سلام و عرض ادب ✋
آیا مطالب و برشهای مربوط به #تربیت_کودک برای شما مفیده ؟ آیا این مطالب ادامه داشته باشه ؟
نظر خودتون رو برای حقیر ارسال کنید 👇
@Ammar12
✂️ برشی از یک کتاب
در داوری نسبت به جوامع متمدن ، معیار صلاح و فساد را نباید افراد آن جامعه قرار داد و نباید افراد آن جامعه را با افراد جامعه های دیگر سنجید اگر دیدیم مردم فلان کشور غربی در بین خود چنین و چنانند ، رفتاری مؤدبانه دارند ، به یکدیگر دروغ نمی گویند و مردم فلان کشور شرقی و اسلامی اینطور نیستند نمی توانیم بگوییم بهطور کلی جوامع غربی از شرقی ها بهترند ، بلکه باید شخصیت اجتماعی آنان را و رفتارشان با سایر جوامع را معیار قرار داد ، باید دید فلان جامعه غربی که خود را متمدن قلمداد کرده اند رفتارشان با فلان جامعه ضعیف چگونه است و خلاصه باید شخصیت اجتماعی او را با سایر شخصیت های اجتماعی عالم سنجید .
آری در حکم به این که فلان جامعه صالح است یا طالح ، ظالم است یا عادل ، سعادتمند است یا شقی و ... باید این روش را پیش گرفت که متأسفانه فضلای غرب زده ی ما از این معنا غفلت ورزیده اند و در نتیجه دچار خلط و اشتباه شده اند . و چون دیده اند که فلان شخص انگلیسی در لندن پولی که در زمین افتاده بود برنداشت و یا فلان عمل صحیح را انجام داد و مردم فلان کشور شرقی اینطور نیستند ، آن چنان شیفته غربی و منزجر از شرقی شدند که به طور یک کاسه حکم کردند به این که تمدن غربی چنین است و چنان و در مقابل شرقی ها این طور نیستند و پا را از این هم فراتر نهاده و گفتند اسلام در این عصر نمی تواند انسانها را به صلاح لایقشان هدایت کند .
📚 المیزان ، جلد ۴ ، سید محمد حسین طباطبایی ، ۱۶۷ و ۱۶۸
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
فضلای غرب زده اگر جامعه غرب را یک شخصیت می گرفتند ، آن وقت رفتار آن شخصیت را با سایر شخصیت های دیگر جهان می سنجیدند معلوم می شد که از تمدن غربی ها به شگفت در می آیند و یا از توحش آنان ! به جان خودم سوگند اگر تاریخ زندگی اجتماعی غربی ها را از روزی که نهضت اخیر آنان آغاز شد ، مورد مطالعه دقیق قرار می دادند رفتاری را که با سایر اُمت های ضعیف و بینوا کردند مورد بررسی قرار می دادند . بدون کمترین درنگی ، حکم به توحش آنان می کردند و می فهمیدند که تمام ادعاهایی که می کنند و خود را مردمی بشر دوست و خیرخواه و فداکار بشر معرفی نموده و وانمود می کنند که در راه خدمت به بشریت از جان و مال خود مایه می گذارند ، تا به بشر حریت داده ، ستمدیدگان را از ظلم و بردگان را از بردگی و اسیری نجات بخشند ، همه اش دروغ و نیرنگ است و جز به بند کشیدن ملل ضعیف هدفی ندارند و تمام همّشان این است که از هر راه که بتوانند بر آن ها حکومت کنند ، یک روز از راه قشون کشی و مداخله نظامی ، روز دیگر از راه استعمار ، روزی با ادعای مالکیت نسبت به سرزمین آنان ، روزی با دعوی قیومت ، روزی به عنوان حفظ منافع مشترک ، روزی به عنوان کمک در حفظ استقلال آنان ، روزی تحت عنوان حفظ صلح و جلوگیری از تجاوزات دیگران ، روزی به عنوان دفاع از حقوق طبقات محروم و بیچاره ، روزی ... و روزی
📚 المیزان ، جلد ۴ ، سید محمد حسین طباطبایی ، صفحه ۱۶۸
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
خیانت نکنید
امام صادق (ع) : تفاوتی نمی بینم میان اینکه کار را به دست #خائن بسپارم تا #ناوارد .
بنگرید !
حدیثی است شگفتی زای و تعلیمی است بیدار کننده و نقش آفرین در حرکتهای سازندگی ، بویژه در کشور های در حال توسعه ...
امام معصوم ( عالم به علم اعطایی الاهی «علم صحیح» ... بینا به چگونگیهای مثبت و منفی حرکات انسانی ... قائم بالذات در مدیریت قرآنی مجامع بشری ) به صراحت می فرماید : #غیر_متخصص با #خائن مساوی است و نتیجه کار هر دو یکی است ( ضایع شدن کار و تباه گشتن هدف و پایمال سازی نقشه و برنامه و تلاش و هزینه ) و فرق نمی کند که کاری ، شغلی و «پُستی» را به غیر متخصص و کار ناشناس و #فاقد_مهارت بسپارید یا به خائن ، اگر چه غیر متخصص ، #زاهد زمان باشد ، تا چه رسد به این و آن ، زُهد مقوله ای است مقدس ، #کاردانی نیز مقوله ای است مقدس و ضروری . این پندار نیز بسیار واهی است که کار را می پذیریم و در اثنای آن فوت و فن را یاد می گیریم . این بدان می ماند که کسی خود را در دل دریا اندازد ... به امید آنکه شنا آموزد . پس باید نیروی کاردان و متخصص تربیت کرد و البته متعهد به ارزشهای والا . اگر به تعالیمی که در این باره رسیده و تجربه ملموس نیز گواه آنهاست گوش فرا ندهیم زیر آوار بس سنگین زیانهای گوناگون این غفلت خُرد می شویم ... از حدیث بروشنی فهمیده می شود که خود این عمل ( یعنی سپردن کار به دست #نامتخصص و دادن پُستها و شغلهای نیازمند به #کارشناسی به ناواردان) نیز خیانت است ، زیرا نصب نامتخصص مساوی با نصب #خائن است و نصب خائن به هر کاری خیانت به آن کار است .
📚 الحیاة ، محمد رضا حکیمی ، جلد ۴ ، ص ۴۹۰ و ۴۹۱
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
محافظت کردن یا مواجه ساختن
ما دوست نداریم شاهد خطا کردن فرزندانمان باشیم . در ضمن دوست هم نداریم وقت و انرژی صرف کنیم و مقررات را اعمال کنیم . در نتیجه فریاد میزنیم ، تهدید میکنیم و امیدواریم که نتیجه بگیریم ، یعنی امیدواریم که فریادهای ما آنها را وادار کند مطابق میل ما رفتار کنند . وقتی نتیجه نمی گیریم بیشتر فریاد می زنیم و بعد این فریاد کشیدن ، خود به صورت یک اصل در می آید ، اما یک اصل بی ثمر ، همه ما این حقیقت را تشخیص می دهیم . هیچ کس با فریاد کشیدن چیزی یاد نمی گیرد و رُشد نمی کند ... اگر می خواهیم تغییری رخ دهد باید اجازه دهیم پیامد کارها فریاد بکشند . می توانیم کنار بکشیم و اجازه دهیم نتایج و پیامد ها کار خود را بکنند ... یاد بگیرید که خونسرد باشید . اما قبل از آن باید واقعاً علاقه مند باشید که به جای تمرکز بر اصلاح اشتباهات فرزندانتان ، خود را آرام سازید ... نظریه تلقیح را از یاد نبرید . هر چه کودک زودتر با درسهای زندگی مواجه شود بعد ها نیاز کمتری به درسهای سخت زندگی واقعی خواهد داشت .
📚 تربیت بدون فریاد ، هال ادوارد رانکل ، ص 159
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
📚 معرفی کتاب
#تربیت_بدون_فریاد
اگر به عنوان یک پدر یا مادر دائم متوسل به تهدید شویم ، ارتباط ما و فرزندانمان چگونه پیش خواهد رفت ؟
درست است که همه ما سر فرزند خود فریاد نمی زنیم ، اما همه درگیر واکنش های احساسی و نسنجیده هستیم .
تربیت کار پر زحمتی است به این دلیل که یک فرآیند رُشدی است و تا کنون هیچ چیز بدون رنج و زحمت رُشد نکرده است .امروزه روش تربیت کردن فرزند با گذشته فرق کرده است و از جهات فراوانی نیز مشکل تر شده ، #تربیت موضوعی نیست که به کودکان مربوط شود ، بلکه مربوط به والدین است .
یکی از کتابهای خوبی که میتونه در این زمینه به شما کمک کنه کتاب #تربیت_بدون_فریاد هست . نویسنده در مقدمه کتاب به درستی اشاره کرده : با پیاده کردن اصول این کتاب در زندگی خود ، روابط شما و فرزندانتان چنان می شود که همواره در آرزوی آن به سر می بردید . این روابط قرین شادی ، همکاری ، توازن و از همه مهم تر احترام متقابل خواهد بود ...
کتاب تربیت بدون فریاد اثر هال ادوارد رانکل هست که توسط موسسه انتشارات صابرین منتشر شده ...
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
#روز_کتاب_کتابخوانی_مبارک
خواندن بی اندیشه بیهوده است ؛
و اندیشه بدون خواندن خطرناک …
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
تو این روزها و شب های پر حاشیه که داریم سپری میکنیم ، با پدیده عجیبی روبرو شدم ، پدیده ای به نام بی تفاوتی نسبت به اتفاقات دور و برمون ... شاید اسمش رو بزارم تحجر و خشکه مغزی خیلی بهتر باشه ... فضای مجازی به شدت تبدیل شده به زمین بازی دشمن برای #تخریب و #انحراف افکار عمومی و البته فقط دشمن مغرض این وسط نقش آفرینی نمیکنه بلکه دوستانِ نادان هم به افکار شیطانی دشمن دامن میزنن ... حالا اینجا که نیازه همه با همه توان نقش آفرینی کنن در جهت روشنگری و رسوندن خوراک فکری سالم به دست مخاطب یه عده از دوستان غالباً مذهبی و متدین #غیبت دارن ، و توجیه برخی هاشون اینه که اینستاگرام یا واتس آپ فیلتر هست و ما نمیخوایم از فیلترشکن استفاده کنیم که مبادا خلاف قانون و شرع حرکتی کنیم ... البته برخی ها هم از ترس اینکه مبادا این وسط آسیب و لطمه ای بهشون وارد بشه پشت دیوار و توجیه فیلتر پنهان شدن .
ناخودآگاه یاد اون جماعتی افتادم که در مقابل کشته شدن و شهادت امام حسین بی تفاوت بودند و ... چند سال بعد نگران این بودند که اگر خون پشه ای بر لباس حجشان ریخته شود آیا حرمت داره یا نه ...
ایها الناس ... ای جماعت مومنین و مومنات گاهی ضرورت ایجاب میکنه و عمل (حرامی) به قدر ضرورتش حلال میشه ...
حالا شما بنشینید. و بیتفاوت نگاه کنید و میدان رو برای تاخت و تاز دشمن مغرض و دوست نادان خالی کنید ... والله در قبال اتفاقات ناگواری که میافته مسئولین ....
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر بازیکنان «سرود ملی» نخواندند ، چه کنیم ؟
خطاب به #مدافعان_نظام
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
سلام و عرض ادب ✋
لطفاً با اشتراک گذاشتن این کلیپ در بین دوستان و گروههای مجازی به دیده و شنیده شدن محتوای این فیلم کمک کنید .
سلام و عرض ادب ✋
همراهان عزیز اینو گوش کنید ... اگه به دلتون نشست یه صلوات هدیه کنید به روح مطهر شهدا علی الخصوص #حاج_قاسم
سلام علیکم و رحمه الله ✋
#یک_توضیح
برخی دوستان در شخصی از من سئوال فرمودند که چرا از فردی مثل علی علیزاده خارج نشین کلیپ منتشر میکنی ، و اضافه میکنن که این افراد منافقند و نفوذی اند و ... خلاصه که نباید از اینها استفاده کرد و ....
توضیح بنده به دوستان :
امام صادق(ع) مي فرمايند: «ان المتبع هو الا برهان، نحن أبناء الدليل نميل حيثما يميل»
ما فرزندان #دليل هستيم و در #قضاوت به آن سوي مي رويم كه #دلايل هدايتمان مي كنند. انسان بايد تابع #برهان باشد نه تابع #افراد و #اقوال.
و همچنين بنابر گفتۀ معصومين(ع): «افراد ملاك حق و حقيقت نيستند!» يعني نمي شود گفت: چون فلاني اين گونه گفته است. پس ديگر بحثي باقي نمي ماند!
و #تکمیل_کننده این روایات (اُنظُر الي ما قالَ و لا تَنظُر الي مَن قالَ)
با توجه به این دست 👆 روایات و مطالب بیشماری که در این خصوص وجود داره خدمت دوستان عرض میکنم ...
خیلی خوب میشه که با منطق #نقد_محتوا پیش بریم به جای اینکه با منطق #نقد_افراد گام برداریم ... با این #روش در گرداب #افراط و #تفریط غرق نمیشیم ...
التماس دعا
May 11
✂️ برشی از یک کتاب
ملزومات حقیقت جویی
لازمه #حقیقت_جویی ، قالب شکنی و محتوا گرایی ، آگاهیبخشی و اصلاح جامعه از برخی پندارهای واهی ، برخورداری از نوعی #نگرش_انتقادی به پدیده ها و رخدادهای اجتماعی است . بی مسئله بودن ، بی جهت بودن و آشفتگی ذهنی ، از خود بیگانگی ، پرتاب شدگی و رها شدگی در میان انبوهی از رخداد های اجتماعی ، مفروض گرفتن واقعیات اجتماعی و اعتبار و اصالت بخشیدن به آن ها ، تن دادن به وضع موجود و وادادگی در برابر آن ، هیچ تناسبی با نگرش انتقادی و مواجهۀ اصلاح گرانه با واقعیات اجتماعی ندارد .
📚 انقلاب اسلامی و مبانی بازتولید آن ، عماد افروغ ، ص ۲۱
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
31.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با دقت گوش کنید ...
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
ارزیابی یا توصیف
زبانی که من به کار می برم ، #ارزیابی نمیکند . من از کلماتی که شخصیت و توانایی بچه را مورد #قضاوت قرار می دهد پرهیز می کنم . من از کلماتی مانند «احمق ، چلفتی ، بد» و حتی کلماتی مانند «قشنگ ، خوب ، عالی» نیز دوری میکنم ... این کلمات راه را بر کودک می بندند . در عوض ، من از واژه هایی استفاده میکنم که #توصیف میکنند . من چیزهایی را که می بینم توصیف میکنم . آن چیزی را که حس میکنم توصیف میکنم . چندی پیش دختر بچه ای نقاشی ای به دستم داد و پرسید : قشنگ است ؟ به آن نگاه کردم و پاسخ دادم : ( من اینجا یک خانه بنفش ، یک خورشید قرمز ، یک آسمان راه راه و یک دنیا گل می بینم ) دخترک لبخندی زد و گفت :
« الان یکی دیگر می کشم!» حالا تصور کنید اگر پاسخ می دادم : ( خیلی زیباست ، تو هنرمند بزرگی هستی ! ) مطمئناً آن نقاشی آخرین کار آن روز او می شد . آخر از «عالی» و «بسیار زیبا» به کجا می توان رفت ؟ ... کلماتی که #ارزیابی می کنند ، جلو #پیشرفت کودک را می گیرند . اما کلماتی که توصیف می کنند ، بچه را آزاد می گذارند .
📚 کودک ، خانواده ، انسان ، ادل فیبر ، ص ۱۵ و ۱۶
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed
✂️ برشی از یک کتاب
ماکیاولیسم مذهبی
درست است که جمهوری اسلامی بر پایه #مخالفت_مبنایی با جدایی دین و اخلاق از سیاست و یا به عبارتی #سکولاریسم شکل گرفته و منادی پیوند دین و اخلاق با سیاست است ؛ اما #خطری که نظام برخاسته از آرمان های متعالی و زمینه های مستعد فرهنگی و تاریخی را تهدید می کند ، #سیاسی شدن دین و اخلاق ، #ابزارگرایی_دینی و یا به عبارتی #ماکیاولیسم_مذهبی است . تمام مبنای نظری و آرزوی دیرینه حقیقت گرایان دلسوخته و دردمند ، اخلاقی و دینی شدن حیات سیاسی است ، اما اگر هوشیار نباشیم و #نقد اصولگ رایانه و اخلاقی را پیشه خود قرار ندهیم ، بیش از آنکه شاهد اخلاقی شدن سیاست و رفتارهای سیاسی باشیم ، بدون تردید باید شاهد سیاسی شدن اخلاق و دیانت باشیم و کدام مخرب تر و جانکاه تر است ، #ماکیاولیسم_سکولار یا ماکیاولیسم_مذهبی ؟!
📚 انقلاب اسلامی و مبانی بازتولید آن ، عماد افروغ ، ص ۲۷
🔰 کانال برشی از یک کتاب :
http://eitaa.com/joinchat/1542979584C75868f9aed