💠 یادبود مجازی مرحوم آیت الله ممدوحی (رحمة الله علیه)
🌸 از طریق لینک زیر می توانید در ختم قرآن، صلوات و ادعیه، هدیه به مرحوم آیت الله ممدوحی (رحمة الله علیه) شرکت نمایید.
🌹 iporse.ir/6001206
بسمالله
#حکمت_ممدوح
✔️من گاهی کلی تصور میکنم!
🔊شرح رساله "الانسان قبل الدنیا"
🔲مرحوم آیت الله ممدوحی:
▪️در مباحث فلسفی و عرفانی انسان باید ذهنش را خالی از موجودات این دنیا بکند. به عبارتی ذهن باید #مجرد_یاب شود. مرحوم علامه طباطبایی می فرمودند که کمتر کسی هست که مجردیاب باشد.
🔹غالبا ما بخواهیم کلی را تصور کنیم یک فرد منتشر(یعنی یک چیزی را در ذهن در نظر میگیریم که قابل انطباق بر افراد مختلف هست) تصور می کنیم و خیال می کنیم کلی است.
▫️مثلا اگر بخواهیم شجر کلی را تصور کنیم، یک شجر ریشه دار و ساقه دار را در ذهن ترسیم می کنیم در صورتی که این شجر کلی نیست بلکه شجر ذهنی است. شجر عقلی و عقلانی، ریشه اش با شاخه اش و میوه اش یکی است.
▪️در تصور کلی، ذهن باید آنچنان تقویت شود که وقتی می گوییم الانسان الکلی، تمام شوائب ذات وضع و ذات عالم ماده و ذات تغییر و زمان و مکان، از اینها خالی باشد.
🔸مرحوم #علامه_طباطبایی می فرمودند: من گاهی کلی را تصور می کنم.
#حکمتانه
#رساله_الانسان
#فلسفه
@avaye_kherad
@mamduhi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶تو برو در خانه ی خدا اگه راه برات باز نشد
از توی این لجنزارها خدا بیرونت نیاورد ....
❇️این #ماه_رمضان خیلی فرصت خوبیه ...
❤️در های رحمت خدا باز....
🌷#عارفانه ای از آیت الله ممدوحی (رحمهالله علیه)
#ماه_رمضان
@mamduhi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺سرمایه عبودیت
ای خدا ما غیر تو را نداریم ....
عبد هم هستیم، #عبد
❇️در تمامی دعاها بزرگترین سرمایه معصومین سرمایه عبودیت است
✅شما هم سعی کنید همیشه با سازماندهی عبودیت در خانه ی خدا برین
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
#بهار_قران
کانال رسمی حضرت آیت الله ممدوحی(رحمة الله علیه) در ایتا
@mamduhi_ir
🌺#پذیرش سال تحصیلی 1401-1400 #مدرسه_علمیه_ثامن_الائمه (علیه السلام) قم تحت اشراف حجت الاسلام و المسلمین #استاد_عابدینی🌺
🔸 در سه مقطع:
🔻متوسطه اول (پایه هشتم، نهم و دهم)
🔻متوسطه دوم (یازدهم و دوازدهم)
🔻مقطع سطح عالی (پایه هفتم و نهم)
🔸و تکمیل ظرفیت پایه (سوم، چهارم و پنجم)
🔷 جهت ثبت نام به سایت مدرسه، بخش پذیرش مراجعه نمایید.
🌐 https://alsamen.ir/
🔸 پس از انجام ثبت نام در سایت، جهت زمانبندی مصاحبه حضوری به داوطلبین محترم اطلاع رسانی خواهد شد.
⚠️ از تماس و مراجعه حضوری جهت ثبت نام خودداری فرمایید.
🔻پذیرش بصورت محدود (تعداد 15 نفر در هر مقطع) می باشد.
🔻پس از تکمیل ظرفیت پذیرش متوقف خواهد شد.
🔻لذا اولویت با کسانیست که زودتر اقدام نمایند.
🏠 قم، خیابان سمیه، کوچه 11، پلاک 1
📞 +989353557955
☎️ +982533555605
🆔 @Akhoondi_mh
✅ https://eitaa.com/joinchat/2540306445Ca76d88d134
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 توضیحاتی پیرامون موسس، تولیت و اهداف مدرسه علمیه ثامن الائمه علیه السلام
#آیت_الله_ممدوحی
#استاد_عابدینی
#طلبه #حوزه_علمیه #طلبه_تراز_انقلاب #مدرسه_علمیه_ثامن_الائمه #پذیرش #عالم_صالح_مصلح_بصیر
✅ https://eitaa.com/joinchat/2540306445Ca76d88d134
#مصاحبه
مرحوم آیت الله ممدوحی طی مصاحبهای در سال ۹۶ در مورد حضرت خدیجه فرمودند :
حضرت خدیجه(س) اسوه وفاداری، ایثار و از خودگذشتگی است هرچند بسیاری از ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگ همچنان ناشناخته مانده است.
ایشان ضمن گرامیداشت 10 ماه مبارک رمضان سالروز رحلت حضرت خدیجه(س)، بیان کرد: ایثار و گذشت حضرت خدیجه از اموالش در راه خدا یک حرکت بزرگ ارزشی بود که توانست جان تازه ای به حرکت دینی و اسلامی نبی اکرم(ص) بدهد.
وی خاطرنشان کرد:حضرت خدیجه(س) با این گذشت و فداکاری گامی مهم در حمایت از اسلام برداشت و درس بزرگی از وفاداری به زنان مسلمان داد.
مرحوم آیت الله ممدوحی اظهار داشت:حضرت خدیجه(س) فرصت های خوبی را برای زندگی کردن با مردان ثروتمند زمان خود داشت اما شیفته رسول خدا و امانتداری اش شد و او را برگزید.
وی گفت:ایشان با گذشت خود خدمات ارزنده ای به اسلام کرد و باید متولیان فرهنگی به طور جدی شخصیت این بانوی بزرگ را برای بانوان و دختران و جوانان معرفی کنند.
ایشان با اینکه از زنان اشراف و صاحب مکنت به شمار می رفت اما حاضر شد مصائب و مشکلات زیادی را برای ماندگاری و توسعه اسلام به جان بخرد و سالهای پر مشقتی را در شعب ابی طالب سپری نماید.
وی افزود:حضرت خدیجه(س) اولین زنی است که در تاریخ اسلام به پیامبر (ص) و دین او ایمان آورد و این گونه جانانه در راه رسول خدا به جان فشانی پرداخت.
آیت الله ممدوحی گفت:در سالهای اخیر تلاش هایی برای معرفی ویژگی ها و ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگ صورت گرفته است اما همچنان باید برنامه های مدون و جامع تری برای معرفی حضرت خدیجه (س) به نسل جوان طراحی شود.
کانال رسمی حضرت آیت الله ممدوحی(رحمة الله علیه) در ایتا
@mamduhi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️آقای #خامنه_ای میفرمود ، به خوبی مشخص بود #امام_خمینی بعد ماه رمضان با امام خمینی قبل از آن تفاوت داشت .
🔴انسان یک ماه روزه بگیرد و تفاوت در رفتار و عمل نکند؟؟؟
➕نکات کلیدی برای استفاده هر چه بیشتر از #ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
#بهار_قرآن
کانال رسمی حضرت آیت الله ممدوحی(رحمة الله علیه) در ایتا
@mamduhi_ir
#مصاحبه
حضرت آیت الله ممدوحی(ره) طی مصاحبهای در مورد امام حسن مجتبی (ع) فرمودند :
🔶🌷شیعه و سنی بر کریم بودن امام حسن علیه السلام همعقیدهاند
سوال : * این روایتها را شیعیان نقل کردهاند و یا نویسندگان و تاریخنگاران اهل سنت هم درباره کریم بودن امام حسن علیه السلام مطالبی را نوشتهاند؟
نکته جالب توجه این است که هم شیعیان در این موضوع از امام حسن علیه السلام روایتها و ماجراهایی را ثبت کردهاند و هم برادران اهل سنت. روایتهای مستند شیعیان را میتوانیم در کتابهای معتبری مانند کتاب اصول کافی بخوانیم که درباره سخاوت آن حضرت روایتهای زیادی را نقل کردهاند.
در عین حال باید توجه کنیم که ابن کثیر که یکی از نویسندگان اهل سنت است، در کتابی به نام البدایه و النهایه ماجراهایی را نوشته که به موضوع کریم بودن امام حسن علیه السلام مربوط است. او نوشته است که غلام فقیری در گوشهای از زمینی نشسته بود و با تکه نان کوچکی که داشت، هم خودش میخورد و هم به سگ گرسنهای غذا میداد. امام حسن علیه السلام وقتی آن غلام را دیدند، علت این کارش را پرسیدند. غلام گفت: «من شرم دارم از اینکه از این نان بخورم و به این سگ گرسنه غذایی ندهم.» امام حسن علیه السلام صاحب تکه زمینی که غلام بر آن نشسته بود را صدا کردند. آن زمین و آن غلام را از او خریداری کردند، غلام را آزاد کرده و باغ را هم به او بخشیدند.
درواقع امام علیه السلام نه تنها خودشان اهل کرامت و بخشش بودند، حتی میخواستند این صفت میان مردم نشر پیدا کند و همه مردم نسبت به سایرین و حتی نسبت به حیوانات مهربان باشند.
👌کرم یعنی بخشش بدون منت و قبل از اظهار نیاز
* درباره کریم بودن امام حسن علیه السلام توضیح دادید. اما معنا و مفهوم کریم بودن چیست؟ شاید عدهای برداشت غلطی از این خصلت داشته باشند که یا از این کار دوری کنند و یا چنان اهل بخشش باشند که زندگی و امور معیشت خودشان به مخاطره بیفتد.
خداوند متعال در قرآن کریم تأکید میفرماید که: «وَ لَا تَجْعَلْ یَدَکَ مَغْلُولَةً إِلَى عُنُقِکَ وَلَا تَبْسُطْهَا کُلَّ الْبَسْطِ فَتَقْعُدَ مَلُومًا مَحْسُورًا» به این معنی که نه آن طور دستت را مشت کن و در کمک و نیکی کردن به مخلوقات خدا تنگنظر باش و نه دستت را باز کن و داراییهایت را از دست بده که خودت به تنگدستی بیفتی. مفهوم کریم بودن در همین حوزه میگنجد.
کریم بودن به این معناست که قبل از اینکه شخص نیازمند اظهار نیاز کند، فرد کریم یا از روی نشانههای موجود پی به نیاز طرف مقابل میبرد و یا طبع کریمانه و هوش او این نیاز را درک کرده و به یاری او میرود. البته کار در همین مقطع باقی نمیماند. چون بسیاری از مردم متوجه نیاز نیازمندان میشوند، اما باید اقدام کرده و قبل از اینکه شخص عزتنفس خودش را زیر پا بگذارد به یاری او میرود. امام حسن علیه السلام اینگونه به مردم نیازمند کمک میکردند که به کریم بودن شناخته شدهاند. چون عزتنفس مردم برای ایشان ارزش و جایگاه والایی داشت و به آن توجه میکردند. بنابراین صبر نمیکردند تا فرد محتاج دهان باز کند و نیازش را بگوید، بلکه پیش از گفتن او به کمکش میرفتند و با نوعی برخورد بزرگوارانه و دوستانه نیازش را برطرف میکردند.
* بنابراین آیا میتوان نتیجه گرفت که کمک کردن بدون منت گذاشتن و آزار و اذیت مفهومی از کریم بودن است؟
درست است. همان طور که امام حسن علیه السلام به عنوان کریم اهل بیت علیهم السلام، به نیازمندان طوری کمک میکردند که عزتنفس آنها خدشهدار نشود و در عین حال بدون منت گذاشتن و بیهیچ آزار و اذیتی آنها را یاری میکردند، معنای کریم بودن را میتوانیم درک کنیم.
در سیره امام حسن علیه السلام میخوانیم که زمانی شخصی وارد مسجد شده و از مردم کمک خواست. امام علیه السلام او را به خانه خود دعوت کردند. ایشان در حالی به آن نیازمند کمک کردند که خودشان پشت در بودند و دست مبارک را از لای در بیرون آورده و دینارها را در دست فقیر گذاشتند تا مبادا آن مرد فقیر از گرفتن دینارها احساس خجالت کند.
حتی زمانی که دیگران دلیل این نوع رفتار را از امام حسن علیه السلام میپرسند، ایشان جواب میدهند که «خوف آن داشتم که آن مرد در آن لحظه با من چشم در چشم شده و احساس شرمندگی کند.»
* این نوع رفتار را میتوان مصداقی از آیه شریفه «لاتبطلوا صدقاتکم بالمن و الأذی» دانست؟
بله. قرآن کریم به ما توصیه میکند که کمکها و صدقههای خود را با منت و آزار باطل نکنید. درواقع اگر به کسی کمکی کردیم و او را به دلیل این کمک آزار و اذیت کردیم، درواقع کمک و کار خیر خودمان را باطل کردهایم.
مصداق رعایت این آیه شریفه همین سیره امام حسن علیه السلام است که به شدت مراقب بودند مبادا کسی که از ایشان کمکی دریافت میکند، ناراحت و
یا اذیت شود. حتی مراقب بودند مبادا طرف مقابل حس شرمساری و خجالت داشته باشد.
@mamduhi_ir
آیتالله ممدوحی در طی این گفتگو تأکید کرده است که: «اگر نگاه اجمالی و کلی به مجموعه روایتها و حدیثهایی که به امام حسن مجتبی علیه السلام برمیگردد، نگاهی بیندازیم و آنها دستهبندی کنیم به این نتیجه میرسیم که روایتهایی که در زمینه کریم بودن آن حضرت است، بیشتر و برجستهتر از سایر روایتها است. به عنوان مثال در میان ماجراهایی که به امام حسن علیه السلام مربوط است، تعداد زیادی از آنها به موضوع اهل کرم بودن آن حضرت برمیگردد.»
ایشان همچنین تصریح کرده است: «نه تنها شیعیان، بلکه دانشمندان و نویسندگان از میان برادران اهل سنت نیز به کریم امام حسن علیه السلام اذعان دارند. به عنوان مثال ابن کثیر که یکی از نویسندگان برجسته از میان اهل سنت است، در کتابی به نام البدایه و النهایه ماجراهایی را نوشته که به موضوع کریم بودن امام حسن علیه السلام مربوط است.»
*یکی از ویژگیهای بارز در سبک زندگی امام حسن مجتبی علیه السلام، کرم و بخشش آن حضرت است، به طوری که آن حضرت به عنوان کریم اهل بیت علیهم السلام شناخته میشوند. دلیل این نامگذاری چیست؟
همان طور که در سؤال اشاره کردید کریم بودن یکی از صفات بارز امام حسن علیه السلام است. هرچند که میدانیم این صفاتی که برای اهل بیت علیهم السلام عنوان میشود، مخصوص به همه آن بزرگان است. به عنوان مثال همه این خاندان کریم هستند، همه آنها راضی به اراده خداوند متعال بوده و همگی عالم بودهاند. اما بروز و ظهور یک صفت در میان همه آنها بیشتر از سایرین بوده است. چنانکه صفت کریم بودن در امام حسن علیه السلام بروز بیشتری داشته است.
*معنای کرامت چیست؟
کریم بودن به این معنا است که پیش از اینکه کسی اعلام و ابراز نیاز کند، فرد به او کمک میکند و یاریاش میکند. طبق روایتهای بسیاری که از شیعه و اهل سنت نقل شده امام حسن مجتبی علیه السلام به این صفت شناخته میشدند و به یاری مردم میرفتند. به عنوان مثال در کتاب مواعظ امامان علیهم السلام نوشته که امام حسن علیه السلام فرمودهاند که: «کار نیک و کمک در صورتى نیک است که قبلاً مسامحه و سردوانى در آن نکرده باشى و بعد هم منت پشت سر آن کرده نشود. بخل عبارت است از اینکه آنچه خرج کردهاى تلف بدانى و هر چه نگه داشتهاى به عنوان شرف به حساب بیاورى. هر کسی که نعمت و کمکی که کرده را بشمارد کرم خود را از دست داده است. عجله در انتقام براى گناه نداشته باش بین این دو راهى براى عذر و پوزش بگذار. بهترین موقعى که کریم باید چشمپوشى کند موقعى است که گناهکار برایش پوزش خواستن و عذرخواهی سخت باشد.»
ماجرای کرامت امام حسن علیه السلام
در عین حال یک ماجرایی هم روایت شده که گوشه دیگری از کرامت امام حسن علیه السلام را نشان میدهد. در کتاب بحار الانوار جلد 43 نوشته شده که مردى از اهل شام با امام حسن علیه السلام مواجه شد و شروع به توهین کردن به آن حضرت کرد، اما آن حضرت هیچ پاسخی نمیدادند. وقتی مرد از توهینهای خودش خسته شد و سکوت کرد، امام حسن علیه السلام با خوشرویی که فقط از آن خانواده بزرگوار برمیآمد، به او فرمودند: «به نظر میرسد که تو در این شهر غریب باشی. اگر از ما رضایت بخواهى رضایت میدهیم. اگر چیزى بخواهى به تو عطا خواهیم کرد، اگر از ما راهنمایى بخواهى تو را هدایت میکنیم، اگر حاجتى داشته باشى روا میکنیم، اگر گرسنه باشى به تو غذا میدهیم، اگر برهنه باشى لباس به تو میپوشانیم، اگر محتاج باشى تو را بىنیاز خواهیم کرد، اگر رانده شده باشى تو را پناه میدهیم، چنانچه احتیاجى داشته باشى به داد تو میرسیم و کمکت میکنیم. اگر اثاث و لوازم مسافرت خود را بیاورى و مهمان ما باشى تا موقعى که بخواهى بروى، براى تو بهتر است. از تو به بهترین وجه پذیرایی خواهیم کرد.
وقتی که آن مرد شامى این سخنان را از امام حسن علیه السلام شنید گریان شد و گفت: شهادت میدهم که تو در روى زمین خلیفه خدا هستی. خدا بهتر میداند که مقام رسالت را کجا قرار دهد. تو و پدرت در نظر من دشمنترین خلق خدا بودید ولى دیگر شما نزد من محبوبترین خلق خدا هستید. بعد از آن هم لوازم سفر خود را برداشت و به خانه امام حسن علیه السلام برد و مهمان آن حضرت بود تا آن وقتی که حرکت کرد و رفت و دوستى این خاندان را از اعتقادات خودش قرار داد.
#امام_حسن_مجتبی
کانال رسمی حضرت آیت الله ممدوحی(رحمة الله علیه) در ایتا
@mamduhi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویژه_شب_قدر
🌹بسیار زیبا
🌸تناسب معکوس
عبادت کن که در خانه خدا بنده باشی نه اینکه.....
✅علامت صدق در عبادت آن است که هر چه عبادت میکنه خودش رو حقیر تر ببینه
🎤حضرت آیتالله ممدوحی
@mamduhi_ir
#شب_قدر #آیت_الله_ممدوحی
#ماه_مبارک_رمضان
#مصاحبه
اشتراکات #علامه_طباطبایی و #شهید_مطهری در بیان #آیت_الله_ممدوحی
انتشار به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم
مرحوم آیت الله ممدوحی در چهارمین همایش «حضور مطهر» با اشاره به اینکه شهید مطهری از استعداد فوق العاده ای برخوردار بودند، گفت: استاد مطهری عمر خود را صرف تحصیل علوم کردند و نزدیک به 27 سال مشغول به تحصیل بودند.
علامه طباطبایی، شخصیتی بینظیر
وی با اشاره به وجود اشتراک علامه طباطبایی و استاد شهید مطهری، خاطرنشان کرد: نکته جالبی که از علامه طباطبایی به یاد مانده، این است که اگر کسی به مقامات عالیه حوزه برسد و به دروس عالی حوزه خوب اشراف داشته باشد، به خوبی مییابد که آنچه علامه طباطبایی در زمینه علمی به آن دست پیدا کرده است، مربوط به متون اسلامی نظیر تفاسیر، روایات، آیات، کتب حدیث، فقه، اصول، فلسفه، عرفان و ادبیات قوی است.
ایشان با اشاره به دو خصوصیت علامه طباطبایی اظهار داشت: فهمیدن و بیان خوب از خصوصیات بارز علامه طباطبایی بود و این ویژگی در استاد شهید مطهری هم وجود داشت.
عضو جامعه مدرسین حوزه با بیان اینکه شهید مطهری نابغه ای در حوزه بودند، اظهار داشت: در کتابهای این شهید، حرفهای نابه جا و اضافی وجود ندارد و نوشته های ایشان علاوه بر پخته بودن، مختصر و مفید نیز است.
نظر امام خمینی(ره) درباره آثار شهید مطهری
این استاد حوزه با اشاره به توصیههای امام خمینی(ره) درباره کتابهای شهید مطهری تصریح کرد: حضرت امام(ره) درباره آثار شهید مطهری گفتند؛ تمام کتابهای ایشان قابل استفاده و همه آنها مفید است.
آیتالله ممدوحی در توصیه به مطالعهکنندگان آثار شهید مطهری، یادآور شد: بهترین راه برای مطالعه آثار شهید مطهری این است که سعی کنید از کتابهای ایشان یادداشتبرداری کنید و اگر در جایی شبههای برای شما به وجود آمد، نزد استادی رفته و آن را حل کنید.
وی شهادت استاد مطهری را باعث به وجود آمدن فقر نظام علمی جهان دانست و گفت: شهید مطهری علمیتی داشت که با شهادت او این منبع عظیم علمی از دست ما و همه جهانیان رفت و دیگر برنمیگردد.
شهید مطهری تأثیرگذار بود؛ نه تأثیرپذیر
مرحوم آیت الله ممدوحی با بیان اینکه افرادی که هنگام ورود به دانشگاه تیپ و قیافه خود را عوض میکنند ضعیف النفس هستند، گفت: شهید مطهری با همان قیافهای که روز اول وارد دانشگاه شده بود، با همان قیافه تا آخر ماند و جو دانشگاه بر روی او تأثیر نگذاشت؛ چون شخصیتی تأثیرگذار بود؛ نه تأثیرپذیر و او از دنیا استفاده میکرد ولی دنیا بر او مسلط نبود.
معصیت، بلای عظیم انسانها
عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به اینکه انسان باید خداوند متعال را دوست خود قرار دهد، اظهار داشت: از بزرگان نقل شده که اگر میخواهید در زندگی موفق باشید، باید ترک معصیت کنید و معصیت بلای عظیم انسانها است.
این استاد حوزه در پایان خاطرنشان کرد: به اندازه ای که ترک معصیت انسان را به خداوند متعال نزدیک میکند، انجام معصیت انسان را از خالق هستی دور میکند.
#شهید_مطهری
#روز_معلم
کانال رسمی حضرت آیت الله ممدوحی(رحمة الله علیه) در ایتا
@mamduhi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معلم🌹
ای فرشته رحمت و ای پیک سعادت و ای راز دان زندگی و ای آنکه پیام آور موفقیت های تو جان را با نفس های حیات بخش خود به کالبد اجتماع میدمی و روح را به پیکره مشتاقان دانش آوری
زمزمه درسی و بحثت حیات آفرین و جوشش و جنبش صبحگاهان دانش آموزان با نوای روح بخش تو عطر آگین است
چه زیباست آنگاه که گفتار ناصحانه تو راه و رسم زندگی بر دلها ترسیم کند و چه دلرباست سخنان آموزنده ای که همچون نغمه های هزاران در انبوه پر از گل شاخساران نشاط روان را می شوراند
ای خرم تر از هر چمن و ای پر فیض تر از هر خرمن به یاد تو قسم که حق گفت آنکه فرمود معلمی شغل انبیاست🌸
مقاله روز معلم حضرت آیت الله ممدوحی بیست و شش سال پیش برای یکی از فرزندان🌹
پ ن :صوت از استاد حجت الاسلام عابدینی
#روز_معلم
#شهید_مطهری
#آیت_الله_ممدوحی
@mamduhi_ir
اولین سالی که روز معلم شما نبودید
✍️
فراق یار نه آن میکند که بتوان گفت
هر چند من سعادت شاگردی شما را نداشتم- چون رنگ و بویی از شما نگرفتم- اما شما به معنای واقعی کلمه معلم زندگی بودید.
با علم و عمل خود درس زندگی دادی و راه رسم سعادت را جلوی چشم ما مجسم ساختی.
محضر نورانیت محفل علم و دانش و تقوا و ارامش بود.
بزرگترین غمها را در حضور شما فراموش میکردم.
از نام مبارک علی علیه السلام به وجد میامدید. یادم هست که در ایام 13 رجب - میلاد ان امام همام- غرق در ابتهاج و سرور بودید.
هر گاه به سیمای نورانیتان نگاه میکردم سیمای نورانی اصحاب و یاران مولی علی علیه السلام در نظرم مجسم میشد.
رفتی و داغی بر دل گذاشتی که گذر ایام انرا کهنه و سرد نمیکند.
یادت همیشه در قلبم زنده است و در فراقت چون شمع میسوزم.
خوشا بحالتان که مهمان سفره امیر المومنین علی علیه السلام هستید.
کاش در کنار خان اطعام علوی، این ارادتمند کوچک خودتان را هم یاد بفرمایید.
روزتان مبارک واقعی ترین معلم زندگی ام.
13 اردیبهشت 1400
اولین اردیبهشت فراق شما.
#ایت_الله_ممدوحی
پ.ن: دلنوشته ی یکی از شاگردان به مناسبت روز معلم در فراق آیت الله ممدوحی
@mamduhi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶نماز شب
❤️یا ملائکتی انظرو الی عبدی ....
خدای متعال به خاطر تو به ملائک مباهات میکنه ....
✅سحر ها بلند شو اصلا سر جات چرت بزن ولی بلند شو بخاطر خدا ....
#شب_قدر
#ماه_مبارک_رمضان
#امام_علی
🎙آیت الله ممدوحی (رحمه الله علیه )
@mamduhi_ir
#مصاحبه
مرحوم آیتالله ممدوحی در سال گذشته به مناسبت روز قدس بابیان اینکه نباید اجازه زورگویی و تجاوز بیشتر به اسرائیل داده شود، گفت: روز قدس یکی از روزهای ماندگار در تاریخ اسلام است.
🔴مرحوم آیتالله حسن ممدوحی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به یومالله روز قدس و اهمیت این روز بین کشورهای مسلمان و آزادیخواه جهان اظهار داشت: امام خمینی (ره) با نامگذاری این روزبه نام روز قدس درواقع کاری کرد تا نگاه همه مسلمانان و انسانهای آزادیخواه به فلسطین بیش از گذشته جلب شود.
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی درواقع گره کوری است که در منطقه ایجادشده و قطعاً باید توسط مسلمانان باز شود.
آیتالله ممدوحی با تشبیه این رژیم به غده سرطانی، ابراز داشت: اسرائیل هدفش تصرف سرزمینهای مسلمین است و نباید اجازه داد این کشور بیش از این اقدام به گستاخی و زیادهروی کند و در این زمینه نیازمند اتحاد همه کشورهای مسلمان هستیم.
وی به عدم برگزاری راهپیمایی یومالله روز قدس اشاره کرد و گفت: امسال به علت شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری راهپیمایی یومالله روز قدس وجود ندارد و به همین علت باید در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی عمق انزجار خودمان از این رژیم را بیان کنیم
ایشان تأکید کردند : امسال در روز قدس مقام معظم رهبری به ایراد سخن خواهند پرداخت و باید بهدقت فرمایشات ایشان عملی شود.
#روز_قدس
#القدس_لنا
#القدس_اقرب
#قدس
@mamduhi_ir