☢آش زاکاندا Zukandaمتعلق به ایلام باستان (فلات ایران )
شامل موادی مانند آب، چربی، شوید، شلغم، گشنیز، ترهفرنگی، سیر و بهطور خاص خون گوسفند برای ترکیب مواد بوده است. همچنین در این غذا از خامه ترش یا ماست نیز استفاده میشده است
╭┅─────—─┅╮
@Anti_Archaism گروه پژوهشـی آرتــا
╰┅────—──┅╯
ایلامی ها باستان قطعا زرتشتی نیستند
اما جالبه به بحث خوردن خون در برخی غذاهای زرتشتی نیز اشاراتی هست مانند ایلامی ها👇
➕https://eitaa.com/Anti_Archaism/8900
➕https://eitaa.com/Anti_Archaism/8902
گروه پژوهشی آرتا
قسمت سوم سلسله روایتهای «اعدام های 67» #اعدام 👇👇👇
قسمت چهارم سلسله روایتهای
اعدام های ۶۷
👇👇👇
🔸قسمت ۴ «اعدامهای 67»: در این قسمت در این باره صحبت کردهام که تشکیلات مجاهدین در داخل زندان چگونه کار میکرد و اعضا چگونه با یکدیگر مرتبط میشدند و دستورهای تسکیلاتی چگونه منتقل میشد:گواه دیگری بر استمرار محاربهٔ تشکیلاتی در داخل زندان!
🔴 ادامه دارد ... 🔴
🔻پی نوشتها:
1-آن ارجمندها: گزارش قتل عام در زندان اوین، خاطرات زندان رضا شمیرانی، نسخهی الکترونیک، منتشرشده در وبسایت همبستگی ملی (از وبسایتهای رسمی مجاهدین خلق)، صفحات 24 و 25. باید توجه کرد که این خاطرات، دقیقا روایتگر مدت کوتاهی پیش از آغاز اعدامهاست.
2-همان، ص 29.
3-همان، ص 30.
4-همان، ص 30 و 31. چنانکه ملاحظه میشود، شمیرانی در این بخش، به صراحت بین مسئولیت صنفی در بند (که امری علنی بود و مسئولین زندان هم از آن آگاهی داشتند و زندانیان نیز آن را مخفی نمیکردند) با مسئولیت در تشکیلات سیاسی سازمان در بند تفکیک قائل شده است و این، همان نکتهی کلیدیای است که در چندین قسمت این نوشتار به آن اشاره کردیم.
5-همان، ص 33.
6-همان، ص 60 و 61.
7-همان، ص 183 و 184.
@vahid_khazab
╭┅────—──┅╮
@Anti_Archaism گروه پژوهش آرتـا
╰┅───—───┅╯