🚶♂️#گام|یک قرآن در جیبتان داشته باشید!
در دوران طاغوت، من در مشهد جلسات تفسیر و درس قرآن داشتم؛ به جوانانی که میآمدند، میگفتم که هرکدام از شماها یک نسخهی قرآن در جیب بغلتان داشته باشید؛ اگر در جایی منتظر کاری میایستید و فراغتی پیدا میکنید- یک دقیقه، دو دقیقه، پنج دقیقه، نیمساعت- قرآن را باز کنید و به تلاوت آن مشغول شوید، تا با این کتاب انس پیدا کنید. تعدادی که اینطور عمل کرده بودند، هرچند بسیار اندک بودند، لیکن احساس میکردم که اینها با اینکه غالباً هم عربی نمیدانستند، از لحاظ فهم معارف اسلامی، از دیگران برجستهتر بودند و بهطور ممتازی با آنها تفاوت داشتند.
🗣رهبر شهید(رحمةالله علیه)|۱۳۷۰/۱۱/۳
(بیشتر بخوانید)
📚اللهـیسم|نوجَوانـےبِهسَبـکِاِنسانمُتَکامِل
میخوایم برای کانال تبلیغات کنیم.
اگر ایده خاصی برای بنر دارید ممنون میشم بفرستید👇👇
🆔@Allahist
ایام حزن و اندوه آل الله را به تک تک شما محبین اهل بیت تسلیت میگویم...
خادم درگاه ولایت
#اللهـیست
@Allahism
هدایت شده از امین کافیموسوی | خوشنویسی
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥
تلاش معاویه برای از بین بردنِ
کرامت امام حسن مجتبی(ع)‼️
📥پیشنهاد دانلود💯
#تایم_لپس
#تایپوگرافی
هدایت شده از نو+جوان
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تماشایی | خودسازی کنین!
✌️ هم جسمی، هم فکری و هم روحی به فکر خودتون باشین
💞 #عزیزان_من
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💗 به سفارش رهبر شهیدمان؛ هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🗓 امروز؛ صفحه صدوشصتوچهار قرآن کریم
🖼 سوره مبارکه اعراف
✏️ حضرت آیتالله العظمی شهید خامنهای رضواناللهعلیه: هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
✏️آیتالله سیدمجتبی خامنهای: رهبرا! با رفتن خود داغ سنگینی بر قلوب همگان وارد کردید. شما همیشه مشتاق این عاقبت بودید تا بالاخره حضرت حق آن را در حال تلاوت قرآن کریم در صبحگاه روز دهم رمضانالمبارک به شما اعطا فرمودند.
💻 Farsi.Khamenei.ir