هدایت شده از صراط مستقیم
#اطلاعیه
🔰 قرائت دعای شریف #کمیل توسط آیت الله تحریری در اولین شب جمعه ماه #شعبان و سال ۱۳۹۹ بصورت زنده از سایت #صراط مستقیم، قسمت پخش زنده به نشانی: www.seratemostaghim.ir
پخش زنده از اینستاگرام:
https://instagram.com/serat.tv?igshid=16e8lzz4v68z7
و کانال تلگرام به نشانی:
https://t.me/seratemostaghim_ir
🌸کانال نشر بیانات استاد تحریری👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2737373185Cddac684369
💠 چند جمله عمیق و فنی از رهبر معظم انقلاب
🔷 کسانی که دوست دارند اهل تحلیل عمیق باشند حتما این عبارات را با دقت بخوانند و به کار گیرند.
1️⃣ مغالطه «اینها واقعیات جامعه است.»
♦️ يك حالت روشن فكرى خام وجود دارد كه معتقد است همه چيز را بايد به مردم گفت. من اين را قبول ندارم. چطور هر چيزى را بايد به مردم گفت؟ آيا در خانه ى شما، هر اتفاقى كه برايتان بيفتد، به بچه تان مى گوييد؟ بايد گفت، يا نبايد گفت؟ چرا شما همهى خبرهاى داخل خانهتان را به بچه تان نمىگوييد؟ چون بعضى از خبرها براى او مضر است و يا اصلًا جالب نيست.
🔻 (21/ 12/ 1369) بيانات در ديدار با مديران و مسئولان بخشهاى خبرى صدا و سيما
2️⃣ مغالطه «جذب ماهواره نشوند!»
♦️ سليقه و اعتقاد من اين است كه بايد با يك ديد همه جانبه و به اصطلاح دورانديش با اين قضيه برخورد شود. اگر ما به تصور اين كه دشمن با ماهواره به سراغمان مى آيد - حرفى است كه امروز زياد رايج است- يا اينكه راديوها و تلويزيونهايشان تا چند صباح ديگر فضاى زندگى و جامعه ى ما را پوشش خواهد داد، بگوييم «پس بياييم عقب نيفتيم و خودمان براى ايجاد جاذبه در مردم، فيلمهاى ويدئويى يا سينمايى و يا تلويزيونى را به آن شكلى كه براى مردم جاذبه دارد توليد كنيم.» اين به نظر حرف درستى است؟ ميبينيم چنين فكرى در بعضى از ذهنها، واقعاً هست؛ اما اينطور كه نميشود با قضيه و با مشكل برخورد كرد. ما بايد مصونيت بدهيم. وقتى كه احساس ميكنيم خطر، عمومى است، يا خطر، در حال وسعت گرفتن است، بايد كارى كنيم و مصونيت ببخشيم.
🔻 (19/ 09/ 1371) بيانات در ديدار اعضاى «شوراى عالى انقلاب فرهنگى»
3️⃣ مغالطه «کار باید جاذبه داشته باشد.»
♦️ بنده يادم آمد يك ماجرايى را كه سيّد قطب در يكى از كتابهايش نقل ميكند كه بنده هم در يكى از نوشتهها كه مال سالها پيش است- مال قبل از انقلاب است- آن را از قول او نقل كردم. ميگويد در يكى از شهرهاى آمريكا داشتم ميرفتم، رسيدم به يك كليسايى؛ ديدم بغل كليسا يك سالن اجتماعات است. آن وقت آنجا برنامه زده اند «برنامهى شب»؛ برنامه را كه خواندم، ديدم نوشته مثلًا موسيقىِ فلان جور، بعد موسيقى فلان جور، بعد آواز فلان جور، بعد يك شام سبك، بعد مثلًا جلسهى چنين؛ علاقهمند شدم بروم ببينم قضيّه چيست؟ گفت شب رفتم ديدم بله، يك سالنى است مثل يك كاباره! آنجا دخترها، پسرها، جوانها مى آيند مینشينند، با هم مأنوس میشوند؛ آنجا هم برنامههايى هست روى سِن؛ موسيقى و مانند اينها هست؛ من هم تماشا میكردم وضعيّت اينجا را. بعد هم يك شام سبكى آوردند، دادند خورديم و [بعد] مثلًا يك نوشابهاى، چيزى؛ قسمت جالبش اينجا است؛ ميگويد كه شب چند ساعتى گذشت، آخرِ شب شد، ديديم كه كشيش- كشيشِ آن كليسا كه اين سالن، مربوط به آن كليسا است- با وقار تمام از يك طرف سِن وارد شد، رفت و يك مقدار از اين كليدهاى برق را زد و بعضى از چراغها را خاموش كرد بعد هم كشيش رفت. ميگويد من ديگر رفتم و نماندم. ميگويد فردا رفتم سراغ آن كشيش، گفتم كه خب اين چه وضعى است؟ آخر شما روحانى هستيد، شما آخوند هستيد، مبلّغ دين هستيد، اين چه وضعى بود مثلًا شما ديشب با اين همه جوان و اين برنامه ها؟ گفت كه آقا، شما توجّه نداريد؛ من براى جذب كردن جوانها به كليسا مجبورم اين كار را بكنم؛ ميگفت به او گفتم- حالا به تعبير بنده- مرده شور اين كليسا را ببرد! خب بگذار بروند كاباره؛ [اگر] همان كارهايى كه در كاباره ميكنند، اينجا بنا است بكنند، خب بروند همان كاباره بكنند؛ چرا بيايند كليسا؟
اگر قرار است كه ما جوان را به فسق و فجور و عيش و عشرت و موسيقى حرام و از اين قبيل چيزها بكشانيم، خب چرا اسممان را بگذاريم اسلامى؟ اين كه ديگر اسلامى نيست؛ اين غير اسلامى است، اين ضدّ اسلامى است. بنابراين جاذبه اى كه بنده ميگويم تشكّل اسلامى بايد پيدا كند، از اين قبيل جاذبه ها نيست، اينها ضدّ مصلحت است، ضدّ حق است؛ اينها خيانت به محيط دانشجويى است؛ جاذبه از راه هاى درست.
يكى از انواع ايجاد جاذبه اين است كه حرف نو پيدا كنيد: «سخن نو آر كه نو را حلاوتيست دگر»؛ حرفهاى نو.
🔻 (20/ 04/ 1394) بيانات در ديدار جمعى از دانشجويان در بيست و چهارمين روز ماه مبارك رمضان 1436 در حسينيه ى امام خمينى رحمه الله
✅ @Aminikhaah
💠 کتاب"ملائکه" (ازمنظرالمیزان)، مجموعه گفتارهای علامه طباطبایی ره در تفسیرشریفالمیزان،پیرامون فرشتگان.
#معرفی_کتاب
#پوستر
✅ @Aminikhaah
Aminikhaah🇱🇧
💠 چند جمله عمیق و فنی از رهبر معظم انقلاب 🔷 کسانی که دوست دارند اهل تحلیل عمیق باشند حتما این عبار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
4️⃣ مغالطه «مردم نیاز به نشاط دارند.»
♦️ توضیحات دقیق رهبر معظم انقلاب درباره خلط «نشاط» و «رقص»
✅ @Aminikhaah
45.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 #تصویری | اصلا چرا خدا بلا می فرستد؟
💢عملکرد حضرت یونس و قومش به هنگام ابتلاء
✅ @Aminikhaah
هدایت شده از فــطـرت
❇️استاد مجاهدی:
استاد سعادت پرور (پهلوانی ره) می فرمودند:
خداوند بعضی ها را که دوست دارد از بعضی از نعمت ها مثل صدای خوب، بیان خوب، استعداد و حافظه خوب، محروم میکند. چون بعضیها با این نعمت ها جهنمی می شوند. آنهایی که از این نعمت ها محروم می شوند از جامعه منزوی شده و در اجتماع وارد نمی شوند. اگر خطایی کردند چون سرشان خلوت است زود متوجه خطاهایشان می شوند و آنرا برطرف می کنند و لذا پاک از دنیا میروند.
@Alfetrah
عبودیت در اینستاگرام چگونه است؟.mp3
8.67M
🔉 چالش اینستاگرام و عبودیت
#پادکست
✅ @Aminikhaah
بِسْمِ الله الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
سخنرانی مجازی
ایــام مــیـلاد ســرداران کـربـلا
حجةالاسلاممصطفیامینیخواه
موضوع:حقیکه به گردن ماست
رســاله حقوقی امام ســجاد(ع)
ازجمعه۸فروردین/۳شب
ســاعــت شــــروع ۲۱:۰۰
پخشزندهازطریقصفحه
اینستاگرام 👉
✅ @Aminikhaah
#توییت| سخنی با ناقدان و مدافعان پایتخت
https://twitter.com/Aminikhaah/status/1243489479815573505
#شیطان
✅ @Aminikhaah
💠اهداف رسانه از نگاه رهبر انقلاب / بخش اول
🔻سیاست رسانه و اوقات فراغت
هدف چيست؟
🔹زمانی هست كه راديو و تلويزيون براى پُركردن اوقات فراغت استفاده میشود و انسان ها وقتِ آزاد دارند و يک دستگاه حكومتى فرضاً میخواهد اين وقت را به شكلى پُر كند.
🔸اما هدف اين نيست و تصور نمیكنم هيچ دولتى بتواند هدف خودش را از اداره ى رسانه ها فقط اين قرار دهد.
بعضى از شركتهاى بزرگ در امريكا و کشورهای ديگر هستند كه از طریق رسانه ها با خانه هاى مردم ارتباط برقرار کرده اند و قصد آنها اين است كه مخاطب جمع كنند تا عده اى بتوانند در وقت فراغت از اينها استفاده كنند.
🔹 حتّى اگر فرض كنيم كه بيشترين محتواى راديو و تلويزيون را سرگرمی ها تشكيل دهند، بايد در پشت اين سرگرمى ها "سياست" را جستجو كرد.
بنابراين، يك دولت از ايجاد تجهیزات و تشكيلات در سرتاسر كشور هدفى دارد.
🔻سازندگی با هدفِ اسلام وانقلاب
🔸 هدف اصلى ما سازندگى مردم به شكلى است كه اسلام و انقلاب مى خواهد.
بنابراين، در يك جمله، «هدف» بايد در همه چيز دنبال شود؛در برنامه ى كودكان، فعالیت های ادبی،فرهنگی، هنری، فیلم و سریال ها هم این هدف بايد دنبال شود.
يك مجموعه ى هوشمند وقتى مى خواهد هدفى را دنبال كند، راه هاى زیادی برای رسيدن به آن هدف را در پيش رو قرار مى دهد.
🔹 بدون شك امروزه رسانه هايى وجود دارند كه وقتى مى خواهند برنامه ريزى كنند، فکر میکنند چه کاری انجام دهند كه مخاطب از اسلام دور شود؟!
🔻(۱۳۷۰/۱۱/۰۷) بيانات رهبر معظم در ديدار با مديران شبكه دوم سيماى جمهورى اسلامى ايران
✅ @Aminikhaah
#پیام_ارسالی
برای همه درگذشتگان خصوصا عزیزانی که در این جمع مجازی ما بودند و به رحمت ایزدی پیوستند طلب رحمت می کنیم و با قرائت فاتحه ای برایشان دعا می کنیم امروز سر سفره آبروی دو عالم حضرت اباعبدالله ع میهمان باشند.
✅ @Aminikhaah
استغفار به وسیله امام حسین (ع).mp3
9.22M
🔉 شاخص شناخت اتصال با امام حسین علیه السلام
💐🌷عید میلاد اباعبدالله الحسين مبارک باد🌷💐
#پادکست
✅ @Aminikhaah
💠 پاسخ امام حسین (علیه السلام ) به نامه ای درباره خیر دنیا و آخرت
#پوستر
✅ @Aminikhaah
💠 اهداف رسانه از نگاه رهبر انقلاب / بخش دوم
🔻 بهترین منطقه برای رسانه های بیگانه
🔹بدون شک امروز بهترین منطقه براى مخاطبان اروپايى و آسيايى يعنى منطقه شرق آسيا،آن منطقه ای که محيط اسلامى است، یا با محیط اسلامی سر و کار دارند.
به همین دلیل برای مردم ان منطقه برنامه ريزى میشود.
مثلًا: یكى از چيزهايى كه براى مردم مالزى، هند، اندونزی، پاكستان و كشورهاى ديگر برنامه ریزی میشود اين است كه در برنامه های تلويزيونى و راديويى چه گفته، ساخته و نشان داده شود كه گرايش به سمت اسلام كه براى آنها خطر بزرگى است به تعویق بیوفتد یا حتی به وجود نيايد.
مثل همين قضيه بدون تردید در تلويزيون هاى مصر و الجزائر وجود دارد.
منافقان در برنامه ریزی های تلويزيونی جهتى را میروند كه صد و هشتاد درجه ضد اسلام است.
♦️ شما انسان های دانایی هستید و با اين مسائل آشنایی دارید که در شبکه های تلویزیونی غوغايى در دنيا درحال انجام است برای اينكه مردم را از اين حقيقت دور نگهدارند.
🔸بدون شك در درون كشور ما كسانى هستند كه همان انگيزه هاى ضديت با اين گرايشِ به اصطلاح «بنياد گرايى» را دارند؛ شما از آنها اصلًا رودربايستى نكنيد و در تنظيم برنامه های مختلف تلویزیونی هيچوقت اين فكر را نكنيد كه اگر ما اين گرايش را نشان داديم، ممكن است يك تيپ روشنفكرى خوششان نيايد. اصلا مهم نیست بگذارید خوششان نيايد!
شما اصلًا كارى را بكنيد كه آنها خوششان نمیايد.
🔹بر مجموع كار شبکه ها اشكال وارد است.
البته مجموع كار مشکلاتی دارد که از جمله آنها كمبود امكانات است که ماهم تا حدودى اطلاع داريم.
اين اشكال درست است كه الان راديو و تلويزيون ما، کامل و بدون نقص نیست البته در برنامه هاى تلویزیون کارهای خوب هم ديده شده که برنامه های قابل تقديرى است و نشان می دهد برای آنها زحمت بسیار كشيده شده است.
🔸مسئله اين است كه ما بايد مجموعه را درست كنيم و باید بگویید میتوانيم.
اگر بگوييد نمی توانيم من اين را از شما قبول نخواهم كرد.
🔻(۱۳۷۰/۱۱/۰۷) بيانات رهبر معظم در ديدار با مديران شبكه ى دوم سيماى جمهورى اسلامى ايران
✅ @Aminikhaah
💠 در آخر الزمان کسی کس دیگری را نمی شناسد؛ یعنی چه؟
روایتی از امام محمد باقر علیه السلام
#پوستر
✅ @Aminikhaah
💠 گوش مهم تر از چشم !!!
از سلسله مباحث #حقی_که_به_گردن_ماست
شرح #رساله_حقوق امام سجاد علیه السلام
#حق_گوش
#پوستر
✅ @Aminikhaah
تطبیق ظاهر عمل با حق یا همون نیت.mp3
8.8M
🔉 داستانی از دو مسافر برای فهم تاثیر نیت در عمل و ایجاد ملکوت
#پادکست
✅ @Aminikhaah
💠 اهداف رسانه از نگاه رهبر انقلاب / بخش سوم
🔻عنصر انسانی، تعیین کننده ترین عنصر
🔸ما در يكى از پيچيده ترين و حساس ترين ميدانهاى زندگى جنگ ديديم كه عنصر انسانى، تعيين كننده تر از همه ى عناصر ديگر است؛ يعنى مى توان با تلاش مخلصانه و پيگيرِ انسانهاى خوب، خلأهاى ناشى از كمبود پول و صنعت و مسائل گوناگون را پُر كرد.
🔹شما در توليد فيلمهاى داخلى، ميدان خوبى دارید.
ولی متأسفانه مى بينم كه فيلمهاى داخلى ما نقصهاى زيادى دارد و مهمترين نقصش در فيلمنامه هاست. ما هنرپيشه هاى خوبى داريم، كارگردانهاى خوبى داريم، اما مضمونها پوچ است و اصلًا مناسب با آن شكوه و اوج انقلاب و واقعيتهاى بسيار عميق و ظريفِ جامعه ما نيست.
در جامعه ى ما نمايش هاى انسانىِ بسيار پُرشكوه و زيبا وجود دارد؛ اما متاسفانه فیلمهای ما این را نشان نمی دهد. فيلم هايى كه از شبکه های تلويزيونی نشان داده مى شود غالباً اين ضعف را دارد. البته من از سينماها خبرى ندارم و نمى دانم كه وضع فيلم ها چگونه است.
🔻 تکلیفِ اصلی چیست؟
از افراد با استعداد و جوانان انقلابى کمک بخواهید تا مناظر به يادماندنى انقلاب را در فيلمنامه هاى بسيار هنرمندانه و انسانى نمايش دهند و نشان بدهيد،اين تكليف اصلى است.
🔹در مقوله ى ادب و هنر، يكى از كارهايى كه امروزه تلويزيون متعهد است برجسته كردن چهره هاى اسلامىِ معاصرِ كارآمد است.
🔸امروز در عالم فرهنگ و هنر، شبكه ى نامرئىِ در داخل كشور فعال است، اين شبكه در همه جا هم نفوذ دارد و تصميمش بر اين است كه به ارزشهاى اسلام و انقلاب هجوم بياورد. اين شبكه در جهت همان سياست هايى كه اشاره كردم در سطح جهان فعال است.
انصافاً كار سازماندهى شده و دقيقى انجام می دهند. آنها الان بر روى چهره هاى خوب ما در شعر،ادبيات، هنر و علم متمركز شده اند؛ اما شما اين ها را پيدا كنيد و مطرحشان نماييد.
🔻(۱۳۷۰/۱۱/۰۷) بيانات رهبر معظم در ديدار با مديران شبكه ى دوم سيماى جمهورى اسلامى ايران
✅ @Aminikhaah
Aminikhaah🇱🇧
💠اهداف رسانه از نگاه رهبر انقلاب / بخش اول 🔻سیاست رسانه و اوقات فراغت هدف چيست؟ 🔹زمانی هست كه راد
💠 نکاتی درباب سیاستگذاریهای صدا و سیما
💌 هدف چیست؟
#پوستر
✅ @Aminikhaah
💠 انواع شنیدن ...
از سلسله مباحث #حقی_که_به_گردن_ماست
شرح #رساله_حقوق امام سجاد علیه السلام
#حق_گوش
✅ @Aminikhaah