پایان بیان گوشه ای از « حقوق امام زمان علیه السلام »
✨ لینک دسترسی به پستهای متعلق به « حقوق امام زمان علیه السلام » ؛
▪️حق اول : « حق وجود و هستی »
▫️حق دوم : « حقّ بقاء در دنیا »
▪️حق سوم : « حقّ قرابت و خویشاوندی پیغمبر صلی الله علیه وآله وسلم »
▫️حق چهارم و پنجم: « حقّ منعم بر متنعم و حقّ واسطه نعمت »
▪️حق ششم: « حقّ پدر بر فرزند »
▫️حق هفتم: « حقّ آقا و ارباب بر بنده »
▪️حق هشتم: « حقّ عالم بر متعلّم »
▫️حق نهم: « حقّ امام بر رعیت »
#حقوق_امام_زمان_علیه_السلام
#امام_زمان_علیه_السلام
╔═══════╗
@AmirGrali
@soalvajavab
╚═══════╝
معرفی دو کتاب در باب « روز مباهله »
1⃣ کتاب « آیة المباهله »
✍ مولف : آیت الله سید علی میلانی
📖 مطالعه کتاب
📥 دانلود PDF کتاب
2⃣ کتاب « مباهله ، سند هویت شیعه »
✍ مولف : حجة الاسلام علی اکبر مهدوی
📖 مطالعه کتاب
📥 دانلود PDF کتاب
💐 ۳ روز تا عید بزرگ مباهله ، « بزرگترین فضیلت امیرالمومنین علیه السلام در قرآن » 💐
#کتاب #میلانی #مهدی_پور
╭┅──🌺─┅╮
@AmirGrali
╰┅──🌸─┅╯
باید از روز مباهله ، مانند عید سعید غدیر، تجلیل شود.
✍ مرحوم آیت الله شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله تعالی علیه | ۳ شهریور ۱۳۹۸
💐 ۳ روز تا عید بزرگ مباهله ، « بزرگترین فضیلت امیرالمومنین علیه السلام در قرآن » 💐
#علماء_مراجع #صافی
╭┅──🌺─┅╮
@AmirGrali
╰┅──🌸─┅╯
من تا آقای خودم امیرالمومنین علیه السلام را نبینم جان نخواهم داد...
🎙 بیانات استاد حاج شیخ جواد علم الهدی درباره استاد خویش ، مرحوم آیت الله حاج سید ابراهیم حجاری
#علماء_مراجع #حجازی #علم_الهدی #سخنرانی
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
@soalvajavab
╰┅─────┅╯
📖 « أَحَادِیثٌ قُرْآنِیَّةٌ » | شنبه ها
📃 سوره مبارکه بقره آیه ۸ :
وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَقُولُ آمَنَّا بِاللهِ وَ بِالْيَوْمِ الْآخِرِ وَ ما هُمْ بِمُؤْمِنين
گروهى از مردم كسانى هستند كه مىگويند: «به خدا و روز بازپسين ايمان آوردهايم»! درحالى كه ايمان نياوردهاند.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
📝 امام کاظم علیه السلام میفرمایند:
هنگامیکه رسولخدا (در روز غدیر، امیرمؤمنین علیّبنابیطالب (علیه السلام) را [در آن جایگاه] ایستاند، [و خطبهی غدیر را بیان فرمود] از میان آن جمع، عمربنخطاب برخاست و گفت:
«مبارک باشد ای پسر ابوطالب! تو مولای من و مولای هر مرد و زن مؤمن شدی»!
سپس درحالیکه این عهد و پیمان با تمام تأکید و استحکام از آنها گرفتهشد از آنجا بیرون رفته و پراکنده شدند.
بعد از آن رویداد، گروهی از سرکشان ستمگر آن قوم، در میان خویش دسیسه چیده و توافق کردند و گفتند: «اگر برای محمّد (حادثهای رخ داد و از دنیا رفت ما قطعاً این امر را از علی (علیه السلام) دفع میکنیم و اجازه نمیدهیم این مقام برای او باشد و در این جایگاه بماند».
امّا خداوند متعال از دلهای آنان و آنچه در آن میگذشت آگاه بود. آنها نزد رسولخدا (میآمدند و میگفتند: «به راستی که علی (علیه السلام) را نزد خداوند، خود و ما محبوبترین آفریدگان قرار دادی و او را برای در امان نگاهداشتن ما از حکومت بیدادگران و ستمگران کافی دانستی و ما را در این موارد کفایت کردی».
این در حالی بود که خداوند متعال میدانست آنان در دل، خلاف گفتههایشان و در سر، دسیسهای دارند و در راه دشمنی با او استوارند و برآنند تا این مرد شایسته را از این امر کنار زنند. لذا خداوند حضرت محمّد (را از نیّت آنها با خبر ساخت و فرمود:
«ای محمّد (! بعضی از مردم میگویند ما به خدایی که تو را فرمان داد تا علی (علیه السلام) را امام و مهتر و پیشوای امّتت گردانی، ایمان داریم؛ حال آنکه آنان به این مطلب (ولایت علی (علیه السلام)) ایمان ندارند؛ بلکه بر کشتن تو و او تبانی کرده و خود را آماده کردهاند تا بعد از مرگ تو از علی (علیه السلام) سرپیچی کنند».
انَّ رَسُولَ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) لَمَّا أَوْقَفَ الْعَالِمَ أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ علیبنأبیطالب (علیه السلام) فِی یَوْمِ الْغَدِیرِ ... فَقَامَ مِنْ بَیْنِ جَمَاعَتِهِمْ عُمَرُ بْنُ الْخَطَّابِ وَ قَالَ: بَخْ بَخْ لَکَ یَا ابْنَ أَبِی طَالِبٍ أَصْبَحْتَ مَوْلَایَ وَ مَوْلَی کُلِّ مُؤْمِنٍ وَ مُؤْمِنَهًٍْ. ثُمَّ تَفَرَّقُوا عَنْ ذَلِکَ وَ قَدْ وُکِّدَتْ عَلَیْهِمُ الْعُهُودُ وَ الْمَوَاثِیقُ ثُمَّ إِنَّ قَوْماً مِنْ مُتَمَرِّدِیهِمْ وَ جَبَابِرَتِهِمْ تَوَاطَئُوا بَیْنَهُمْ إِنْ کَانَتْ لِمُحَمَّدٍ (صلی الله علیه و آله) کَائِنَهًٌْ لَنَدْفَعَنَّ عَنْ عَلِیٍّ (علیه السلام) هَذَا الْأَمْرَ وَ لَا نَتْرُکَنَّهُ لَهُ فَعَرَفَ اللَّهُ ذَلِکَ مِنْ قِبَلِهِمْ وَ کَانُوا یَأْتُونَ رَسُولَ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) وَ یَقُولُونَ: لَقَدْ أَقَمْتَ عَلِیّاً (علیه السلام) أَحَبَّ خَلْقِ اللَّهِ إِلَی اللَّهِ وَ إِلَیْکَ وَ إِلَیْنَا کَفَیْتَنَا بِهِ مَئُونَهًَْ الظَّلَمَهًِْ لَنَا وَ الْجَائِرِینَ فِی سِیَاسَتِنَا وَ عَلِمَ اللَّهُ تَعَالَی فِی قُلُوبِهِمْ خِلَافَ ذَلِکَ مِنْ مُوَالَاهًِْ بَعْضِهِمْ لِبَعْضٍ وَ أَنَّهُمْ عَلَی الْعَدَاوَهًِْ مُقِیمُونَ وَ لِدَفْعِ الْأَمْرِ عَنْ مُحِقِّهِ مُؤْثِرُونَ فَأَخْبَرَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ مُحَمَّداً (صلی الله علیه و آله) عَنْهُمْ فَقَالَ: یَا مُحَمَّدُ (صلی الله علیه و آله)! وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ یَقُولُ آمَنَّا بِاللهِ الَّذِی أَمَرَکَ بِنَصْبِ عَلِیٍّ (علیه السلام) إِمَاماً وَ سَائِساً لِأُمَّتِکَ وَ مُدَبِّراً وَ ما هُمْ بِمُؤْمِنِینَ بِذَلِکَ وَ لَکِنَّهُمْ مُوَاطِئُونَ عَلَی هَلَاکِکَ وَ هَلَاکِهِ یُوَطِّنُونَ أَنْفُسَهُمْ عَلَی التَّمَرُّدِ عَلَی عَلِیٍّ (علیه السلام) إِنْ کَانَتْ بِکَ کَائِنَهًٌْ.
📓بحارالأنوار، ج۳۷، ص۱۴۱
#قرآن #حدیث #احادیث_قرآنیة
┄┅══••𑁍❀𑁍••══┅┄
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
@soalvajavab
╰┅─────┅╯
26.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📖 « شَرْحِ أَحَادِيثِ أَخْلاَقِي تَوَسَّطَ مَقَامِ مُعَظَّم رَهْبَرِي » | شنبه ها
📽 جلسه شماره : ۵
🎙عنوان جلسه :
هشدار نسبت به پیروی از طاغوت
🎧 دریافت فایل صوتی
🎞 مشاهده کلیپ بدون نیاز به دانلود
#درس_اخلاق #رهبری #حدیث #علماء_مراجع
╔═══════╗
@AmirGrali
@soalvajavab
╚═══════╝
VID_20240629_005916_935_۲۹۰۶۲۰۲۴.mp3
2.63M
چرا میثم تمار - رضوان الله تعالی علیه - تقیه نکرد ؟
🎙استاد حاج شیخ مجتبی اسکندری
🏴 به مناسبت ۲۲ ذی الحجه ؛ شهادت جناب میثم تمار رضوان الله تعالی علیه
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
این پست را هم ببینید :
🎙گزارشی از سال آخر عمر جناب میثم تمار (رضوان الله تعالی علیه) از زبان مرحوم کافی
#علماء_مراجع #سخنرانی #اسکندری
╭┅─────┅╮
@AmirGrali
╰┅─────┅╯