▫️پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله:
أَرْبَعَةٌ فِي الذَّنْبِ شَرٌّ مِنَ الذَّنْبِ الِاسْتِحْقَارُ وَ الِافْتِخَارُ وَ الِاسْتِبْشَارُ وَ الْإِصْرَارُ.
💬 چهار چیز در مورد گناه، حتی از خود گناه هم بدتر است:
کوچک شمردن گناه،
افتخار کردن به گناه،
خوشحال شدن از گناه
و اصرار کردن بر گناه.
📚مستدرك الوسائل ج۱۱، ص ۳۴۹.
✳️ @Akhlagh_Et
🌺🍃
🍃
زنی شوهرش میمیرد، برای اينكه خدمتی به شوهر كرده باشد، شبهای جمعه غذایی تدارک میدید و به وسيله فرزند يتيم خود به خانه فقرا می فرستاد
🔸طفل بيچاره با اينكه گرسنه بود، غذا را از مادر می گرفت و به فقرا میرساند و خود با شكم گرسنه به خانه بر می گشت و می خوابيد.
تا اينكه شبی كاسه صبرش لبريز شد و در راه غذا را خودش خورد و با شكم سير به خانه برگشت و آسوده خوابيد.
🔹آن شب، زن شوهر خود را در خواب ديد كه به او میگفت: تنها غذای امشب به من رسيد!
زن از خواب بيدار شد و با كمال شگفتی از فرزندش پرسيد شبهای جمعه گذشته و ديشب غذا را كجا می بردی و به كی میدادی؟
🔸من ديشب پدرت را خواب ديدم كه میگفت تنها غذای ديشب به او رسيده است.
طفل راستش را گفت كه شبهای جمعه غذا را به خانه فقرا می بردم، ولی ديشب چون زياد گرسنه بودم، خودم خوردم و آسوده خوابيدم.
🔹زن دانست بهترين خدمت به شوهر اين است كه يتيم او را سير نگهدارد. از امام صادق (علیه السلام) پرسیدند: آیا صدقه دادن به فقیرانى كه بر در خانهها میآیند بهتر است یا به خویشاوندان؟ آن حضرت فرمود: «نه، بهتر آن است كه صدقه را براى خویشان خود بفرستد، و این اجر و پاداش بیشترى دارد»
✳️ @Akhlagh_Et
📸نامه محبت آمیر شهید سیدحسن نصرالله به فرزندش
🔹«پسر عزیزم؛ خیلی تو را دوست دارم و دوری ات را تحمل نمیکنم، دوست ندارم که همیشه از من دور باشی و تو را نبینم. با همه قلبم دوستت دارم ای همهی قلب من …»
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت دوازدهم
📚 عنوان: دستور اسلام محبت و عدالت با کافر غیرمحارب است
📖 تفسیر سوره ممتحنه
🗓۱۳۶۱/۰۸/۱۴
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_ممتحنه
✳️ @Akhlagh_Et
🌄 فرزندِ هستی
✏️انسان فرزند تمام هستی است و تا بینهایت راه در پيش دارد لذا باید طوری تربیت شود که در تمام این عوالم و در تمام این مسیر بتواند چه بکند و چگونه بماند و چگونه برود.
📄 برشی از کتاب
📚 مسئولیت و سازندگی
تربیت
عین_صاد
✳️ @Akhlagh_Et
📌 تخریب حرم عسکریین
🔸️در ۲۷ جمادیالاول سال ۱۴۲۸ق برابر با ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۶ شمسی دو انفجار در حرم عسکریین به وقوع پیوست. در این انفجارها گلدستههای حرم به طور کامل تخریب شد. پیش از این نیز در سال ۱۳۵۵ق و ۱۳۵۶ق به حرم حمله و اموال آن به غارت رفته بود.
🔹️جنبه سیاسی این حرکت با هدف ایجاد تفرقه میان شیعه و سنی و در راستای اهداف کشورهای امریکا، انگلیس و اسرائیل انجام شد و جنبه مذهبی آن نیز به عقاید وهابیان درباره منع زیارت و تخریب بنای قبور برمیگردد. ابنتیمیه بنای بر قبور را حرام و تخریب آنها را واجب میداند. وهابیان با همین انگیزه و استناد به فتوای مفتیان خود در سال ۱۳۴۴ق همه آثار تاریخی قبرستان بقیع را ویران کردند.
🔸️پس از تخریب، به دلیل اینکه گنبد حرم عسکریین در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده بود قرار بر این شد كه بازسازی حرم زیر نظر یونسكو انجام شود؛ اما عمليات بازسازی به كُندی پیش رفت و دولت عراق اين مسئولیت را به ستاد بازسازی عتبات عالیات ایران واگذار كرد. عملیات بازسازی حرم امامین عسکریین علیهماالسلام در شهریور ۱۳۹۴ش به پایان رسید.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۲۷
#تخریب_حرمین_عسکریین
✳️ @Akhlagh_Et
📌 روز بزرگداشت شیخ مفید
🔹 محمد بن محمد بن نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلّم، فقیه و متکلم و از علمای برجسته شیعه، سده ۴ هجری قمری بود که در ۱۱ ذیقعده سال ۳۳۶ ق در بغداد به دنیا آمد. از کودکی به فراگیری علوم اسلامی روی آورد.
🔸 پشتکار فراوان شیخ مفید، موجب گرایش فاضلان بسیاری به حوزه درس وی گردید و باعث تالیف آثار گران بها و ارزشمند شد. تالیفات وی را تا ۲۰۰ کتاب گفتهاند که در زمینههای اعتقادی، فقهی، قرآنی، اخلاقی و تاریخی به نگارش درآمده است.
🔹️در عظمت علمی مکتب وی وجود شاگران ممتازی چون سیدمرتضی، سیدرضی، نجاشی، شیخ طوسی و دیگر علمای بزرگ است که هر کدام از این بزرگان، ستونهای علمی شیعه محسوب میشوند، کافی است. بینش افروزی و دانش آفرینی وی به همراه آگاهی از اوضاع دشمنان و اطلاع از جهان اطراف باعث شد که او را سلسله جنبان نهضت فکری و علمی در قرن چهارم هجری بنامند.
🔸️ شیخ طوسی درباره او مینویسد: « ...در عصر خویش ریاست و مرجعیت شیعه به او منتهی گردید. در فقه و کلام بر هر کس دیگر مقدم بود. حافظه خوب و ذهن دقیق داشت و در پاسخ به سؤالات حاضر جواب بود. او بیش از ۲۰۰ جلد کتاب کوچک و بزرگ دارد.»
🔹️ این عالم گرانقدر سرانجام در ۳ رمضان سال ۴۱۳ ق در ۷۷ سالگی به دیدار معبود شتافت. روز ۹ آذر ماه هر سال در تقویم رسمی کشور به نام روز بزرگداشت وی نامگذاری شده است.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۹
#شیخ_مفید
✳️ @Akhlagh_Et
🔹امام هادی علیه السلام به حمّاد رازی فرمودند:
▫️ إذا أشكَلَ عَلَيكَ شَيءٌ مِن أمرِ دينِكَ بِناحِيَتِكَ ، فَسَلْ عَن عَبدِ العَظيمِ بنِ عَبدِاللَّهِ الحَسَنِيّ عليه السلام
🔆هرگاه در قلمرو خود در كار دين به مشكلي دچار شدي، آن را با عبد العظيم حسنی در ميان بگذار
📗مستدرك الوسائل، ج ۱۷ ، ص ۳۲۱ .
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاهکلید رزق
یک توصیه مهم برای افزایش رزق و روزی
روزی فقط ثروت نیست...
استاد عالی
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه تکان دهنده آیت الله بهجت به استاد عابدینی برای خواندن نماز شب
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : راههای شناخت عیوب خود
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی
✳️ @Akhlagh_Et
🔹نوش جانت، باز هم بخور!
«ما حاجآقا بزرگِ کنگاور در کرمانشاه را دیدیم. این مرد بزرگ یک عمر برای مردم، پدر مهربان بود. مردم هم او را میپرستیدند.
یک عربدهکشی در کنگاور که همه او را میشناختند، شراب میخورد، مستِ مست میآمد در خیابان، عربده میکشید. رسیده بود به حاجآقا بزرگ، گفته بود: «حاجی! میدونی! خوردم... اونقد خوردم دارم میمیرما... بازم میخوام بخورما...»
حاجآقا بزرگ چه میگوید؟ اگر اشاره میکرد تکهتکهاش میکردند. گفت: «نوش جانت! بازم بخور... بعد بیا دو رکعت نماز هم بخون...»
مست بردش مسجد، حالا در کنگاور که مردم همه متّقی و اهل نماز شب، دیدند یک لات عربدهکشی را آورده مسجد، حاجآقا بزرگ او را آورده، چه میشود گفت؟! سرش را دم حوض شست، تمیزش کرد، آوردش و گفت نماز بخوان. اینجور مردم را هدایت میکردند».
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت سیزدهم
📚 عنوان: اولین کار انبیاء جبهه بندی میان مومنان و کافران است
📖 تفسیر سوره ممتحنه
🗓۱۳۶۱/۰۸/۱۴
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_ممتحنه
✳️ @Akhlagh_Et
📌درگذشت میرزا محمد حسن آشتیانی
🔹 محمد حسن آشتیانی در ۱۲۴۸ق در آشتیان استان مرکزی متولد شد. او در ۱۳ سالگی عازم بروجرد شد و دروس مقدمات را آنجا طی کرد و سال ۱۲۶۵ق راهی نجف شد. وی در سال ۱۲۸۱ق به درجه اجتهاد رسید و به ایران بازگشت و ساکن تهران شد.
🔸ایشان در سال ۱۳۰۶ق همزمان با سفر ناصرالدین شاه قاجار به اروپا، در مقام رهبری نهضت مقاومت و اعتراض مردم در جریان واگذاری امتیاز انحصاری دخانیات به یک شرکت انگلیسی کوشید تا علاوه بر گوشزد کردن زیانهای اقتصادی این قرارداد، آثار سوء فرهنگی و اجتماعی آن را به مردم یادآور شود. این کار منجر به صدور فتوای تحریم تنباکو از سوی میرزای شیرازی شد.
🔹میرزای آشتیانی در ۲۸ جمادیالاول سال ۱۳۱۹ق در سن ۷۱ سالگی، در تهران هنگام قرائت زیارت جامعه کبیره دار فانی را وداع گفت و پیکرش را پس از انتقال به نجف در آرامگاه شیخ جعفر شوشتری به خاک سپرده شدند.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الاول_۲۸
#میرزای_آشتیانی
✳️ @Akhlagh_Et
📌 شهادت آیت الله سید حسن مدرس
🔹آیتالله مدرس، در سال ۱۲۴۹ ش در روستای سرابه اردستان متولد شد. وی پس از فراگیری مقدمات در قمشه در ۱۶ سالگی راهی اصفهان شد و معارف دین را نزد بزرگانی همچون میرزا جهانگیرخان قشقایی و عبدالعلی هرندی نحوی و دیگر علمای بزرگ آموخت و سپس راهی نجف شد.
🔸ایشان در مدت ۷ سال در شهرهای سامرا و نجف از محضر عالمانی همچون میرزای شیرازی، آخوند خراسانی و سید کاظم طباطبایی یزدی و دیگر علما بزرگ بهرهمند شد سپس به اصفهان برگشت و مشغول تدریس علوم دینی شد.
🔹ایشان پس از پیروزی مشروطیت و تصویب قانون اساسی، به همراه ۲۰ فقیه دیگر از سوی مراجع عظام نجف به مجلس معرفی شد و مجلس دوم شورای ملی وی را به عنوان یکی از ۵ تن فقهای تراز انتخاب کرد.
🔸از دوره سوم تا ششم در قامت نمایندگی مردم تهران در مجلس به فعالیت سیاسی خود ادامه داد. در پی مهاجرت روحانیون به قم در اعتراض به رضا خان و تایید این حرکت توسط آیت الله مدرس در شامگاه ۱۶ مهر ۱۳۰۷ ماموران رضا خان به خانه او هجوم برده و او را به کاشمر تبعید کردند.
🔹این عالم مجاهد بعد از نه سال تبعید سرانجام در ۱۳۱۶ با زبان روزه، توسط مزدوران رضاخان با پیچیدن عمامه به دور گلو به شهادت رسید. به همین مناسبت، ۱۰ آذر روز مجلس شورای اسلامی نامگذاری شده است.
#تقویم_تاریخ
#آذر_۱۰
#شهید_مدرس
✳️ @Akhlagh_Et
روزی جوانی نزد حضرت موسی ( علیه السلام )آمد و گفت: ای موسی ( علیه السلام )خدا را از عبادت من چه سودی می رسد؟ که چنین امر و اصرار بر عبادتش دارد؟
حضرت موسی ( علیه السلام )گفت: یاد دارم در نوجوانی از گوسفندان شعیب نبی چوپانی می کردم. روزی بزی از گله جداشد و ترسیدم اتفاقی برای او بیفتد.
با هزار مصیبت و سختی خود را به او رساندم و بز را در آغوش گرفتم و در گوشش گفتم: ای بز، خدا داند این همه دویدن من دنبال تو و صدا کردنت برای برگشتن به سوی من، به خاطر سکه ای نقره نیست که از فروش تو در جیب من می رود.
می دانی موسی از سکه ای نقره که بهای نگهداری و فروش تو است، بی نیاز است. دویدن من به دنبال تو و صدا کردنت به خاطر خطر گرگی است که تو نمی بینی و نمی شناسی و او هر لحظه اگر دور از من باشی به دنبال شکار توست.
ای جوان بدان که خدا را هم از عبادت من و تو سود و زیانی نمی رسد، بلکه با عبادت می خواهد از او دور نشویم تا در دام شیطان گرفتار آییم.
✳️ @Akhlagh_Et
✍زندگی نامه مرحوم مغفور حجه الاسلام والمسلمين حاج شیخ مصطفی فصیحی دستجردی
🔻قسمت اول
🖊مرحوم مغفور حجه الاسلام والمسلمين حاج شیخ مصطفی فصیحی دستجردی در سال ۱۳۳۹ در روستای شهید پرور و عالم خیز دستجرد از توابع شهرستان جرقویه استان اصفهان دیده به جهان گشود.
🖊ایشان تحصیلات کلاسیک خود را تا ششم قدیم ادامه داده در سال ۱۳۵۴ وارد حوزه ی علمیه ی اصفهان گردید و از محضر اساتید بزرگی همچون حضرات آیات مظاهری و حاج شیخ حسن صافی اصفهانی (ره) و حاج آقا حسن امامی (ره) ، حاج آقا حجت موحد ابطحی ، حاج شیخ علی اکبر فقیهی، عبودیت و حاج شیخ ابولقاسم انصاری دزفولی کسب فیض نمودند.
پ. ن: تصویر استاد ایشان آیت الله انصاری دزفولی
#زندگینامه
✳️ @Akhlagh_Et
📖برخی از آثار ماندگار و ارزشمند مرحوم آیت الله شیخ محمدباقر زند کرمانی(اعلی الله مقامه)
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥تصویری
🔅قبل از اینکه خدا گوشتون رو بپیچونه گناه رو ترک کنید
🔰استاد فاطمی نیا
✳️ @Akhlagh_Et
امیرالمؤمنین علیه السلام:
پايبند پيوند با يكديگر و موافقت با هم باشيد
واز قطع رابطه و قهر كردن از يكديگر بپرهيزيد
علَيكُم بالتَّواصُلِ و المُوافَقَةِ، و إيّاكُم و المُقاطَعَةَ و المُهاجَرَةَ
📗غررالحكم حدیث۶۱۵۲
✳️ @Akhlagh_Et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت چهاردهم
📚 عنوان: انسانهای تحت حاکمیت طاغوت رستگاری ندارند
📖 تفسیر سوره ممتحنه
🗓۱۳۶۱/۰۸/۲۱
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_ممتحنه
✳️ @Akhlagh_Et