eitaa logo
آرشیوِقرارگاه سایبری رهروان عدلِ علی
91 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
6هزار ویدیو
38 فایل
✨﷽✨ اجتماعی عمومی و سیاسی - تحت مدیریت ارشد جناب گمنام
مشاهده در ایتا
دانلود
43.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷﷽🇵🇸 🎥 محفوظ است | «قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند.» 🍃🌹🍃 | ـــــــــــــــــــــــ
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐔منتظر مرغ ۱۴۰ هزار تومانی باشید! ⚠️ | صمصامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: با توجه به افزایش قیمت ارز نیمایی توسط دولت، منتظر گرانی ها باشید برای مثال مرغ تا ۱۴۰ هزار تومن هم ممکنه برسه! دکتر حسین صمصامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: الان در میادین تره‌بار مرغ کیلویی ۸۵ هزار تومان است که با افزایش نرخ ارز ممکن است به ۱۴۰ هزار تومان نیز برسد.
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 یک ایرانی، مجری اینترنشنال را آچمز و ذات کثیف این شبکه صهیونیستی را در پخش زنده رو کرد؛ مجری به خزعبل‌گویی افتاد! بیننده: 🔺چطور آمریکا حق دارد به متحدین خود کمک کند اما ایران نباید از منافع و متحدین خود دفاع کند؟ اسرائیل جلوی همه ما بیمارستان‌ها را بمباران می‌کند اما شماها چیزی نمی‌گویید! 🔺مجری: به من چه! به تو چه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤ناحلة الجسم یعنی؛ نحیف و دل شکسته میری 🖤جوونی؛ اما مادرِ پیری! بهونه ی سفر می گیری… 🖤باکیة العین یعنی؛ بارونِ غصه ها می باره… 🖤چشای مادرِ ما، تاره! دیگه علی شده بیچاره… ‌『 شهادت مظلومانه‌ی بانوی عالمیان، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) به قلب نازنین امام زمان و تمام شیعیان خصوصا شما سروران عزیز تسلیت‌ باد...』 -آجرک‌الله‌یابقیة‌الله🖤
در دوران کرونا گفت دعای هفتم صحیفه رو بخونید. خیلی‌ها خوندند و ایران عزیز از سد کرونا گذشت. حالا هم سفارش کرده که دعای چهاردهم صحیفه رو بخونیم تا گره کار جبهه مقاومت باز بشه. تجربه میگه عمل به توصیه‌های این مرد خدا، کشتی نجات از طوفان حوادث آخرالزمانیه. مبادا جا بمونیم ...
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پاسخ کوبنده حجت الاسلام سنجری به پزشکیان راجع به مقایسه قیمت بنزین داخلی با قیمت بنزین جهانی!
🔴 بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی ایران: بدلیل بدعهدی های کشور های غربی و براساس قوانین بین المللی، ایران در پاسخ به تصویب قطعنامه ضد ایرانی، دستور راه اندازی سانتریفیوژ های جدید و پیشرفته را صادر کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🥀 مادر... 🤲یا رَبَّ الزَّهرا، بِحَقِّ الزَّهرا، إِشْفِ صَدْرَ الزَّهرا، بِظُهورِ الْحُجَّة
10.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♨️ ریک وایلز ؛ مجری تلویزیون و صاحب نظر آمریکایی : 🔹چرا باید سیاسیون آمریکایی به دختران کوچک تجاوز کنند؟ / خدا باید آمریکا را به خاطر کارهایی که ما کردیم نابود کند !!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔈 فعال دانشجویی خطاب به پزشکیان: آقای رئیس‌جمهور! با مردم وفاق کنید نه با طبقه خاصی از سیاسیون، سرمایه‌داران و غرب‌گرایان ▫️حدادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تهران در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد: ▫️دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی بر سر کار آمد اما آقای رئیس جمهور! تحقق وفاق در تقسیم مسئولیت بین حامیان فتنه‌ها و غرب‌گرایان نیست. تحقق وفاق در نادیده گرفتن مسائل اصلی مردم و پرداخت به مسائل عده‌ای خاص نیست. ▫️امروز ظهور و بروز وفاق بیش از آنکه در وفاق برای حل مسائل اساسی مردم نمایان شود وفاق با طبقه خاصی از سیاسیون، ثروتمندان، سرمایه‌داران و اهل قدرت به منظور حل مسائل آنان است مصادیق این موضوع را می‌توانید در مسائل مطرح شده اخیر از جمله ریجستری گوشی آیفون، تلاش برای حذف وام ازدواج و فرزندآوری، لایحه دو تابعیتی دولت و افزایش قیمت کالاهای اساسی، مشاهده کنید. ▫️آقای رئیس‌جمهور! از شما می‌خواهیم با مردم، عموم مردم و همه مردم وفاق کنید وفاق ملی این است و لاغیر.