eitaa logo
آمرنیوز؛ شنبه‌های امر به معروفی
214 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
630 ویدیو
424 فایل
یا آمر یا ناهی وفّقنا لِهدم المَناهی 🌷 باشگاه، پاتوقی است: برای آشنایی با معارف فریضه و انعکاس جهانی اخبار ویژه امر به معروف 🌷 شنبه‌های امر بمعروفی مساجد باشگاه خبرنگاران افتخاری فریضه؛ آمرنیوز قرارگاہ جهادی امر به معروف امـام‌خـامنہ‌اے لبیک یاخامنه‌ای
مشاهده در ایتا
دانلود
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
حدیث امر به معروف
گنجینه نور قرآن کریم وَ إِنْ تَدْعُوهُمْ إِلَى الْهُدى‏ لا يَسْمَعُوا وَ تَراهُمْ يَنْظُرُونَ إِلَيْكَ وَ هُمْ لا يُبْصِرُونَ (198) خُذِ الْعَفْوَ وَ أْمُرْ بِالْعُرْفِ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْجاهِلينَ (199) وَ إِمَّا يَنْزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ إِنَّهُ سَميعٌ عَليمٌ (200) (سومین آیه نازله امر به معروف: سوره مبارکه اعراف، آیات کریمه 198-200) و اگر آنها را به‏[راه‏] هدايت فرا خوانيد، نمى‏شنوند، و آنها را مى‏بينى كه به سوى تو مى‏نگرند؛ در حالى كه نمى‏بينند. (198) گذشت پيشه كن، و به‏[كار] پسنديده فرمان ده، و از نادانان رُخ برتاب. (199) و اگر از شيطان وسوسه‏اى به تو رسد، به خدا پناه بَر، زيرا كه او شنواى داناست. (200)
بر کرانه عترت امام حسین علیه السلام: لا تَحِلُ لِعَینٍ مُؤمِنَهٍ تَرَى اللّه َ یُعصى، فتَطرِف حتّى یُغَیِّرَهُ. بر هیچ چشمِ مؤمنِ به خدا روا نیست که ببیند خدا نافرمانى مى‌شود و خود را فرو بندد؛ مگر آن وضع را تغییر دهد. (تنبیه الخواطر: ۲/۱۷۹، کنزالعمال، ج3ص85) چو بینی نابینا و چاه است گر خاموشی بنشینی، گناه است
طلایه‌داران شهید جبهه امر به معروف بسیجی آمر به معروف، شهید کمال ولی‌زاده خواجه‌بلاغ تولد: اردبیل 15/2/1322؛ شهادت: 29/2/1370؛ تهران، خیابان باب همایون؛ گلزار: تهران، بهشت زهرا، قطعه72؛ شهید کمال ولی‌زاده پس از کلاس دوم ابتدایی، جهت تأمین معاش خانواده، وارد کارگاه خیاطی شد. در زمان رژیم منحوس پهلوی، از خدمت سربازی معاف شد و با پیروزی انقلاب اسلامی، به عضویت کمیته انقلاب اسلامی درآمد و فعالیت اساسی خود را نیز در پایگاه مقاومت بسیج مساجد با مسئولیت جانشین فرماندهی پایگاه آغاز نمود. کمال صبح یکشنبه ۲۹/۲/۱۳۷۰ در سن ۴۸ سالگی از پایگاه مقاومت بسیج مالک‌اشتر (ناحیه شرق تهران) خارج شد. ناگهان در اطراف خیابان باب همایون متوجه شد مأمورین شهرداری با گروهی از اراذل درگیر شده‌اند. آنها با فحاشی به حضرت امام خمینی و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی، مردم را در اطراف خود جمع کرده بودند. ولی‌زاده در دفاع از انقلاب اسلامی و جلوگیری از اغتشاش، ناگهان با ضربت چاقو به صورتش مجروح شد. کمال با زحمت بسیار در حالی که پیکرش غرق در خون بود، مردانه ایستاد و با تلاش فراوان، اراذل را به مسجد آن منطقه تحویل داد. کمال مجروح که قدرت نفس کشیدن نداشت، به علت خون‌ریزی شدید در بیمارستان سینای تهران به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
سیره صالحان (سردار شهید محمود کاوه) زن که وارد مغازه شد، چهره محمود در هم رفت. سرش را انداخت زیر. لبش داشت زیر دندان‌هایش پاره می‌شد. هر چه زن می‌پرسید: «پسته کیلویی چند؟» جواب نمی‌داد. آخرش هم گفت: ما جنس نمی‌فروشیم. عصبانی شد، تهدید هم کرد. با عصبانیت به او گفته بود: مگر دست خودتان است، پس چرا در مغازه‌ات را نمی‌بندی؟ همان طور که سرش پایین بود، با صلابت گفت: هر وقت حجابت را درست کردی، بیا تا به تو جنس بدهم. دختر یک طاغوتی بود. شب با پدرش رفتند دم خانه محمود، نه برد، نه آورد، محکم زد توی گوش محمود. محمود خواست جوابش را بدهد، امّا پدرش نگذاشت. می‌دانست توی دم و دستگاه رژیم، برو بیایی دارد، هر جور بود قضیه را فیصله داد. دختر دو سه بار دیگر هم آمد در مغازه، امّا محمود باز هم به او چیزی نفروخت که نفروخت. می‌گفت: ما به شما بی‌حجاب‌های طاغوتی چیزی نمی‌فروشیم. (سیره دریادلان؛ ج2ص37)
زلال احکام در محضر ولیّ فقیه، امام خامنه‌ای مد ظله العالی س 654: اگر يکى از طلاب علوم دينى قصد داشته باشد، تبليغ را شغل خود قرار دهد، آيا با اين فرض مى‏تواند در سفر نماز خود را تمام بخواند و روزه هم بگيرد؟ اگر شخصى براى کارى غير از تبليغ و ارشاد يا امر به معروف و نهى از منکر، مسافرت نمايد، نماز و روزه‏اش چه حکمى دارد؟ ج: اگر عرفاً تبليغ و ارشاد يا امر به معروف و نهى از منکر، شغل و کار او محسوب شود، در سفر براى انجام آن کارها، حکم مسافرى را دارد که به‌خاطر شغل و کارش سفر مى‏کند؛ و اگر زمانى براى کارى غير از ارشاد و تبليغ مسافرت کرد، در آن سفر مانند ساير مسافران، نمازش شکسته است و روزه او صحيح نيست. (أجوبة الإستفتائات، ص132)
رهنمود معمار انقلاب اسلامی ایران، امام خمینی رضوان‌اللّه‌علیه کوشش کنید که احکام اسلام را هم عمل کنید و هم وادار کنید که دیگران عمل کنند. همان‌طوری که هر شخص و هر فردی موظف است که خودش را اصلاح کند، موظف است که دیگران را هم اصلاح کند. اصل امر به معروف و نهی از منکر برای همین است که جامعه را اصلاح کند. (20/7/1358؛ تبیان: امر به معروف؛ دفتر 21، ص10)
قانون معروف قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر (مصوب 23/1/1394، مجلس شورای اسلامی) ماده 1: در این قانون، معروف و منکر عبارتند از هرگونه فعل، قول و یا ترک فعل و قولی که به عنوان احکام اولی و یا ثانوی در شرع مقدس و یا قوانین، مورد امر قرار گرفته و یا منع شده باشد. تبصره: در احکام حکومتی، نظر مقام ولی فقیه، ملاک عمل خواهد بود. ماده 2: امر به معروف و نهی از منکر، دعوت و واداشتن دیگران به معروف، و نهی و بازداشتن از منکر است.
نائب‌الحجّة أرواحُنا فِداه، حضرت امام خامنه‌ای حَفِظَهُ‌الله: امر به معروف و نهی از منکر، در مقیاس وسیع و عمومی خود، حتی از جهاد بالاتر است؛ چون پایه دین را محکم می‌کند. اساس جهاد را امر به معروف و نهی از منکر استوار می‌کند. (22/4/1371)
سِرّ كار حسین علیه‌السلام این‌ عمل‌ بود سِرّ كار حسین در جهان‌ عزّ و افتخار حسین‌ با صراحت‌ نمود او اعلام‌ كه‌ چه‌ راهي‌ نكوست‌ در اسلام‌ هر كسي‌ مدّعي‌ اسلام‌ است ‌كارهایش‌ بدون‌ ابهام‌ است‌ پیرو مكتب‌ رسول‌ خداست ‌بی‌گمان‌، گوشه دلش‌ این‌ جاست‌ معتقد بود آن‌ كه‌ در این‌ راه بهر یك‌ مُشت‌ امّت‌ گمراه‌ نیست‌ از این‌ فریضه‌اي‌ برتر امر به‌ معروف‌ و نهي‌ از منكر لیكن‌ از خویشتن‌ نمود آغاز با عمل‌ كرد این‌ سخن‌ را ساز سر نیفكند او به‌ پاي‌ یزید گام‌ ننهاد در سراي‌ یزید راه‌ گفتار بر یزید نداد دست‌ بیعت‌ بدان‌ پلید نداد از براي‌ دو روز دنیا متوسل‌ نشد به‌ ریب‌ و ریا بود همواره‌ پیرو یزدان ‌پیرو دین‌ و تابع‌ قرآن‌ بهر دنیا كه‌ او نكرد قیام‌ تا رود از براي‌ كسب‌ مقام‌ یك‌ رسالت‌ به‌ شانه‌ خود داشت كه‌ به‌ فرمان‌ ایزدی‌ برداشت‌
*** پرچم خون‌رنگ عاشورا گفت فحشا در کجا آيد پديد؟ گفتمش در کوچه هاي بي شهيد بي شهيدانند بي سوز و گداز بر سر سجاده هاي بي نماز بي شهيدان را غم ليلا کجاست؟ سوز و اشک و آه و واويلا کجاست؟ کوچه ما بوي مجنون مي دهد بوي اشک و آتش و خون مي دهد بوي مجنون، مست مي سازد مرا در پي ليلي مي اندازد مرا نام ليلي بردم، آرامم گريخت هفت بندم، بند از بندم گسيخت از جنوب و غرب، از شرق و شمال گشته ام در بين اشباه الرجال! کيست تا از مرگ من پروا کند يا به روي غربتم در وا کند در تمام کوفه، آيا مرد نيست؟ جز علي، مردي سراپا درد نيست چون علي بايد که سر در چاه کرد شيعه را تا از خطر آگاه کرد کربلا بر شيعه، نا مکشوف نيست حکمتش جز امر بالمعروف نيست امربالمعروف، نهي ازمنکر است شيعه بي امر و بي نهي، ابتر است شيعيان! فرهنگ عاشورا چه شد؟ پرچم خون رنگ عاشورا چه شد؟ کيست تا پرچم به دوش خون کشد؟ شيعه را از خواب خود بيرون کشد؟ گفت مولا کل ارض کربلا شيعه، يعني غربت و رنج و بلا شيعه ی بي درد! زخم بي نمک! بس کن اين يا ليتني کنت معک! کربلا غوغاست، ساز و برگ کو؟ ظهر عاشوراست، شور مرگ کو؟ ظهر عاشورا فأين تذهبون لم تقولون ما لا تفعلون شيعه يعني تندر آتش فروز شيعه يعني زاهد شب، شير روز شيعه يعني شير، يعني شير مرد شيعه يعني تيغ عريان در نبرد (مرحوم محمدرضا آغاسی)