🌙 مطالب مرتبط با عید فطر ارائه شده در کانال
📖 حدیث | شب عید فطر کمتر از شب قدر نیست.
🧎نماز شب عید فطر که در برابر هر یکرکعت ، ثواب چهل سال عبادت به انسان داده میشود.
📖 حدیث | تربت سید الشهداء-علیه السلام-اولین چیزی که بهتر است صبح روز عید فطر خورده شود.
🤲 دعا | قبل از رفتن به نماز عید ، بر امام زمان سلام کن و برای او دعا کن
✍ مسأله شرعی | « تکبیر قبل از رکوع» در نماز عید فراموش نشود.
👤 گزارشی از احوالات مُعَلَّی بْنُ خُنَیْسٍ-از اصحاب امام صادق علیه السلام- در روز عید
📖 حدیث | روز عید فطر ، شبیهترین روز به روز قیامت
📝 مسأله شرعی | تعداد دقیق تکبیرهای نماز عید
🎙کلام شیخ عباس قمی درباره روز عید فطر
🕌 فضیلت زیارت سیدالشهداء علیه السلام در شب عید فطر
📸 اقامۀ نماز عید فطر در صحن منوّر کاظمین (علیهما السلام) به امامت مرحوم آیة الله سیّد ابوالحسن اصفهانی (رضوان الله تعالی علیه)
🧎♂آداب نماز عید فطر در طهران قدیم؛ باز کردن روزه در عید فطر با خاک تُربت
🎙خطبه امیرالمومنین علیه السلام در روز عید فطر
📸 تصاویری از اقامه نماز عید فطر به امامت مرحوم آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری در صحن حضرت معصومه (سلاماللهعلیها). | حدود ۹۰ سال پیش
@AmirGrali
آداب نماز عید فطر در طهران قدیم؛ باز کردن روزه در عید فطر با خاک تُربت
📝 در طهران قديم :
● پيش از افطار شب ، اول ماه هرکسي بايد فطريه خود را که يک مّن نان گندم، جو، برنج يا هرآنچه را که مصرف ميکرد به مستحق ميرساند يا معادل آن پول پرداخت ميکرد و يا از مال خود جدا ميکرد و به کناري ميگذاشت.
هر زمان دسترسي به مستحق ممکن نبود، فطريه را اگر گندم بود ۴ عباسي و اگر برنج بود ۲ قِران (۲ ريال) تا ۲ قران و نيم کنار گذاشته يا اگر پول موجود نبود از اشياء غيرضروري اتاق چيزي مانند لاله، جار (چراغهاي سقفي پايه بلندِ مرمري با لولههاي حباب دار نفت سوز)، کاسه و بشقاب و ... را نيت کرده، پيش خود گرو ميگذاشتند و پس از پرداخت فطريه که بايد در اولين فرصت انجام ميگرفت، از گرو خارج ميکردند.
● در واقع اين فطريه در درجه اول به فاميل مستحق و بعد به همسايه مستحق و آشناي مستحق و بعد از آنها به مستحق شرعي که کور و کر و ناقص العضو بود تعلق ميگرفت، اگر فطريه دهنده خودش مستحق شرعي و عرفي بود و توان پرداخت نداشت، نقد و جنس فطريه اش را ميان خود و زن و بچه اش دست گردان کرده و به مصرف ميرساند.
اگر هم مستحق مردي بي کس و بي اهل و عيال بود، فطريه را از دست راست به دست چپ خود داده، دوباره از دست چپ خود گرفته و خود را بري الذّمه ميکرد.
● براي برپايي نماز عيد فطر هم مأمومين هر امام جماعت از اول آفتاب روز عيد با پاي برهنه با در خانه او ميرفتند و مشغول تکبير، ذکر الله اکبر و الحمدلله کثيراً ميشدند، مکبري هم الله اکبر گفته و ديگران تکرار ميکردند، بعد از هر ۴ الله اکبر يک بار (الله اکبر، الله اکبر، لا اله الا الله و الله اکبر، و لله الحمد علي ما هدانا و له الشکر علي ما اولينا) ميگفتند و اين کلمات را با هروله کردن و خود را تکان دادن تکرار ميکردند تا امام جماعت لباس پوشيده و آماده شده و از خانه بيرون بيايد.
● از شرايط امام جماعت اين بود که عمامه را از سر برداشته، پاها را برهنه کرده و متذکر به اذکار مذکور بوده باشد و قبل ازنماز عيد يعني بعد از نماز صبح هم بايد عدهاي آقا را به حمام برده، دست و پا و ريش و سبيل او را حنا ميبستند.
● هنگام بيرون آمدن از خانه هم بايد خنجري به پر شال يا شمشيري از روي عبا مانند کسي که به جنگ يا جهاد ميرود حمايلش باشد و طرز حرکتش هم به سمت مصلي، چالاک وشتابان باشد و سايرين به دنبالش بدوند.
● به اين صورت آقا از جلو و ذکرگويان و تکبيرگويان به دنبالش از عقب به خارج از شهر و در محلي که سقف نداشته ميرفتند و نماز عيد فطر را به جا ميآوردند.
● در پايان با خاک تربت، خرما يا مويز افطار ميکردند و از راهي که غير از راه اول بود امام را به خانه اش رسانده و متفرق ميشدند.
@AmirGrali
خطبه امیرالمومنین علیه السلام در روز عید فطر
📝 امیر المؤمنین علی(علیهالسلام)در روز عید فطر برای مردم خطبه خواندند و فرمودند:
أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّ یَوْمَکُمْ هَذَا یَوْمٌ یُثَابُ فِیهِ الْمُحْسِنُونَ وَ یَخْسَرُ فِیهِ الْمُسِیئُونَ
ای مردم! این روزِ شما، روزی است که در آن نیکوکاران پاداش داده میشوند و بدکاران زیان میبینند.
وَ هُوَ أَشْبَهُ یَوْمٍ بِیَوْمِ قِیَامَتِکُمْ فَاذْکُرُوا بِخُرُوجِکُمْ مِنْ مَنَازِلِکُمْ إِلَی مُصَلَّاکُمْ خُرُوجَکُمْ مِنَ الْأَجْدَاثِ إِلَی رَبِّکُمْ وَ اذْکُرُوا بِوُقُوفِکُمْ فِی مُصَلَّاکُمْ وُقُوفَکُمْ بَیْنَ یَدَیْ رَبِّکُمْ وَ اذْکُرُوا بِرُجُوعِکُمْ إِلَی مَنَازِلِکُمْ رُجُوعَکُمْ إِلَی مَنَازِلِکُمْ فِی الْجَنَّةِ أَوِ النَّارِ
این روز، شبیهترین روز به روز قیامت است. با بیرون آمدن از منزل به سوی نماز، یاد کنید بیرون آمدن خود را از گورهایتان به محضر پروردگارتان! و از ایستادن و توقف در مصلای نمازِ عید، یاد کنید وقوف خود را در برابر پروردگار خود و با برگشت خود به منزلهایتان، بازگشت خود را به منزلهای بهشت یا دوزخ، یادآوری کنید!
وَ اعْلَمُوا عِبَادَ اللَّهِ أَنَّ أَدْنَی مَا لِلصَّائِمِینَ وَ الصَّائِمَاتِ أَنْ یُنَادِیَهُمْ مَلَکٌ فِی آخِرِ یَوْمٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ أَبْشِرُوا عِبَادَ اللَّهِ فَقَدْ غُفِرَ لَکُمْ مَا سَلَفَ مِنْ ذُنُوبِکُمْ فَانْظُرُوا کَیْفَ تَکُونُونَ فِیمَا تَسْتَأْنِفُونَ
و بدانید ای بندگان خدا که کمترین پاداش مرد و زن روزهدار آن است که فرشتهای در روز آخر ماه رمضان ندا میدهد: ای بندگان خدا! بشارت باد بر شما که گناهان گذشتۀ شما آمرزیده شد، پس مراقبت کنید نسبت به اعمال آیندهتان!
📓الأمالی(صدوق)، ص100، ح10
#حدیث
┄┅══••𑁍❀𑁍••══┅
@AmirGrali
تصاویری از اقامه نماز عید فطر به امامت مرحوم آیت الله حاج شیخ عبدالکریم حائری در صحن حضرت معصومه (سلاماللهعلیها). | حدود ۹۰ سال پیش
#حرم #زیر_خاکی #علماء_مراجع #حائری
@AmirGrali
VID_20240410_084329_698_۱۰۰۴۲۰۲۴.mp3
2.51M
توصیه دلسوزانه مقام معظم رهبری حفظه الله به جوانان جهت حفظ نورانیت بدست آمده از ماه مبارک رمضان
#سخنرانی #علماء_مراجع #رهبری
@AmirGrali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙خودت هم نفهمیدی ...
🌺 به مناسبت ۱ شوال ، روز به درک واصل شدن « عمروعاص لعنت الله علیه » ، ماجرای « نماز جمعه ای که چهارشنبه خوانده شد » را با بیان مرحوم « شیخ احمد کافی » بشنوید.
#علماء_مراجع #سخنرانی #کافی #تبری
@AmirGrali
اقامۀ نماز عید فطر در صحن منوّر کاظمین (علیهما السلام) به امامت مرحوم آیة الله سیّد ابوالحسن اصفهانی (رضوان الله تعالی علیه)
🗓 ۱۸ شهريور ۱۳۲۴
#علماء_مراجع #حرم #زیر_خاکی #اصفهانی
@AmirGrali
قرائت قرآن فقط مختص ماه رمضان نباشد
📝 یکی از توفیقاتی که در ماه مبارک رمضان شامل حال بسیاری از روزه داران شد تلاوت روزانه حداقل یک جزء از قرآن است.
اما متاسفانه بسیار دیده میشود که بعد از ماه مبارک رمضان ، هیچ انسی با این کتاب نورانی ندارند و شاید در کل ماه یک جزء که هیچ حتی یک صفحه هم تلاوت نمیکنند.
عجیب این است که هر روز دارای ۱۴۴۰ دقیقه است و بسیار مایه تاسف است اگر انسان ده دقیقه از این ۱۴۴۰ دقیقه را به تلاوت کلام خدا اختصاص ندهد!
📢 در این رابطه ، پیشنهادی خدمت بزرگواران تقدیم میکنم :
این پیشنهاد هر روز ۹ دقیقه از وقت مبارکتان را می گیرد.
اگر در هر روز ۳ صفحه قرآن خوانده شود ، در یک هفته یک جزء قرآن تلاوت خواهد شد .
که اگر این روش ادامه پیدا کند بعد از ۷ ماه کل قرآن ختم خواهد شد.
روش تلاوت روزانه ۳ صفحه به این ترتیب است که بعد از نماز صبح یک صفحه و بعد از نماز عصر یک صفحه و بعد از نماز عشاء هم یک صفحه تلاوت شود.
با این روش حداقل در یک هفته بکجزء تلاوت میشود.
💐 نکته آخر هم این است که :
چه خوب است اول هر هفته قبل از شروع در جزء جدید نیت کنید ثواب آن را به بکی از معصومین علیهم السلام هدیه کنید که از اهمیت بسیاری برخوردار است.
که برای پی بردن به عظمت این کار میتوانید این کلیپ را ببینید.
#متفرقه
┄┅══••𑁍❀𑁍••══┅┄
@mahezeyafat
خربزهها را از مغازه خودمان خریدهاند، اگر خواستید باز هم داریم ...
📝 در تاریخ آوردهاند که :
در عصر ناصری، مرسوم بود که ناصرالدینشاه، یک روز از ایام رمضان المبارک را به علما و طلاب افطاری میداد. سالی به سبب جنایتی که کرده بود، علما و روحانیون بر آن شدند که به نشانه انتقاد و اعتراض در افطاری او حاضر نشوند تا درس عبرتی برای وی باشد.
بدین جهت اطرافیان ناصرالدین شاه دستپاچه شده، برای آنکه به شاه بر نخورد و هر چه زودتر قضیه خاتمه یابد، تصمیم گرفتند عدهای ظاهرالصلاح را اجیر کنند، تا به جای طلاب و علما در آن مجلس حاضر شوند.
از جمله آنکه خربزه فروشی را که هیکل و چهرهای علمایی داشت، لباس روحانیت پوشاندند و به عنوان عالم بزرگ در آن مجلس افطاری حاضر ساختند. طلاب و علمای ساختگی، پس از صرف افطاری، عازم رفتن شدند، در همین گیر و دار، ناصرالدین شاه پارهای از خربزه را خورد و از شیرینی آن بسیار تعریف کرد. آن آیت الله که در اصل خربزهفروش بود، با چهرهای جدی گفت: « خربزهها را از مغازه خودمان خریدهاند، اگر خواستید باز هم داریم »
@AmirGrali
آن دو نفر علت و سبب ظاهر نبودنِ امام علیه السلام و غیبت آن حضرت هستند...
📝 علامه و محدث کبیر سید نعمت الله موسوی جزایری قدس سره چنین میفرماید:
... و همانا من هرگاه که حکمی از احکام شریعت و یا مسئله ای از مسائل مورد اختلاف بر من مشکل بشود خود را ملتزم به لعن آن دو نفر و برائت جستن از آنان می کنم
زیرا آن دو نفر علت و سبب ظاهر نبودنِ امام علیه السلام و غیبت آن حضرت هستند و قطعا اگر امام علیه السلام ظاهر بودند در هرچیزی که نمی دانستم به آن حضرت رجوع می کردم ...
و أني كلما أشكل عليّ حكم من أحكام الشريعة أو مسألة من مسائل الخلاف ألزمت نفسي لعنهما و البراءة منهما، لأنهما العلة و السبب في استتار الإمام عليه السّلام و غيبته، و لو كان ظاهرا لرجعت إليه في كل ما لا أعلم.
📓 ریاض الابرار جلد ۳ صفحه ۲۴۱
#علماء_مراجع #جزایری #امام_زمان_علیه_السلام #تبری
@AmirGrali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 ماجرای « تنبلِ شاه عباس » از زبان حضرت آیت الله وحید خراسانی | سخنرانی قدیمی ایشان در کویت حدود نیم قرن پیش ؛
#سخنرانی #علماء_مراجع #وحید_خراسانی #زیر_خاکی
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
╰┅─────┅╯
پرهیز از ...
📖 « أَحَادِیثٌ قُرْآنِیَّةٌ » | شنبه ها
📃 آیه مبارکه : هُدىً لِلْمُتَّقِينَ { بقره ؛ ۲ }
📝 امام عسکری (علیه السلام) در تفسیر آیه مبارکه « ... هُدىً لِلْمُتَّقِينَ » فرمودند :
قَالَ بَيَانٌ وَ شِفَاءٌ لِلْمُتَّقِينَ مِنْ شِيعَةِ مُحَمَّدٍ وَ عَلِيٍّ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمَا إِنَّهُمُ اِتَّقَوْا أَنْوَاعَ اَلْكُفْرِ فَتَرَكُوهَا وَ اِتَّقَوْا [أَنْوَاعَ] اَلذُّنُوبِ اَلْمُوبِقَاتِ فَرَفَضُوهَا وَ اِتَّقَوْا إِظْهَارَ أَسْرَارِ اَللَّهِ تَعَالَى وَ أَسْرَارِ أَزْكِيَاءِ عِبَادِهِ اَلْأَوْصِيَاءِ بَعْدَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فَكَتَمُوهَا وَ اِتَّقَوْا سَتْرَ اَلْعُلُومِ عَنْ أَهْلِهَا اَلْمُسْتَحِقِّينَ لَهَا وَ فِيهِمْ نَشَرُوهَا .
روشنگر و درمانگری برای پرهیزگارانی است که از شیعیان و پیروان محمّد (و علی (علیه السلام) هستند؛
ایشان :
• از انواع کفر پرهیزکرده و آنها را [بهکلّی] ترک کردهاند .
• و از انواع گناهان [کبیرهی] مهلک پرهیز کرده و آنها را به کناری نهادهاند؛
• از آشکارنمودن اسرار خدا و اسرار اولیاء خدا و اوصیای حضرت محمّد (پرهیزکرده و آنها را پنهان نمودهاند.
• و از اینکه علوم را از شایستگان آن پنهان دارند، خودداری کرده و آن علوم را بین ایشان منتشر کردهاند.
📓مستدرک الوسائل ج ۱۲، ص ۲۹۶
#قرآن #حدیث #احادیث_قرآنیة
┄┅══••𑁍❀𑁍••══┅┄
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
@soalvajavab
╰┅─────┅╯
016_971215.mp3
3.46M
« درس اخلاق »
🎙 آیت الله مکارم شیرازی (دامظله)
📌 جلسه سی ام : ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
🎧 شنیدن صوت جلسه بدون نیاز به دانلود
🎤 دروس اخلاق حضرت آیت الله مکارم شیرازی (دامظله) به صورت هفتگی پس از نماز مغرب و عشا با حضور طلاب و خانوادههای ایشان در مدرسه علمیه امام کاظم (علیه السلام) برگزار میشد.
#سخنرانی #علماء_مراجع #مکارم #درس_اخلاق
┄┅══••𑁍❀𑁍••══┅┄
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
@soalvajavab
╰┅─────┅╯
مجلس یادبود کلیمیان و مسیحیان ایرانی به مناسبت ارتحال آیتالله بروجردی...!
📝 ساعت هفت و بیست دقیقهی صبح پنجشنبه دهم فروردین ۱۳۴۰ آیتالله حاج آقا حسین بروجردی بر اثر کسالت در منزل شخصی خود در قم چشم از جهان فرو بست.
جالبترین نکته در سوگواری سراسری ایرانیان به مناسبت درگذشت آیتالله بروجردی ، واکنش جامعهی کلیمی و مسیحی ایران بود که هر کدام به طور جداگانه مراسم ترحیمی برای ایشان تدارک دیدند.
➖ کلیمیان روز سهشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۴۰ پنج روز پس درگذشت آیتالله بروجردی مراسم ترحیمی را از ساعت سه تا شش عصر در کنیسهی کلیمیان برگزار کردند. در این مراسم که آقای مراد اریه از طرف جامعهی روحانیون و انجمن کلیمیان ایران برپا کرده بود، شمار زیادی از علمای اعلام و حججالاسلام و شخصیتهای
سیاسی و رجال و سناتورها و مسلمانان و کلیمیان حضور یافتند و چند نفر قاری آیاتی از کلامالله مجید و تورات تلاوت کردند.
مراد اریه طی یک سخنرانی تاثیرگذاری در این مراسم گفت:
« چون من از خانوادهی روحانی برخاستهام و موضوع احترام به آداب و رسوم و قواعد مذهبی و وطنپرستی و شاهدوستی را در سرلوحهی زندگی خود و خانوادهام مانند عموم کلیمیان ایران قرار داده و خواهم داد بر خود و تمام کلیمیان فرض میدانستم که در چنین مصیبت عظمی خود را شریک برادران مسلمان بدانیم چون یک عالم ربانی و روحانی مانند مرحوم حضرت آیتالله بروجردی فقط مربوط به شیعیان جهان نبود بلکه ترشحات اخلاقی و معنوی آن جنتمکان مربوط به تمام دنیای بشریت بود زیرا در دنیایی که بیش از هر چیز احتیاج به ارشاد و تربیت روحی و معنوی دارد که بشریت را از جهل و فساد و تباهی نجات دهد رحلت، چنین ضایعهای عالمگیر است. مرحوم آیتالله بروجردی جهانی از تقوی و فضل و بزرگواری و معرفت بود که در جوار حضرت معصومه علیهاالسلام مانند مرکز نوری از اشعهی دانش و بینش و ارشاد خلق عموم مسلمانان و ملت ایران را منور مینمود تا جایی که امروز تمام ملل عالم از این فاجعه تکان خوردهاند. یقین دارم که روح پرفتوح آن عالم ربانی الساعه در این مجلس گواه این احساسات بیشائبه است و از آن روح پاک و باتقوی که حاضر و ناظرند از طرف عموم حضار محترم این مجلس استدعا دارد که برای بقای شاهنشاه و مملکت ایران و عموم ایرانیان در تحت لوای دین مبین اسلام در درگاه قادر متعال دعا کنند. » (کیهان: ۱۶ فروردین ۴۰)
پس از سخنرانی آقای مراد اریه آقای خاخام اوریل پیشوای مذهبی و روحانی کلیمیان ایران در نطقی مهیج و موثر گفتند که با وجودی که عید فطیر کلیمیان است اما با درگذشت آیتالله بروجردی بویی از عید نمیآید:
با وجود اینکه این ایام مصادف با عید فطیر کلیمیان بود برای ما بویی از عید نمیآید و همه در این ضایعه مولمه مغموم و افسردهدل بودیم و خود را شریک درد برادران عزیز مسلمان میشمردیم. (کیهان: ۱۶ فروردین ۴۰)
➖ کلیسای انجیلی ارامنهی ایران نیز روز جمعه ۱۸ فروردین ۱۳۴۰، هشت روز پس از درگذشت آیتالله بروجردی مجلس یادبودی را در نمازخانهی میسیون آمریکایی واقع در خیابان قوامالسلطنه،۳۰ تیر کنونی، برگزار کردند در این مراسم از شخصیتهای مذهبی ارامنه و نمایندگان مطبوعات دعوت به عمل آمده بود.
#علماء_مراجع #بروجردی
┄┅══••𑁍❀𑁍••══┅┄
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
@soalvajavab
╰┅─────┅╯
4_5909223113454783471.mp3
8.55M
دعای إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ
🎙 باصدای مرحوم حاج حسن جمالی
#دعا #جمالی
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
@soalvajavab
╰┅─────┅╯
خواندن و صحبت کردن زن در حضور نامحرم...
📖 مَسْأَلَةٌ فِقْهِیَّةٌ | یکشنبه ها
📝 قرآن خواندن، مدّاحی، مرثیه خوانی، سخنرانی، خواندن سرود توسط بانوان در اماکنی که نامحرم صدای آنان را میشنود، چنانچه همراه با نازک کردن صدا باشد بهگونهای که معمولاً برای شنونده تحریک کننده است، جایز نیست؛
همین طور، اقدام به هر یک از امور مذکور چنانچه در معرض بروز مفسده نوعی گردد، جایز نیست.
شایان ذکر است، در این حکم فرقی بین خواندن به صورت دست جمعی یا فردی نمیباشد.
➖ صحبت کردن بانوان در حضور افراد نامحرم در مجامع عمومی و غیر آن با رعایت شرایط ذکر شده در مسألۀ فوق جایز است؛
البتّه، از مجموع دستورات دینی معلوم میشود که شرع مقدّس توصیه دارد بانوان تا حدّ امکان در صحبت و معاشرت با نامحرم به مقداری که عرفاً ضروری محسوب شود، اکتفا نمایند.
📓 رساله جامع _جلد ۴ _مساله۴۴و۴۵
#احکام
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
@soalvajavab
╰┅─────┅╯
من در عدالت شما شک کرده ام...!
📝 علامه حلی (علیه الرحمة) یک وقت به قصد استراحت چند روزی به یکی از ییلاق های خوش آب و هوا مسافرت کرد.
پس از برگشتن به وطن مدتی گذشت که فرزند خودش فخرالمحققین را در نماز جماعت نمیدید.از علت آن جویا شد.
فخرالمحققین به پدر گفت:
«من در عدالت شما شک کرده ام.»
پرسید: «چرا؟!»
جواب داد:
«شما چند روز از عمر خود را برای تفریح و استراحت گذراندی و هیچ خدمتی انجام ندادی.»
علامه در پاسخ فرمود:
«اتفاقا من در این چند روز کتاب تبصره المعلمین را نوشتهام.»
آن وقت فرزند از پدر عذر خواست.
این کتاب یکی از مهمترین متون فقهی است که دارای هشت هزار مسئله میباشد.
📓 روحانیت شیعه، علی اسماعیلی پور، ص۴۹
#علماء_مراجع #کتاب #حلی
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
@soalvajavab
╰┅─────┅╯