☘ #تایم_تفکر 🍀
🔆آیت الله مصباح یزدی در زمینه طب اسلامی چنین می گویند:
✅آيا پيغمبر اكرم و ائمه اطهار(ع) در زمينه «طب»؛ مطلب جديدي آوردهاند يا آنچه نقل شده[مثلاً در کتابهای طب النبی و طب الرضا]، كم و بيش در كتابهاي پيشينيان و هم دورههاي آنان هست؟
✅ آيا آنها [منقولات از پیامبر اکرم و اهل بیت]همان دستوراتي است كه در طبهاي قديم باستاني نظير طب يوناني، طب ايراني، هندي و چيني مطرح بوده است،...به هر حال نخستين پرسش در اين باب اين است كه بين آنچه در روايات اهل بيت(ع) راجع به مسايل طبي آمده، با آنچه در كتب يوناني يا كتب ايراني يا ساير تمدنهاي كهن وجود داشته، چه تفاوتي است؟
✅اگر قرار است به مسأله طب اسلامي بها دهيم، و آن را بكاويم و بررسي كنيم كه در اين ميراث ديني، چه چيزهايي وجود دارد كه ميتوان از آن استفاده كرد، بايد طرح تحقيقي عالمانهاي براي اين كار طراحي كنيم.
✅صرف قرائت چند آيه و روايت و نقل يك داستان، مشكل ما را در تحقيق طب اسلامي يا طب نبوي حل نميكند. روايات در دسترس است، كتابهايي هم نوشته شده و شرحهايي نيز براي آن، نگاشتهاند، اينها اگر كارآيي داشت، تا به حال از آن استفاده ميكردند.
✅آيا تعريف از طب بوعلي و محمدبن زكريا رازي، مفهوم طب النبي را شرح ميكند؟ آيا طب النبي همان است كه آنها گفتهاند؟! درحالي كه :
🔹بيشتر مطالب آنان[طب بوعلی و رازی] از يونانيان گرفته شده و براساس نظر و روش آنها پيش رفته و تحقيق شده است. مباني طب بوعلي همان اصول موضوع يونانيان است. مطالبي از قبيل: عناصر اربعه و اخلاط اربعه كه در بدن موجود است مثل: خون، صفرا، بلغم و سودا در طب يوناني و طب باستاني وجود دارد.
🔹پس نميتوان مطالب ذكر شده را طب اسلامي ناميد؛ چرا كه در آنها نه از اسلام اثري پيداست، نه وحي در آن مطالب نازل شده و نه بر تحقيقاتي كه ديگران كردهاند مطلب خاصي اضافه شده است. گاهي مفاهيم براي ما خلط ميشود.
✅اگر گفتيم طب اسلامي همان طب يوناني است ــ يا چيزي شبيه آن يا با يكي از طبهاي باستاني شباهت دارد ـ تحقيق درباره طب اسلامي (به عنوان اسلامي) ديگر جايگاهي نخواهد داشت، و اگر بخواهيم تحقيق كنيم بايد در همان طب سنتي تحقيق كنيم.
✅وقتي ميتوانيم طب اسلامي را به عنوان يك موضوع ويژه تحقيق كنيم كه، بر اين باور باشيم اسلام موارد خاصي را در اين زمينه آورده است و اين ميتواند پيشفرض تحقيق باشد، يعني بدانيم كه اسلام مطلب جديدي را در اين زمينه آورده كه بايد آن را كشف كرد. براي مثال صرف اين كه روايتي را پيدا كنيم كه مسألهاي را مورد تأكيد قرار داده كه هم در قانون بوعلي، هم در كتاب جالينوس، هم در كتاب بقراط و... نشانهاي از اشاره به آن مسأله ديده ميشود نميتوان اظهار داشت كه آن را اسلام آورده است.
✅مرتبه و شأن پيغمبر(ص) هيچ وقت بيان مطالب طبي يا مطالب فيزيكي نبوده، بلكه شأن او هدايت است. دليلي كه ما براي نبوت اقامه ميكنيم اين نيست كه نيازهاي مادي بشر را رفع كند. بشر با تحقيقات علمي خود و به همراه انگيزههايي كه در نهان دارد، ميتواند راه زندگي دنيايي و راه تأمين سلامتي خود را كسب كند.
✅ اگر پيغمبر اكرم و ائمه اطهار مطالبي را در اين زمينهها فرمودهاند، براي اين نبوده كه وظيفه نبوت و رسالت آنان اقتضاء ميكرده است؛ بلكه آن مسايل مصالحي بوده از روي تفضل و كمك به مردم، عنايت ميفرمودند، بيان و راهنمايي ميكردند. وظيفهي اسلام اين نيست كه مطالب طبي بيان كند.
✅در حقيقت، ما اگر طبي به عنوان طب اسلامي نداشته باشيم، هيچ نقصي در دين اسلام يا در انجام وظيفه پيغمبري نيست. اگر در اين زمينه ميخواهيم تحقيقي كنيم، براي دانستن اين مهم است كه بدانيم پيامبر و امامان علاوه بر وظيفه نبوت و رسالت چه كمكهايي به انسانيت كردند و چه مواريث علمي و گرانبهايي براي ما جهت بهرهگيري برجا گذاشتند. پس اولين اصلي كه ما بايد به عنوان يك اصل و پيشفرض تحقيق دربارة طب اسلامي يا طب النبي بپذيريم اين است كه پيغمبر مطالب جديدي آورده باشد.
👈 منبع: استاد محمد تقی مصباح یزدی، پيشفرضهاي طب اسلامي: پرسشهايي براي پژوهش، همايش طبالنبي(ص) _ سالن همايشهاي رازي دانشگاه علوم پزشكي تهران _85/12/10
#اندیشه_دینی
#علامه_مصباح_یزدی
🆔@Andyshedini
#حدیث_روز🌱😍
امام حسن علیه السلام:
عَلَیکم بِالفِکرِ، فَإنَّهُ حَیاةُ قَلبِ البَصیرِ و مَفاتیحُ أبوابِ الحِکمَة.
بر شما باد به تفکّر، که تفکّر مایه حیات قلب شخص بصیر و کلید درِ حکمت است.
📚منبع: إعلام الدین، ص ۲۹۷
•lیاوران اندیشه دینی
•|@Andyshedini
#تایم_مطالعه 📚
معرفی کتاب خاطرات سفیر
نیلوفر شادمهری در کتاب خاطرات سفیر به بیان چالشهای یک بانوی مسلمان به عنوان دانشجوی ممتاز ایرانی در فرانسه میپردازد که با نگارشی صمیمی و ساده، خواننده را به خوابگاهی در پاریس میبرد و او را با رویدادها، تجربهها و خاطراتش شریک میکند.
خاطرات دختر مسلمانی که در کشور فرانسه، هر چند برای ادامهی تحصیل در مقطع دکتری حضور دارد اما سفیری شده است برای دفاع از حقیقت اسلام. مواجههی او با آدمهای مختلف و اتفاقات متفاوت این خاطرات را جذابتر میکند، از قبول نشدنش در بهترین دانشگاه فرانسه تنها به دلیل حجابش و دست ندادن با سرشناسترین اساتید مرد تا برگزاری دعای عهد در اتاق خوابگاه و خواندن دعای کمیل برای «یک سلیم النفس».
نیلوفر شادمهری در این کتاب، حدود سی خاطره را به رشتهی تحریر درآورده که این مجموعه در واقع بخش اندکی از تمام خاطرات ایشان است.
•lیاوران اندیشه دینی
•|@Andyshedini
29.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹پاسخ حجت الاسلام و المسلمین دکتر جباری از اساتید برجسته حوزه به برخی مطالب حسن آقا میری و دعوت وی به گفتگو و مناظره
🔹حسن آقا میری در آخرین اظهار نظرهای عجیبش به تمسخر وضو به سبک اهل بیت و قرآن پرداخته و وضوی اهل سنت را بهتر از وضوی شیعه دانسته بود .
🔸لطفا نشر حداکثری بدهید .
🆔@meshkatnoor
#کار_خیر_و_حق
✅ اگر خواستیم کاری انجام بدهیم که به #حق ختم شود، چاره ای نیست مگر به حق شروع کنیم. کاری را می توان به حق شروع کرد که هم #حسن_فعلی داشته باشد؛ یعنی فی نفسه عمل خیر باشد و هم #حسن_فاعلی که انسان آن کار را به خدای خود نسبت بدهد و به استناد به خدا انجام بدهد. این کار را انسان به خدا نسبت می دهد می گوید به نام خدا آغاز می کنم، به نام خدا شروع می کنم. قهراً در این کار جز خدا هدفی دیگر نخواهد داشت. از انضمام آن حُسن فاعلی که #طهارت_ضمیر فاعل است و این حُسن فعلی که #حق_بودن_عمل است، انسان یقین پیدا می کند که این کار به مقصد می رسد.
#اندیشه_دینی
#علامه_جوادی_آملی
🌷@Andyshedini 🌷
#حدیث_روز
امام علی علیه السلام:
در شگفتم از کسی که آفریده های خدا را میبیند و باز در خدا شک میکند.
📚نهج البلاغه حکمت ۱۲۶
☘@Andyshedini🍀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بودیسم
🌱سرگذشت بودا🌱
👇👇👇👇👇
🌱سرگذشت بودا🌱
🔸 بودا (Buddha) به معنای «بیدار» لقب گوتما شاکیه مونی (Gautama Śakya-muni) بنیانگذار مکتب اصلاحی بودیسم است.
🔹 به عقیدة بوداییان وی که فرزند پادشاه شهر کاپیلا وَستو در شمال هندوستان بود، در حدود سال 563 ق.م. به دنیا آمد و در آغاز سیدارتا (Siddhartha) یعنی کامیاب نامیده میشد.
🔻ستاره شناسان پیش گویی کرده بودند که این شاهزاده مصلح و فاتح بزرگی خواهد بود. همچنین پس از مشاهدة نمونههای بیماری، پیری و مرگ و برخورد با یک ریاضت کش دنیا را ترک خواهد کرد و به ریاضت روی خواهد آورد. بدین سبب پدرش دستور داده بود وی را به دور از ناملایمات زندگی بشری و در ناز و نعمت پرورش دهند و مراقب رفتار و کردار او باشند.
🎈شاهزاده با دختر عمویش یشودهرا ازدواج کرد و دارای پسری به نام راهولا (Rāhula) شد. وی در 29 سالگی پس از مشاهدة موارد مذکور، یعنی پیری، بیماری و مرگ در میان مردم (توضیحش به صورت صوتی گفته خواهد شد) شبانه از کاخ و تنعمات گریخت و تحت ارشاد فردی به نام آلارا (Alara) و زندگی راهبان را برگزید و پس از شش سال ریاضت های سخت و طاقت فرسا در جنگلها، سرانجام، هنگامی که از وصول به حقیقت از طریق ریاضت نومید شد، ریاضت را کنار گذاشت و به تامل و تفکر و مراقبت معنوی روی آورد.
🔸 مراقبه او نیز شش سال طول کشید و پس از آن با هفت هفته توقف زیر درختی که بعدا درخت بیداری نامیده شد، با مارا(māra) یعنی شیطان ویرانگر مبارزه کرد و در نهایت به حقیقت دست یافت و بودای دورة کنونی شد.
🔸به عقیدة بوداییان در دوران پیشین جهان نیز تعدادی بودا آمدهاند. هر یک از این بوداها قبل از ظهورشان بودیسَتْوَ(Bodhi-sattva) خوانده میشود. یعنی کسی که به معرفت کامل دسترسی دارد یا بودای بالقوه است . (بودیستوه یا بوداسف دو معنا دارد: نخست اینکه به هر طلبه بودایی بودیستوه یا بوداسف گفته می شد ولی در مهایانه بودی ستوه ها، موجوداتی خداگونه، نجاتبخش و ساکن بهشتهای مختلف تصور میشوند که قسم خوردهاند تا به کسانی که نام آنها را میخوانند، در راه رهایی از چرخة تناسخ (= سمساره) کمک کنند.) بودا در مدت چهل سال با مسافرت های فراوان، آیین خود را در سراسر هندوستان تبلیغ کرد و بر اثر ملاقات با افراد مختلف، به اصلاح نفوس و تربیت شاگردانی همت گماشت که برجسته ترین آنها پسر عمویش آننده (Ananda) بود.
❎وی سرانجام، در هشتاد سالگی در حدود سال 483 ق.م. از دنیا رفت.
#بودا
#بودیسم
#اندیشه_دینی
🍀@Andyshedini ☘
✍پدیده ای به نام آقا میری(1 )
✍ هنوز برای برخی گویا سوال است که چرا خلع لباس ؟ مگر او چه کرده بود ؟
🔺 آقا میری ابتدائا با طرح بحث اسلام رحمانی و زیر سوال بردن آیات عذاب و جهنم و اساسا خدای قهر و غضب و نگاهی لیبرالیستی به اسلام ،توانست ذهن برخی جوانها را به خود جلب نماید .
🔹 در ادامه از بی اهمیت بودن عمل در ارزش ایمانی و از پاکی دل سخن گفت؛ گویا مرجئه بعد از 1300 سال دوباره زنده شده که امام معصوم فرمودند: جوانهایتان را از خطر مرجئه دور نگه دارید که در قرن اول و دوم دقیقا از بی اهمیتی گناه و همین تعبیر دلت پاک باشد، دم می زدند.
🔶 در ادامه پروژه اسلام رحمانی ، زیر سوال بردن حکم قصاص و حجاب مطرح شد
🔻 سپس طرح بحث تحریف قرآن و عدم حجیت آن ، سرخط مطالب منبری و جلسه ای آقا میری شد و بعد هم در مقام عمل حرکات و رفتارهای خلاف شئون روحانیت را انجام داد.....
#حسن_آقامیری
#اسلام_رحمانی
#اندیشه_دینی
✍ #حجت_الاسلام_دکتر_محمد_جعفری
🆔@Andyshedini
#تایم_مطالعه📚
رمان «دختران آفتاب ☀️» به برخی از پرسش های مطرح در حوزه نقش اجتماعی زنان 🧕 با بیانی روان و داستانی پاسخ می دهد.
✅نویسندگان ✏️این رمان می کوشند تا منزلت، شخصیت و جایگاه واقعی زن را به خودش، اطرافیانش و جامعه اش همان گونه که شایسته و بایسته وی است بشناسانند.
🔸در این رمان به زیبایی و در سبک و شیوه داستانی به بسیاری از پرسش ⁉️های مطرح درباره نقش اجتماعی زن🧕 و لوازم و پیامدهای آن اشاره شده است.
🔸خواننده 📖در لابه لای رمان پاسخ شبهات و پرسش های خود را در مسایلی چون کنوانسیون زنان, زن در غرب, فمینسیم و جنبش زنان, زن در اسلام, قضاوت و حکومت زن , ارث , شهادت و دیه, نقصان عقل, تعدد زوجات , تنبیه زنان, کار در منزل, طلاق, اشتغال, همسران نمونه, تفاوت های زن و مرد، حجاب، حیا، ارتباط دختر و پسر، عرف برخورد، اقسام ارتباط و نمونه های راستین زنان را می یابد بدون آن که از اصل داستان و قصه دور شود.💐
@Andyshedini
یاوران اندیشه دینی😍🌱
#حدیث_روز
⭕️ حکمت ۲۸۱
علی (ع) فرمود : انديشيدن، همانند ديدن با چشمها نيست بسا كه چشمها به صاحبش دروغ ميگويند و حالی که عقل به كسى كه از او نصيحت خواهد، خيانت نكند.
#خطای_دید
🍀 #حکمت های نهج البلاغه☘
📚 @Andyshedini
✍پدیده ای به نام آقا میری۲
✅مباحث آقا میری چهره ای دیگر از همان بحث معنویت بدون دین و یا معنویت سکولار است که بی اعتنا به شریعت و حقانیت آموزه های های اعتقادی ، اخلاقی و فقهی دین، در صدد ارضا حس معنویت جویی انسان است و لازم است در نقد آن، به مبانی و مولفه های این معنویت در فضای اومانییستی توجه شود .
🔶 این پدیده امروزه فراگیر تر و جدی تر شده و حوزویان باید در شناخت آن و نمایاندن نقاط قوت معنویت دینی در مقابله با آن مصمم تر باشند .
#حسن_آقامیری
#اسلام_رحمانی
#اندیشه_دینی
#حجت_الاسلام_دکتر_محمد_جعفری
@Andyshedini
✅احترام به #گاو در آیین #هندو
🔸از بارزترین عبادات هندو، تقديس گاو است. گاو را بهسان خدايى حرمت مىگذارند. بر گردنش رشتههاى گل مىافكنند، بر پايش آب مىافشانند، و بر پيشانى اش روغن مىمالند.
🔶 منير ويليامز احساس عيمقِ هندوها نسبت به گاو (چه نر و چه ماده) را چنين بيان كرده است:
🔺«گاو در ميان همه حيوانات مقدسترين است. هر بخش از بدن او مسكن خدايى از خدايان است. هر تار موىاش مقدس است. همة بيرونريزهاى آن محترم است؛ هيچ جزئى از آن را نبايد همچون زباله دورانداخت. برعكس، آبى كه از آن خارج مىشود را بايد مقدس ترين آب دانست؛ همچون پاككننده گناه كه هرچه را با آن تماس يابد تقديس مىكند. همينطور، هيچ چيز همچون پِهِن گاو پاكيزه نيست. هر نقطهاى كه گاوى را نگه مىدارند تا با سرگين خود آنجا را متبرك گرداند، براى هميشه زمينى مقدس خواهد بود.».
🔹 امروزه بيشتر هندوها گاوها را بىاندازه مقدس مىدارند. برطرف كردن برخى از مهم ترين ناپاكىها مستلزم كاربستِ شير، ادرار، يا سرگين گاو است. اين محصولات را براى پاك كردن شخص و منزل از آلودگىها و ناپاكىها بى نهايت مؤثر مىدانند.
🔻امروزه يكى از رسوم متداول در بيشتر روستاها، افشاندن سرگين خشك و پودر شده گاو در جاهايى است كه يكى از افراد طبقههاى پايين، گذر يا اقامت كرده است. همچنين سرگين گاو را به عنوان سوخت، ماده ضد عفونى كننده، و دارو به كار مىبرند.
#آیین_هندو
#گاو
#اندیشه_دینی
@Andyshedini
💠 مهم ترین معجزه پیامبر اسلام 💠
📌از عربی كه 1400 سال قبل زندگی می كرد، اگر چیزی شنیده شود كه بدتر از آن را امروز در هند دارند كه مثلاً موش را می پرستند، جای تعجّب نیست، اینها را وجود مبارك پیغمبر آدم كرد.
💡 #معجزه_حضرت بود كه چگونه از میان اینها اباذر تربیت كرد, مقداد تربیت كرد, عمار تربیت كرد و اویس قَرن تربیت كرد؛ این #مهم_ترین_معجزه وجود مبارك پیغمبر است كه این عربِ این چنینی را اباذر كرده است؛ ایشان #توحید_محض را به اباذر آموخت.
♦️مرحوم كلینی در جلد هشت كافی دارد در هنگام تبعید #اباذر (رضوان الله علیه) به ربذه خلیفه وقت دستور داد كسی او را بدرقه نكند؛ ولی حضرت امیر و فرزندانشان اعتنا نكردند و تا مرز وداع، اباذر را بدرقه كردند. هركدام از این بزرگواران ـ وجود مبارك حضرت امیر, امام حسن, امام حسین (علیهم السلام و علیهم الصلاة) ـ فرمایشاتی فرمودند، چند نفری هم كه خدمتشان بودند هم حرف زدند و او را تسلیت و دلداری می دادند كه خدا هست و #صابر_باش.
🔶 این در پاسخ به وجود مبارك حضرت امیر عرض كرد كه من معتقدم و باورم این است كه اگر تمام روی زمین مثل مِس شود كه علفی سبز نشود و هیچ قطره بارانی از آسمان نبارد، من معتقدم که خدا می تواند بنده خود را روزی بدهد،[1] این #توحید_محض است.
🔻اباذر معصوم نیست, حرفش حجّت نیست؛ ولی این حرف را در پیشگاه سه معصوم گفت که می شود حجّت.
✅مرحوم كلینی كه این را در جلد هشت كافی نقل كرد، نه برای اینكه حرف اباذر است، برای اینكه در پیشگاه سه معصوم است و تقریر شده است، حضرت امیر دیگر نفرمود این اغراق است.
✏️پ.ن: [1]. الکافی(ط ـ اسلامی)، ج8، ص208.
#اباذر
#توحید_محض
#قرآن_و_عترت
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#اندیشه_دینی
🆔 @Andyshedini
#حدیث_روز
☘امام صادق علیه السلام: زیانکار کسی است که عمرش را لحظه به لحظه بر باد می دهد.
#عمر
#اندیشه_دینی
🌲🆔@Andyshedini 🌲
#تایم_مطالعه
✅ دنیای سوفی با عنوان انگلیسی Sophie’s world کتابی از یوستین گردر، نویسنده نروژی است. این کتاب داستانی درباره تاریخ فلسفه است که به شکل رمان نوشته شده است.☘
🔶نکته قابل توجه، زیرکی نویسنده است که قصد آموزش فلسفه به فردی نوجوان را دارد. هرکسی در دوره نوجوانی ممکن است به سوالاتی مانند: من کی هستم؟ چرا در این دنیا حضور دارم؟ هدف دنیا چیست؟ و غیره فکر کند. چهبسا امکان دارد هرگز به دنبال پاسخ آنها نرود و تحقیقی در مورد آنها نکند. به همین خاطر من فکر میکنم اگر این کتاب را به نوجوانی هدیه دهید، بسیار ارزشمند خواهد بود.🍀
🔴 کتاب خوشخوان و ساده است و تقریبا هیچ مطلب فلسفی پیچیدهای که نتوان فهمید، در آن نیست و برای یک ذهن خلاق و کنجکاو پاسخهای بسیار خوبی دارد.☘
🌱ماجرای این کتاب درباره دختر به نام #سوفی است که در آستانه ۱۵ سالگی قرار دارد و خانه آنها بیرون از شهر است. از همان خط اول مشخص است که سوفی ذهن خلاقی دارد و با دوستانش درباره موضوعات مهم بحث و گفتوگو میکند.
#تایم_مطالعه
#دنیای_صوفی
#اندیشه_دینی
🔆🆔@Andyshedini ⚜
❓چرا #معنویت های نوظهور، پرجاذبه هستند؟
☯️هجمه شبهعرفان های شرقی و غربی و انزوای عرفان اسلامی
دهه ۷۰ شمسی، مصادف بود با سیل ترجمه و ورود معنویت های وارداتی نوظهور به کشور.
♈️ این برهه زمانی را باید دوران اقبال جهانی و رونق این گونه جریان های معنوی کاذب در سراسر جهان به شمار آورد که کشور ما نیز از سایرین مستثنی نبود و خیلی زود اسامی چون «کارلوس کاستاندا، دون خوان، پائولو کوئیلو، اشو، پال توئیچل و به دنبال آن، برایان تریسی و ویندایر و...» بر سر زبان ها افتاد و ردپای آثار آن ها در بازار نشر پیدا شد.
☮️برخی از این عرفان واره های نوپدید، منشأ جریان هایی نیز شدند و بعضی فرصتطلبان با دستمایه قرار دادن مبانی فکری و تعالیم آن ها، جریان هایی –به ظاهر- معنوی و انحرافی بنیان نهادند و گروهی را نیز همراه با خود به انحراف کشاندند؛ جریان هایی چون «راه معرفت»، «رام ا...» و «عرفان کیهانی یا حلقه» که آثار برخی هنوز هم از دامان جامعه، زدوده نشدهاست.
☢ به هر حال با گذشت یه دهه و عیان شدن آسیب های این فرق و کتب، روشنگری هایی صورت گرفت و چاپ و نشر این قبیل آثار انحرافی در کشور ممنوع شد.
⭕️اما امروز با گذشت بیش از دو دهه، با واقعیتی تلخ مواجه هستیم و آن اقبال برخی مخاطبان به این گونه معنویت های کاذب است. هنوز هم آثار اشو و پال توئیچل در بازار زیرزمینی رونق دارد، کتاب های کوئیلو و تریسی هم که نقل هر محفل است!
⁉️پرسش این است که چرا با وجود عیان شدن باطن انحرافی و باطل این جریان ها و آسیبهای آن ها، هنوز هم شاهد گرایش و جذب افراد بدان هستیم؟ شاید وقت آن رسیده که یکبار برای همیشه نقطه ضعف خود را عدم ارائه عرفان اسلامی به صورت کاربردی و جذاب، پذیرفته و برای مرتع ساختن این ضعف، آگاهانه و با تمام توان اقدام نماییم.
✅حقیقت آن است که تا زمانی که ما –اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی- نتوانیم عرفان اسلامی و معنویت را آنگونه که الگوهای راستینش عرضه داشتند، برای جامعه امروزی و متناسب با نیازهای آن ارائه دهیم، «پائولوکوئیلو و اشو و تریسی»ها همچنان میان جوانان تشنه معنویت دست به دست می شوند(فقط قالب ها متفاوت است؛ گاهی مکتوب و زمانی در فضای مجازی).
#نقد_عرفان_های_کاذب
#اندیشه_دینی
🌷@Andyshedini 🌷
✅ حق این است که هر #گناهی موجب کفر و شقاوت ابدی نمیشود؛ هرچند ممکن است تراکم گناهان، موجب سلب ایمان شود، و از سوی دیگر، چنان نیست که با وجود ایمان، هر گناهی بخشیده شود و هیچ اثر سوئی نداشته باشد.❎
#کفر
#گناه
#شقاوت
#اندیشه_دینی
🆔@Andyshedini
اندیشه دینی
#تایم_مطالعه ✅ دنیای سوفی با عنوان انگلیسی Sophie’s world کتابی از یوستین گردر، نویسنده نروژی است.
❇️مقام معظم رهبری:
📌یک مسئله، مسئله نوشتن کتاب فلسفي براي کودکان است، که غربيها دارند اين کار را ميکنند.
📌دو سه سال قبل از اين، يک کتابي براي من آوردند، من مبالغي نگاه کردم. خب، از همان اوّلي که شروع ميکند، واقعاً فلسفه است؛ ليکن باب کودکان است. اين کتاب، يک کتاب خيلي قشنگي است در باب فلسفه ـ حالا اسمش يادم نيست؛ توي کتابهايم هست ـ به نظرم يک آمريکايي اين را نوشته.
📌ما به اينجور کتابي احتياج داريم. بچههاي ما ذهنشان دارد فلسفي ميشود. خوشبختانه حرکت جامعه و نظام موجب شده که ذهنها عقلانيت پيدا کند. جوانهاي ما واقعاً سؤال ميکنند. اين سؤالهايي که زياد شده، اين را بايد مبارک دانست؛ منتها ما بايد جوابگويي داشته باشيم. حس سؤال کنندگي دارد زياد ميشود، و اين همين طور دارد به نسلهاي پايينتر منتقل ميشود.
📌 این کتاب (دنیای سوفی) را بچههای ما خوب است بخوانند.
#کتب_فلسفی_برای_کودکان
#مقام_معظم_رهبری
#اندیشه_دینی
#حدیث_روز
🌷امام علی علیه السلام:
✅ یاری و کمک خداوند به تناسب تلاش انسانها بستگی دارد.
#حکمت ۱۳۹
#اندیشه_دینی