May 11
دوره سواد رسانه و فضای مجازی استان البرز 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔷عناوینی از مباحث دوره:
- بازی و سرگرمی در عصر رسانه
- نفوذ ماهواره و شبکه های اجتماعی
- فنون تولید و انتشار محتوا
- تکنیک های جنگ رسانه ای
- رسانه، خانواده، سبک زندگی
- فضای مجازی، تهدیدها، فرصت ها
🔰اساتید و سخنرانان دوره:
- دکتر جواد جاویدنیا (معاون محترم دادستان کل کشور در امور فضای مجازی)
- دکتر رضا تقی پور (عضو محترم شورای عالی فضای مجازی)
- دکتر حسن عباسی (مسئول محترم اندیشکده یقین)
- حجت الاسلام محمد کهوند (پژوهشگر فضای مجازی)
- استاد روح الله مؤمن نسب (پژوهشگر فضای مجازی)
- استاد سیدعلیرضا آل داوود (پژوهشگر حوزه رسانه و فضای مجازی)
- جناب سرهنگ اقبالی (رئیس پلیس فتای نیروی انتظامی استان البرز)
- استاد فرید نجف نیا (استاد دانشگاه)
- استاد امین بسطامی (استاد دانشگاه)
- استاد جواد محمدی (استاد دانشگاه)
🔻ثبت نام از یکی از روشهای زیر:
1️⃣درگاه اینترنتی nam.11072.ir
2️⃣ارسال نام خود به سامانه پیامکی 10001000300313
✅توضیحات بیشتر در کانال سروش و ایتای دوره: @savadalborz
🔸با اعطای گواهی پایان دوره
🔸مهلت ثبت نام: تا پایان خرداد ماه
🔸زمان برگزاری دوره: از ششم تیرماه لغایت هفتم شهریورماه (هرهفته پنجشنبه ها از ساعت 16 الی 20)
🔴نهادهای برگزارکننده ی دوره:
- مجمع امر به معروف و نهی از منکر استان البرز
- سازمان بسیج رسانه ی استان البرز
- سازمان فضای مجازی بسیج استان البرز
- معاونت فرهنگی دادگستری استان البرز
- معاونت اجتماعی و پلیس فتای نیروی انتظامی استان البرز
- سازمان فرهنگی، ورزشی شهرداری کرج
با تاکید زیاد سفارش می کنم دوره بالا را شرکت کنید. برایش تبلیغ مناسب کرده و خانواده، دوستان، شاگردان و همراهانتان را نیز، به شرکت فعال در آن دعوت بفرمایید.
به جز آقای حسن عباسی که بی نیاز از معرفیست، آقایان جاویدنیا، کهوند، مؤمن نسب و آل داوود را از نزدیک میشناسم و حضور در کلاس هایشان را به شما سروران سفارش می کنم.
لینک کانال اساتید بالا که برخی از آنها، دوستان و همکاران صمیمی ام هستند را نیز ضمیمه می کنم.
کانال های زیر از جمله بهترین های این موضوع (رسانه، فضای مجازی، بازی رایانه ای، جنگ رسانه ای و عملیات روانی) به حساب می آیند:
محمدی نیا
سید علیرضا آل داود، کانال تخصصی آموزشی شهید جلال افشار، سواد فضای مجازی ورسانه 🇮🇷
تربیت رسانه ای¦شهید جلال افشار
https://eitaa.com/imedia
مجازی ها
کانال آموزش فضای مجازی، که به طور اختصاصی درس گفتارها و مقالات سواد فضای مجازی را منتشر می کند:
https://eitaa.com/magazihaa
لینک کانال حاضر (نظام اندیشه) در سروش:
نظام اندیشه
https://sapp.ir/nezame_andishe
یک خاطره جالب از حضرت آقا بخوانید. باشد که کامتان به برکت روز عید، همیشه شیرین باشد:
اصفهانی زرنگ در دیدار با رهبر انقلاب
خبرگزاری فارس در مصاحبه با فرزند آیت الله مهدوی کنی، مهدیه مهدوی کنی:
«از آخرین دیدار آیتالله مهدوی کنی با رهبر معظم انقلاب چه خاطرهای به یاد دارید؟
پس از پذیرش ریاست خبرگان از جانب پدرم، حضرت آقا به دیدار ایشان آمدند. ضمنا همان روزها ما از صبیه آقای پناهیان برای پسرم خواستگاری کرده بودیم؛ یعنی چندروزی از خواستگاری ما میگذشت و قرار بود برای نیمه شعبان، برای صحبتهای مقدماتی به منزل آقای پناهیان برویم. خیلی هم دوست داشتیم که برای عقد خدمت حضرت آقا برسیم، ولی شنیده بودیم که ایشان دیگر برای کسی عقد نمیخوانند. بااینحال خیلی دلمان میخواست و آرزو داشتیم این اتفاق بیفتد. بااینهمه هنوز حتی مراحل مقدماتی را هم انجام نداده و روز عقد را هم تعیین نکرده بودیم.
از دفتر مقام معظم رهبری تماس گرفتند که ایشان امروز به دیدن حاجآقا میآیند. ما خیلی خوشحال شدیم و همسرم گفت: شما راضی هستی که من بروم جلو و از آقا بخواهم که خطبه عقد آقا فرید را جاری کنند؟ من گفتم: اگر قبول کنند چه بهتر از این! یعنی قبول میکنند؟ ایشان گفتند: توکل به خدا! آن روز سریع مقدمات مختصر و انگشتری را فراهم کردم و به خانواده آقای پناهیان هم اطلاع دادیم منتظر خبر ما باشند که اگر آقا قبول کردند، سریع حاضر شوند. آنها هم قبول کردند. حتی بچهها هنوز آزمایشهای قبل از عقد را هم انجام نداده بودند، ولی هر دو خانواده گفتیم: چه بهتر از اینکه آقا خطبه عقد را بخوانند. وقتی که آقا از ماشینشان پیاده شدند، آقای میرلوحی ــ همسرم ــ همراه حاجآقا جلو میروند و آقا فرید را معرفی میکنند و میگویند: این همان پسر من است که قرار است امروز شما خطبه عقدش را بخوانید! آقا هم میگویند: اصفهانی زرنگ شنیده بودم، ولی ندیده بودم!... و بعد هم لطف کردند و پذیرفتند.
آن روز یک جمع کوچک صمیمی، در اتاق پدرم جمع بودند. حاجآقا صحبتهایی کردند و با حضور خانواده آقای پناهیان، حضرت آقا صیغه عقد را جاری کردند. آقا همچنین یک جلد قرآن به عنوان هدیه برای عقدشان و یک انگشتری به پسرم دادند که یادگار بسیار ارزشمندی بود. جالب آن که همراهان آقا انگشترهایی همراهشان بود و به اشاره آقا رفتند و آوردند و از بین آنها انگشتری را انتخاب کردند و به پسرم دادند.»
۱۳۹۷/۷/۳۰
http://fna.ir/bp3wu5
از مجموعه شاد و شیرینکام باشید (2):
اجرای طرح مقاومتسنجیِ پل کالج
[زمستان ۵۷]
از مجموعه عکس «کی گفت انقلاب کردیم؟»
ضمیمه دانشنامه بزرگ مصور «چرا انقلاب کردین؟»
«15 خرداد یک روز نیست، یک تاریخ است... در حقیقت دستاورد پانزده خرداد 42، پیروزی بیست و دوم بهمن 57 بود (امام خمینی)». قیام 15خرداد مردم انقلابی قم بر ما قمیها و بقیه مردم قمدوست ایران مبارک. با یک روز تأخیر.
استادمحمدی_نیا_شکل_گیری_آمریکا_وگسل 3.4(1).mp3
4.33M
🔉 #فایل_صوتی
دکتر #محمدی_نیا
📌تاریخ آمریکا؛ گسل سرخ پوست ها و سیاه پوست ها
🔹برخورد آمریکاییها با سرخ پوست هایی که میزبان مهاجران به آمریکا بوده اند، چگونه بوده است❓
⚜️آمریکاییها اینطور جا انداخته اند که سرخ پوست ها اقوامی وحشی بوده اند حال آنکه سرخ پوستها قبل از سفر کلمب، تمدن قابل ملاحظه ای داشته اند. سرخ پوست ها در اقیانوس وحشی اطلس دریانوردی می کرده اند و جالب آنکه ابزارهای دریانوردی آنان بسیار شبیه ابزارهای اسلامی و بعضا ساخته کشورهای اسلامی بوده است. همچنانکه در میان سرخ پوستها آثاری از مسجد یافته شده است.
🔻حداقل 20میلیون سیاه پوست آفریقایی به عنوان برده به آمریکا برده شدند و پایه های ساخت این کشور توسط سیاهان انجام گرفت در حالیکه شدیدترین رفتار پلیسی علیه سیاهان بکار گرفته می شود. آمریکا می ترسد که حافظه تاریخی سراسر مظلومیت سیاهان بازنمایی شود همچنانکه از رشد اسلام در میان سیاهان بشدت هراس دارد.✔️
#جنایات_آمریکا
#تبعیض
#سیاه_پوستان
💥تنها کانال تخصصی افول آمریکا👇👇
🆔 @America_in_decline
#معرفی_کتاب
ویلیام بلک، «بهترین راه برای سرقت از بانک این است که یک بانک داشته باشید»
این کتابی است از ویلیام بلک، استاد دانشگاه و حقوق دان آمریکایی درباره سرقت از اقتصاد توسط بانکها، نقش تقلب در بحران مالی آمریکا و این که چگونه مدیران و سیاستمداران بانکها را غارت می کنند.
برنامه های نئولیبرال خصوصی سازی و گسترش بانکهای خصوصی، در غیاب وجود نهادها و ساختارهای لازم و وجود اقتصادی رقابتی و مولد، بی تردید یکی از بزرگترین مصائب اقتصاد ایران محسوب می شود.
برای درک مصیبت بودن وضع موجود بانک های خصوصی به دو فکت زیر توجه کنید:
1. تا آذر ماه ۱۳۹۷، بانکهای خصوصی ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان سپرده جذب و ۷۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به مردم پرداخت کردند. این بانکها با مازاد سپرده ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت زهکش اقتصاد عمل کردند.
2. بدهی بانکهای خصوصی به بانک مرکزی در ۵ ساله (منتهی به آذر ۱۳۹۷) ۴۴۰۰ درصد رشد یافت و به ۹۷ هزار میلیارد تومان بالغ گردید.
به نقل از احسان سلطانی، پژوهشگر و مشاور اقتصادی و صنعتی
May 11
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🚨 #دوره_تخصصی_افول_آمریکا
🚦 #دومین دوره کشوری #افول_آمریکا
(۵ الی ۱۱ مرداد ماه، شبانه روزی، آبعلی)
🔸️جهت #ثبت_نام، نام، مقطع و رشته تحصیلی، نام دانشگاه یا حوزه محل تحصیل و شهر محل سکونت را به آیدی @poshtiban_id یا شماره #5000283716 ارسال نمائید
📲 @America_in_decline
هدایت شده از مطالعات افول آمریکا
استادمحمدی نیا-شناخت شیطان بزرگ 4.4(1).mp3
2.18M
🎙 #فایل_صوتی
🔈 دکتر #محمدی_نیا
📖 #آمریکا_شناسی به مثابه شیطان شناسی✔️
🔷 امام به ما یاد داد تا آمریکا را در قالب شیطان تحلیل کنیم. اگر بدانید روش های شیطان چگونه است، متوجه روش های آمریکا هم می شوید. قرآن می گوید کید و فریب شیطان ضعیف است، شیطان دوستان خود را می ترساند، شیطان مسائل را تزیین می کند، هرکس شیطان را ولی بگیرد خسارت بزرگی کرده است، شیطان از فقر می ترساند و..
💥قرآن می آموزد که شیطان روشی جز تخدیر، فراموشاندن و نسیان ندارد. به محضی که ملتها بیدار شوند مکر شیطان از بین می رود👌
#فریب_آمریکایی
🆔 @America_in_decline
جلسه ای که دو قطعه صوتی بالا از میان سخنرانی آن جلسه، بر اساس موضوع، تقطیع شده مربوط به اسفند 97 و دوره کوتاه مدت «خاکریز اقتصادی» است. مخاطبین طلبه ها و مبلغین سطح حوزه علمیه اند. موضوع جلسه ما«افول آمریکا» بود.
⭕️ گاندو و آتشباران رسانه ملی:
سریال موفق و تأثیرگذار گاندو سروصداهای زیادی به پا کرده.
افراد مختلفی درباره آن گفته اند و نوشته اند.
در این میان یک سندپژوه و محقق تاریخ معاصر که کارهای علمی او را دنبال می کنم، امروز یادداشتی را در روزنامه اعتماد منتشر کرده. متن یادداشت را در فایلی ضمیمه میکنم. پس از خواندن یادداشت به ایشان ایمیلی فرستادم و مواردی را متذکر شدم. متن ایمیلم را نیز در ادامه می آورم:
سلام و ادب و احترام
آشنایی ام با حضرتعالی یک آشنایی حرفه ای و در امتداد مطالعات تاریخ معاصر جهان بوده است. از شما بسیار آموختم. کانال تلگرام «مجید تفرشی» را نیز دائم دنبال می کنم. دانشجوی دکترای دانشگاه تهرانم و به طور مرتب، مقالات، اسناد و یادداشت هایتان را می خوانم. می توانم در این بخش خود را شاگرد غیرمستقیم شما بخوانم. همچون گفتگوی یک شاگرد با استاد مایلم مواردی را راجع به یادداشت روز سه شنبه 18/4/98 روزنامه اعتماد عرض کنم:
الف. نوشتید که در گاندو تنها يك دستگاه سالم و كارآمد وجود دارد و ساير دستگاه ها ناكارآمدند و مانع ايجاد مي كنند. ضمن احترام به برداشت و نظر حضرتعالی به نظر می رسد با لحاظ کلیت سریال و کنار هم گذاشتن پیامهای مصرح و نامصرح و نشانه های دراماتیک درون آن این نتیجه گیری قابل دفاع نیست.
ب. نوشتید «عملا اين فيلم تمام ادعاهاي قبلي و فعلي دشمنان ايران را درباره غيرقابل اعتماد و غيرقابل مذاكره بودن كشور تاييد مي كند و در جهت تضعيف مذاكرات بين المللي است». سپاسگزارم که به درستی به جنگ شناختی و جنگ روانی علیه مردم و مسئولین کشور اشاره کردید. اما ننوشتید که سیر تحولات دهههای اخیر، از قضا غیرقابل اعتماد و غیرقابل مذاکره بودن طرف آمریکایی را آشکار ساخت. از قلم محققانه شما انتظار نمی رود که اقدام منطقی نظام درقبال جاسوسی و نفوذ دشمن (و همچنین روایت تصویری آن) را در مقابل «مذاکره و گفتگوی آبرومند بین المللی» قرار دهید و به دوگانهی ساختگی «مذاکره یا غیرقابل اعتمادبودن» کمک کنید. اساس این دوگانه مغالطه است. اقدام اقتدارآفرین ضدجاسوسی نظام، تقابل و تضادی با مذاکرات بین المللی ندارد. از استادم توقع نداشتم به این دوگانه مغالطه آمیز در یک یادداشت رسانه ای در یک نشریه کثیرالانتشار کمک کند
ج. این مساله که «استفاده رسانه ای زودهنگام از اسناد طبقه بندی شده مربوط به یک پرونده امنیتی» را صلاح نمی دانید البته قابل فکر و مطالعه است. قضاوتی در این باره ندارم و آن را بررسی خواهم کرد. به گمانم مقصود حضرت عالی استفاده سخیف تبلیغاتی جناحی و قبیله ای است، نه اینکه برای افکار عمومی تبیین شود تا فهم و تحلیل عمومی نسبت به حوادث سیاسی و اطلاعاتی ارتقا بیابد، هرچند این تبیین و روشنگری با قواعد درام و زبان هنر صورت بپذیرد. تعبیر «تسویه حساب آنی» زیبنده قلم شما نبود با توجه به اینکه در ابتدای یادداشت به قوت عناصر دراماتیک و مولفه های صوری اثر اذعان داشتید و این تعبیر با نشانه های به کار رفته در اثر نیز همخوانی ندارد
د. یادداشت های امروز روزنامه اعتماد را با هم مقایسه کردم. در قیاس با باقی نوشته ها، تلاش کردید منصفانه و از منظر متفاوتی به موضوع نگاه کنید. اما سردبیر محترم اعتماد حتی یک نقد رسانهای فنی که ابعاد سیاسی و اطلاعاتی اثر را با توجه به مولفه های فنی و تکنیکی فیلم تشریح کند منتشر نکرد. این شبهویژهنامه اعتماد بیشتر شبیه آتشباران رسانه ملی بود تا نقد و بررسی یک سریال. شاید بهتر بود یادداشت حضرتعالی با اندکی تأخیر (نه در شماره امروز روزنامه) به دست مخاطب می رسید تا مقصودتان به درستی فهم میشد به جای اینکه یادداشتتان در میانهی این آتشباران، با بقیه نوشته ها مخلوط شده و برآورد کلی این شماره این باشد که اعتماد و اعتبار رسانه ملی را در چشم مردم زیر سوال ببرد. دقیقا همان استدلالی که برای دفاع از وجهه و اعتبار دستگاه دیپلماسی در یادداشتتان صورت دادید درمورد رسانه ملی هم صادق است. یعنی همان جنگ شناختی و بمباران تبلیغاتی و رسانه ای که دستگاه دیپلماسی نظام را هدف گرفته با شدت و قوت و حجم بیشتر، دستگاه رسانه ای رسمی کشور (یعنی رسانه ملی) را تخریب می کند. به هیچ وجه و با هیچ توجیهی نباید بر خلاف مصالح ملی کشور عمل کنیم و کمک غیرمستقیم به جنگ سنگین تبلیغاتی دشمن بر ضد رسانه ملی و اعتبار و اعتماد آن نزد مردم بر خلاف مصالح ملی است
ه. تذکرتان نسبت به «روايت يك طرفه سوژه اصلی سریال از ماجرا» از دیدگاه بنده بسیار مهم است. موافقان و مخالفان سریال هر دو در این باره مسئولند و موظفند کاری کنند که روایت واقع بینانه و جامع از آن در حافظه ها باقی بماند
ارادتمند
محمدی نیا
گاندو به نام ما، به كام ديگران- اعتماد- .pdf
244.8K
یادداشت مجید تفرشی، روزنامه اعتماد، امروز 18/4/98