+98 21 2204 418-MP3MusicAmplifier.mp3
12.9M
📻 رادیو مقاومت
♨️ تحلیل وضعیت #سوریه، #رژیم_صهیونی؛ جمهوری اسلامی #ایران
📞 گفت و گو با دکتر ابوذر یاسری
🔴 @ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ در سقوط اسد، کی ضرر کرد؟
1⃣ ایران ⛔️
2⃣ آمریکا؟ ✅
📌به روایت کارشناس صدایآمریکا
دکتر علم صالح
واقعاً دقیق تر از رسانه ما تحلیل کرد!
🔴 @ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ صحبتهای یک شهید مدافع حرم، سالها پیش: "به ما نگویید مدافع بشار اسد، ما مدافع حرمیم، ما اینجا هستیم تا..."
‼️ تقدیم به کسانی که معتقدند خون شهدا با سقوط اسد، هدر رفت!
🌷شادی ارواح مطهرشان صلوات🌷
🔴 @ANALYSTS
♨️ تحلیل های بی نظیر دکتر #صدرالحسینی در برنامه جنجالی امشب #جریان به میزبانی دکتر زادبر را به هیچ وجه از دست ندهید👆
📺 شبکه یک سیما
🗓 دوشنبه ١٩ آذر ١۴٠٣
🕰 ساعت ٢٠:٠٠
🔻مشاهده در تلوبیون👇
📲 https://telewebion.com/episode/0x1062a4d4
🔴 @ANALYSTS
📌دکتر حمیدرضا مقصودی
🩸بعضی کانال ها شده اند مجلس روضه خوانی برای مقاومت! فقط پالس ضعف و شکست می دهند!
اگر نمی توانی تحلیل موقعیت کنی، درب کانالت را گِل بگیر و روی ذهن مردم راه نرو!
در میانه جنگ، حلوا خیرات نمی کنند. اگر شکست در یک عملیات شما را به روضه خوان سر قبر مقاومت تبدیل می کند، چرا لباس جنگ پوشیدید؟
(انشاالله بعدها خواهم گفت که چرا! اما معتقدم حتی در این ماجرا هم شکستی در کار نیست، فقط ایران یک پلن غیرقابل باور برای ما را اجرا کرده است)
جمع کنید این سوگواری های بی معنا را.
اگر معتقدید کربلای ۴ بود، طراحی تان برای کربلای ۵ را روی میز بگذارید.
والسلام
@hamidrezamaghsoodi
🔴@ANALYSTS
📌الکساندر دوگین
♨️ سوریه برای اردوغان تله بود؛ او مرتکب اشتباه استراتژیک شده است
🔺او به روسیه خیانت کرده است. به ایران خیانت کرده بود. او محکوم به فناست. اکنون پایان ترکیه کمال آغاز شده است، ما از شما حمایت کرده ایم تا به حال. از این به بعد توبه خواهی کرد.
🔴 @ANALYSTS
1117200129_484023680.mp3
49.01M
♨️ هفت نکته از سخنان امروز رهبر انقلاب
1⃣ رهبر انقلاب صراحتاً دفاع از هر کشور در برابر تجاوزات و تهاجمات خارجی را وظیفهی نیروهای نظامی و ارتش آن کشور خواندند و عقبنشینی و نمایش ضعف از سوی ارتش سوریه را مهمترین عامل در غلبهی نیروهای مهاجم، اشغال و تصرّف سوریه، از دست رفتن استقلال و تهدید حاکمیت سرزمینی سوریه دانستند.
2⃣ رهبر انقلاب در سخنان خود بر هیچیک از اتهاماتی که در روزهای اخیر حتی از سوی نیروهای هوادار جبهه مقاومت به بشار اسد نسبت داده شده، صحّه نگذاشتند. تنها در جایی که به طبیعی بودن فراز و فرودها و توالی پیروزیها و شکستها اشاره کردند، این موضوع را برجسته کردند که نباید در برابر شکستها و ناکامیها ناامید و سرخورده شد؛ بلکه تلویحاً گفتند که باید ایستاد و جنگید و مقاومت کرد. شاید این تنها فرازی از سخنان ایشان بود که به میتوان به اسد مرتبط دانست.
3⃣ عطف به موارد ۱ و ۲ در جایی از سخنان خود اشاره به هشدارهای مکرّری کردند که از شهریورماه، دستگاههای امنیتی ایران به مقامات سوری داده بودند. ایشان در این مورد نیز ابراز عدم اطمینان کردند که دادههای هشدارآمیز ایران به دست مقامات عالی و ذیربط سوری رسیده باشد و تلویحاً به امکان نوعی همدستی و توطئه در ردههایی از مقامات سیاسی و نظامی سوریه با پروژهی مهاجمان و اشغالگران اشاره کردند.
4⃣ تأکید رهبری بر «جوانان غیور سوری» به عنوان نیروی رهاییبخش سوریه که با ایمان و وطندوستی کشورشان را از شرّ مهاجمان بیگانه و تروریستهای داخلی نجات خواهند داد، در واقع اشاره به «نیروهای دفاع ملّی سوریه» (قوات الدفاع الوطنی) بود که به بسیج سوریه نیز معروف است. این گروه شاخهای از نیروهای مسلّح سوریه است که غالباً از نیروهای داوطلب مردمی در سال ۲۰۱۲ تشکیل شده و نقش مهمی در آزادسازی و پاکسازی مناطق تصرّفشدهی سوریه داشته است.
«نیروهای دفاع ملّی سوریه» با هدف اولیه مبارزه با داعش و سایر گروههای تروریستی فعال در کشور سوریه با ابتکار و تیزبینی سردار شهید سلیمانی و دیگر فرماندهانی نظیر سردار شهید همدانی تشکیل و سازماندهی شد و تعداد اعضای آن در اوج نبردها بیش از ۱۰۰ هزارنفر تخمین زده شده است. امروز اما تعداد آنها بسیار محدودتر شده، اما با توجه به سابقهای که در دفاع از خاک و مردم سوریه برجا گذاشته، در شرایط کنونی نیز به مثابه یک نیروی مردمی پتانسیل نیروگیری و فعالیت گستردهای برای آن متصوّر است.
5⃣ رهبر انقلاب بر خلاف برخی از مقامات فعلی و سابق ایران، از تعامل با مهاجمان تروریستی که اکنون قدرت را به دست گرفته و در صدد تشکیل دولت جدید سوریه هستند، صحبتی نکردند. بلکه فحوای کلام ایشان بر قیام و مبارزه و مقاومت مردم سوریه در برابر دولتهای مهاجم خارجی، اشغالگران صهیونیست و تروریستهای مسلّح که دمشق را تصرّف کردهاند، دلالت میکرد.
6⃣ رهبر انقلاب در سخنان خود روایت سومی را مطرح کردند که نشان میدهد از هر دو سمت سوریه و ایران، اصل مسألهی کمک محلّ بحث نبوده، بلکه ممتنع بودن شرایط انضمامی میدان، امکان کمکرسانی را مختل کرده است:
«ما در همین شرایط دشوار هم آماده بودیم [کمک کنیم]. اینجا به من آمدند گفتند که همهی امکاناتی که برای سوریها امروز لازم است ما آماده کردهایم و آمادهایم که برویم. آسمانها بسته بود، زمین بسته بود، رژیم صهیونیستی و آمریکا هم آسمان سوریه را بستند، هم راههای زمینی را بستند، امکان نداشت. اینجوری است قضایا. انگیزهها اگر چنانچه در داخل آن کشور به حال خود باقی میماند و میتوانستند در مقابل دشمن حرفی داشته باشند دشمن آسمانشان را هم نمیتوانست ببندد، راه زمینی را هم نمیتوانست ببندد. میشد بهشان کمک کرد.»
این کلام ایشان به روشنی با هردو روایت غالب در رسانههای داخلی و خارجی متفاوت است.
در روایت اول، اسد از درخواست مستقیم برای کمک نظامی و لجستیکی از ایران امتناع کرده و ایران هم نمیتوانسته بدون مطالبهی رسمی و صریح حکومت سوریه اقدام به کمک کند.
در روایت دوم، ایران علیرغم درخواست مستقیم و صریح اسد، از کمک به سوریه استنکاف کرده است.
همچنین بین خطوط سخنان رهبری در این فراز میتوان سرزنش ارتش سوریه و وادادن زودهنگام آنان را نیز دید، که اگر بدون مقاومت عقبنشینی نمیکردند و راه را برای دشمنان باز نمیگذاشتند، امکان کمکرسانی ایران هم با مشکل مواجه نمیشد.
7⃣ فحوای کلام رهبر انقلاب بر این امر متمرکز بود که از دست رفتن موقّتی سوریه، به معنای ازهمگسیختگی جبههی مقاومت در منطقه نیست. شاید زمان ببرد اما هم سوریه به جبههی مقاومت برمیگردد، و هم مقاومت در نقاط دیگر منطقه گسترش مییابد. چه بسا بتوان 'سایر نقاط منطقه' را به فراتر از غرب آسیا نیز تسرّی داد، هرچند که نفوذ مقاومت در آن نقاط، چندان که باید مرئی نشده است.
🔴 @ANALYSTS
انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
🩸در آستان کرم با زائران حرم #جلسه_هفتم ♨️ چگونه می توان با نظام سلطه به صلح رسید؟ 🎤 دکتر ابوذر یاس
20241212_082030_Default_1734028314.mp3
18.15M
سلسله نشست:
🩸در آستان کرم با زائران حرم
#جلسه_هشتم
🎤 دکتر ابوذر یاسری
📍بدتر از فروپاشی سوریه، اشغال ایران در شهریور ١٣٢٠ بود.
📍به قول برادرزاده سفیر آمریکا، اقتصاد ایران در دوره پهلوی دوم به مراتب از سوریه بدتر بود.
📍مقاومت کردیم تا ایران از تجزیه حفظ شود.
📍پهلوی ها و قاجارها نتوانستند ایران را حفظ کنند و اگر انقلاب نشده بود چیزی از خاک ایران باقی نبود.
📍تجزیه زمان پهلوی بسیار آسانتر از دوره قاجار انجام شد. شاه قجر شرف دارد بر شاه پهلوی!
📍مقاومت ملت ایران، موجب بقای غرب آسیا شد؛ از جمله کردستان عراق.
🗓 پنجشنبه ٢٢ آذرماه ١۴٠٣
🕌 حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(س) | تالار شیخ صدوق(ره)
💥نشر با شما
🔴 @ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌بعضی ها هوا برشون داشته که چون سوریه سقوط کرد، ایران هم در خطر سقوطه!
♨️ اما ایران با کل کشورهای منطقه فرق داره! ایران تا آخرین فشنگش میایسته!
🔺اینو زیبا کلامی میگه که نمیخواد سر به تن جمهوری اسلامی باشه!
⭕️@ANALYSTS
38.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌محمد ندیمی | تحلیلگر ژئوپلتیک
♨️ مواضع رهبری در رابطه با اتفاقات سوریه، تجزیه شمال و جنوب سوریه
🗓 ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۳
⭕️@ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ شعرخوانی زیبا و پراحساس یک دانشجو درباره شهید رئیسی در مراسم روز دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی
🌿 ما را ببخش در حق تو کم گذاشتیم
🌿 جز حرف های تند برایت نداشتیم
🌿 در این سه سال زخم زبان بود کار ما
🌿 حالا ولی خزان شده روز بهار ما
🔻روایت کارآمدی و الگوی حکمرانی تراز توسط شهید آیت الله رییسی را در کانال «شهید جمهور» دنبال کنید👇👇👇
@shahidjomhor🔴@ANALYSTS
🔻یادداشت تبیینی دکتر مجاهد معاون پیگیری ویژه دولت مردمی پیرامون نتایج «دیپلماسی موفق منطقه ای» و «سیاست همسایگی» دوران شهید رئیسی
♨️ یکی از نتایج «دیپلماسی منطقه ای» موفق و «سیاست همسایگی» ج.ا.ا در سه سال گذشته، این بود که تنش ها و نزاع های بین کشورهای اسلامی اعم از «یمنی- سعودی/اماراتی»، «سوری- سوری»، «طالب-افغانی»، «عراقی-عراقی»، «ایرانی-آذری/تاجیک/ترکمن» به جبهه عملیاتی هم افزای کشورهای «جبهه مقاومت» بر علیه آمریکا و اسراییل و متحدانش تبدیل شد.
🔺توافق اسفند ۱۴۰۱ ایران و عربستان در چین، game changer معادلات منطقه بود که آمریکایی ها را غافلگیر کرد. در واقع آمریکایی ها که با راه اندازی اغتشاشات خیابانی سال ۱۴۰۱ در ایران القا میکردند که کار حکومت ایران تمام شده و براندازی در حال وقوع است، ناگهان، این توافق آن هم با وساطت قطب مقابل آمریکا یعنی چین -که معمولا خودش را درگیر موضوعات سیاسی و امنیتی منطقه نمیکرد- نهایی شد و پس از آن روند عادی سازی روابط «ایران و جبهه مقاومت» با کشورهای عربی منطقه مانند عربستان و مصر و اردن و بحرین و کویت آغاز گردید و بشاراسد بعد از ۱۲ سال دوباره به اتحادیه عرب و کنفرانس سران کشورهای اسلامی دعوت شد.
🔻تا جاییکه در حاشیه اجلاس سران کشورهای اسلامی در ریاض در نوامبر ۲۰۲۳، وقتی بشار اسد از آیت الله رییسی بابت «بازگشت سوریه به اتحادیه عرب» تشکر کرد، شهید رییسی در پاسخ فرمودند: آقای بشار اشتباه نکنید؛ شما به اتحادیه عرب برنگشتید، بلکه آنها مسیر را اشتباه رفته بودند و برگشتند!
🔺و نهایتا پس از طوفان الاقصی، روند عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در جهان اسلام در قالب پروژه «پیمان ابراهیم» به کما رفت و سونامی اعتراضات مردمی در سراسر جهان علیه ظلم رژیم در غزه، شکل گرفت.
🔺به موازات این روند امنیتی، ج.ا.ا روابط خود را با همسایگان، به سمت توسعه همکاریهای راهبردی و زیرساختهای تجاری و اقتصادی سوق داد. از تلاش برای تبدیل شدن به «هاب گازی» و احیای «ظرفیت کریدوری» ایران در منطقه تا پیمان های پولی دوجانبه و چندجانبه و عضویت در سازمانهای بین المللی منطقه ای.
🔻اما پس از شهادت شهید رییسی و آغاز روند ترورهای گسترده سران جبهه مقاومت و تحولات اخیر در لبنان، نسخه ای که آمریکا برای منطقه دنبال میکند، بازگشت مجدد جنگ و خونریزی به داخل کشورهای اسلامی و ایجاد و تشدید تنش بین ایران با همسایگانش می باشد. به عنوان مثال میخواهند پروژه های توسعه ای «فرصت های کریدوری» ایران دوباره به «جنگ کریدوری» تبدیل شود. به جای کریدور «شرق به غرب» که اکثریت اعضای سازمان اقتصادی اکو در نوامبر ۲۰۲۳ در تاشکند از پاکستان و ترکمنستان تا قزاقستان و قرقیزستان پذیرفتند از مسیر ایران عبور کند و به جای کریدور «شمال-جنوب» که منافع تجاری و امنیتی پایدار برای ایران ایجاد میکند، دوباره با آذربایجان در خصوص کریدور زنگزور -که شهید رییسی با اقتدار و تدبیر توامان حل کرده بود- درگیر شویم و با ترکیه به خاطر تروریست های به ظاهر مسلمان در شمال و شمال غرب سوریه وارد نزاع شویم و قرارداد «سوآپ گازی» سه جانبه بین ترکمنستان و ایران و آذربایجان، جای خود را مجدداًبه «تنش گازی» دوجانبه ایران و ترکمنستان بدهد و تفاهم راهبردی «انتقال گاز مستقیم از روسیه به ایران از دریای خزر» و قرارداد کریدوری «رشت-آستارا» به همان همکاری نظامی در سوریه محدود بماند.
🔺خلاصه اینکه تفاهم های برد-برد همسایگی و نقشآفرینی ایران در معادلات منتهی به منافع اقتصادی و تجاری پایدار، باید دوباره به «همسایه ستیزی» تبدیل شود.
🔻و در این بی نظمی و ناامنی، نسخه رجوع به «کدخداگری آمریکا» تجویز و در این مدت البته رژیم خونخوار اسراییل هم فرصتی پیدا کند تا ناوگان جنگی خود را بازسازی کند و آماده ادامهی جنگ شود.
🔺البته ج.ا.ا میز مذاکره با غربی ها را هیچ وقت ترک نکرده و نباید بکند، اما حواسمان باشد این مذاکرات مشغول مان نکند و از کارهای اصلی که منافع بلندمدت کشور در آن است، غافل نشویم و فرصت ورود ایران به سطح همکاری های تجاری و توسعه زیرساختهای مشترک منطقه ای دچار فروپاشی نشود چرا که فرصت های بین المللی سالها طول میکشد بدست آید و نتایج ملموس آن در توسعه کشور معلوم شود اما همه این فرصت ها ممکن است یک شبه از دست برود!
🔴 @ANALYSTS
📌 دکتر خلجی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت مردمی درباره سیاست دولت در قبال رفع ناترازی بنزین نوشت:
♨️ شهید رئیسی تا آخر عمر پربرکت خود، در مقابل جریانی که برای تأمین منابع به دنبال افزایش قیمت بنزین و فشار مضاعف بر مستضعفین بود ایستاد و بارها طرحهای افزایشی را با دلایل متقن و با ملاحظه توان مردم رد کرد
🔺معتقد بود به جای برداشتن از جیب مردم باید از طریق اصلاح مصرف، برنامههای کنترلی و مسدود کردن مبادی قاچاق این موضوع مدیریت شود.
🔴 @ANALYSTS
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ کولاک دکتر علم صالح، استاد دانشگاه ملی استرالیا، در واکنش به اظهارات وطنفروشانه مشاور ربع پهلوی در مورد برنامهشان برای سوریهسازی ایران!
🔺ایران با سوریه فرق میکند؛ آنهایی که آرزو میکنند ایران هم سوریه شود موفق نخواهند شد؛ گروههای مقاومت از بین نرفتند و ايران سیاستهای دفاعی خود را بر سیستم موشکی و دکترین هستهای بنا نهاده است. سوریه تبدیل به باتلاقی برای بازیگران غربی آن خواهد شد!
🔴 @ANALYSTS
39.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ چرایی تصرف آسان سوریه به دست مخالفان اسد
📌دکتر بیژن پیروز، استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران
🔺جنگ شناختی (جنگ روایت ها) تلاشی است برای اینکه، درک آدمهای یک جامعه را به سمتی که مشخص شده ببریم.
🔻جولانی کارهای نیست!
🔺اسد هرچه که بود نسبت به بعضی کشورهای اسلامی، شاخصهای دموکراتیک بیشتری در کشورش داشت.
➕به انجمن علمی #جنگ_روایت_ها بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/1519190798Cae9057de26
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ از سقوط بشار اسد تا اختلاف داخلی در ایران قبل از ظهور 1⃣
📌علامه شیخ علی کورانی(ره)
نویسنده و محقق گرانسنگ شیعه
🔺حدیثی تحت عنوان سید خراسانی نداریم! خراسانی است؛ حاکم خراسان، یعنی حاکم ایران
🔻سیدحسن نصرالله چه درخواستی داشت؟
🔴 @ANALYSTS
♨️ یمانی؛ از قیام تا انقلاب
🖌 ابوذر یاسری
#بخش_اول
روایات اهل بیت(ع) از قیام یمانی، به عنوان جهادی مسلّحانه علیه دشمنان قائم آل محمد (ص) یاد کردهاند. رسول اعظم (ص) در حالی که یمنی ها را ستایش می کردند، چنین فرمودند:
«اینان قومی رقیق القلب و با ایمانی راسخاند که #یاری_کننده از آنان است؛ [او] با هفتاد هزار نفر قیام میکند و جانشین من و جانشین وصیّام را یاری میکند».
یادداشت حاضر به معرّفی یمانی، قیام و فرجام حرکت این شخصیت میپردازد.
♦️جایگاه قيام يمانی
در روايات معصومین(ع) به وقوع قیامی در يمن، قبل از ظهور امام عصر(عج) اشاره شده كه هدف آن، ياری حضرت و زمينهسازی ظهور امام (عج) است.
♦️قیام یمانی، قطعی و حتمی
در خصوص بررسی سندی و اعتبار حديثی اين روايات، مطابق نظر نويسنده كتاب «عصر ظهور» -علامه شیخ علی کورانی- سند آنها، «صحيح» است و وقوع قيام یمانی حتمی است. قیام یمانی از جمله ۵ نشانه حتمی ظهور شمرده شده است.
امام صادق(ع) راجع به حتمی بودن قيام يمانی فرمودند:
«قبل از قيام قائم(ع) پنج نشانه حتمی وجود دارد: ١. [قیام] يمانی، ٢. [شورش] سفيانی، ٣. صيحه (فریاد) آسمانی، ۴. شهادت نفس زكيّه، و ۵. فرو رفتن [لشکر سفیانی] در [سرزمین] بيداء».
امام رضا(ع) نيز در ردّ كسيكه ادّعا می كرد، امام زمان(ع) است، فرمودند:
«قبل از ظهور، سفيانی، يمانی، مروانی و شعيب بن صالح خواهند آمد پس او چگونه چنين ادّعايی می كند؟»
♦️هدایت کننده ترین قیام
قیام يمانی، هدايت بخش ترين قیام ها ياد شده تا آنجا كه بر ضرورت پيوستن و دفاع از آن حتی بيش از خراسانی تأكيد شده است.
ادامه دارد ...
🔴 @ANALYSTS