شبكه_عوامل،_زمينه_ها_و_راه_حل_هاي_مسئله_حجاب_در_دانشگاهها.pdf
875.6K
⭕️بایسته های برنامه ریزی حجاب در دانشگاه ها
✍سید صادق امامی
این مقاله به
شبكه عوامل، زمينه ها، راه حل هاي مسئله حجاب در دانشگاه ها می پردازد.
#حجاب | #دانشگاه
🆔@activism_ideas
پژوهشنامه مسئله بدحجابی(1).pdf
331.6K
#پژوهشنامه
🔰چگونه نظام اسلامی خواهد توانست بر معضل بی حجابی غلبه کند
🖋مرکز پایش و پژوهش های شناختی سدید
#حجاب | #حاکمیت
🆔@activism_ideas
#بسته_تبلیغی
🗂بخش مکتوب و رسانه «مرکز ملّی پاسخگویی به سؤالات دینی»، شش پادکست مرتبط با موضوع «#حجاب» تولید کرد. علاقهمندان میتوانند برای شنیدن آن به لینک زیر مراجعه فرمایند:
▫️برخورد قانونی با حجاب
https://pasokhgoo.ir/node/98782
▫️آزادی یا الزام به حجاب
https://pasokhgoo.ir/node/98783
▫️حجاب و آیه «لا إِكْراهَ فِي الدِّينِ»
https://pasokhgoo.ir/node/98784
▫️فلسفه حجاب و فوائد چادر
https://pasokhgoo.ir/node/98787
▫️سیره پیامبر (ص) در برخورد با بیحجابان
https://pasokhgoo.ir/node/98788
▫️شهوت مردان و زحمت حجاب برای زنان
https://pasokhgoo.ir/node/98789
#حجاب | #میدان
🆔@activism_ideas
🔰 مدینه به مرکز معروفترین رقاصّان تبدیل شده بود!
💬 امام خامنهای:
🔹 «یکی از مسائلی که عامل اصلی چنین قضیهای [شهادت امام حسین (علیهالسّلام)] شد، این بود که رواج دنیاطلبی و فساد و فحشا، غیرت دینی و حسّاسیتِ مسؤولیت ایمانی را گرفت. این که ما روی مسأله فساد و فحشا و مبارزه و نهی از منکر و این چیزها تکیه میکنیم، یک علّت عمدهاش این است که جامعه را تخدیر میکند.
🔹 همان مدینهای که اوّلین پایگاه تشکیل حکومت اسلامی بود، بعد از اندک مدّتی به مرکز بهترین موسیقیدانان و آوازخوانان و معروفترین رقاصّان تبدیل شد؛ تا جایی که وقتی در دربار شام میخواستند بهترین مغنّیان را خبر کنند، از مدینه آوازه خوان و نوازنده میآوردند!» ۱۳۷۴/۱۰/۰۵
#تأمل
#عبرت
#حجاب
🆔@activism_ideas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #زن_زندگی_آزادی بیپرده!
🚨 ویدیویی که میبینید حاوی ادبیات رکیک و ناراحتکننده است. اینها تصاویری از برخورد مدافعان برهنگی با مردم و آمرانبهمعروف است.
#بی_غیرتی_ریشه_بی_حیایی
#حجاب
🆔@activism_ideas
⭕️ چند پرسش درباره متن جدید لایحه عفاف
✍ حسین شریعتمداری
🔹متن لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است.
🔸 درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، پرسشها و ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد و اما در این وجیزه تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم. بخوانید!
📍۱- در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟!
📍۲- ممکن است گفته شود که پیدایش پدیده پلشت #کشف_حجاب در ماههای اخیر، تهیه لایحه جدید را ضروری کرده است! که به عنوان دومین سؤال باید پرسید چرا نمیفرمائید پدیده کشف حجاب به علت #بیتوجهی_مسئولان دستاندرکار به قوانین موجود بوده است؟! مگر در قوانین موجود برای مقابله با بیحجابی احکام مشخص و روشنی وجود ندارد؟! آیا به این قانون عمل شده است و نتیجه نداده است؟! بدیهی است که بیتوجهی به قانون، با هنجارشکنی نیز همراه خواهد بود. ضمن آن که مسئولان و مراکز یاد شده با خودداری از اجرای قوانین موجود، مرتکب #ترک_فعل نیز شدهاند!
📍۳- اگر چه مواردی از لایحه بهگونهای مثبت اصلاح شده است ولی برخی از مفاد لایحه کماکان مبهم است و به نظر نمیرسد از بازدارندگی لازم برخوردار باشد، از جمله اینکه لایحه درخصوص پیشگیری از کشف حجاب بعد از تذکرات اول و دوم و... یا درباره چگونگی ابلاغ تذکر و... ساکت است!
📍۴- کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه امتیاز و مزیت ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
📍۵- نقش بسیج و سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
📍۶- و بالاخره با عرض پوزش باید گفت؛ متن طولانی و ۷۰ مادهای لایحه میتواند، نوعی سردرگمی درپی داشته باشد.
از طولانینویسی «متن مطول» در تدوین قراردادها و متون رسمی به عنوان یک #لغزشگاه_خطرناک یاد میکنند. چرا که وقتی متن یک قرارداد و یا یک لایحه طولانی و پُر کلمه باشد، میتواند مراجعهکننده را با خطا در برداشت -و حتی سوءاستفاده از متن- مواجه کند.
💠 از حضرت امیر علیهالسلام است که: «إِذَا ازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.... هنگامى که جوابها انبوه و فراوان باشد، حق مخفى میشود».
⚠️ به عنوان مثال میتوان به متن برجام اشاره کرد که ۵۴۴۲ کلمه بود و جناب آقای ظریف که اصلیترین عضو مذاکرهکننده و ریاست مذاکرات را بر عهده داشت متوجه کلمه SUSPENSION (تعلیق) در متن برجام نشده است و ابراز میدارد «من در مجلس گفتم که کلمه SUSPENSION در برجام نیست و این اشتباه از من بود»!
حالا به متن لایحه عفاف و حجاب مراجعه کنید.
🔸 موضوع این لایحه در مقایسه با برجام، کم دامنهتر است ولی در ۷۰ ماده و ۸۸۳۶ کلمه (یعنی نزدیک به دو برابر متن برجام) تهیه و نگاشته شده است... تعجبآور نیست؟ هست!
#حجاب | #حاکمیت
🆔@activism_ideas
بسته محتوایی جامع وکامل حجاب.zip
78.15M
✅👈 بسـته محتوایی حـجــاب
قابل استفاده و بهره برداری برای ستاد عفاف و حجاب استان ها و انتشار به صورت عمومی
🔸️۲۴ آیه قرآن
🔸️۸۰ حدیث و روایات
🔸️سخنان مقام معظم رهبری(مدظله)
از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱
🔸️۱۵۰ کلام شهید
🔸️۳۱نظر دانشمندان خارجی و ایرانی
🔸️۹ نظر و ۱۲ فتوا از مراجع تقلید
🔸️۱۱۴ جمله انگیزشی و تعریف و اشعار
🔸️۳۰ فواید از نظر علمی و قرآنی
برای این فایل ها زحمات بسیاری
کشیده شده است ؛ همکاران گرامی میتوانید برای ارسال به گروه ها و جامعه ی هدف اقدام کنید
محتوا مورد تایید است.
#حجاب | #میدان
🆔@activism_ideas
✳️ اسم رمز استعمار فرانسه برای درهم شکستن مقاومت مبارزان #الجزایر چه بود؟
🔴 پوشیدن چادر توسط زنان از سنتهای دیرینه الجزایر است. زن الجزایری چادر سفید یکنواختی میپوشد به گونهای که ظاهر همه زنها شبیه به هم و یکدست است. چادر که لباس ملی زنان الجزایر است در دهههای پایانی استعمار فرانسه در این کشور به موضوع مبارزه مهمی تبدیل میشود.
🔵 مسئولان اداری فرانسوی ساکن در الجزایر ماموریت داشتند #اصالت یک ملت را نابود کنند تا بتوانند مقاومت آنها در برابر استعمار را در هم بشکنند. آنها وظیفه داشتند هر چیزی که اصالت ملی را به مردم یادآوری میکرد، نابود کنند. حداکثر تلاش آنها معطوف به برداشتن چادر (نماد زنهای الجزایری) بود.
برشی از کتاب «بررسی جامعهشناسی یک انقلاب» اثر فرانتس فانون (نویسنده و نظریهپرداز انقلاب ضداستعماری) که نکات خوبی برای جامعه امروز ما دارد:
🔹ادارهکنندگان دستگاه استعمار میتوانند نظریه سیاسی روشنی ابراز کنند و معتقد شوند: «اگر بخواهیم به تار و پود بافته جامعه الجزایری هجوم ببریم و استعداد مقاومت او را مغلوب سازیم، باید در ابتدا #زنها را تحت تسلط قرار دهیم. باید برویم و زن را در پشت چادری که خود را درون آن میپوشاند و در درون خانوادهها که مرد وی را مخفی میکند، جستجو کنیم.» و لذا موقعیت و وضعیت زن، اساس فعالیتها قرار خواهد گرفت ...
🔸دستگاه استعماری برای این مبارزه، مبالغ هنگفتی را اختصاص داده است و بعد از آنکه تشخیص داد که زن، محور اصلی و نقش اساسی مبارزه است تمام کوشش وی، صرف تسلط بر زنها و کنترل آنها شد.
🔹الجزایری مطمئن و استوار است و مادام که زنش هوای دل را تغییر نداده است، عوض نخواهد شد و با هرگونه اقدام اشغالگر که به منظور تخریب فرهنگ ملی و تحلیل بردن و حل کردن اوست، مبارزه خواهد کرد.
🔻در برنامه استعمارگر این نقش تاریخی به عهده زن است که مرد الجزایری را به کارهایی وادار کند. مسخ کردن زنها، تصرف وی به وسیله ارزشهای بیگانه و بریدن او از موقعیت خاصی که دارد، متضمن تحصیل تسلطی واقعی بر مردان نیز هست و در عین حال متضمن تحصیل وسایل عملی و مؤثری است برای خراب و نابود کردن فرهنگ الجزایری.
🔸در گوشه و کنار اتفاق میافتد که موفق میشوند یک زن را به اصطلاح رهایی بخشند که آن زن، از جنبه نمادی (سمبلیک)، بیحجاب است.
از آن پس این زنانِ نمونهای و آزمایشی با چهره مکشوف و بدن آزاد، مانند سکه رایج در محیط اروپایی الجزایر سیر میکنند.
🔹در اطراف این زن حلقهای از تعلیمات نوین به وجود میآید و اروپاییها که از این پیروزی کاملا به هیجان آمدهاند از نگرانی اینکه به وضع اولیه برنگردد، این زن را مانند کسی که به مذهب جدیدی گرویده باشد، احاطه میکنند.
🔸مسؤولان حکومتی بعد از هر موفقیت ثبت شده بیشتر معتقد میشوند که زن الجزایری تکیهگاهی است برای نفوذ غربیان در جامعه بومی. هر چادری که دور انداخته میشود افق جدیدی را که تا آن هنگام بر استعمارگر ممنوع بود، در برابر او میگشاید ...
🔹پس از دیدن هر چهرهی بیحجاب، امید حملهور شدن اشغالگران، ده برابر میشود. هر بار که یک زن الجزایری کشف حجاب کند، با این عمل خویش در واقع وجود جامعه الجزایری را با سیستم دفاعی سست بنیاد، باز و متلاشی به اشغالگر اعلام میدارد.
#زن_زندگی_آزادی؟
#حجاب
🆔@activism_ideas
آقای مسئول!
وقتی سلبریتیهایی که زنشون رو کشف حجاب می کنن و نمایش میدن رو مسأله مردم میکنی، از مردم عادی انتظار حجاب داری؟
#حجاب
🆔@activism_ideas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 بیانات آیتاللهالعظمی جوادیآملی در رابطه با امربهمعروفونهیازمنکر:
💢 «آنگاه ما معلم نیستیم، ما مرشد نیستیم، ما مبشّر نیستیم، ما منذر نیستیم، ما فرماندهایم. امر میکنیم. بر او واجب است حرف ما را گوش کند. چون داریم امر میکنیم. و اگر به کسی بگوییم عفاف را رعایت کن و رعایت نکند دو گناه کرده. یکی قل للمؤمنون را عمل نکرده یکی فرمان ما را اطاعت نکرده»
#حجاب
#غیرت_اجتماعی
🆔@activism_ideas
🎞 نقدی بر کارشناسان برنامه بدون گارد
🔸مدیریت صدا وسیما نسبت به مسایل جامعه چند صباحی است پویاتر و محافظه کاری را کنار گذاشته است. اصل این دست فرمان مساله مبارک است.
🔸در تاریخ ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۲۲ اقای محسن مهدیان و میثم نیلی به عنوان کارشناس مدعو این برنامه بودند. اینقدر در پاسخ شبهات و مسایل حجاب، حزب اللهی و کاملا خشک جواب می دادند که واقعا مخاطب این پاسخ ها را نمیتوان قشر خاکستری و افراد بد حجاب دانست، پاسخ های غیرموثر و غیرکارا.
🔸واقعا صحبت کردن با ذائقه مخاطب یک هنر و مهارت است. گویا کارشناسان صدا و سیما در امر حجاب تا به حال اصلا با یک خانم بی حجاب گفت و گویی نداشته اند و پای صحبت ها و شبهات انها ننشسته اند.
ارشیو برنامه👇
🌐https://telewebion.com/program/all-episodes/0x732eb26
#حجاب
🆔@activism_ideas
💡لایحه حجاب در پس پرده، از کجا فرمان می گیرد؟
🖊مهدی افراز
🔷 لایحه حجاب امروز با عبور از دهلیز دغدغه مندان، نخبگان و سیاست گذاران و بعد از یک گردش کار چندماهه میان سه قوه و در قالب یک متن ۷۰ ماده ای در آستانه ورود به صحن علنی مجلس است. فارغ از همه ضعف ها و قوت های حقوقی - فرهنگی، ما با یک پرسش روبرو هستیم که این لایحه در واقع بینانه ترین برداشت از کجا آمده و چه اراده ای در پی آن قرار داشته؟ این لایحه در مرکزی ترین هسته خود از کجا فرمان می گیرد و چه دستی در پس پرده به دنبال تصویب آن است؟ برای پاسخ به این پرسش به نظر می رسد در یک رهیافت، می باید مسأله را از منظر واکنش اجتماعی زنان ایران در یک سال اخیر مورد وارسی قرار داد؛
🔶 جامعه زنان ایران یک دهه است آماج بغرنج ترین و بی رحمانه ترین "تروریسم هویتی" قرار گرفته، این "وحشت گرایی فرهنگی" در اثر بکارگیری ابزارهای نوین رسانه ای، طراحی سناریوهای انبوه شناختی و با صرف پرحجم ترین هزینه های دلاری و در قالب تولید سریال های نمایشی، بازار سازی های مد و لباس، بازسازی های اجتماعی چون چهارشنبه های سفید، آزادی های یواشکی و ... بدون وقفه تداوم داشت و در نقطه اوجش در پاییز 1401 در آخرین صورت خود تحت جنبش زن – زندگی – آزادی درآمد و خود را به سویه های عاطفی و احساسی در ابعاد قومیتی تا بین المللی هم گره زد. این تطور عجیب اسبابی را فراهم آورد تا حاکمیت در موقعیتی قرار گیرد که وضیعت اجتماعی را به لحاظ مناسبات پوشش و بنابر مصالحی در وضعیت "رهاشدگی قانونی – قضایی – انتظامی" قرار دهد.
🔷 در این شرایط بی سابقه، بر اساس همه مشاهدات روزمره و میدانی و مطابق با نتایج همه پیمایش های اجتماعی و گزارشات نهادهای رسمی، حدود ۹۰ درصد جامعه زنان ایرانی حتی در کلان شهرها، در مقابل دعوت به برهنگی و کشف حجاب از خود "خویشتن داری اجتماعی" نشان دادند. این "شکیبایی هنجاری" در شرایطی بود که همه زمینه های روانی، عاطفی، غریزی، سیاسی، معیشتی، امنیتی و قضایی یک بستر کاملاً جذاب، فراهم و بی هزینه را پیش پای زن ایرانی قرار داده بود. در این میانه شکوهمندانه ترین و پرمعناترین برش از این خودنگهداری در زنانی جلوه گر شد که به لحاظ سبک زندگی، طبقه اجتماعی و الگوهای پوششی زمینه های مساعدتر و در نتیجه فاصله بسیار ناچیزتری برای کشف حجاب یا شقوق برهنگی داشتند ولی با تحفظاتی حداقلی در برابر این دعوت مقاومت نمودند.
🔶 این خودنگهداری برآمده از یک هویت فرهنگی عریق، قویم و فخیمی است که از قرن ها پیش در عمیق ترین لایه های ساخت هویتی زن ایرانی بوده و تا قرن ها بعد نیز خواهد بود. ما در یک سده گذشته و سال های پیش از انقلاب، همواره با مقاطعی روبرو بوده ایم که این بردباری فرهنگی بروز و ظهور متنوعی داشته و در موقف گوهرشاد به یک استعاره ملّی مبدل شده است، اما واقعیت این است که در یک سال گذشته همه خیابان ها، معابر، پاساژها، سواحل و پارک های ایران به واسطه خویشتن داری ملیون های زن ایرانی به صحن هایی از گوهرشاد تبدیل شده و زن ایرانی این بار در برابر گلوله های نامحسوس و مهلک روانی – رسانه ای از خود مقاومتی حماسی نشان داده و با هر بضاعت و امکانی از هویت خود پاسداری نموده است.
🔷 براین اساس باید دید و باید فهمید و باید گفت که به کار افتادن اراده حاکمیت در مسیر تدوین و تصویب یک لایحه قانونی در اثر فشار اجتماعی ناشی از یک خودنگهداری حداکثری از سوی زنان ایرانی بوده است که در یک شرایط نابرابر و به صورت ناخوادآگاه به همه و از جمله حاکمیت فهماند که می باید در راستای همراهی و حمایت از این هویت مقدس وارد میدان شود و از ابرازهای قانونی خود بهره گیری نمایند. لذا پشتوانه این لایحه و سایر اقدامات که از سوی ارکان مختلف حاکمیتی در حال پیگیری است مستظهر به اراده فرهنگی زنان جامعه ایرانی است.
#حجاب
🆔@activism_ideas
🔷 اینها فقط گوشه ای از تصاویر #شبنم_قربانی بازیگر نائله در سریال تاریخی مذهبی «عشق کوفی» است !!
🔻 سریال عشق کوفی، ساخته سازمان اوج وابسته به سپاه است که از شبکه سه سیما در حال پخش است!
🔹 واقعاً در صدا و سیما و در سازمان اوج چه خبر است؟!
🔹 قبل از استفاده از یک بازیگر مخصوصاً بازیگر زن نباید دقت به عمل آورید یا خدای نکرده عامدانه این کار را می کنید؟!
🔹 سریال مذهبی و برای امام حسین می سازید آن وقت از بازیگر گربه باز و بد حجاب استفاده می کنید؟!
🔹 بعد که اینها را با آنتن تلویزیون معروف و سلبریتی کردید برای دختران، آن وقت چه طور می خواهید برای #حجاب کار کنید وقتی بازیگر تلویزیون و سازمان اوج، بد حجاب است و حیوان خانگی دارد؟؟
🔹 چرا شماها باز اشتباه استفاده از این ها را تکرار می کنید؟! مگر از جفتک انداختن اینها در ایام اغتشاشات درس عبرت نگرفتید؟!
#حجاب | #حاکمیت
🆔@activism_ideas
💠مستند «بهت میاد»، روایتی تاریخی از سیر تحول مد، پوشش و آرایش از ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد در ایران را مورد بررسی قرار داده و به معضلات و چالش های پیش روی جامعه امروز می پردازد.
⭕️مستند «بهت میاد» فیلمی با موضوع زیبایی و پوشش است که تلاش دارد ضمن معرفی نوع پوشش در هر دوره، به این سوال پاسخ بدهد که تعریف درست زیبایی چیست؟ پرداختن به موضوعاتی مانند مد، نوع لباس مردم در هر دوره در تاریخ معاصر ایران و پوشش امروزی که هویت ایرانی را کمرنگ کرده است در جهت پاسخ به سوال بالا است. به گفته کارگردان و پژوهشگر کار، این مستند پژوهش گستردهای بر موضوع مد و تاریخچه پوشش در ایران دارد و تلاش میکند تا مدل مواجههی جامعهی ایرانی و به ویژه زنان را با مسئلهی پوشش به تصویر بکشد.
کارگردان مستند «بهت میاد» معتقد است این فیلم بسیار پژوهش محور است و میتواند آن را به راحتی تبدیل به کتاب کند. او میگوید موضوعی را بررسی کرده که هیچ پژوهش مدونی درباره آن انجام نشده است.
🌐https://ammaryar.ir/m/nl3s3
#حجاب
🆔@activism_ideas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هیچ امر به معروفی، بی تأثیر نیست❗️
روایت #استاد_رحیم_پور_ازغدی از فردی که امر به معروف امام حسین (ع) در کربلا را بی تاثیر میدانست و به جای شهادت در رکاب امام، بر اثر اسهال مرد!🤦♂
#حجاب
🆔@activism_ideas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌شبهه : این همه منکر بدتر از بی حجابی داریم، چرا انقدر گیر دادید به حجاب؟!
پاسخ از زبان حجت الاسلام عالی
#حجاب
🆔@activism_ideas
ویژه نامه روایت زن ایرانی.pdf
30.67M
🔰 ویژه نامه«روایت زن ایرانی»
📣 آنچه در این ویژه نامه میخوانید:
🔻نسبت خانهنشینی زن با کالا انگاری او؛ تقریری از سخنرانی حجتالاسلام محسن قنبریان
🔻آسیب شناسی نقش رسانۀ ملی در بازنمایی نقش زنان، دکتر فرج الله هدایت نیا
🔻یادداشت دکتر رقیه فاضل؛ دکتری علوم تربیتی، درباره سرمایهداری و فرصت فکر کردن زنان
🔻یادداشت رقیه رودسرایی؛ نویسنده کتاب انقلاب ژاکتهای دکمهدار
🔻بت دوگانهی(خانهداری-فعالیت اجتماعی) را بشکنیم! ، مهدی تکلو، دانشجوی دکتری جامعه شناسی سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی
🔻یادداشتهایی درباره فیلمهای با موضوع زن در ادوار جشنواره مردمی عمار
🔻مفرد مونث غائب؛ گفتوگو با مریم برزویی، کارشناسی حقوق و طلبه سطح دو
🔻معرفی کتاب مَنَم یه مادرم؛ روایت هایی از سبک تربیتی والدین شهدا
🔻همچنین گفتارهایی از فاطمه دلاوری پاریزی، احمد عسگری، ملیحه بخشینژاد و...
#حجاب | #زنان
🆔@activism_ideas
2_144178960559796203.pdf
1.07M
💯 #پیشنهاد_ویژه
📥 دانلود کنید و بخوانید...
📚 دانلود PDF كتاب عفاف و حجاب در سبک زندگی ایرانی-اسلامی از منظر رهبر انقلاب
#حجاب
🆔 @activism_ideas
🔰مروری بر عناوین منتشر شده در فراخوان کنشگری حجاب
⭕️زنگ خطر های در باب عفاف و حجاب⭕️
1️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4193
2️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4149
3️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/3962
4️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/3972
5️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/3987
6️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4070
7️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4071
8️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4073
9️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4193
🔟https://eitaa.com/Activism_ideas/4179
#سری_دوم
1️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4218
⭕️معرفی کتاب⭕️
1️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4002
2️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4120
3️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4001
4️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/3998
5️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4194
6️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4201
⭕️بررسی لایحه عفاف و حجاب⭕️
1️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4192
2️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4145
3️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4146
4️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/3837
5️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4012
6️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4086
7️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4180
8️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4213
9️⃣https://eitaa.com/Activism_ideas/4212
🔟https://eitaa.com/Activism_ideas/4217
⭕️جهت دسترسی به ۵۰ عنوان پژوهشی و فایل تدریس در حوزه حجاب به بخش فایل ها مراجعه کنید.
⭕️جهت دسترسی کلی به مطالب فراخوان #حجاب را کلیک نمایید.
#حجاب | #کنشگری
🆔@activism_ideas