فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏝ماه ضیافت الهی...🏝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری #ماه_مبارک_رمضان
#ماه_میهمانی🌸🌺
السلام علی الحسین و
علی علیّ بن الحسین و
علی اولاد الحسین و
علی اصحاب الحسین🌺
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سعید جلیلی: میگویند دشمن را تحریک نکنید تا تنش ایجاد نشود؛انفعال در برابر دشمن از همه چیز تنشزا تر است
🔹هیچ عاملی به اندازه تردید در دفاع از حقوق کشور موجب تهدید دشمن نمیشود
🔴 عامل انفجار سال ۹۹ نطنز
"ارشاد کریمی" ، مدیر عامل یک شرکت اندازه گیری و سنجش، که سالها پیمانکار سایت بوده و تست و راه اندازی سانتریفیوژها و چرخه غنی سازی در اختیار وی قرار داشت. او بوسیله تیم خود، سالن محل سانتریفیوژها را منفجر کرد و خسارت بزرگی به صنعت هسته ای کشور و همچنین به حیثیت نظام وارد کرد. طبق برخی گزارشات، متأسفانه صلاحیت وی توسط اداره اطلاعات اصفهان تایید شده بود.
🔹تصاویر و سوابق ارشاد کریمی، عامل انفجار سایت نطنز در سایت شرکت وی موجود است که در تمام آنها با تیپ غیرمذهبی - کروات و ریش تراشیده - ظاهر و به سفرها و ارتباطات خارجی او نیز اشاره شده است.
🔹 شش ماه قبل از حادثه، خود و خانواده اش از کشور خارج شده بودند که از برنامه ریزی طولانی مدت آنان برای این توطئه حکایت می کند.
#نطنز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرگ این زن باعث توقف واکسن جانسون در آمریکا شد!
💢"تبتا مک دونالد" به فاصله چند ساعت پس از دریافت واکسن جانسون دچار تشنج و سمت چپ او به طور کامل فلج شد؛ متاسفانه تلاش پزشکان برای نجات او بی ثمر بود و وی چند ساعت پس از ضبط این ویدئو از دنیا رفت
🔺مرگ او به همراه گزارش های دیگر از عوارض جانبی این واکسن سبب شد که دولت آمریکا استفاده از این واکسن را تا اطلاع ثانوی معلق کند
تمام نکات جزء1.mp3
28.53M
🌺🎙پیام خدا به مردم
📚نکات جزء اول قرآن کریم
📱به کلام:
حجتالاسلام پورآقایی
(حافظ کل قرآن کریم)
#پیام_قرآن
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
🚨 تاسیسات هسته ای #نطنز چگونه منفجر شد؟
📌 بعد از عجله دولت و پیشدستی در خوش رقصی به آمریکا و تعلیق وتعطیل کردن عمده فعالیت ها در تاسیسات نطنز ؛ حسب توافق تحمیلی دولت بی کفایت روحانی که بعد از توافق ننگین هسته ای صورت گرفت، مقرر شد به پیشنهاد اروپا و آمریکا و با طراحی تحمیلی و کمک آنها سوله ای به منظور فعالیت های سانتریفوژها ساخته شود!
این سوله با فرمول و تکنینک ها و با نظارت سه کشور اروپا و امریکا و به دست کارشناسان ایران ساخته شد و روحانی و تیم هسته ای او با فخر و مباهات گفتند که اروپا و امریکا در ساخت و تجهیز سایت نطنز کمک مالی و فکری می کنند! اما عجب کمکی شد این کمک!
در این سوله " میز بزرگ فرمان" که عمده تکنولوژی های نرم افزاری در آن قرار گرفته است، از چند ماه قبل دچار نقص فنی می شود سه کشور اروپایی سازنده این میز فرمان، حاضر نمی شوند اشکال آن را در نطنز رفع نمایند و اصرار می کنند به اروپا منتقل شود.
به دستور رئیس جمهور این میز برای تعمیر به اروپا منتقل می شود و بعد از تعمیر به ایران باز می گردد و چند ماه بدون عیب و نقص نقش خود را به خوبی ایفا می کند و دیروز از طریق ارسال سیگنال توسط ماهواره، این میز منفجر و صدها سانتریفوژ و دستگاها و تجهیزات مدرن را منهدم و میلیاردها دلار خسارت به بار می آورد.
اما داستان انفجار میز از این قرار است، میزی که به یکی از کشورهای اروپایی برای تعمیر می رود؛ در آن کشور که از بیان نامش صرف نظر می شود با همدستی آمریکا و سازمان موساد اسراییل مواد منفجره ای به وزن یک صد وچهل کیلوگرم و با ترکیب و فرمول فوق العاده پیشرفته به شکل بسیار ماهرانه ای جاسازی می شود و بعد از انتقال به ایران و استقرار آن در نطنز به مدت بیش از شش ماه بدون اشکال کار می کند؛ این در حالی است که به علت بی کفایتی و بی مسئولیتی و اعتماد کامل دولت روحانی به اروپای شیطان، دستگاهای امنیتی و اطلاعاتی وزارت اطلاعات دولت روحانی به هر دلیلی قادر به رصد مواد منفجره در میز نمی شوند، و به دستور آمریکا و موساد و در زمان مقتضی و به هنگام ادامه مذاکرات بی ثمر ایران و اروپا با ارسال سیگنال از طریق ماهواره، تاسیسات نطنز منفجر می شود.
این در حالی که روحانی اجازه ورود به دستگاه های ضد اطلاعاتی سپاه را در کنترل و تفتیش این میز را نمی دهد، اگر تعمدی در خیانت روحانی نیست پس چیست؟ پاسخ آن با محاکمه روحانی بر ملا می شود.
✍ حسین حاجی
تحلیلگر سیاست بین الملل