🏴إنا لله و إنا أليه راجعون🏴
✨ يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي
🖤🖤🖤
🥀شهید سید هاشم صفیالدین ،پسر دایی شهید سید حسن نصرالله بودند.
🥀برادرشان عبدالله صفیالدین به عنوان نماینده حزبالله در ایران هستند.
🥀پسر ایشان، رضا صفیالدین همسر زینب سلیمانی دختر سردار حاج قاسم سلیمانی است.
شادی روح این فرمانده جبهه مقاومت فاتحة مع الصلوات 🙏
https://eitaa.com/Anti_Corona
🌹قربانیهای بزرگ برای تحولات عظیم؛ سنت خداوند🌹
⭕️ اول آبان 56 شهادت آیت الله سید مصطفی فرزند ارشد امام خمینی اتفاق افتاد که امید آینده اسلام بود.
♨️ این اتفاق، در عراق در اثر تبانی شاه و صدام صورت گرفت تا به زعم باطلشان، آینده انقلاب اسلامی را کور کنند.
شهادتی که از الطاف خفیه بود و به جرقهی انقلاب اسلامی بدل شد، ایران را به حرکت واداشت و 17 ماه بعد شاه را سرنگون و بعد صدام را.
⭕️ اکنون، انقلاب مصطفی و پدرش روح الله باقی است و جهان را به مقاومت پیروز در قبال ظلم حاکم برآن واداشته است.
♨️ سنت خداوند بر گرفتن قربانیهای بزرگ برای تحولات عظیم است، سنتی که لایزال ادامه دارد و آخرین قربانیهای عظیم، حاج قاسم، هنیه، سید حسن نصرالله و یحیی سنوار بودند که لاجرم باید در انتطار انقلابات و تحولات بزرگ و بیوقفه متعاقب آن باشیم.
⭕️ تحولات طوفانی که الاقصای سنوار آغاز آن بوده تا رژیم حاکم بر جهان را تغییر دهد.
درود بر روح الله، سلام بر مصطفی.
https://eitaa.com/Anti_Corona
🚀🚨برخی از منابع عبری از اصابت تعدادی از موشک ها به تل آویو و اطراف آن خبر می دهند.
💢فعالیت فرودگاه بن گوریون تل آویو پس از حمله موشکی حزبالله متوقف شد
https://eitaa.com/Anti_Corona
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺محمد الحسینی دیروز هم خطاب به ابوعبیده گفت:من به ابوعبیده می گویم که رفح را قبل از پیوستن به بقیه رهبران ترور شده ترک کند، زیرا ما همه چیز را در مورد او می دانیم!
https://eitaa.com/Anti_Corona
🔺سایت عبری زبان Hadashot Bazman تصویری از طلبه معروف لبنانی محمد الحسینی که کارشناس شبکه العربیه است را در مقر سفارت اسرائیل منتشر کرد.
https://eitaa.com/Anti_Corona
آنتی سگدون
🔺نکته قابل توجه این است که این طلبه که احتمالا جاسوس رژیم صهیونیستی است در پخش زندۀ شبکه العربیه ترور سید حسن نصرالله ، سید هاشم صفی الدین و یحیی سنوار را پیش بینی کرده بود و خطاب به یحیی سنوار گفته بود وصیت نامۀ خود را آماده کن چون به زودی بعد از سید نصرالله تو کشته میشوی!
https://eitaa.com/Anti_Corona