل برای «مغز» مضر است!
◾️اینترنت و گوگل منبع نیستند! اینها ابزارهای جستجو هستند. هر چیزی در آن پیدا شود درست نیست حتی اگر صد جا تکرار شده باشد. انگلیسی بودن یک مطلب هم به معنی معتبر بودنش نیست! انگلیسی زبان ها هم به اندازه ما استعداد گول خوردن دارند.
◾️«آیا میدانید»ها! نادانستههای کوچک و سطحی جهان آنقدر زیاد است که تشخیص راست بودنشان بسیار مشکل است. زیاد آنها را باور نکنید حتی اگر هم راست باشند تغییری در زندگی شما ایجاد نمی کنند.
◾️شاهدان غیبی! همه ما افرادی را دیدهایم که در دفاع از یک ادعای عجیب می گویند: «یکی از دوستانم با چشم خودش دیده!». برای احترام به شعور خودمان هم که شده درخواست کنیم با آن شخص سوم گفتگو کنیم.
◾️شیوه نگارش و سطح علمی بودن: اشتباه املایی و نگارش شتابزده و غیرحرفهای هم نشانه خوبی است.
◾️زیبایی مساوی صحت نیست: داشتن عکسها و ظاهر گرافیکی زیبا یا تدوین یک ویدئوی حرفهای دلیلی برای درست بودن آن نیست. بسیار دیده شده برای مطالب چرند تصاویر گرافیکی زیبا یا حتی ویدئو ساخته اند و افراد فریب ظاهر آن را خورده اند.
☑️⭕️تجویز راهبردی
▫️ برای وقت خود ارزش قائل باشیم و اصولا به هر چیزی گوش نکنیم و مطالبی را بخوانیم که فکر می کنیم هم درست باشد هم بدردبخور.
▫️ برای شعور خود ارزش قائل باشیم و اجازه ندهیم دیگران هر ادعای غلطی را به ما بفروشند.
▫️ برای زمان و شعور جمعی نیز ارزش قائل باشیم و سواد رسانهای و تفکر انتقادی را توسعه دهیم. در کتاب استراتژی توسعه ایران (لینک دانلود) گفته شده برای تربیت نسل توسعه آفرین، باید به تفکر انتقادی مجهز شویم تا در مقابل زودپذیری، تلقین پذیری، القاء پذیری، خرافه پرستی، فرمان برداری، شخصیت پرستی و تقلید و سلطه گری و سلطه پذیری بایستیم. این ۱۴ سرنخ اولین گام.
#سواد_رسانه | #حکمرانی_مجازی
🆔@Temod_uni
🇵🇸🇱🇧کنشگری
🔸روش های طرح نویسی در حوزه مسایل فرهنگی #نواوری_فرهنگی #طرح_نویسی 🆔@activism_ideas
🔰یکی از مهمترین مراحل عملیات در سازمان ها و تشکل های فرهنگی طراحی الگوی مفهومی جهت کنشگری در میدان می باشد که در صورت مکتوب شدن آن به اثر تولید شده طرح نامه فرهنگی یا طرح و برنامه می گوییم. فعالین و مدیران فرهنگی به منظور اینکه لایه فکری خود را به عمل و تحولات میدانی نزدیک نمایند باید یک الگوی عملیاتی منسجم و استاندارد را طراحی نمایند.
🔸در این جزوه بدنبال آموزش استاندارها و چارچوب های طرح نویسی فرهنگی هستیم. این جزوه بعد از نگارش صد ها عنوان طرح وبرنامه فرهنگی توسط نویسندگان نگارش شده است و مبتنی بر تجربیات سازمانی و عملیات های ستادی نگارش شده است.
🔹مخاطب این محتوا شاید در نگاه اول مسولین و کارشناسان طرح و برنامه باشند اما این محتوا آموزشی برای تمامی مخاطبینی که در لایه نگارش طرح نامه ها و الگوهای عملیاتی هستند در تمامی ستادها و صف هایی که در حوزه فرهنگ فعالیت دارند، برای آنها مسمر به ثمر خواهد بود
🔺انگیزه از نگارش این محتوا بوده است که (بعد از مطالعه، توانمند سازی در قالب جزوه و یا دوره های آموزشی) کنشگران فرهنگی بتوانند مغز افزار عملیاتی خود را مدون و مکتوب نمایند تا از مزایای نگارشِ عملیات بهره مند شوند.در این محتوا به میزان وسعمان تلاش کرده ایم که مبتنی بر نوآوری فرهنگی و مساله شناسی مسیر عملیات های فرهنگی را بهتر شفاف کنیم
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
🇵🇸🇱🇧کنشگری
🌱قالب خام طرح نویسی #نواوری_فرهنگی #طرح_نویسی 📜فایل باز 🆔@activism_ideas
🌱اجزا و بخش های یک طرح نامه فرهنگی_اجتماعی
🖍برای نوشتن یک طرحنامه خوب باید چه مواردی در طرح نامه آورده شود؟
📌عنوان برنامه
📌خلاصه مدیریتی
📌مقدمه و ضرورت
📌اسناد بالادستی
📌مساله شناسی
📌چشم انداز و اهداف طرح
📌مخاطبین برنامه
📌پیشینه طرح
📌جدول راهبردی
📌شرح برنامه
📌ماتریس انگیزه
📌تبلیغات و نحوه فراخوان
📌چارت اجرایی و شرح وظایف
📌تعاملات اجرایی
📌شاخص های ارزیابی
📌اقدامات بعد از اتمام برنامه
📌چک لیست های اجرایی
📌بودجه بندی
📌نظرات مسولین
⚠️در یک طرح و نقشه عملیات باید حداقل 19 مساله به ان پرداخته شود
🗂در این فایل به آموزش این 19 مولفه که چارچوب مشترک سند های فرهنگی است می پردازیم.
#نواوری_فرهنگی | #طرح_و_برنامه | #طرح_نویسی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
May 11