卐ADOLF_HITLER卐[تاریخ]
دو تصویر از مراسم ازدواج دکتر یوزف گوبلز و ماگدا فریدلندر در ۱۹ دسامبر ۱۹۳۱ که در آن پیشوا آدولف هیتلر هم حضور دارد.
✍️پ.ن: ماگدا در سن ۱۸ سالگی با «گونتر کوانت» که صنعتگری ثروتمند و ۲۰ سال ازش بزرگتر بود، در سال ۱۹۲۱ ازدواج کرد. چند ماه بعد آنها صاحب پسری به نام «هارالد کوانت» شدن اما روابط شون پایدار نبود و در سال ۱۹۲۹ از هم جدا شدن. بعد از طلاق ماگدا و پسرش به واسطه ثروتی که از کوانت دریافت می کردن، زندگی مرفهی داشتن.
در تابستان ۱۹۳۰، ماگدا به عضویت حزب ناسیونالسوسیالیست در اومد و به بخش دبیرخانه حزب در برلین منتقل شد.
در آن زمان دکتر یوزف گوبلز رهبر حزب ناسیونالسوسیالیست در برلین بود و با ماگدا معاشرت داشت تا اینکه در دسامبر ۱۹۳۱ قصد شان جدی شد و باهم ازدواج کردند و پیشوا آدولف هیتلر به عنوان دوست گوبلز، شاهد این ازدواج بود. اون موقع فرزند ماگدا از همسر اولش ۱۰ سال داشت و گوبلز هنگام ازدواج، ۳۲ و ماگدا ۲۸ سالش بود و آنها یک سال بعد صاحب دختری به نام هلگا شدن و در نهایت گوبلز صاحب ۵ دختر و یک پسر از ماگدا شد.
《卐Adolf_Hitler卐》
📰=《@Adolf1945Hitler》
🖋=/MH/
卐ADOLF_HITLER卐[تاریخ]
تصویری از ماگدا و دکتر یوزف گوبلز در دسامبر ۱۹۳۱
《卐Adolf_Hitler卐》
📰=《@Adolf1945Hitler》
🖋=/MH/
تصویری از ۵ سرباز مسلمان رنگین پوست پاکستان در ارتش آلمان ناسیونالسوسیالیست (ورماخت)
✍️پ.ن: این عکس جواب مناسبی برای رد ادعای نژادپرستی آدولف هیتلر است.
هیتلر به «حفاظت از نژاد» معتقد بود نه به «نژاد برتر» یا «منفور بودن بقیه نژادها».
اینها بسیار متفاوت هستن، خود هیتلر در کتاب نبردمن به خوبی این موضوع توضیح داده اما عدهای ندانسته، هیتلر به نژادپرستی محکوم می کنند.
در دولت هیتلر، شما از هر قشر و قومی باشی می توانی از حقوق یکسانی بهرمند بشی، حتی برخی یهودیانی که دارای شرایطی خاص همچون خدمت به کشور بودن، میتوانستن حقوق برابری داشته باشن یا در ارتش خدمت کنن. هیتلر از یهودیانی کار می کشید که به آلمان خیانت کردن و با نزول گرفتن، از شرایط اقتصادی کشور سواستفاده می کردن. این ذات یهود است، شما نمی توانید حیوانات وحشی را به خوردن گیاه مجبور کنید. طبیعت یهود ثروت و قدرت است، عضو جدایی از یهودیان.
«اکثر مردم دنیا از هیتلر به بدی یاد می کنند چون او چیزاری میدید که دیگران نمیدیدند…»
《卐Adolf_Hitler卐》
📰=《@Adolf1945Hitler》
🖋=/MH/
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
《卐Adolf_Hitler卐》
📰=《@Adolf1945Hitler》
🖋=/Ansari/
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
《卐Adolf_Hitler卐》
📰=《@Adolf1945Hitler》
🖋=/Ansari/
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین چنل ادیت ایتا !!!😱⚡️
« https://eitaa.com/Sluitce »
نصف کانال های ایتا پست هاشون رو از اینجا بر میدارن !🤯
قول میدم اگر اینجا عضو بشی ، خودت بقیه کانال هات رو پاک میکنی 😎
هر جور ادیت ، میمی میزاریم🙃
از انیمه گرفته تا فیلم و انیمیشن و گیم...
پس تا دیر نشده بزن رو پیوستن...😉👇
« https://eitaa.com/Sluitce »
اگر خواستی گپمون هم بیا🙃👇
https://eitaa.com/joinchat/849479210C6bfb214d19
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
《卐Adolf_Hitler卐》
📰=《@Adolf1945Hitler》
🖋=/MH/
🔻امروز
یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵
۲۴ ربیع الاول ۱۴۴۸
۶ سپتامبر ۲۰۲۶
《卐Adolf_Hitler卐》
📰=《@Adolf1945Hitler》
🖋=/MH/