قال امیرالمؤمنين عليه السلام
يا مالك!
إن ظَنَّتِ الرَّعِيَّةُ بكَ حَيفا فَأصحِرْ لَهُم بعُذْرِكَ ، و اعدِلْ (و اعزِلْ) عنكَ ظُنُونَهُم بِإصحارِكَ ، فإنّ في ذلكَ رِياضَةً مِنكَ لنفسِكَ ، و رِفقا بِرَعِيَّتِكَ .
امام على عليه السلام ـ در نامه خود به مالك اشتر ـ می نویسند:
اگر مردم گمان بردند كه در موردى ستمى(کار اشتباهی) مرتكب شده اى، دليل كارى را كه كرده اى برايشان توضيح بده و با توضيحات خود گمان آنان را از خود بازگردان (دور كن) ؛
زيرا اين كار هم مايه رياضت (پرورش) نفْس خودت مى باشد وهم نرمش با مردم است.
#مردم_محرم_اند
@Amirehtesham
♦️ نرمالیزاسیون فرهنگی-سیاسی #سیا در #ایران به دست #سلبریتیها
🔺تعدادی از سلبریتیها که بدون سواد سیاسی هر از چندی موضعی میگیرند و پس از روشن شدن مساله به عذرخواهی میپردازند، این بار هم بند آب دادند و از مرگ مرجان چهره فاسد سینمای قبل از انقلاب و عضو سازمان منافقین در۴۰ سال اخیر، اظهار تاسف کرده و سوگوار شدند. برخی فهمیدند که چه غلطی کردهاند، پست را حذف و برخی نیز اظهار ندامت کردند.
اما چرا سلبریتیها هر بار از یک سوراخ گزیده میشوند⁉️
گاهی پشت سر کاندیدای ریاست جمهوری قرار میگیرند و پس از ناکامیهای او، این سلبریتیها هستند که به غلط کردن میافتند، و یا از سلبریتیهای فراری حمایت میکنند و بعدا متوجه میشوند که او عضو یک گروه تروریستی بوده.
خب! چرا بدون شناخت وارد میدان سیاست میشوند که به حیثیت حرفهای هنری خود این گونه ضربه بزنند؟
🔺لیدرهای این رفتار ساختارشکنانه کسانی امثال پرویز پرستویی هستند.
او که از «حاج کاظم» به «مرد عوضی» سقوط هنری کرده بود، به کارکترهای سینمای مستهجن قبل از انقلاب هبوط کرد و «مطرب» شد.
وی که برای خود نقش اپوزیسیون فرهنگی نظام را قائل است، کمر همت بسته تا چهرههای فاسد قبل از انقلاب را تطهیر کند و یاد آنها را زنده نگه دارد و عادیسازی یا #نرمالیزاسیون_فرهنگی نماید.
🔺سینماگران و خوانندگان قبل از انقلاب مطلقا چهرههای فاسدی بودند که پس از خروج از کشور ضمن بسط فساد در پیشه خود، گرایش سیاسی ضدانقلابی نیز یافتند.
اکنون در حالی پرستویی به تطهیر اینان میپردازد که شخصیت سیاسی اهالی هنری لسآنجلسنشین بر شخصیت هنری آنها غلبه دارد.
این افراد که خود را اپوزیسیون جمهوری اسلامی میدانند مشعوفند که امثال پرستویی ضمن تطهیر اخلاقی و فرهنگی هنرمندان ضدانقلاب خارجنشین، به عادیسازی وجهه سیاسی آنها نیز میپردازند. از دید امثال پرستویی، مهم نیست که آنها ضدانقلاب و ضد جمهوری اسلامیاند، بلکه صرف هنرمند بودن آنها کفایت میکند. این روند نرمالیزاسیون که توسط سیا طراحی شد و در این ماههای اخیر مدام توسط #پمپئو در وزارت خارجه آمریکا، توئیت میشود، از سال ۹۲ با روی کار آمدن دولت جدید در ایران در دستور کار قرار گرفت.
#حجاریان در تابستان ۹۲ نوشت که روند نرمالیزاسیون آغاز شد. هماهنگی سیاسی فرهنگی اصلاحطلبها و سلبریتیها با طرح اعلام شده سیا برای نرمالیزاسیون سیاسی فرهنگی در هفت سال اخیر ضربات جبرانناپذیری به خود هنرمندان زده است.
در واقع هر قدر سلبریتیها بیشتر وارد بازی نرمالیزاسیون فرهنگی سیاسی شدند بیشتر میباختند، زیرا شخصیت سیاسی آنها بر شخصیت حرفهای آنها غالب شد و در چشم مردم در کسوت یک کنشگر حزبی عمل کردند نه به عنوان یک آرتیست! اما سود آن به حساب اپوزیسیون رفته و میرود که توانسته است هنرمندان ایرانی را از خاصیت بیندازد.
🔺«ابی» خواننده فاسد ۵۰ سال اخیر چند ماه قبل به راحتی پذیرفت که صدها هزار دلار بگیرد و برای خوشرقصی بن سلمان به ریگزارهای سعودی برود و به ملت یمن و سوریه که با پول سعودی به آتش کشیده شدهاند دهنکجی کند و به زخم خانوادههای شهدای مدافع حرم که به دست وهابیون تکفیری مورد حمایت سعودی شهید شدهاند نمک بپاشد، آن گاه گوینده با سابقه ای چون «حیاتی» ۴۰ سال زحمت خود را به باد داد و از چهره فاسدی چون ابی دفاع کرد؛
آن که ضرر کرد حیاتی بود و آن که قهقهه زد ابی. کمتر از یک ماه قبل همین ابی فاسد و زن فاجر او به یک خواننده ایرانی حملهور شدند و فحاشی کردند که چرا او شب شهادت علی(ع) قطعه موسیقی خود برای امام علی(ع) را بازپخش کرده است.
این ماجرا عمق کینه ابی و زن هرزهاش را به اهل بیت(ع) نمایش داد، اما آقای حیاتی حیثیت خود را به پای این مفسدان ریخت.
🔺بهروز وثوقی، عامل دربار پهلوی و کسی که علیه فلسطینیها در رژیم صهیونیستی فیلم بازی کرد و برای آنها خوشرقصی نمود، از سوی امثال پرستویی تطهیر میشود اما این پرستویی است که به مصادیق آلودگی آنها آلوده میگردد. داریوش در آمریکا علیه ایران و در همراهی ضدانقلاب ترانه میخواند، و اینجا امثال پرستویی میکوشند این چهره ضدانقلاب را تطهیر کنند.
🔺البته روند نرمالیزاسیون به تعبیر تئوریسینهای اصلاحاتی شکست خورده است، و این حمایتهای وقت و بیوقت سلبریتیها فقط و فقط وهن خود این جماعت است، و الا همان گونه که فاحشه سیاسی منافقی چون مرجان به درک واصل شد و آرزوی سرنگونی جمهوری اسلامی را به گور برد، خود مریم رجوی نیز در غربت سقط میشود و چون لیاقت خاک ایران را ندارد، در گوشهای از بلاد کفر تن فاسد و متعفن او را دفن میکنند.
🔺سلبریتیهای فاسد و ضدانقلاب هم آرزوی دیدن ایران را به گور میبرند. اما در این بین، سلبریتیهای داخلی که فاقد حداقل سواد سیاسی هستند و آبروی خود را نثار آنها میکنند بیشترین ضرر را دیدهاند و میبینند.
🔺هنرمندان خارجنشین، یا سمپات منافقیناند و یا سمپات توله پهلوی.
کسی که در فضای فرهنگی جمهوری اسلامی، مجیزگوی این سمپاتهای ضدانقلابیون میشود، تبعا نباید انتظار مواجهه نداشته باشد.
زیرا نرمالیزاسیون پروژه سیا است و سلبریتیها که با اصلاحاتچیها حشر و نشر دارند بهتر است از تئوریسینهای آنها بپرسند که ابعاد این پروژه چیست!
لذا جریان انقلابی تا حد مشخصی میانگارد که عزاداران فرد مفسدی چون مرجان نمیدانستهاند که او عضو رسمی یک گروه تروریستی است. در غیر این صورت موضوع امنیتی حمایت از اعضای گروهکهای تروریستی را نهادهای امنیتی باید پیگیری کنند.
✍حسن عباسی
(رئيس اندیشکده استراتژیک یقین)
@Amirehtesham
19.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ شرح یک "بدون شرح"!
🔻 خواستم این فیلم را بگذارم با دو کلمه توضیح؛
بنویسم "بدون شرح" و خلاص!
اما بعد وجدان درد گرفتم، خجالت زده شدم و پشیمان!
وجدانم به سخن آمد که یعنی تو هم میخواهی مثل بقیه ببینی و راحت بگذری؟!!
و خجالت زده شدم از تمام سختی ها و مصیبت هایی که خوبان کشیدند تا انسان، انسان باشد!
🔻 مگر نه این است که #حسین علیه السلام به مسلخ رفت تا بگوید انسان تو باید حتی در اوج محدودیت ها فعال باشی و کنشگر!
و مگر #خمینی کبیر ره بارها از این آیه دم نزد که "أن تقوموا لله مثنى و فرادى" ؟!!
و مگر آن همه خون از صدر اسلام تا کنون جز برای اصلاحگری به زمین ریخته شد؟!!
دردناک است که اماممان میسوزد و فرمان #آتش_باختیار می دهد ولی نمی دانم ما با خودمان چه کرده ایم که روز را به آسانی سپری و شب را به راحتی می خوابیم؟!!!
"ما" که میگویم منظور "خودمان" است! خود ما شیعیان علی علیه السلام و خودِ خودِ ما سینه چاکان (بخوانیم زبان چاکان) انقلاب اسلامی!
چگونه می شود که در مملکت اسلامیِ ما، اولی ترین رفتارهای نامتعارف انسانی انجام می شود و بی تفاوت ترین نگاه ها رقم می خورد؟!!!
✍امیر احتشام
#پایان_قسمت_اول
#ادامه_در_پست_بعد
@Amirehtesham
#ادامه_از_قسمت_قبل
🔻 از دیشب که این فیلم را دیدم خودم را در بعضی از صحنه های آن تصور میکنم و متاسفانه به نتیجه روشنی نمیرسم که اگر من جای آن عابر پیاده بودم، آیا رفتاری غیر از او داشتم؟!!!
بعضی از اتفاقات فیلم را دلم میخواهد با عینک طنز و فکاهی ببینم و به پای برش ها و تدوین ها بگذارم ولی به خودم نهیب می زنم که چرا میخواهی به سان کبک سر در برف ببری و چشمانت را ببندی؟!!
مگر شبیه این رفتارها و شاید بدتر از آن را بارها در کوچه و خیابان ندیده ای؟!!!
رفقا؛
این _بی_تفاوتی اصلا نشانه ی خوبی نیست!
این مسیری است که #اومانیسم فرد محورِ لذت طلب، برای ما ترسیم کرده است و ما متاسفانه به سرعت در آن پیش می رویم.
مگر آن که انفاس قدسیه دعایی کنند و ما بیدار شویم، به حرکتی برسیم و به حرکت برسانیم!
پی نوشت:
۱- قرآن کریم می فرماید:
"كُنْتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ"
"شما بهترین امتی بودید که به سود انسانها آفریده شدهاند؛ (چه اینکه) امر به معروف و نهی از منکر میکنید."
۲- فرصتی شود و روزی باشد در مورد امر به معروف و نهی از منکر چند جمله ای خواهم نوشت.
✍امیر احتشام
#بی_تفاوت_نباشیم
#اسلام_بهترین_نقشه_برای_انسان
@Amirehtesham
♦️سیلی بی جهت از قانون❗️
علی مهدیان @ali_mahdiyan نوشت:
🔻حدود هفده یا هجده سال پیش بود دوران خاتمی.
اون زمان یه دانشجوی ساده مهندسی بودم توی دانشگاه صنعتی اصفهان. ایام دهه فجر بود. طبق معمول سوار اتوبوس داشتم از دانشگاه میآمدم خانه مان تهران. هم به خانواده سر بزنم هم در راه پیمایی تهران شرکت کنم.
🔻معمولا شب راه میافتادم و توی اتوبوس همانطور نشسته میخوابیدم. نیمه های شب بود که اتوبوس رسید نزدیک حرم امام و من خواب بودم. با ترمز اتوبوس از خواب بیدار شدم. گیج بودم. دیدم آقایی با لباس عادی و قیافه ای جوان و بدون ریش حدود چهل و چند ساله وارد اتوبوس شد. فکر کردم مسافر است و میخواد تا ترمینال با ما بیاید. صندلی های مسافران را نگاه میکرد و جلو میامد با خودم گفتم این چرا اینطور نگاه میکند همه را؟ دیوانه است مگر؟
🔻بی خیال چشمانم را بستم. آمد بالای سرم و بیدارم کرد. خیلی با اعتماد به نفس و حق به جانب پرسید، کی هستی؟ چه کاره ای ؟ کارت شناساییت؟ گفتم :شما؟ گفت جواب منو بده؟ گفتم شما کی هستی که سوال میکنی؟ از تعجب مردم و نگاهشان فهمیدم احتمالا مامور است و من متوجه نشدم.
🔻صدا زد سربازی آمد بالا. گفت این آقا را ببر پایین. پایین که آمدم گفت اتوبوس برود. اتوبوس رفت. بعد سیلی محکمی زد توی گوشم. گفت خوب حالا خودت را معرفی کن. گفتم به چه حقی میزنی؟ گفت نماینده قانونم. گفتم قانون به تو اجازه داده بدون معرفی دیگران را سوال جواب کنی؟ جواب نداد و رفت کمی دورتر.
🔻سربازی که آنجا بود گفت از این نترسیدی این طور جوابش را دادی؟ گفتم چرا باید بترسم؟ گفت این آدم عوضی است برو بگو ببخشدت. گفتم او باید معذرت بخواهد نه من.
🔻چند دقیقه بعد آمد و با لحنی آرامتر گفت چرا جوابم را ندادی. گفتم چون خودت را معرفی نکردی. اتوبوسی گرفت. گفت بیا سوار شو. نمیدانم چرا اما گفت ببخشید اشتباه کردم.
من اما میخواستم بایستم و بگویم باید سیلی بخوری. باید جلوی جمع ضایعت کنم. باید شخصیتت را بشکنم. باید جلوی این سرباز که از توی منسوب به قانون میترسد خاک شوی. اما به همین معذرت خواهی که کرد قناعت کردم و سوار اتوبوس شدم. کنار پنجره نشستم. دلم شکسته بود. فقط به خاطر یک سیلی که به نظر خودم بی دلیل خورده بودم.
🔻ناگهان چشمم به گنبد حرم امام افتاد. حال غریبی داشتم میخواستم به خاطر رفتار آن مامور از امام عذر بخواهم. نه که شکایت کنم عذر بخواهم.
🔻بارها این احساس برایم زنده شده. مثلا این چند روز وقتی دیدم آن مسوول متهم قوه قضاییه آن منسوب به قانون و نظام با افتخار میگوید رفقایی دارم که کل لواسان را به نامم میکنند. دلتان بسوزد، دوباره آن احساس برایم زنده شد. تحمل فقر آسان است اما تحمل ظلم و تحمل تحقیر سخت. احساس میکنم چشم مردم هنوز به حرم امام است و سرشان بر شانه های خسته این نظام است.
🔻 چقدر بی مروتند کسانی که ظلم را که میبینند فحش به «آقای جمهوری اسلامی» مظلوم میدهند.
آری بی مروتند، اما خیلی هایشان مظلومند! شبیه آن زن مظلومی که در حکومت امیرالمومنین درد میکشید و از سر نادانی و جهل توهین به علی ع میکرد. علی ع که خادمیش را میکرد!
#شناخت_ظالم_و_مظلوم
#همه_چیز_را_پای_امام_ننویسیم
@Amirehtesham
♦️ غفلت رسانهای از سرداران مبارزه با فساد و ظلم
🔻چرا آنگونه که رزمندگان دلیر و شجاع نظامی را میشناسیم و برایمان آشنا هستند افسران جنگ نرم و خصوصا سرداران نبرد با مفسدان را نمیشناسیم؟
🔻 ای کاش اندکی از توجهات رسانهای که به سردار سلیمانی داریم که کاملا هم درست است به سرداران دلیر سایر حوزهها نیز داشته باشیم تا بدین وسیله ضمن ارج نهادن به خدمات آنان الگوهای شخصیتی متنوعتری به جامعه معرفی کنیم.
🔻 الگونمایی یکی از بهترین روشهای ترویج ایدئولوژی و سبک زندگی از طریق شخصیتهای شایسته و محبوب است. لذا با توجه به استعداد و علاقههای متفاوت افراد الگونمایی و قهرمان سازی باید در تیپهای متنوعتری صورت پذیرد.
🔹 نگاه تک بعدی به مسائل برای یک رسانهای که قرار است هدایت افکار عمومی جامعه را بر عهده گیرد زیان بار است. در جبهه حق پستها و مسئولیتهای مختلفی برای انجام وظیفه و ادای تکلیف وجود دارد لذا باید به همه آنها پرداخته شود البته به اندازه خودشان.
🔸 با توجه به اینکه رسانهایها در خط مقدم این هدایت افکار عمومی قرار دارند مسئولیت بیشتری متوجه آنان است که در روایت وقایع همه اضلاع یک پدیده را به درستی ببینند و تلاش کنند که نگاه جامع به موضوعات داشته باشند و در سوژه پردازی متنوع عمل کنند.
♦️ یکی از موضوعات و یا سوژههایی که در فضای رسانهای مورد غفلت قرار گرفته است پرداختن و ارج نهادن به رجال حقوقی و قضایی میباشد که در قامت دادستان،قاضی، وکیل و غیره به مبارزه شبانه روزی با مفاسد و مظالم مشغول هستند.
👤 حسین کاوه ✍️
#سرداران_مبارزه_با_فساد
#مدیریت_رسانه
@Amirehtesham
طرح #اوقات_فراغت_تابستان
و دوره ی مقدماتی ورود به #موسسه_استعدادهای_برتر_میثم_تمار_قم
#ویژه_کودک_و_نوجوان
#پسران
@Amirehtesham
♦️ دختر زیبا روی و فراوانی خواستگار
🔻روزی جوانی نزد پدرش آمد و گفت:
دختری را دیده ام و میخواهم با او ازدواج کنم من شیفته زیبایی و جذابیت این دختر و جادوی چشمانش شده ام.
پدر با خوشحالی گفت:
این دختر کجاست تا برایت خواستگاری کنم؟
پس به اتفاق رفتند تا دختر را ببینند.
اما پدر به محض دیدن دختر دلباخته او شد و به پسرش گفت:
ببین پسرم این دختر هم تراز تو نیست!
و تو نمیتوانی خوشبختش کنی، او را باید به مردی مثل من تکیه کند!
پسر حیرت زده جواب داد:
امکان ندارد پدر!
کسی که با این دختر ازدواج میکند من هستم نه شما!
🔻 پدر و پسر با هم درگیر شدند و کارشان به دادگاه کشید ماجرا را برای قاضی تعریف کردند.
قاضی دستور داد دختر را احضار کنند تا از خودش بپرسند که میخواهد با کدامیک از این دو ازدواج کند.
قاضی با دیدن دختر شیفته جمال و محو دلربایی او شد و گفت این دختر مناسب شما نیست بلکه شایسته ی شخص صاحب منصبی چون من است.
🔻 پس این بار سه نفری با هم درگیر شدند و برای حل مشکل نزد وزیر رفتند.
وزیر نیز با دیدن دختر گفت:
او باید با وزیری مثل من ازدواج کند.
🔻 و قضیه ادامه پیدا کرد تا رسید به شخص پادشاه!
پادشاه نیز مانند بقیه گفت این دختر فقط با من ازدواج میکند!!
🔻 بحث و مشاجره بالا گرفت تا اینکه دختر جلو آمد و گفت:
راه حل مسئله نزد من است؛
من میدوم و شما نیز پشت سر من بدوید اولین کسی که بتواند مرا بگیرد با او ازدواج خواهم کرد!!
و بلافاصله شروع به دویدن کرد و پنج نفری پدر، پسر، قاضی، وزیر و پادشاه بدنبال او...
ناگهان هرپنج نفر با هم به داخل چاله عمیقی سقوط کردند.
دختر از بالای گودال به آنها نگاهی کرد و گفت:
*آیا می دانید من کیستم⁉
من #دنیا هستم❗️
چه بسیار مردم به دنبالم می دوند و برای بدست آوردنم با هم رقابت می کنند.
و در راه رسیدن به من از دینشان، معرفت و انسانیت شان غافل می شوند!
حرص و طمع آنها تمامی ندارد تا زمانی که در #قبر گذاشته می شوند در حالی که هرگز به من نمی رسند!!!
⚠️ پی نوشت:
امیرالمؤمنين علیه السلام در مناجات نیمه شب خود چنین می فرمود:
ای دنیا ای دنیای حرام از من دور شو!
آیا برای من خودنمایی می کنی یا شیفته من شده ای تا روزی در دل من جای گیری؟!
هرگز مبادا!
غیر مرا بفریب، که مرا در تو هیچ نیازی نیست.
تو را سه طلاقه کرده ام!
تا باز گشتی نباشد.
دوران زندگانی تو کوتاه، ارزش تو اندک، و آرزوی تو پست است.
آه از توشه اندک و درازی راه و دوری منزل و عظمت روز قیامت!!!
#منصوری
#طبری
#از_خدا_عاقبت_بخیری_طلب_کنیم
@Amirehtesham
#بخش_اول
♦️یک الگوی صحیح برای مناظره...
🔻 بالاخره بعد از مدتی بین الطلوعین امروز فرصتی شد و گفتگوی بین آقای #رفیعی و #آقامیری را دیدم.
1⃣ اصل این رویداد و گفتگوی دو طرفه اتفاق بسیار مبارکی بود.
2⃣ فضای گفتگو کاملا دوستانه بوده، هم آقای رفیعی پدرانه صحبت کردند و هم آقای آقامیری متواضع ظاهر شدند.
3⃣ میزبانی، حضور و اجرای آقای #سرلک نیز بسیار بجا و دلنشین بود.
4⃣ یک اتفاق خوب دیگر نیز این بود که آقای رفیعی از ابتدا (شاید با توجه به زمینه ی تخصصی خودشان) حیطه ی مباحثه را مشخص کردند فلذا بحث و گفتگو تا آخر، در زمینه ی مسائل کلامی و آن هم موضوع #خلود در عذاب به پیش رفت.
5⃣ چیزی که از محتوای گفتگو برداشت کردم این بود که مشکل سه چیز است:
یکی نحوه بیان بعضا تند و یکطرفه ی آقای آقامیری
دومی شیطنت های رسانه ای در باب تقطیع سخنان ایشان
و سوم عدم موضع قاطع ایشان در برابر این شیطنت های رسانه ای و برداشت های مغرضانه!
لذا اختلاف را مبنایی و دارای ثمره ی عملی ندیدم!
#ادامه_در_بخش_بعدی
@Amirehtesham