۶. دستگاههای اقتصادی و حوزهی بازرگانی چقدر نسبت به تخصیص منابع برای واردات یا تولید لباسها و پوششهای فاخر اهتمام داشتهاند؟ آیا ارز مناسب به تولید یا واردات لباسهای مناسب، پوشیده و فاخر داده میشود؟
کمکهای تعرفهای یا مالیاتی در این حوزه چگونه بوده؟ کاهش تعرفه یا مالیات واحدهای توزیعی یا تولیدی در حوزهی پوشاک فاخر، اصلا انجام شده؟
ادامه دارد...
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
۷. قوهی قضاییه با چند مورد فعل یا ترک فعل در این حوزه برخورد کرده؟
آیا مجلس صرفا باید به قانون حجاب و عفاف اکتفا کند، یا به فکر اصلاح سایر قوانین مثل قانون اخراج دختران دبیرستانی از تحصیل بعد از ازدواج هم باشد؟
برای سربازی پسران که آنها را دستکم دو سال از توانمندسازی واقعی برای زندگی باز میدارد و ازدواج را برای آنها به تعویق میاندازد چه اقدامی صورت داده یا میتواند بدهد؟
ادامه دارد...
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
۸. دستگاههای امنیتی و انتظامی چند اقدام مناسب و موثر برای شناسایی و برخورد با حرکتهای سازمانیافته در حوزهی بدحجابی و بیحیایی انجام دادهاند؟
آیا وظیفهی امنیتی یا اطلاعاتی این است که تا گروهی خواستند جزو امتی باشند که خدا در آیهی ۱۰۴ سورهی آلعمران به وجود آنها امر کرده است، آنها را از دوقطبی کردن و ایجاد اختلاف در جامعه تحذیر دهند؟ دشمن بیرونی که از ابتدای انقلاب بوده، تازه قویتر از امروز بوده و ضمنا ما در برابر او از حیث امکانات و تمهیدات دفاعی ضعیفتر هم بودهایم! اما چرا آن زمان حکم حجاب اجرایی شد؟
ادامه دارد...
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
۹. در سالهای ابتدای انقلاب بودند کسانی که امروز بعضاً از آزادی پوشش و حجاب اختیاری سخن میگویند، اما خودشان از مجریان و پیگیران اجرای سفت و سخت پوشش و حجاب بودند؟ آن موقع آن اقدامات دوقطبی و اختلاف ایجاد نمیکرد؟
راهپیمایی افراد طرفدار پوشش اختیاری در تهران در اوایل انقلاب، در ۱۷ اسفند ۱۳۵۷ را مگر آنهایی که از نظر سن و سال شاهد آن روزها بودهاند به خاطر ندارند؟
ادامه دارد...
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
88.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آمریکا ایرانِ ۵۹؟
هوالحکیم:
مقاومت یمنی به تنهایی جور کم کاریها، خیانتها و بیعملیهای تمام کشورهای به اصطلاح اسلامی را در قضیه فلسطین به دوش کشیده. آمریکاییها میگن در هر شلیک یمن به سوی ائتلاف اشرار عالم، ایران مقصره و البته در این فقره راست می گویند و این را نباید از نظر دور داشت که بخشی از پایداری یمنیها نتیجه حمایت انقلاب اسلامی ملت ایران در پر کردن دست یمنیهاست.
البته این نکته رو هم باید توجه کنیم که زمانی آمریکا برای تقابل با انقلاب ایران به عراق کمک میکرد تا اون علیه ایران بجنگه. ایران همیشه سعی داشت برای همه روشن کنه که نه با صدام که داره با عامل غرب و آمریکا میجنگه و اونها دارند موشک و سلاح و بمب شیمیایی و... به عراق میدهند.
اما امروز این آمریکاست که مجبور شده بعد از ناتوانی بقیه در مهار یمن خودش به میدان بیاد و رئیسجمهورش سعی داره هر تیری رو که از سوی یمن به اونها شلیک شده رو به ایران و رهبرش نسبت بده!
این به تنهایی میتونه نشون بده که ایران چقدر قوی شده و آمریکا چقدر ضعیف!
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
لینک مشاهده در کانال یوتیوب با کیفیت بالا:
https://youtu.be/u-OJIiHsMuc
علی رهجو - Ali Rahjoo
۹. در سالهای ابتدای انقلاب بودند کسانی که امروز بعضاً از آزادی پوشش و حجاب اختیاری سخن میگویند، ام
۱۰. روشن است که برای بعضی از آنهایی که امروز نگران دو قطبی و اختلافند، اما برخی هایشان از آن افراد پیگیر پوشش اجباری در ابتدای انقلاب بودند، آن روز هم مثل امروز برایشان حجاب مهم نبود؛ آنها برایشان تضعیف حرکت انقلاب مهم بود، حالا یکبار با پیگیری افراطی پوشش اجباری در روزهای ابتدای انقلاب و بار دیگر با پیگیری افراطی پوشش اختیاری در این روزها!
ادامه دارد...
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
۱۱. البته برای افرادی که نگرانی حقیقی و اصیل دارند، کم و بیش همان چیزی را میگویند که در آیهی قبلی سورهی آلعمران یعنی در آیهی ۱۰۳، آمده است:
«و همگى به ريسمان خدا [قرآن و اهل بيت عليهم السلام] چنگ زنيد، و پراكنده و گروه گروه نشويد...»
«وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ...»
ادامه دارد...
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
۱۲.اما اینکه تا هر اعتراض یا دعوتی به خیر و امر به معروف یا نهی از منکری خواست صورت گیرد، عدهای مشکلات اقتصادی را بهانه کنند که همواره وجود داشته و خواهد داشت چرا که ساز و کاریست برای ابتلا و امتحان، طبق آیهی 155 سورهی بقره:
«و مسلما شما را به چيزى از ترس و گرسنگى و زيان مالى و جانى و كاهش محصولات مىآزماييم، و صابران را نويد ده»
«وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ»
این یعنی برنتافتن بایدی که در آیهی ۱۰۴ سورهای آل عمران روی آن تاکید شده و تعطیل کردن هر اقدام اصلاحی و تحولی در جامعه، به بهانهی مشکلات اقتصادی و معیشتی، یا وجود دشمن خارجی.
ادامه دارد...
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
۱۳. بیعملی و انفعال را جدی بگیرید، خصوصا از جنس امنیتی و درگوشیاش، مصلحتسنجی بیش از حد را هم به عنوان آفت کنار بگذارید، خصوصا آن مواردی را که برآمده از اولویت دادن به مسائل معیشتی و اقتصادی است.
محافظهکاری و بروکراسی افراطی شرایط فراواقعیت و فرا عادی را حاکم میکند، یعنی همان حالتی که آدام کرتیس به آن هایپرنرمالیسم میگوید. در عملیات فریب بعضا خودساخته، فرصت و موقعیتهای تحولخواهی و تحولزایی از دست خواهند رفت.
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
⏺ امنیت سفر ترامپ به منطقه را چه کسی میتواند تامین کند؟
🔹 در روزها و هفتههای گذشته آمریکا برای ایجاد موازنه وحشت حجم تسلیحات خود را در منطقه، حول ایران افزایش داد.
🔹 اما حالا که قرار است ترامپ در روزهای آینده به منطقه سفر کند، وزیر دفاع عربستان با هیاتی هفتاد نفره به ایران سفر میکند تا پیام دوستی به ایران ابلاغ کند.
🔹 این اتفاقات یعنی تمام تسلیحات نظامی آمریکا که حول ایران آرایش داده شده، از نظر خودش هم اثربخش نیست و نمیتواند امنیت سفر ترامپ را به منطقه تامین کند!
🔹 کسی را که شجاعت جنگ دارد را تنها با دیپلماسی میتوان مجاب کرد.
لینک کانال علی رهجو در ایتا:
https://eitaa.com/AliRahjoo
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺۱۴۰ تا جنگنده هم مانع تحقق رویای رهبر ایران نشد
👤 #علی_رهجو
⏺رویایی که در 5 آبان محقق شد
⬅️ آیا جنگندههای اسرائیلی در عراق توسط پدافند ایران منهدم شدند؟
#️⃣#جنگ #استراتژی #علی_رهجو
📡@AliRahjoo
⏺ از کووید ۱۹ تا دونالد ۲۵
فکر میکنید چه کسی شوک تعرفههای ترامپ رو با شوک ناشی از کووید ۱۹ و کرونا مقایسه کرده؟
کسی که از رای آوردن ترامپ تو پوست خودش نمیگنجید! اون به ترامپ با شوکی که به اقتصاد و تجارت در جهان زده لقب دونالد ۲۵ داده.
درست مثل ویروس کووید که در سال ۲۰۱۹، طبق ادعای آمریکاییها از ووهان چین منشأ گرفته بود و اقتصاد آمریکا و جهان رو به رکود کشید؛ یک ویروس ذهنی از پالم بیچ فلوریدا داره همون بلا رو سر اقتصاد آمریکا و جهان میاره.
نیل فرگوسن که چند وقت قبل حسابی مورد تفقد معاون اول ترامپ قرار گرفته [1] و ونس بهش گفته بود سواد تاریخی نداره، توی مقالهی اخیرش در ساندی تایمز [2] نوشته: «اعتقاد ترامپ که میشه با افزایش متوسط تعرفهها با ضریب ده آمریکا رو دوباره بزرگ کرد و تولید صنعتی رو به وضعیت سال ۱۹۷۲ برگردوند، یه ویروس ذهنیه»؛ ویروسی که اسمش رو دونالد ۲۵ گذاشته.
[1]https://x.com/JDVance/status/1892569791140946073?t=Gb_MqfKkPCF1U10hyiDQAA&s=19
[2]https://www.thetimes.com/imageserver/image/%2F7e09d196-cd48-42be-86bd-4abfc8e51ad8.jpg?crop=1600%2C900%2C0%2C0&format=webp&resize=1200
📡@AliRahjoo