📣 صفحه ارسال پژوهشهای سیاستی راهاندازی شد
🔷 اندیشکدهها و موسسات سیاستپژوهی میتوانند با مراجعه به صفحه ارسال پژوهشهای سیاستی در سایت جامعه اندیشکدهها و تکمیل فرم مربوطه، درخصوص ارسال پژوهشهای سیاستی مجموعه خود اقدام کنند.
🔶 پژوهش سیاستی، یک نوع گزارش راهبردی است که با هدف حل یکی از مسائل کلان و عمومی کشور ایران در یک حوزه موضوعی انجام شده باشد؛ و مبتنی بر یک روششناسی مشخص (مانند عارضهیابی، مطالعه تطبیقی، طراحی الگو، آیندهپژوهی، طراحی سازوکار و…) و دربردارنده راهکارها و پیشنهادهای ملموس، مرتبط و قابل اجرا باشد.
📃 اطلاعات بیشتر:
🔗 iranthinktanks.com/news268
📃 صفحه ارسال پژوهشهای سیاستی:
🔗 iranthinktanks.com/send-research/
#حکمرانی_فرهنگی
#مدیریت_فرهنگی
#اندیشکده
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
📌 اندیشکدهها چه ویژگی باید داشته باشند؟ (قسمت اول)
🔰 ویژگی اندیشکدهها به دو دسته ماهیتی و کارکردی تقسیم میشود:
الف) ویژگیهای ماهیتی:
1. استقلال نسبی: صاحبنظران، وابستگی را مهمترین تهدید برای اندیشکدهها نام میبرند؛ بدین منظور که اندیشکدهها برای حل و فصل مسائل به حد صحیح آن، نیازمند اجتناب از گرایش جانبدارانه و استقلال از نهادهای قدرت به ویژه از لحاظ تعیین مستقل خطمشیهای سازمانی هستند.
🔰 استقلال اندیشکدهها در 3 حوزه واجد اعمال است:
🔸 خودمختاری حقوقی: اندیشکدهها باید از لحاظ حقوقی به شکل مستقل ثبت شوند و به به صورت مستقیم طرف قرارداد مؤسسات، بانکها و سایر افراد حقوقی و حقیقی قرار گیرند.
🔹 خودمختاری مالی: اندیشکدهها میبایست مالک مستقیم داراییهای خود باشند و درآمدهایی متمایز از درآمد حکومتی داشته باشند.
🔸 خودمختاری دانشی: اندیشکدهها میبایست از لحاظ دستورکارهای تحقیقاتی خود، خارج از اندیشکده هدایت نشوند. همچنین باید از تمرکز بر مسائل ثابتی که فقط منافع عدهای خاص را تأمین میکند دوری کنند.
🔅 این نکته را باید یادآور شد که در بسیاری از کشورها مانند ایران، بدون برخی وابستگیها، اندیشکدهها قادر به تداوم فعالیت خود نیستند.
#حکمرانی_فرهنگی
#مدیریت_فرهنگی
#اندیشکده
🆔@Temod_uni
⭕️فهرست اندیشکده های ایرانی در حوزه های مختلف
👇👇👇
https://iranthinktanks.com/tt
#اندیشکده
#معرفی_مجموعه_فاخر
🔅تمد🔅
🆔 @Temid_uni
🖥سایت های مهم و ضروری پژوهش
💡💡💡
🖥برای دانشجویان و پژوهشگران و طلاب
🖌🖌🖌
📂پژوهش های فرهنگی_دانشگاهی
💠مربی
🔺morabbee.ir
💠کالک
🔺kalk.ir
💠سدید
🔺farhangesadid.ir
💠مفتاح
🔺meftaah.com
💠اندیشکده برهان
🔺borhan.ir
💠پژوهشگاه فرهنگی وزرات علوم
🔺iscs.ac.ir
💠پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات وزارت ارشاد
🔺ricac.ac.ir
💠نورمگز
🔺noormags.ir
💠سامانه جستجو یکپارچه پرتال امام خمینی (س)
🔺search2.imam-khomeini.ir
💠سامانه فرهنگی اوقاف
🔺 mfpo.rasekhoon.net/home.aspx
💠سبوح
🔺sobooh.net/fa
💠صالحین آنلاین
🔺salehinonline.ir
💠مسیر اینده
🔺masireayande.com
💠مسجد نما
🔺masjednama.ir
💠موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی
🔺isin.ir
💠معاونت فرهنگی اوقاف
🔺mfso.ir/default.aspx
💠کتابخانه مدرسه فقاهت
🔺lib.eshia.ir
💠فصلنامه تحقیقات فرهنگی
🔺 jicr.ir
💠پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
🔺isca.ac.ir/Portal/Home
💠پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی
🔺thesaurus.isca.ac.ir
💠پرتال جامع علوم انسانی
🔺ensani.ir/fa
💠سامانه مدیریت نشریات فرهنگی
🔺journals.ihcs.ac.ir
💠پاتوق کتاب فردا
🔺 bookroom.ir
💠سامانه سید
🔺sid.ir/fa/journal
💠علم نت
🔺elmnet.ir
💠سیویلیکا
🔺civilica.com
💠مگ ایران
🔺magiran.com
💠مدیریار
🔺modiryar.com
💠تبیان
🔺tebyan.net
💠سراج 24
🔺seraj24.ir
💠اندیشکده برهان
🔺borhan.ir
💠ضیاالصالحین
🔺ziaossalehin.ir
پرسمان دانشگاهیان💠
🔺www.porseman.com
📂معرفی سایت هایی جهت دانلود رایگان کتاب
🔺www.ketabnak.com
🔺www.urbanity.ir
🔺www.98ia.com
🔺www.takbook.com
🔺www.irpdf.com
🔺www.parsbook.org
🔺www.irebooks.com
🔺www.farsibooks.ir
🔺www.ketabesabz.com
🔺www.readbook.ir
📂سایتهای مهم علمی،پژوهشی
🔺www.digitallibraryplus.com
🔺www.daneshyar.net
📂مقالات فارسی
🔺www.urbanity.ir
🔺www.shahrsaz.ir
🔺www.magiran.com
🔺www.civilica.com
🔺www.sid.ir
💠دسترسی آزاد روانشناسی و آموزش و پرورش:
🔺http://eric.ed.gov
💠اطلاعات عمومی کشورها:
🔺www.worldatlas.com
💠مقالات رایگان کتابداری و اطلاع رسانی:
🔺www.infolibrarian.com
💠کتابخانه الکترونیک
🔺www.digital.library.upenn.edu/books
💠رایانه و بانکهای اطلاعاتی فارس:
🔺www.srco.ir
💠دانشنامه آزاد اینترنتی:
🔺www.wikipedia.org
#معرفی_مجموعه_فاخر
🆔 @Temod_uni
IMG_20211111_081756_221.jpg
449.2K
✅لیست اندیشکده های حوزه حکمرانی
🔺حکمرانی: فرایند قاعده گذاری، اجرای قواعد، بررسی، نظارت و کاربست بازخوردها با اعمال قدرت مشروع و به منظور دستیابی به هدف مشترکی برای همه کنشگران و ذینفعان در چارچوپ ارزشها و هنجارها در محیط یک سازمان یا یک کشور است.
#معرفی_مجموعه_فاخر
#اندیشکده
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
IMG_20211111_081749_335.jpg
469.1K
✅لیست اندیشکده های حوزه فرهنگی و اجتماعی
🔹اندیشکده یا کانون تفکر یا اتاق فکر به سازمان، مؤسسه، شرکت یا گروهی گفته میشود که کار هدایت پژوهش را انجام میدهند و درگیر مسائل مختلفی چون سیاستگذاریهای اجتماعی، راهبرد سیاسی، اقتصادی، علمی، یا موضوعات مربوط به فناوری یا سیاستهای تجاری یا حتی توصیههای نظامی هستند.
#معرفی_مجموعه_فاخر
#اندیشکده
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
👤دکتر حسن عباسی
✳️ ریاست اندیشکده یقین در جلسه ای در ابتدای سخنان خود به عنوان مقدمه اشارهای به نوع طرح ریزی استراتژیک در بین قدرتهای جهان داشتند و در این خصوص فرمودند در گذشته طرح ریزی مسائل استراتژیک بر پایه اصولی صورت می گرفت ولی اکنون آنچه در دنیا اصالت پیدا کرده ترندگذاری است یا به تعبیر دیگری آینده نگاری می باشد. ترندگذاری بدین معنا است که مثلا در بحث جمعیت یک کشور، با توجه به شرایط و تعداد کنونی و میزان رشد و جوان بودن جمعیت و ... میزان جمعیت آن کشور را در چد سال آینده پیش بینی میکنند.
ایشان در ادامه با بیان جایگاه تعمق علمی در گام دوم تشریح کردند، 4 مرجع اصلی در دنیا موجود می باشد در حیطه ترندگذاری فعالیت می کنند که عبارت اند از:
1️⃣ موسسه DCDC: این موسسه در انگلستان مستقر می باشد و طرح های آن در انگلستان، اتحادیه اروپا وسازمان ملل مورد استفاده قرار می گیرد.
2️⃣ موسسه ترودوک: این موسسه در آمریکا مستقر می باشد و به مثابه حوزه علمیه می باشد که خروجی های آن در قالب رساله با موضوعات سیاسی، فرهنگی و مخصوصا نظامی که مورد استفاده کلیه ارتشهای جهان قرار می گیرد. این موسسه مستشاری تا کنون 4300 رساله اراده داده است که آیین نامه¬های سازمان ملل نیز بر اساس رساله های این موسسه تنطیم می شود.
3️⃣ موسسه ترندبان: این موسسه در آلمان مستقر می باشد و مبنای طرح ریزی خود را فضای سایبر قرار داده است و مبتنی بر آن فضا یک نظام حاکمی را تعریف می کند.
⏪ همه طرح های استراتژیکی که از موسسات فوق صادر میشود بوسیله آقای ریچارد داستون در همدیگر ادغام میشود و به تعبیری یک پارچهسازی صورت می¬گیرد که غالبا سازمان ملل متحد این طرحها را مبنای خود قرار میدهد.
4️⃣ مرکز چهارم را هم اندیشکده یقین که به مدیریت خودشان در حال فعالیت است معرفی کردند.
⏪ این استاد علوم استراتژیک بیان داشت برای ساختن تمدن اسلامی که هدف نهایی بیانیه گام دوم میباشد باید 3 حرکت اصلی صورت بگیرد:
1️⃣ شناختن آینده نگاری که در کشورهای غربی به خصوص انگلستان و آمریکا طرح ریزی میشود. باید به این نکته توجه کرد که چشمانداز 20 ساله کشور به دلیل مورد توجه قرار ندادن آینده پژوهی نتوانست برنامه عملیاتیای را طراحی نماید و تاکنون نیز به هدف مورد نظر خود نرسیده است. بنابر این یکی از الزامات گام دوم این است که بدانند کشورهای دیگر در بحث آینده شناسی چه نظری دارند و گام دوم آنها چیست.
2️⃣ اشراف کافی به بیانات 30 سال اخیر رهبر. رهبر انقلاب در این مدت 360 ترند را معیین کردهاند. فرق نگاه رهبری در ترندگذاری با غربیها در این است که آنها فقط ترندگذاری می کنند اما رهبر انقلاب علاوه بر ترندگذاری، تراز گذاری نیز میکنند. نشناختن این ترازهایی که رهبر انقلاب مشخص کردهاند یکی از خلأها برای اجرایی کردن گام دوم می باشد. لذا برای اجرایی کردن گام دوم نیازمند مطالعات ترکیبی می باشیم که عبارتاند از اینکه اولا غربیها چه کردند و دوما اینکه رهبر انقلاب چه میخواهد.
توجه به این نکته مهم است که اشراف به بیانات رهبر انقلاب و اشراف به نظریات غربیها در طرحریزی استراتژی موجب جامعنگری و کلاننگری میشود.
گام دوم یک امر تخصصی میباشد و علاوه بر شناخت آینده نگری نیازمند زمان می باشد که در این باره برای تحقق بخشیدن به ترندگذاری رهبر انقلاب کمترین زمان لازم 16 سال است.
3️⃣ در انتها آقای حسن عباسی اصلاح سنجه¬ها را راه نهایی تحقق تمدن نوین اسلامی دانستند و گفتند: تمدن سازی از اصلاح سنجه¬ها صورت می گیرد. سنجش یعنی اینکه برای اموری مانند رتبه بندی مدارس و یا درجات نظامی و ... باید شاخص معیار خاص خود را داشته باشد. و به تعبیری ملاک و معیار خاص خودش را برای یک شغلی مانند معلم بودن و یا قاضی و... باشد بدین معنا که یک شخص از جامعه برای اینکه بتواند معلم باشد باید چه معیارهایی را داشته و یا کسب نماید. برای یک تمدن 1000 تعریف شده است که برای ایجاد تمدن نوین اسلامی باید در این 1000 مورد معیار خود را ارائه بدهیم.
#اندیشکده
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
📌 اندیشکدهها چه ویژگی باید داشته باشند؟ (قسمت دوم)
الف) ویژگیهای ماهیتی:
🔸۲. ژرفنگری: اندیشکدهها میبایست بهواسطه داشتن تجربه فراوان از عرصه تصمیمسازی و همچنین استفاده از متدولوژیهای قدرتمند تحلیل مسئله، به عمق مسائل توجه کرده و راهحلهای سطحی اجتناب بورزند.
🔹۳. رویکرد فرارشتهای: یکی از چالشهای مهمی که اندیشکدهها بدان پاسخ میدهند، لزوم فرا رفتن از رویکردهای تکرشتهای و درگیر نمودن رشتههای مختلف علمی مختلف جهت حل مسائل پیچیده اجتماعی است.
🔸۴. روشمندی: یک اندیشکده، میبایست بهمنظور جمعآوری، شناسایی مسائل و اولویتبندی آنها، تحلیل و ارائه راهحل و انتشار راهحلهای حاصله، روشهای مشخص و تعریف شدهای داشته باشد.
در نهایت میبایست دارای یک جعبهابزار روشی بوده و با استفاده از روششناسی قدرتمند خود، از روشهای مختلف کمی و کیفی به شکلی درست و به جا برای حل مسائل کلان دولت و جامعه مدد گیرند.
#اندیشکده
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
📌معرفی کتاب های جذب در مجموعه های فرهنگی
#قسمت_اول
📔عنوان کتاب:
صمیمانه،تاملی در شیوه ارتباط موثر با مردم
☎️لینک خرید:
yun.ir/ofgy76
✅معرفی:
این اثر در راستای دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر جذب حداکثری و ارتباط صمیمانه با مردم، با استفاده فراوان از آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع)، ضرورت ارتباط صمیمانه نیروهای ارزشی با عموم مردم را مورد تاکید قرار داده
📔عنوان کتاب:
مغناطیس،مبانی جذب و مخاطبشناسی برای تشکلهای دانشجوی
☎️لینک خرید:
yun.ir/9e2gu4
✅معرفی
جذب و کادرسازی در بسیج دانشجویی یکی از اهداف مهم محسوب میشود؛ زیرا تربیت نیروی خالص و متعهد برای ماندگاری این نهاد اجتماعی و سیاسی از واجبات است. در این کتاب اصول مهم جذب از جمله مقدمات، تربیت در بستر جذب، تعاریف ساختاری جذب، فرایند جذب، مخاطبشناسی و گرفتن ارتباط موثر با افراد مستعد و... با جزيئات تشریح شده است.
#مدیریت_فرهنگی
#جنبش_دانشجویی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
📌معرفی کتاب های جذب در مجموعه های فرهنگی
#قسمت_دوم
📔عنوان کتاب:
روایت جذب (علل گرایش و جذب به جنبش های جهادگرای سلفی)
☎️لینک خرید:
yun.ir/sd7sia
✅معرفی:
یکی از پیچیده ترین و معماگونه ترین پرسش هایی که همواره پژوهشگران حوزه های مختلف از جمله حوزه های امنیتی، جامعه شناختی و روان شناختی و نیز اندیشه ورزان حوزه دین را به خود مشغول ساخته، آن است که براستی چه علل و اسبابی منجر به تشویق توده های اهل سنت و به ویژه جوانان به چنین جنبش هایی می شود که در آغوش گرفتن مرگ، سرنوشت محتوم بسیاری از اعضای آن بوده، هست و خواهد بود.
📔عنوان کتاب:
برنا (بستر رویش نخبگان انقلابی) - جلد چهارم: جذب و گزینش
☎️لینک خرید:
yun.ir/lo6bb
✅معرفی:
مجموعه ۷جلدی برنا؛ برنامة جامع کانون های علمی تربیتی نخبه پرور است که با نگاهی کاملاً علمی و کاربردی، راهبردها و راهکارهای مناسبی برای استفاده مراکز و کانون های تربیتی و فرهنگی فراهم نموده است.
#مدیریت_فرهنگی
#جنبش_دانشجویی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
📌معرفی کتاب های جذب در مجموعه های فرهنگی
#قسمت_سوم
📔عنوان کتاب:
معمای جذب داعش
☎️لینک خرید:
yun.ir/r6i9oc
✅معرفی:
کتاب حاضر که با هدف بررسی عوامل موثر بر گرایش جوانان مسلمان به داعش تالیف شده است، سعی دارد با پرهیز از تقلیل گرایی، ضمن شناسایی عوامل موثر بر گرایش جوانان به داعش، تصویر روشن تری از این گروه به خوانندگان ارائه کند.
📔عنوان کتاب:
روابط عمومی تشکیلاتی
☎️لینک خرید:
yun.ir/i4ktvd
✅معرفی:
در این کتاب قرار نیست روابط عمومی به معنای جهانی و یا سازمانی آن را بررسی کنیم بلکه میخواهیم روابط عمومی را در مقیاس تشکیلات و تشکل دانشجویی ببینیم و باید تمام تعاریف کلی را کوچک کرده و آنطور که در فضای دانشجویی کاربرد دارند تعریف کنیم.
تعریف ما از روابط عمومی تشکیلاتی باید متناسب با هدفگذاری باشد که برای جذب دانشجو انجام میشود و باید توجه کرد مجموعه مورد نظر از شما چه انتظاراتی دارد، اکنون میتوانید تفسیری درست از روابط عمومی را برای خودتان داشته باشید.
#مدیریت_فرهنگی
#جنبش_دانشجویی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
📌اساتید مدرس در حوزه جذب
👨🏫هادی معصومی زارع
👨🏫امیرحامد آزاد
👨🏫محمد زادمهر
👨🏫محمدجواد نظافت یزدی
👨🏫احمد زارعان
👨🏫رضا حیدریسورشجانی
#مدیریت_فرهنگی
#جنبش_دانشجویی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
جدید الورود.pdf
512.5K
#معرفی_کتاب
👨🎓دانشجویان جدیدالورود چه کتابی باید بخوانند تا با حال و هوای دانشگاه اشنا شوند؟
👨💻مدیران فرهنگی برای دانشجویان جدید الورود چه سنارویی داشته باشند؟
برای دیدن ایده های مختلف: لینک زیر را کلیک کنید
https://b2n.ir/e38999
برای دیدن معرفی کتاب ها فایل pdf دانلود شود👆
#ایده
#کتابخوانی
#مدیریت_فرهنگی
#جنبش_دانشجویی
🔅تمُد🔅
🆔 @Temod_uni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💡ایده
💌احیا سنت عریضه نویسی به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
🔹لطفا نشر دهید🔹
#احیا_شعائر
#ایده_ناب
#ایده
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
🔸یک یادداشت با موضوع جذب
🖌تز املتی! جذب املتی!
✍محسن ذوالفقاری
🔹اوایل که کار در شهرک غرب را آغاز کردیم و بچههای ژیگول میگول میآمدند مسجد همه بزرگترها اصرار داشتند حسابی تحویلشان بگیریم و بعد از برنامهها حتما شام پیتزا و اژدر بهشان بدهیم تا جذب بشوند و بمانند. اما ما تز فکریِ املتی داشتیم! میفرستادیمشان بروند تخم مرغ و گوجه و کره بخرند و تو آشپزخانه مسجد، خودشان املت درست کنند! سفره هم که پهن میشد خبری از قاشق نبود! کنار املت پیازی بود که با مشت تکه تکه میشد! نوشیدنی هم فقط دوغ آبعلی! اولش اعتراض کردند ولی وقتی طعم ناب املت را با دستهایی که لقمه گرفته بودند زیر زبانشان آمد عجیب استقبال کردند!
🔺فردی مشهوری که میتوان او را #سلبریتی_حزباللهی_ها نامید جلسهای با ما گذاشتند و افاضاتی کردند: "برای این نوجوانان فوتبال و پارک آبی و استخر و هزار هزار برنامه جذاب بذارید که جذب دم و دستگاه امام حسین بشوند! مسجدی بشوند! هیئتی بشوند! تو مسجد جام پیاس برگزار کنید! هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدید! فضا فضای جنگیه الان!"
پاسخش را دادم: "اولا بهتر و جذابترش را در خانههاشون دارند! دوما با گیمنت کردن مسجد، مسجدیشان کنیم؟!"
🔸الغرض بعد از آن دو گروه شدیم در مسجد! عدهای در پی برنامههای جذاب که الحقوالانصاف که خوب هم نوجوانان را جذب کردند! ما هم سمتی دیگر با همان تز املتی خودمان مشغول بودیم! آنها وقتی دورهمیهای رفیقانهشان که تمام شد اکثرشان حضورشان در مسجد هم تمام شد ولی ما همانقدر که بودیم ماندیم! با حداقل دفع! با محتوایی از جنس همان املت تا طعمش زیر زبانشان بماند! اصیل!
پ ن: نمیدونم چرا ما اصرار داریم قیف رو برعکس بگیریم! به جای اینکه محتوای خوب و اصیل تزریق کنیم به جان و دل و روح نوجوان و رشدشان دهیم برعکس محتوا را سخیف میکنیم تا مطابق میل و سبک زندگیشان باشد و بدون هیچ ترقی و پیشرفتی با همانی که بودند کیف کنند!
البته که اعتقاد دارم خیلی از نوجوانان طعم ناب معرفت و عشق به خدا و اهل بیت را چشیدهاند و از خیلی از ماهای که پر ادا و ادعا هستیم جلوترند! حتی همان چشم آبیهای بالاشهرنشین که بعضا گمان میکنیم اینستاگرام اینقدر برایشان مهم هست!
پ ن۲: یک پژوهش کوچک با همان بچههای املتیمان انجام دادیم (الان بزرگ شدهاند و در مدارس فعال هستند) و متوجه شدیم بیشتر همان بچههایی که همشکل و قیافه بچههای کلیپ #دهه_هشتادیا هستند #کلیپ_دهه_هشتادیا رو ندیده بودند! چی میشه که اینجوری میشه؟
پ ن۳: این یادداشت صرفا یک تجربه شخصی بود. شما هم نظرتون رو کامنت کنید
www.instagram.com/p/CTc2xwio5K7
#یادداشت_فاخر
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
1_986593004.pdf
18.88M
📘 جزوه مدیریت فرهنگی
#تدریس_کنید
✍️افرادی که کار فرهنگی می کنند، مناسب است این فایل را مطالعه کنند.
▪️تجربه مدیریت کارهای فرهنگی مراکز و نهادها
▪️ روش تحلیل وضعیت فرهنگی، طرح نویسی، کارتشکیلاتی، مدیریت و رهبری و...
▪️قابل استفاده برای تدریس مدیریت فرهنگی و نیروسازی
#مدیریت_فرهنگی
🔅تمد🔅
🆔 @Temod_uni
68425_orig.pdf
552.6K
📌شرح وظایف کارگزاران مسجد
🔹در این فایل ارزشمند با وظایف مسئولان مسجدی آشنا شویم:
وظایف
#ائمه_جماعات، #هیأت_امنا، #هیأت_موسس و #خدام_مساجد
#مدیریت_فرهنگی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خبرنامه | دیوارنگاره به مثابه یک رسانه
▫️به اذعان بسیاری از فعالان رسانهای، دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) تهران، در این سالها کمکم تبدیل به یک رسانه شده است.
▫️در این مدت بیش از ۱۰۰ طرح، بر روی این دیوارنگاره نصب شده که بسیاری از آنها با واکنشهای متفاوت افراد، چهرهها و رسانههای داخلی و خارجی روبرو شده است.
▫️خانه طراحان انقلاب اسلامی در طول این سالها با تمام توان و ظرفیتهای خود سعی داشته است در شادی و غم رسانهی مردم باشد و اوقات خوبی را حتی برای چند لحظه برای عابران و همراهان عزیزمان به ارمغان بیاورد.
⁉️ شما بگویید! کدامیک از طرحهای #دیوارنگاره را بیشتر پسندیدید؟!
🔅خانهی طراحان انقلاب اسلامی🔅
🆔@KHATTMEDIA
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
⭕️ پرکاری نفوذیها و دولت رئیسی
🔹 به میمنت و مبارکی، مهره انگلیسی تدریس خود در دانشگاه تهران را از مهرماه امسال آغاز کرد!
این فرد که در زمان روحانی با حمایت و فشار همه جانبه نفوذیهای آمریکایی و انگلیسی ( افراطیون اصلاحات و بقایای جبهه منحله مشارکت) به عنوان عضو هیات علمی به دانشگاه تهران تحمیل شده اما با مقاومت برخی اساتید انقلابی استخدام او لغو شده بود به واسطه تعلل و انفعال وزارت علوم، تدریس خود در دانشگاه تهران را در «دولت رئیسی» آغاز کرده است!
▪️همکاری با BBC فارسی و دعوت از جوانان ایرانی برای براندازی جمهوری اسلامی از طریق این رسانه
▪️اهانت به رهبر انقلاب ( تشبیه ایشان به حسنی مبارک و دیکتاتور خواندن ایشان)
▪️حمایت علنی از تروریستهای تکفیری سوریه ( همان قاتلان شهدای مدافع حرم) و جانبداری از سعودیها در برنامه های شبکه ضدانقلابی رها ( مستقر در لندن) و........ گوشه ای از سوابق علمی و پژوهشی این فرد است!!
🔹جالب اینجاست که رشته تحصیلی این فرد مورد نیاز دانشگاه نبوده و او طی سالها اقامت و تحصیل در انگلیس موفق به تألیف و انتشار حتی یک کتاب یا مقاله علمی به صورت فردی نشده و صرفا در تالیف چند مقاله با یکی از چهره های معروف ضدانقلاب همکاری داشته و به صورت غیر قانونی به استخدام دانشگاه درآمده است. ( آن هم در حالی که یکی از فارغالتحصیلان نخبه دانشگاه تهران با تخصص مرتبط و کارنامه پژوهشی پربار که مراحل استخدامی خود را به شکل قانونی طی کرده بود توسط نفوذیها حذف شد تا جای او توسط مهره انگلیسی غصب شود.)
✳️ آقای رئیسی!
توقع داشتیم «دولت قوی» دانشگاه و کشور را از چنگال نفوذیها خارج کند اما فعلا که در وزارت علوم و دانشگاهها نفوذیها پرکار و مسلطند و منصوبین شما منفعل اند و تماشاچی!
آیا حواستان به دانشگاهها و اوضاع نابسامان وزارت علوم هست؟
❇️ رونوشت به نمایندگان انقلابی و کمیسیون آموزش مجلس بابت حمایت همه جانبه از وزیر بیحال و اعتدالی علوم!
#سیاسی
#یادداشت_فاخر
🆔@Temod_uni
🚫 آمار رو به رشد آسیب های اجتماعی در طی هشت سال دولت روحانی
#اسیب_های_اجتماعی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
📌تکنوپولی از دو واژه تکنولوژی و مونوپولی تشکیل شدهاست و به معنای سلطه تکنولوژی بر فرهنگ جوامع بشر امروزی است.
🔺طبق نظریه نیل پُستمن (جامعهشناس آمریکایی) تاریخ فرهنگ بشر به سه دسته تقسیم میشود.
✔️فرهنگ ابزار
✔️فرهنگ تکنوکراسی
✔️فرهنگ تکنوپولی
🔹در این میان تکنوپولی همان فرهنگ امروزی بشر است. وجه بارز این فرهنگ گم شدن فرهنگ در هجوم اطلاعات است. فرهنگ اعتبار خود را در تکنولوژی کاوش میکند و دستورالعملهای خود را از تکنولوژی میگیرد. نظام تکنوپولی را میتوان چنین تعریف کرد «سیستمی که در آن، جامعه انسانی قدرت دفاعی خود را در مقابل سیل اطلاعات و تکنولوژی از دست داده است».
🔹بنابراین در نظام تکنوپولی وسیله و هدف یکی میشود. استفاده از وسایل آنچنان افزایش پیدا میکند که دیگر چرایی این استفاده مطرح نیست. خصلت این نظام، انبوه اطلاعات است که در قالب ابزاری چون کامپیوتر و تلویزیون ایفای نقش میکند.
#کتابخوانی
#مدیریت_فرهنگی
#زیست_مجازی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
این مطلب جوک نیست!!
بلکه پیش بینی یک واقعیت است که در حال شکل گیری است و بزودی تمام ارکان شما را در بر میگیرد.
مکالمهای بین گوگل و یک فرد که قصد سفارش پیتزا را دارد:
🔸کاربر: سلام، اونجا گوردان پیتزا هست؟
🔹گوگل: نه آقا، اینجا پیتزا گوگل هست.
🔸کاربر: یعنی شماره اشتباهی رو گرفتم؟
🔹گوگل: نه، این پیتزا فروشی رو گوگل خریده.
🔸کاربر: آها، میخوام یه پیتزا سفارش بدم.
🔹گوگل: از همیشگی میخواید؟
🔸کاربر: همیشگی؟ شما میدونید من همیشه چی سفارش میدم؟
🔹گوگل: با توجه به شمارتون، شما در 15 سفارش قبلیتون پیتزای بزرگ با پنیر دوبل سفارش دادید.
🔸کاربر: بله، درسته! این بار هم مثل همیشه باشه.
🔹گوگل: بهتر نیست این دفعه یک پیتزای متوسط سبزیجات سفارش بدید؟
🔸کاربر: نه من از سبزیجات متنفرم.
🔹گوگل: اما وضعیت کلسترول شما اصلاً خوب نیست!
🔸کاربر: از کجا میدونید؟
🔹گوگل: ما نتیجه آزمایش خون شما برای 7 سال گذشته رو داریم.
🔸کاربر: شاید اینطور باشه اما من اون پیتزایی که پیشنهاد دادید رو نمیخوام. من برای کلسترول بالا دارو استفاده کردم.
🔹گوگل: اما شما داروهاتون رو منظم مصرف نمیکنید. توی چهار ماه گذشته تنها یه بار یک بسته قرص 30 تایی از داروخانه ... برای تنظیم کلسترول خریدید.
🔸کاربر: بقیه قرصها رو از یه داروخانه دیگه خریدم.
🔹گوگل: اما از تراکنشهای کارت اعتباری شما همچین چیزی دیده نمیشه.
🔸کاربر: نقدی حساب کردم.
🔹گوگل: اما با توجه به حساب بانکیتون، همچین پولی رو هزینه نکردید.
🔸کاربر: یه حساب بانکی دیگه دارم!!!
🔹گوگل: توی لیست مالیات شما چیزی درباره حساب دیگه ذکر نشده.
🔸کاربر: ... من از گوگل، فیسبوک، توییتر و واتس آپ و... متنفرم. میخوام برم به یه جزیره بدون اینترنت، جایی که هیچ اینترنت و خط موبایلی نباشه که جاسوسی منو بکنه...
🔹گوگل: فهمیدم، اما باید پاسپورتتون رو تمدید کنید چون 5 هفته پیش منقضی شده
#طرح_صیانت
#زیست_مجازی
🆔 @Temod_uni
New Microsoft Word Document.pdf
337.2K
🔹برای نگارش یک طرح فرهنگی باید ۲۲ مولفه آن تبیین شود
🔹قالب خام نگارش طرح فرهنگی
🔺جهت آموزش به سازمان های فرهنگی به ادمین پیام دهید.
#مدیریت_فرهنگی
#حکمرانی_فرهنگی
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni
✅تجربه نگاری فرهنگی
#قسمت_اول
🔹انسانها به دليل محدوديت ظرفیت ضمیر ناخودآگاه خود، قادر به حفظ و يادآوري تمامي مطالب نيستند.
🔹يادگيري ميتواند از طريق تجربه تحقق يابد. همة مديران براي يادگيري از اشتباهات قبلي خود، ارزش قائل ميشوند و براي مديران موفق ضروري است كه متوجه شوند چه كارهايي را غلط انجام داده اند، پيامدهاي آن چه بوده است و چگونه در آينده از شرايط مشابه اجتناب كنند.
🔹جالب است بدانید ۷۰ درصد مشکلات يک سازمان تکرار پذير می باشند اما متاسفانه ثبت نگرديده است.
جهت دیدن تجربیات فرهنگی ⬇️
🔺تجربیات جبهه فرهنگی استان فارس
🔍jebheyar.ir/category/media/experience/
🔺تجربیات قرارگاه پیشرفت و آبادانی
🔍osvatolbelad.ir
🔺تجربیات مجموعه های تربیتی
🔍etatt.ir
🔺تجربیات تشکل های دانشجویی
🔍kalk.ir
🔺تجربیات حرکت های جبهه مردمی
🔍yun.ir/dqxscg
#مدیریت_فرهنگی
#تجربه_نگاری
#معرفی_مجموعه_فاخر
⬇️مارا به دیگران معرفی کنید⬇️
🔅تمد🔅
🆔@Temod_uni