آیت الله #بهجت رضوان الله تعالی علیه:
بسم الله الرحمن الرحيم
الحمد للّه ربّ العالمين، والصلاة على سيّد الأنبياء والمرسلين، وعلى آله سادة الأوصياء الطاهرين وعلى جميع العترة المعصومين، واللعن الدائم على أعدائهم أجمعين .
جماعتى از اين جانب، طلب موعظه و نصيحت مى كنند؛ اگر مقصودشان اين است كه بگوئيم و بشنوند و بار ديگر در وقت ديگر، بگوئيم و بشنوند، حقير عاجزم و بر اهل اطلاع پوشيده نيست. و اگر بگويند كلمه اى مى خواهيم كه اُمّ الكلمات باشد و كافى براى سعادت مطلقه دارين باشد، خداى تعالى قادر است كه از بيان حقير، آن را كشف فرمايد و به شما برساند. پس عرض مى كنم كه غرض از خلق، عبوديت است «وما خلقت الجن والإنس إلاّ ليعبدون» ذاريات 56. و حقيقت عبوديّت؛ ترك #معصيت است در اعتقاد كه عملِ قلب است و در عملِ جوارح. و ترك معصيت، حاصل نمى شود به طورى كه ملكه شخص بشود، مگر با دوام #مراقبه و ياد خدا در هر حال و زمان و مكان و در ميان مردم و در خلوت «و لا أقول سبحان اللّه والحمد للّه ، لكنّه ذكر اللّه عند حلاله وحرامه». ما #امام زمان عجل اللّه له الفرج، را دوست مى داريم، چون امير نحل است؛ امور ما مطلقا به وسيله او به ما مى رسد؛ و او را پيغمبر صلوات اللّه عليه براى ما امير قرار داده؛ و#پيغمبر را دوست داريم، چون خدا او را واسطه بين ما و خود قرار داده ؛ و خدا را دوست داريم، براى اينكه منبع همه خيرات است و وجود ممكنات، فيض اوست . پس اگر خود و كمال خود را خواهانيم، بايد دوستِ خدا باشيم ؛ و اگر دوست خداييم، بايد دوست وسائط فيوضات از #نبى و وصى، باشيم ؛ وگرنه يا دوست خود نيستم، يا دوست واهب العطايا نيستيم، يا دوست وسائط فيوضات نيستيم . پس كيمياى #سعادت، ياد خداست و او محرك عضلات به سوى موجبات سعادت مطلقه است ؛ و توسل به وسائط استفاضه از منبع خيرات، به واسطه وسائل مقرّره خودش است. بايد اهتدا به هدايات آنها نماييم و رهروى به رهبرى آنها نماييم تا كامياب شويم . ديگر توضيح نخواهيد و آنكه عرض شد، ضبط نماييد و در قلب ثبت [كنيد]، خودش توضيح خود را مى دهد . اگر بگوييد چرا خودت عامل نيستى؟! مى گوييم: «اگر بنا بود كه بايد بگوئيم ما عامليم به هرچه عالميم، شايد حاضر به اين حضور و بيان نمى شديم» ؛ لكن دستور، بذل نعمت است، شايد به مقصود برساند؛ «ما أخذ اللّه على العباد أن يتعلّموا حتى أخذ على العلماء أن يعلّموا» نهج البلاغه، حكمت 478
مخفى نماند اگر ميسور شد براى كسى، نصيحت عمليّه بالاتر است از نصايح قوليّه «كونوا دعاة إلى اللّه بغير ألسنتكم» كافى، ج 2، ص 78. وفقنا اللّه وايّاكم لما يرضيه وجنّبنا جميعاً عن ما يسخطه والسلام عليكم ورحمة اللّه وبركاته والحمد للّه أوّلاً وآخراً والصلوة على محمد وآله الطاهرين واللعن على أعدائهم أجمعين .
منبع:بی سوی محبوب
https://eitaa.com/Akherat12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@نهی از #منکر آیت الله بهجت قدس الله سره
@Akherat12
كوشش بی جا برای دنیا مكنید كه به غیر روزی خود نتوانید رسید. #غم و غصه دنیا را به خود راه ندهید كه زیان در این است.
پند نامه سعادت ( توصیه های اخلاقی و معنوی از آیت الله #سعادت پرور پهلوانی(ره)
https://eitaa.com/Akherat12
احاديث عن الامام المهدي(عجله الله تعالي فرجه الشريف)
يعْمَلُ کُلُّ امْرِي ءٍ مِنْکُمْ ما يقْرُبُ بِهِ مِنْ مَحَبَّتِنا، وَلْيتَجَنَّب ما يدْنيهِ مِنْ کَراهيتِنا وَ سَخَطِنا، فَاِنَّ امْرَءا يبْغَتُهُ فُجْأةٌ حينَ لا تَنْفَعُهُ تَوْبَةٌ، وَ لا ينْجيهِ مِنْ عِقابِنا نَدَمٌ عَلي حُوبَةٍ.
ای شیعه ما
هر يک از شما بايد عملي را انجام دهد که سبب نزديکي به ما و جذب محبّت ما گردد، و بايد دوري کند از کرداري که ما نسبت به آن، ناخوشايند و خشمناک ميباشيم، پس چه بسا شخصي در لحظهاي توبه کند که ديگر به حال او سودي ندارد و نيز او را از عِقاب و عذاب الهي نجات نميبخشد.
بحارالانوار/ج53/ ص176
https://eitaa.com/Akherat12
حضرت آیتالله #بهجت قدسسره:
خدا کند که مادیات برای ما وسیله باشند؛ بهگونهایکه وقتی امور دنیویه به ما اقبال کردند، سبب تأکید و اقبال ما به امور معنویه و آخرت گردند، چنانکه برای بعضی چنین شده که با داشتن مقامات معنویه و اقبال در امور مادیه، به مقامات بالاتری از معنویات رسیدهاند.
در محضر بهجت، ج۱، ص۸۱
https://eitaa.com/Akherat12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علت_ترس_و_اضطراب_از_اجنه،... از دیدگاه آیت الله بهجت قدس سره
⚘کلیپ⚘
🔴کانالی متفاوت برای پیشرفت در مسائل معرفتی و معنوی...
لینک کانال تذکره(یادآخرت)👇👇👇
💠 @Akherat12 💠
از كوچكی این اندیشه را در سر داشته باشید كه تمام قدرت ها در كف عنایت حق است، هیچ كس نمی تواند اگر خدا نخواهد به من صدمه ای زند، من باید به وظیفه ام عمل كنم، و لو عالم با من دشمن شوند، اگر چنین شدید آن وقتی كه به مقام و ریاست رسیدید یا آن كه وظیفه بزرگی برای شما پیش آ مد از عمل باكی ندارید.
پند نامه سعادت ( توصیه های اخلاقی و معنوی از #آیت الله سعادت پرور پهلوانی(ره)
https://eitaa.com/Akherat12
بسمه تعالی
@گزیده ای از زندگینامه آیت الله سعادت پرور@
علی پهلوانی تهرانی (سعادتپرور)، از فقهای عارف معاصر بود.
پهلوانی تهرانی زاده ۱۳۰۵ در تهران از خانوادهای مذهبی و روحانی است. وی از نوجوانی به درس محمد زاهد وارد شد. دروس مقدماتی حوزه را از علی اکبر برهان فراگرفت و در #قم نزد اساتیدی چون سلطانی و #مرعشی نجفی، مکاسب و کفایه را خواند و سپس با حضور در درس خارج بروجردی و سید روحالله #خمینی به اجتهاد رسید. از آنجا که وی به مباحث اخلاقی - عرفانی و طی مراحل سیروسلوک علاقه فراوانی داشت، همچنین مدت ۴۰ سال در اخلاق و #سلوک عرفانی از شاگردان بارز محمد حسین #طباطبایی بود بعدها خود شاگردانی را تربیت کرد. وی در سحرگاه پنجشنبه ۱۲ شوال ۱۴۲۵ (۵ مرداد ۱۳۸۳) درگذشت. محمدتقی #بهجت بر وی نماز خواند و در #حرم فاطمه معصومه در مسجد مطهری - نزدیکی مزار محمدحسین #طباطبایی به خاک سپرده شد.
شاگردان بسیاری از وی به جا مانده که هم اکنون نیز مسیر و منش استاد خود را ادامه می دهند...الخ
https://eitaa.com/Akherat12
@احاديث عن الامام المهدي(عجله الله تعالي فرجه الشريف)
ای شیعه ما
خداوند ما و شما را به رحمت خود از خطرها، بلاها، بديها و ناملايمات حفظ کند، که او ولي رحمت است و بر آنچه که بخواهد توانا است، و او ولي و حافظ ما و شما است.
توقيع به مردم قم-ابن ابي غانم قزويني- الاحتجاج/ ج2/ ص7-466
https://eitaa.com/Akherat12