💠 نکتهای قابل تامّل از امام جواد علیه السلام به هنگام دشمنی بین یکدیگر
📢 از جلسه چهار قاعده طلایی از امام جواد علیهالسلام
#پوستر
✅ @Aminikhaah
هدایت شده از آلاءشاپ
#عالمی_که_انسان_نام_گرفت
🔰 مهمترین و ضروری ترین #علم آن است که برای حیات، نشاط و توانایی انسان، اساسی ترین مطالب را دارا باشد. کتاب «عالمی که انسان نام گرفت» پژوهشی پیرامون جنبه های مختلف جسمی، ذهنی و فکری و روحی انسان نگاشته شده است.
در بخش نخست کتاب با عنوان #جسم_شناسی به ابعاد جسمی انسان و عناصر و مواد مؤثر در سلامتی و خواص برخی از #غذاها و خوراکی ها و در بخش دوم به موضوع #ذهن_شناسی و فواید علم و فعالیت های ذهن انسان و قوای مدرکه پرداخته شده است.
در بخش پایانی این پژوهش علمی نیز به موضوع #روح و معنا و تجلیات آن در انسان، به عنوان مهم ترین محور وجودی شخصیت آدمی مورد بحث قرار گرفته است.
نگارنده در این بخش تأکید می کند که قوای مدرکه زیر نظر #روح_متعالی انسان پرورش می یابند و بشر را به سوی سعادت رهنمون می شوند.
قیمت کتاب : ۳۵٬۰۰۰ تومان
⬅️ برای سفارش به آیدی کانال پیام دهید
@paranesh_book
مولود با برکت.mp3
4.59M
🎙#پادکست
🔸داستان با برکتترین فرزند در عالم اسلام چیست؟
✅ @Aminikhaah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸#تصویری
🔹از برکات امام جواد علیهالسلام
✅ @Aminikhaah
26.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 #تصویری
🔹روح حاکم بر زندگی اهلبیت علیهمالسلام
✅ @Aminikhaah
سیره زندگی امیرالمومنین و حضرت زهرا.mp3
6.79M
🎙 #پادکست
🔹روح حاکم بر زندگی اهلبیت علیهمالسلام
✅ @Aminikhaah
💠حقالناس
🔻توبهی از حقالناس
🔸روایات ما در باب حقالناس خیلی مطالب ناب و عجیبی را دارد، که جا دارد ما این مساله را جدی بگیریم و در زندگی با آن عمیقتر برخورد کنیم.
🔹روایتی را مرحوم کلینی در جلد ۵ اصول کافی، صفحهی ۱۰۶ نقل میکند.
🔸علی بن ابی حمزه میگوید، من دوستی داشتم که از بنیامیه بود. این فرد در دربار کاتب بود -به قول امروزیها منشی بود- به من گفت یک وقتی از امام صادق (علیهالسلام) برای من بگیر، من خدمت حضرت برسم.
من اجازه گرفتم، این فرد وارد شد سلام داد و نشست.
مشخص میشود که به امام صادق (علیهالسلام) ارادت داشته است و آنطور که از روایت مشخص است شیعه بوده است،
به حضرت گفت: آقا من فدایتان بشوم. من در تشکیلات این قوم هستم و از دنیای اینها مال زیادی به من رسیده، و من خیلی وقتها چشمم را میبندم نسبت به حلال و حرام.
این تعبیر نشان میدهد که این فرد قلباً با بنیامیه نبوده است و با اهل بیت(علیه السلام) بوده است.
امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:
بنیامیه یک تعدادی را میگیرند که برای اینها مینویسند و مالیات دریافت میکنند، و در نماز جماعت شرکت میکنند، همین افرادی که سیاهی لشکرند باعث شدهاند که اینها حق ما را سلب کنند، اگر مردم اینها را رها میکردند اینها چیزی پیدا نمیکردند که بخواهند حق ما را از ما بگیرند.
این فرد گفت: آقا من راه در رو دارم؟
حضرت فرمودند: اگر من به تو بگویم انجام میدهی؟
گفت: انجام میدهم.
حضرت فرمودند: هرچه که از اموال اینها دستت آمده را از مالِ خودت جدا کن، هرکه را میشناسی به آن برگردان و هرکس را نمیشناسی از طرفش صدقه بده. اگر این کار را کنی من برایت ضامن بهشتم.
توبهی خیلی سختی را حضرت فرمودند. قِران به قِران را باید به افراد برگرداند. اینجا فرد مقداری طولانی فکر کرد و گفت: فدایتان بشوم من این کار را انجام میدهم.
ابن ابی حمزه میگوید؛ این جوان با ما به کوفه بازگشت و هرچه که داشت را داد، تا آن لباسی که تنش بود را داد، طوری شد که من از دوستان خودم پول جمع کردم و برایش لباسی خریدیم و فرستادیم تا لباسی داشته باشد.
مدت کوتاهی گذشت و مریض شد و برای عیادتش رفتیم این فرد چشمش را باز کرد و گفت: یا علی وفالی والله صاحبک، علی به خدا امام تو در حق من وفا کرد (به من گفت ضامن بهشتم برایت اگر این کار را بکنی) و الان میبینم که موقع مرگم است و برای نجات من آمده است.
بعد از مدتی از دنیا رفت و دفنش کردیم. بعد مدتی رفتم خدمت امام صادق (علیهالسلام) و حضرت تا مرا دیدند فرمودند: "یا علی وفینا ولله صاحبک" ، یا علی به خدا قسم ما برای دوست تو وفا کردیم (همان جمله ای که دوستش گفته بود) و موقع مرگش بالای سرش آمدیم.
این میشود توبهی از حقالناس که مسالهی مهمی است.
🔸یکی از مسائلی که امام خمینی (ره) در طول حیاتشان خیلی بدان تاکید داشتند. در نامههایشان، در سخنرانیهایشان، در وصایای اخلاقی و معنویشان، بحث رسیدگی به حقالناس است.
🔹امام خمینی (ره) میفرمودند:«سعی کن که با حقالناس از این جهان رخت نبندی که کار بسیار مشکل میشود. سر و کار انسان با خدای تعالی که الرحمالراحمین است بسیار سهلتر است تا سر و کار با انسانها.
به خداوند تعالی پناه میبرم از گرفتاری خود، تو و مومنین در حقوق مردم و سرو کار با انسانهای گرفتار (خطاب به فرزند عزیزشان)
میفرمایند که انسان اگر با حقالناس از دنیا برود کار بسیار سخت است.
🔸جای دیگری میفرمایند اگر کسی یک نفری را به ناحق حبس کند، دقایقی، ساعتهایی، سالهایی، این شخص بعداً باید وقت، عمر، جوانیای که از این فرد گرفته را به او برگرداند.
عین تعبیر حضرت امام است، میفرمایند: «این حبس باعث شده که جوانیش از بین برود. تو قدرت داری که جبران کنی؟
توبهاش این است آن جوانیای که از این شخص از بین بردی در اثر حبس، به او برگردانی.
🔹بحث توبهی در حقالناس بسیار کار دشوار و سخت و سهمگینی است، البته ما از فضل و رحمت خدا حق نداریم ناامید شویم، حتی در مسالهی حقالناس هم زمینه برای توبه و بازگشت فراهم است ولی به هر حال توبه در این جا سخت است.
صوت گفتو
#حق_الناس
✅ @Aminikhaah
هدایت شده از Aminikhaah_Media🇱🇧
تیزر سه دقیقه در قیامت 63 -@Aminikhaah.mp3
1.43M
🔉 #تیزر جلسه ۶۳ سه دقیقه در قیامت
🔸جمعه ساعت ۱۰ منتظر باشید
🔔 @Aminikhaah_Media
💠 باور پذیری جوانان - بخش اول
🔸در رابطه با این موضوع به گوشهای از صحبتهای امام خمینی (ره) که در [اسفندماه] سال ۱۳۶۰ ایراد فرمودند توجه میکنیم.
"خداوند تبارک و تعالی به ما منت گذاشت که این جمهوری اسلامی را موفق شدید شما جوانان اینجا متحقق کنید و موفق شدید که از این باور غلطی که در بین کشور ما معروف شده بود، این باور غلط بشکنید"
🔹حال ببینیم امام راجع به کدام باور غلط صحبت میکنند و در باور پذیری در رابطه با جوانان و آیندهی انقلاب کدام باور، رکن است؟
🔻میفرمایند: " شما مگر چه چیزتان از سایر بشر کمتر است، بشر همه جا یک جنس است و یک نوع است و یکی است. و اینجا اگر بهتر نباشد از آنها بدتر نیست، لکن نگذاشتند که این بهترها و این مغزهای متفکر به کار بیفتند.
آن مغز متفکرهایی که از ایران فرار کردند، آنها بودند که تفکرشان را برای آنها داشتند، برای خارجی ها به کار میانداختند و اگر چنانچه یک نفر متفکری که وطن خودش را می خواهد، اسلام را می خواهد کشور خودش را میخواهد، این معنا ندارد که فرار کند."
🔸"بحمدالله در این دو سه ساله جوانهای ما اثبات کردند که میتوانند خودشان عمل کنند و شما مطمئن باشید که در دراز مدت شما همه کار میتوانید انجام دهید و امیدوارم که مغزها را بکار بیندازند و آن خوفهایی که ایجاد کرده بودند در کشور ما را، هم کنار بگذارید و با شجاعت وارد شوید و کار خودتان را انجام دهید، همان طوری که با شجاعت ابر قدرتها را خارج کردید؛ با شجاعت در فرهنگ خودتان کار کنید و اتکای خودتان را هر روز به خارج کم کنید و زمانی برسد که هیچ اتکا به خارج نداشته باشیم و همه چیز را خودمان تهیه کنیم."
(صحیفه امام خمینی، ج ۱۶، ص ۸۳)
🔹توجه کنید که آن موقع نه وضعیت تحریم به این شکل بوده است، نه وضعیت اقتصادی، افق نگاه امام(ره) به این است، یعنی ما حتماً نباید کارد به استخوانمان برسد که بخواهیم یک اقدامی کنیم برای اینکه از این وضعیت خودمان را خارج کنیم. این اصلاً توان ماست بنیهی ماست، ما به اینصورت میتوانیم مملکت را اداره کنیم.
⚠️ ادامه دارد...
صوت گفتگو
#باور_پذیری_جوانان
✅ @Aminikhaah
هدایت شده از ماعون
سلام بر همراهان گرامی
انشاءالله با شروع #ماه_ذیالحجه و همزمان با عید سعید قربان برنامه #ذبح_گوسفند جهت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و برآورده شدن حوائج شرعی همه عزیزان و عاقبت به خیریمان را با مدد الهی و با نگاه
پر مهر امام رضا علیه السلام انجام خواهیم داد.
انشاءالله ذبح در روز #عید_سعید_قربان انجام میشود.
انشاءالله تا انتهای روز سهشنبه ۷ مرداد منتظر کمکهای شما هستیم و بعد از آن هر مبلغی واریز شود برای ماه بعد نگهداری میشود.
شماره کارت
5022-2910-7154-7275
امیررضا سعیدی نجات
✅ @Aminikhaah
🆔 @maaooon
💠 باور پذیری جوانان - بخش دوم
🔻جوان امروز چگونه داشتههایش را بیابد و نداشتههایش را جبران کند؟
🔹اگر بخواهیم در این رابطه مثال واضحی بزنیم میتوانیم ماجرای دفاع مقدس را مثال بزنیم.
هم جلوی چشم همه هست و هم شعار نیست.
آیا ما در جنگ امکانات داشتیم یا نداشتیم؟
قطعاً نداشتیم. امکانات ما خیلی کم بود. نداشتن امکانات برای ما خیر شد یا شر شد؟
الان وضعیت به گونهای است که ما در صنایع دفاعی و نظامی تحریم هایمان از همه جا شدیدتر است و از ابتدای انقلاب با این مواجه بودیم و اتفاقاً الان نقطهی قوت جدی انقلاب ونظام ما در همین حوزه است.
🔸مهم این است که طهرانی مقدمها آمدند و در این عرصه کار کردند و کسانی بودند که انگیزه داشتند، همت داشتند. آن همت اگر بود ما آنوقت مجبور نبودیم که خودروهایی را سوار شویم که انسان شاید خجالت بکشد که اسم این ها را بیاورد که مثلاً من مالک فلان خودرو هستم.
نشان میدهد که وقتی ما موشکها را به آن افراد سپردیم، به آن روحیه سپردیم اینطور دستمان پر شد که اکنون موشک بالستیک نقطهزن داریم که در دنیا کم نظیر است که هم بالستیک و هم نقطهزن باشد، در عین حال این کیفیت خودروهایی است که مردم سوار میشوند.
🔹مملکت ما از جهت مساحت معادل بیست و دو کشور مختلف دنیاست، فقط کشور انگلیس به اندازهی یزد و کرمانِ کشور ما است. آلمان از کشور ما کوچکتر است، ژاپن به اندازه پنج استان ماست. ژاپنی که تقریبا معادل پنج استان کشور ماست، چقدر جمعیت دارد؟ صد وسی میلیون.
ما چقدر جمعیت داریم؟ هشتاد میلیون.
خودمان را، امکانات این مملکت را، جدی بگیریم. متاسفانه ما خودمان را حقیر دانستیم، موجودات درجه دو و سه دانستیم و یک آدم ناکارآمد. این فرهنگی است که مدتها خواستند بین ما خصوصاً جوانهای ما جا بیاندازند و این باید بشکند. این فرهنگ اگر شکسته شود اوضاع خیلی تغییر میکند.
🔸جوانها بیشتر به خودشان اعتماد کنند. جوان هنگامی که احساس میکند قرار است در را بر روی او ببندند، جریتر میشود وجسورانهتر عمل میکند.
صوت گفتگو
#باور_پذیری_جوانان
✅ @Aminikhaah
💠 وحدت مردم
🔸علامه طباطبایی در تفسیر شریف المیزان تمثیلی دارند، تمثیل قطره و دریا.
🔹اگر یک قطره روی یک برگهی کاغذ بریزیم، چقدر اثر گذار است؟
در حدی که روی کاغذ یک لک ایجاد کند.
اگر دو قطره، پنج قطره، ده قطره، اگر شد یک دریا چه میشود؟
آن برگهی کاغذ را در خودش منحل میکند، ذوب میکند.
چه بسا کتابهایی را در خودش حل میکند و ذوب میکند.
🔻اثر اجتماع و کنار هم قرار گرفتن مردم دقیقاً اثر قطراتی است که کنار هم جمع میشود و هر قطرهای قبل از اجتماع یک کارکرد خیلی مختصری داشته است اما وقتی قطرهها دریا میشوند آنوقت سیلی میشود و میتواند مملکتی را از قحطی و خشکسالی نجات دهد. میتواند بسیاری از این زبالهها را با خود ببرد و از مملکتی دور کند.
🔹هر زمان مردم در صحنه حاضر میشوند مانند بیست و دو بهمن، خداوند عنایت جدیدی میکند و مردم رحمت جدیدی با خود میآورند.
قشنگ ما میبینیم، بیست و سه بهمنی که فردای بیست دو بهمن می آید، اتفاقات جدیدی، تقدیرات و روزی جدید را با خود میآورد و همه را بهتزده میکند.
🔸امیرالمومنین علی علیهالسلام در نامهای که به مالک اشتر دارند میفرمایند : "الْعَامَّةُ عِمَادُ الدِّینِ" مردم ستون دین هستند. ( نامه۵۳ نهجالبلاغه)
این تعبیر ستون دین تنها برای نماز نیست. احکام اجتماعی، سیاسی، احکامی که نیاز به تجمع دارد، بدون حضور مردم معنایی ندارد. بسیاری از احکام قرآنی هم به این شکل است، "وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا". ( آلعمران - ۱۰۳)
🔻حضور مردم و جوانان در صحنه
🔹اگر مردم در صحنه نباشند، حضورشان را نشان ندهند و اعلام آمادگی نکنند، هیچ اتفاق و تحولی در عرصه ی اجتماع رخ نمیدهد. خصوصاً جوانان که پیستونهای اصلی حرکت هستند، یعنی بار اصلی روی دوش جوانان است. تحول نسلی که میخواهد رخ دهد روی دوش جوانان است.
🔸بزرگترها انقلاب و روزهای جنگ را دیدهاند، اگر قرار باشد ما به حضور بزرگترها بسنده کنیم این انقلاب دیگر جریان نخواهد داشت.
اما از عجایب این است که هر سال که بیست و دو بهمن به کف خیابان میآییم میبینیم که تعداد جوانان بیشتر است. این واقعاً عجیب است. جوانان جنگ و امام را ندیدهاند ولی باز از کسانی که امام و جنگ را دیدهاند بیشتر هستند.
این در هیچ جای دنیا سابقه نداشته است که خودِ مردم، چهل سال برای یک انقلاب جشن بگیرند.
معمولاً خود دولتها جشن میگیرند، اصلاً نمیشود یک دولت بخواهد پنجاه میلیون را به خیابانها بیاورد. هیچ کس هم گله ندارد و همه شاداب و سرحال هستند، این واقعاً دست امام زمان عج و برکت اهلبیت علیهمالسلام است.
صوت گفتگو
#وحدت_مردم
✅ @Aminikhaah