هدایت شده از مهدی
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیوست 2
📌نقد موزون به کتاب "سه دقیقه در قیامت"
👈 وی مطالبه میکند افراد متخصص غیر از وی نیز در این مباحث ورود کنند. /او کتاب سه دقیقه در قیامت را پوست تخمهای میداند! / ادعا دارد هرانچه در برنامه وی هست با هماهنگی عالمان و متخصصان دینی است!
〰️〰️
@Age_of_water
هدایت شده از مهدی
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیوست 3
📌هدف برنامه زندگی پس از زندگی
👈 موزون مدعی است ریشه تمام شبهات دینی نپذیرفتن عالم غیب است./ وی هدف برنامه خودش را اثبات تجربی عالم غیب میداند.
〰️〰️
@Age_of_water
هدایت شده از مهدی
876K
🔰 رمضانیه 20
⭕️ موضوع: زندگی پس از زندگی
📍 فرسته دوم
=-=
خلاصه:
|ظرفیتها/ ادعاها/ علت محبوبیت:
|این برنامه ظرفیتهای خوبی دارد./ توجه به غیب و اینکه انسان فقط جسم نیست و پرهیز از خودکشی افرادی از جمله این ظرفیتهاست./ حقیقی بودن و مبتنی نبودن بر پیش فرضهای تجربهگر از جمله ادعاهاست./ غیر تخصصی بودن علت مهمی بر محبوبیت این برنامه است.|
〰️〰️
@Age_of_water
هدایت شده از مهدی
3.24M
🔰 رمضانیه 20
⭕️ موضوع: زندگی پس از زندگی
📍 فرسته سوم
=-=
خلاصه:
|آسیبها و چالشها:
1. ترویج ناخواسته لیبرالیسم مذهبی: تا کنون در جامعه دینی ما یا فهم نظری عالمان دینی مطرح بود یا تجرب عرفانی آنان اعم از دانشیان سنی یا شیعی. لیکن این برنامه، تجربه درک عرفانی دینی را برای افراد مختلف بازکرده است.
2. این تجربیات برای خود فرد فقط حجیت دارد.
3.قرار است با این برنامه غیب اثبات شود. حال جدایی روح از بدن یا مرگ قطعی است،یا خَلعِ بدن است یا خواب و یا کُما است. تجربه نزدیک به مرگ مورد اول و دوم نیست پس یا شبیه خواب است یا کماست. دین ما عزیزتر است از اینکه بخواهد با ادعاهای افراد به کما رفته یا در خواب اثبات شود. گذشته از اینکه در این موارد احتمال تصویر سازی شیطان را نمیتواند نادیده گرفت. که یا خود تجربه گر را با خودش همراه کند یا تجربه این فرد زمینه گرایش برخی دیگر شود. مثالهای فراوانی در کتابهای صوفیه وجود دارد. مثلا: فرعون در بیداری خود را خدا خواند و ابن عربی از صوفیان سنی پراوازه خدا را در خواب دید و فرعون کافر و جهنمی را مومن میدانست. |
〰️〰️
@Age_of_water
🔰 رمضانیه 20
⭕️ موضوع: زندگی پس از زندگی
📍 فرسته چهارم
=-=
بررسی ادعاها:
1. تجربه محمد حسن کریمیان:
ایشان مدعی است در برزخ به وی گفتهاند ظهور نزدیک است ( اینجا ) در حالیکه این ادعا مخالف آموزه های دینی ماست.
بر اساس دلایل ذیل امام زمان عج نیز از وقت ظهورشان بی اطلاع هستند، در نتیجه این دست ادعاها فاقد اعتبار است.
روایت امام رضا (نک: صدوق، عیون اخبار الرضا، ج 2، ص 266.) ، حدیث مفضل بن عمر از امام صادق (نک: مختصر البصائر،ص433.) ، کلام بزرگانی چون : محمد بن حنفیه ( نک: نعمانی،الغیبة،ص292.)، نعمانی ( نک: نعمانی، الغیبة،ص190.) شیخ صدوق: ( نک صدوق،معانی الاخبار، مقدمه،ص33 .) ،شیخ طوسی : (نک: طوسی،الغیبة،ص425.) و آیت الله طبسی .
〰️〰️
@Age_of_water
هدایت شده از مهدی
1.67M
🔰 رمضانیه 21
⭕️ موضوع: خمس سنت یا بدعت
=-=
خلاصه:
|آیه 41 از سوره انفال اشاره به خمس دارد./ شیعه دینش را از پیامبر و اهل بیت ایشان اخذ میکند،لذا تفاصیل احکام در سنت رسول الله ص و اهل بیت ع ایشان است./ اگر معتقد باشیم آیه اختصاص به غنیمت دارد،می گوییم: این آیه یکی از مصادیق خمس را بیان کرده است و بقیه مصادیقش در روایات امده است./ لیکن واژه "غنم " یعنی به دست آوردن چیزی اعم از غنیمت یا چیزهای دیگر./ خمس سابقه تاریخی نیز دارد. اخذ خمس از جهینه توسط رسول الله ص، دریافت خمس از عمر بن عبدالعزیز در عهد امام باقر، شیوع عبارت " سهم امام" در عهد غیبت صغری نمونههایی از مستندات تاریخی خمس است.|
〰️〰️
@Age_of_water
هدایت شده از مهدی
1.79M
🔰 رمضانیه 22
⭕️ موضوع: حقانیت انحصاری
=-=
خلاصه:
|بر اساس آیات و روایات متعددی حق یک مصداق بیشتر ندارد./ قرآن بیان میکند همه انبیاء در یک خط فکری هستند. / نامههای رسول الله ص به افرادی چون: زید بن جمهور، مقوس و هرقل نیز گواهی تاریخی بر این گزاره اعتقادی است./ مقایسه دیدگاههای توحیدی نیز مشخص میکند مکتب حق،یکی بیشتر نیست./ متصوفه سنی چون ابن العربی معتقدند،خدا قبل از خلقت در مکانی بود بدون هوا به نام " عماء" که این نگره در مذهب ما نیست./ مرحوم فیض کاشانی وقتی احیاء العلوم غزالی سنی را تنقیح میکند فصل آداب سماع و رقص را ذکر نمیکند چون انرا خلاف مذهب اهل بیت میداند./ دعا و طلب درخواست از خدا جزو بینش توحیدی شیعه است که منطبق بر قرآن و روایات است در حالیکه متصوفه سنی چون ابن العربی و مولوی دعا را برای اولیاء و خودشان لازم نمیدانند.|
〰️〰️
@Age_of_water
وداع با ماه رمضان.mp3
2.21M
🎙#روضه
✳️ وداع با ماه مبارک رمضان. به نیابت از همه شهدای فتنه اخیر به ویژه آرمان علیوردی عزیز.
〰️〰️
@Age_of_water
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم
⭕️ مناظره " م.س " با یکی از مسترهای عرفان حلقه
〰️〰️
⬆️ " م.س " یکی از صوفیان حوزوی است که از شاگردان مرحوم سعادتپرور بوده است. به دلایلی که نمیدانم وی خلع لباس شده است.
⏏️ وی اشاره خوبی دارد که طاهری نمی تواند وجود شیطان در شهودات و مکاشفاتش را انکار کند. اگر طاهری مدعی است شبکه منفی را رها کرده است، از کجا معلوم شیطان وی را رها کرده باشد.
👈 قبلا گفتیم، احتمال دخالت شیطان در شهودات غیر معصومان -حتی در صورت تطابق با شرع و عقل - وجود دارد.
🕳🕳🕳
به امید خدا،در فرسته های با عنوان #مروج_انحراف به شخصیت و دیدگاههای " م.س " اشاره میکنم.
〰️〰️
@Age_of_water
هدایت شده از عصر آب
💠#مشهورات_بی_سند 3
⭕️⭕️ #تحقیقات_حدیثی
در بین ما شیعیان سخنان مشهوری بیان می گردد,که برخی از آنها نه تنها سندی ندارد و در برخی از موارد دست آویزی برای هجمه دشمن به مبانی اعتقادی ما می شود. در پستهایی در حد توانم به نقد و بررسی آنها اشاره میکنم .
✨تیر و علی بن ابی طالب (صلوات الله علیه و اله)
مشهور است در نمار تیری از پای علی بن ابی طالب(علیه السلام) بیرون کشیدند. مطابق دلایل ذیل این فضیلت مشهور هیچ سندی ندارد.↘️↘️
📍ابوالفضل رشیدالدّین میبدی در کتاب “کشف الاسرار” نگاشتهی سال۵۲۰ هجری قمری،: «در آثار بیارند که علی علیه السلام در بعضی از آن حربهای وی تیری به وی رسید....»
📒كشف الأسرار و عدة الأبرار، ج1، ص: 18.
📍علامه حلی :( 726 ق) :«2. و بلغ في العبادة إلى أنه كان يؤخذ النشاب من جسده عند الصلاة لانقطاع نظره عن غيره تعالى بالكلية »
📒نهج الحق و كشف الصدق، ص: 247.
📍صالح الکشفی الحنفی متوفای ۱۰۲۵ :«...چون هنگام نماز شد،پیکار از پای مبارکش بیرون کردندی،مصلی چون پرخون شد،امیر را اصلا از این معنی خبر نبود. ».
📒محمد صالح کشفي ترمذي حنفي،مناقب مرتضوی، ص 356.
📍دیلمی (841ق) مبنویسد : «...فإذا اشتغل بالصلاة و أقبل إلى الله تعالى أخرجوا الحديد من جسده و لم يحس ».
📒ارشاد القلوب،ج2،ص217.
📍ملا محسن فیض کاشانی (1901ق) می گوید : «أقول: و مثل هذا ينسب إلى مولانا أمير المؤمنين عليه السّلام أنّه وقع في رجله نصل ...».
📒المحجة البيضاء فى تهذيب الاحياء، ج1، ص: 398.
📍ملا مهدی نراقی (1209ق) :«و روى: أنه وقع نصل في رجله (ع)، ...».
📒ملا مهدی نراقی،جامع السعادات، ج3، ص: 328.
📍سید عبدالاعلی سبزواری (1414 ه ق).:« هذه القضية منسوبة إليه عليه السلام و قد نظمها الشعراء ».
📒مهذب الأحكام (للسبزواري)، ج6، ص: 108.
🕳🕳🕳🕳
📝 همانطور که ملاحظه شد تا قرن هفتم هیچ خبری از این فضیلت در منابع شیعی نیست . و درکتابهایی که ذکر شد . هیچ سندی برای آن بیان نشده است . محمد اسفندیاری باور دارد این فضیلتی که به امیر بیان (صلوات الله علیه و اله) منسوب شده است,احتمال میرود که از گفتههای صوفیان باشد(1).چون در نظر عرفا و صوفیه، حضور قلب در نماز را بدین معنا میدانند که نمازگزار در حال نماز از خود بیخود شده و از همه چیز و همه کس دل بریده، و محو جمال حق تعالی گردد؛ و به اصطلاح در حالتی قرار گیرد که اگر کارد به استخوانش هم زدند متوجّه نگردد. و قضایای زیادی در این جهت برای عرفای بزرگ خویش نقل می کنند.
1. 📒محمد اسفندیاری، بُعد اجتماعی اسلام، ص 155، پاورقی.
👇👇👇
•┈┈••✾••┈┈•
@Age_of_water