eitaa logo
✔️احکام شرعی🗒️🇵🇸
333 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
853 ویدیو
19 فایل
┄┅═✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼═┅┄ #نشـراحکام #احکام_شرعی‌👇: #پرســش #پاسخ👇 🕋↶【بہ ما بپیوندید:】↷🕋 🆔@Ahkameshariy
مشاهده در ایتا
دانلود
🖤 زیارت؟ 👥👥بسیاری از مردم، زیارت را مساوی با رساندن خود به ضریح و دست کشیدن و بوسیدن ضریح می دانند! لذا به هر زحمتی که شده و لو با اذیت و آزار دیگران خود را به ضریح امام (علیه السلام) رسانده تا زیارت انجام شود!!! ☑️ در حالی که زیارت، حضور در زیارتگاه معصومین (علیهم السلام)، سلام به آن بزرگواران و یا خواندن زیارتنامه ایشان است. 🔸برداشت های نادرست از احکام! ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
‼️ برخی از مردم فکر میکنند نشانه صداقت این است که انسان کارهای خلاف شرع خود را آشکار و در برابر دیگران بازگو کند 🗣، در حالی که اعتراف و اقرار به گناه در برابر دیگران جایز نیست ⛔️ مگر در شرایط خاصی همچون در برابر قاضی. اعتراف به گناه در برابر خداوند 🕋 مطلوب و زمینه‌ساز است و در دعاهایی همچون عرفه و کمیل آمده است. اما به گناه 🔥 در برابر دیگران نوعی تمرّد محسوب میشود 😱. مگر این که با انگیزه عقلایی صورت گیرد، مانند اعتراف به در برابر پزشک برای درمان.👨‍⚕ 📚 منبع: کتاب "احکام دو دقیقه ای ویژه احکام اجتماعی صفحه ۱۲۷". ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
هدایت شده از 😂خنــده‌بازار🤣
🌺فرخنده شبی ،شبی که بی همتا بود 💕پیوند دو گل در آسمان برپا بود، 🎊🎊🎊🌺🎊🎊🎊 🌺جبریل امین به روی لب زمزمه داشت 💕هم کفو علیِّ مرتضی، زهرا(س)بود🎊 📱کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:😉🤗👇👇👇 😂 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ___ 😁👉@khanndehbazar 📡 🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🤣
💠بلند کردن صدا ی قرائت نماز برای آگاه کردن دیگران  💬سوال : گاهی هنگام خواندن نماز واجب متوجه کودکی می شویم که در حال انجام کار خطرناکی است، آیا جایز است بعضی از کلمات سوره حمد یا سوره دیگر یا بعضی از ذکرها را بلند بخوانیم؟ ✅ پاسخ : اگر بلند کردن صدا هنگام قرائت آیات یا ذکرهای نماز برای آگاه کردن دیگران، موجب خروج از هیأت نماز نشود، اشکال ندارد. مشروط به این که قرائت و ذکر به نیت قرائت و ذکر باشد، و حرکت دادن دست یا چشم و ابرو اگر مختصر و به نحوی باشد که با استقرار و آرامش و یا هیأت نماز منافات نداشته باشد، موجب بطلان نماز نمی گردد. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
هدایت شده از 😂خنــده‌بازار🤣
مداحی_آنلاین_ناد_علی_یاد_علی_سید_مجید_بنی_فاطمه.mp3
6.4M
😍 تا 😍 💐ناد علی یاد علی 💐دستم و امداد علی..❤️👆 🎙 👏 👌فوق زیبا 🎊💚 🌺 🌺 📱کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:😉🤗👇👇👇 😂 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ___ 😁👉@khanndehbazar 📡 🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🤣
💢سجده بر سطح ناصاف یا نوشته‌دار مهر؟ عده‌ای معتقدند سجده کردن بر طرف منقوش و برجسته مهر، صحیح نیست؛ در حالی‌که طبق شرایطی، این کار جایز است. ✅ نظر مراجع: 🔹آیت‌الله خامنه‌ای: اگر مقدار تماس پیشانی با مهر، در مجموع به اندازه حداقل سر انگشت باشد، اشکال ندارد. 🔹آیت الله بهجت: اگر پيشانى به قدر واجب سجده به خاک مى‌رسد، اشکالى نيست. 🔹آیت‌الله مکارم: اشکالى ندارد مگر در مواردى که دستاویزى به دست دشمنان بدهد و در هر صورت بهتر است از این کار خودداری نمائید. 🔹آیت الله سیستانی: فی نفسه مانعی ندارد ولی بهتر است روی قسمتی که صاف است سجود کند.📿 🔸برداشت های نادرست از احکام؛ ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
🪞 ❓پرسش: آیا تراشیدن ریش، محسوب میشود؟ ✅ پاسخ: تراشیدن بنابر احتیاط حرام است ⛔️ و احوط این است که احکام و آثار فسق 😱 بر آن مترتّب میشود! 📚 👆منبع: کتاب "اجوبة الاستفتائات _ آیت الله خامنه ای _ صفحه ۳۸۹". ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
هدایت شده از 😂خنــده‌بازار🤣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞عروسی صهیونیستها را ببینید‼️✡ 🖤لباس یکدست مشکی! اما چادر مشکی برای ما دلمردگی است!! 🧕چهره عروس کاملا پوشیده و حجاب کامل! 👀هشتمین فرزنده!، یعنی به بها میدهند اما! برای ما نسخه‌ی نگهداری سگ🐶 و گربه😻 می پیچند!! 👆هیچ زنی با آرایش و رقص و اطوار اون وسط نیست!! 👌نسخه اینها برای فرهنگ ما چیست؟!💥 📱کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید:😉🤗👇👇👇 😂 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ___ 😁👉@khanndehbazar 📡 🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🤣
📿 | دارت و پرتاب سنگ؟ ❓ بازی‌هایی مثل دارت و سنگ‌اندازی هم به حساب می‌آید و می‌شود در آن‌ها شرط‌بندی کرد؟ ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
پرسش: ما درطول سال خمسی درحال کسب درآمد هستیم. مثلا یک روز قبل از سال خمسیمان درآمد داشته باشیم، فرداش که سال خمسی هست این درآمد جزء پول باقی مانده حساب کنیم و خمسش رو بدیم؟🕋 ✅ پاسخ : هر شخص، در طول سال خمسی، هر آن‌چه از درآمدش را که مطابق شأن و بدون اسراف در مؤونۀ زندگی از جمله خریدن مواد خوراکی برای خانواده خرج کند، خمس ندارد ولی اگر مقداری از این مواد خوراکی در انتهای سال خمسی اضافه بیاید باید خمس آن پرداخت شود، اگر چه چند روز قبل از سال خمسی خریداری شده باشد؛ زیرا در هر حال با سرمایه‌ای که داشته این مواد خوراکی را خریداری کرده و اگر نمی‌خرید، باید خمس پول آن را که در پایان سال خمسی باقی مانده پرداخت می‌نمود. پس در تعلق خمس، فرقی بین این نیست که چند روز قبل از سال خمسی مواد خوراکی خریده باشد یا پول آن نزدش باقی مانده باشد. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
✾﷽✾ ═══════💎💎══ 🔰احڪـــ🔎ــام نمــ📿ــاز 💢نماز خواندن به صورت نشسته؟🪑🤔 📥 سؤال : ❓به خاطر زانو درد نمازم را روی صندلی می‌خوانم ـ البته حمد و سوره را ایستاده می‌خوانم ـ اگر در آینده ایستادن هم ضرر داشته باشد، می‌توانم تمام نماز را نشسته بخوانم؟ 📤 جواب : ✍🏻 به طور کلی انسان تا می تواند باید ایستاده نماز بخواند، هر چند با تکیه کردن بر چیزی باشد و اگر نمی تواند تمام نماز را ایستاده بخواند، هر قدر توان دارد ایستاده و بقیه را نشسته بخواند و اگر اصلا قدرت ایستادن ندارد، یا مشقت زیاد دارد، یا خوف ضرر دارد، می‌تواند نشسته نماز بخواند. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
🔴 اهمیت زيارت قبور 🕋 ✍ رسول خدا (صلّى اللّه عليه و آله) فرمودند: 🔹 به قبرستان زيارت اهل قبور برويد تا ياد آخرت در شما زنده شود. 🔸 كسى كه در هر جمعه به زيارت قبر پدر ومادرش يا يكى از آنان برود، هم گناهش بخشيده مى شود و هم نزد خداوند فرزند نيكوكار به حساب مى آيد. همچنين مى خوانيم: دعا نزد قبر والدين مستجاب است. و در روايات آمده است كه مردگان از زيارت شما مطلّع شده و شاد مى شوند و به شما علاقمند و ماءنوس مى شوند. 📚 کتاب معاد، استاد قرائتی. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟