Anti_liberal🚩
📚جهاد تبیین ، جهاد عظیم روزگار ما است. 📜 پروردگارا! هیئتهای ما را، هیئتهای امام صادقپسند قرار بده؛
📚 طمع دشمن نسبت به محیط دانشگاه ، دانشجو و اساتید
مراقب باشید دشمن نتواند از محیط دانشگاه و از عنصر دانشجو و استاد استفاده کند.
1387/02/14 بیانات در دیدار اساتید و دانشجویان دانشگاههای شیراز
#دانشگاه #لبیک_یا_خامنه_ای #کلام_رهبر
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
❇️فتنه های آخرالزمان #استاد_پناهیان #مهدویت @Antiliberalism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️یک کار برای امام زمان(عج)
👤استاد عالی
#مهدویت
@Antiliberalism
💡خانم آسیه باکری،آقای ذکریایی،آقای حامد بهداد
خانم ها و آقایان اصلاح طلب اصولگرا
وباقی مدافعان شهدا!
🧩حقد و کینه را اگر توانستید کنار بگذارید چشمتان را باز کنید شاید کلمات نورانی رهبر انقلاب، در شما اثر کرد!
البته اگر توی دهان رهبر انقلاب نمی زنید
#اسرار_سیاسی
#رائفی_پور
#شهیدباکری
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡هنرنمایی پهپادهای انتحاری ایران در نبرد با ناتو در اوکراین هنوز یک ماه نیست که رسانهای شده اما صفی
📌 پهپاد Sahed-136 توازن نظامی را نه تنها در #اوکراین که فراتر نیز به هم زده است.
🔸️این درحالی است که #شاهد با پهپاد آرش ۲ و آرش نیز با پهپاد کرار، قابل قیاس نیست.
🔸️با اینکه تحریم دان ایران پر شده!
اما بنظر می رسد برای اینکه خالی از عریضه نباشد، اتحادیه #اروپا تحریم هایی را وضع کند.
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
🔴 فوری/ناآرامی در بند اراذل و اوباش زندان اوین/ بازگشت آرامش به زندان و اطفاء آتش انبار لباس 🔹️یک م
💡سوتی بزرگ یک اکانت سایبری ضدانقلاب
🔶 یک اکانت سایبری معاند، ۳ ساعت زودتر از درگیری و صدای آژیر خطر، اعلام کرد در اوین درگیری و تیراندازی شده است!
🔸 برخلاف تکذیب دادستان محترم که گفته اند درگیری در زندان اوین ربطی به اغتشاشگران ندارد ؛
اما به نظر می رسد ضدانقلاب ها سعی داشتند به وسیله اراذل و اوباش زندان اوین رو به هم بریزند تا راه برای فرار کردن لیدرهای اغتشاشگر فراهم شود!
#زندان_اوین #اوین #ایران
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
💡سوتی بزرگ یک اکانت سایبری ضدانقلاب 🔶 یک اکانت سایبری معاند، ۳ ساعت زودتر از درگیری و صدای آژیر خطر
💡تعدادی از اکانت های سایبری دشمن را ببینید!
🔶 دشمنان با تمام وجود سعی دارند به هر قیمتی التهاب و آشوب و کشتار را در #ایران عزیز ادامه دهند.
🔸 ببینید سایبری های برانداز از قبل برای اتفاق اوین آماده بودن و با کلید واژه سینما رکس متن مشترک تهیه کرده بودن!
🔸 شک نکنید پشت تمام این آشوب ها ، رژیم صهیونیستی هست.
#اوین
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
💡تعدادی از اکانت های سایبری دشمن را ببینید! 🔶 دشمنان با تمام وجود سعی دارند به هر قیمتی التهاب و آش
💡 ماجرای اوین و یک نکته حیاتی
🔸️ماجرای دیشب زندان اوین بسیار مشکوک بود. اینکه بلافاصله در شهرهای مختلف اروپایی در دفاع از زندانیان تجمع برگزار شود و یا در زمان اعلام خبر این حادثه از شبکه سعودی ایران اینترنشنال ، کارشناس مربوطه با آمادگی کامل در استودیو حضور داشته باشد بر ابهامات می افزاید!
🔸️اما فارغ از عمد یا غیر عمد بودن این حادثه ، مسئله مهم این است که دشمن به بهانه هر حادثه ای چه طبیعی چه ساختگی و چه باربط و چه بی ربط می خواهد آتش فتنه را در #ایران روشن نگه دارد.
🔸️با این اوضاع تصور کنید اگر حادثه ای اتفاق بیفتد که پتانسیل بالای فتنه انگیزی داشته باشد و نتوان به راحتی جوانب آن را برای مردم تبیین کرد مثل سقوط هواپیمای مسافربری ، آن موقع کار خیلی سخت می شود.
🔸️بایستی با افشای نقشه ها و خباثت های دشمنان ، جامعه را برای یک چنین موقعیتی آماده کرد ...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#نفوذ
✍"قاسم اکبری
@AntiLiberalism
Anti_liberal🚩
♦️جراحی اقتصادی دولت جواب داده و سوراخی خزانه گرفته شده! ♦️عربستان فروش نفت رو، دو میلیون بشکه ک
💡جنگ اوکراین، آزمونی برای رهبران عرب
#پارت_اول
🧩جنگ اوکراین اگرچه از نظر جغرافیایی با خاورمیانه فاصله دارد، اما جدیدترین آزمون برای چگونگی واکنش رهبران عرب به رقابت جهانی بین قدرت های برتر قلمداد می شود.
🧩تاریخچه روابط روسیه و چین بسیار طولانی و پیچیده بوده است، اما دو کشور هرگز رابطه دوجانبه به قدرتمندی رابطه شان در قرن بیست و یکم نداشتند. پس از تاسیس جمهوری خلق چین در سال ۱۹۴۹، دو کشور به دلیل تحسین و ارادتی که به ایدئولوژی مارکسیستی داشتند، با یکدیگر رابطه قوی تری ایجاد کردند و این رابطه در نتیجه یک معاهده اتحاد سی ساله امضا شده در سال ۱۹۵۰، تقویت شد و همکاری در زمینه های امنیتی، نظامی و اقتصادی و جبهه های تکنولوژی را ممکن ساخت.
🧩مرز مشترک بین دو کشور و اختلاف نظر آنها درباره دکترین کمونیستی در سال ۱۹۶۹ به خصومت های آشکار بین روسیه و چین انجامید که تلاش های مائوتسه تونگ برای عادی سازی روابط با ایالات متحده در اوایل دهه ۱۹۷۰ را در پی داشت. دو کشور پس از اجلاس سران چین و اتحاد جماهیر شوروی سابق در سال ۱۹۸۹ از سر گرفته شد و به تدریج گسترش یافت.
🧩از جمله لحظات کلیدی در این رابطه می توان به پیوستن روسیه به سازمان همکاری شانگهای به رهبری چین در سال ۲۰۰۱ و دستیابی دو کشور به راه حلی برای اختلاف های مرزی در سال ۲۰۰۴ اشاره کرد.
🧩امتناع چین از محکوم کردن الحاق کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ به تقویت بیشتر روابط دو کشور انجامید. و سران دو کشور در ۴ فوریه ۲۰۲۲، تنها چند روز قبل از حمله روسیه به اوکراین، در مراسم افتتاحیه بازی های المپیک زمستانی در پکن گفت و گو و بیانیه مشترکی صادر کردند که تاییدی بر توسعه مداوم روابط دوستانه بود.
🧩به گزارش میدل ایست نیوز، دلیل اصلی همسویی روسیه و چین بدون شک رقابت مشترک آنها با ایالات متحده و همچنین تمایل مشترک آنها به نظم بین المللی بدون رهبری ایالات متحده است. امروز، هر دو کشور به بازیگران اصلی در رسیدگی به مسائل مهم جهانی تبدیل شده اند و اردوگاهی محکم برای خود ایجاد کرده اند. این امر به ویژه در دنیایی که از مدل تک قطبی دور شده مشهود است.
🧩با این وجود، روسیه و چین سیاست های متفاوتی را در خاورمیانه دنبال می کنند. رویکرد چین به منطقه بیشتر بر همکاری تجاری و اقتصادی متمرکز است و طرح کمربند و جاده از بخش هایی از خاورمیانه میگذرد. موقعیت چین به عنوان یک غول اقتصادی یک اهرم اعمال قدرت در مسائل سیاسی به ویژه در حوزه آفریقا برای آن فراهم می آورد.
🧩از سوی دیگر، قدرت اقتصادی روسیه با چین به استثنای بازار انرژی، قابل مقایسه نیست و دولت روسیه بیشتر بر روی تاثیرگذاری بر سیاست خارجی از طریق قدرت سخت متمرکز شده است. با این وجود، حضور نظامی ایالات متحده در خاورمیانه بی بدیل است و روسیه و چین هر دو در مسائل امنیتی از واشنگتن عقب هستند.
#اسرار_سیاسی
#روسیه
#چین
#اوکراین
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡جنگ اوکراین، آزمونی برای رهبران عرب #پارت_اول 🧩جنگ اوکراین اگرچه از نظر جغرافیایی با خاورمیانه ف
💡جنگ اوکراین، آزمونی برای رهبران عرب
#پارت_دوم
🧩خاورمیانه در دوراهی
جنگ اوکراین اگرچه از نظر جغرافیایی با خاورمیانه فاصله دارد، اما جدیدترین آزمون برای چگونگی واکنش رهبران حاشیه خلیج فارس به رقابت جهانی بین قدرت های برتر قلمداد می شود. لابی گری روسیه در خاورمیانه در نیمه اول سال افزایش یافت و از شواهد آن می توان به تعامل دوجانبه و چندجانبه وزیر امور خارجه، سرگئی لاوروف، در منطقه اشاره کرد.
🧩این مساله واکنش کاخ سفید را برانگیخت و رئیس جمهوری جو بایدن چند ماه بعد از اسرائیل و خلیج فارس بازدید کرد. این پاسخ تاخیری از منظر سیاست ایالات متحده قابل درک بود: از آنجایی که اسرائیل و کشورهای حاشیه خلیج فارس روابط عمیقی با ایالات متحده دارند، روابط در معرض خطر فوری قرار نمی گیرند.
🧩کشورهای عربی این منطقه همچنان از نزدیک ترین و قدیمی ترین متحدان آمریکا در منطقه هستند. برخی از این کشورها از جمله بحرین و امارات متحده عربی حتی «شرکای اصلی امنیتی» ایالات متحده خوانده می شوند. با توجه به این روابط و منافع مشترک آمریکا، اسرائیل و کشورهای عربی خلیج فارس در تضمین ثبات بازار انرژی جهانی، کاخ سفید انتظار داشت که این کشورها به طور طبیعی روابط قوی با ایالات متحده داشته باشند.
🧩انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس جمهوری امارات متحده عربی، در سال ۲۰۲۱ درباره جنگ قدرت در منطقه بین واشنگتن و پکن اینچنین اظهار نظر کرد: «همه ما به شدت نگران احتمال وقوع یک جنگ سرد در آینده هستیم. این، خبر بدی برای همه ماست، زیرا ایده (اجبار به) انتخاب در نظام بین المللی مشکل ساز است و فکر می کنم که سواری آسانی نخواهد بود.»
🧩در حال حاضر، بر خلاف تصور آمریکایی ها، همه کارت ها روی میز است و کشورهای حاشیه خلیج فارس مجبور هستند طرف قطعی در مناقشه را انتخاب کنند. برای برخی به ویژه در خلیج فارس، ترجیح این بوده که به جای اولویت دادن صرف به مسائل امنیتی در منطقه، منافع خود را با نزدیک شدن به چین و روسیه دنبال کنند.
#اسرار_سیاسی
#روسیه
#چین
#اوکراین
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
💡جنگ اوکراین، آزمونی برای رهبران عرب #پارت_دوم 🧩خاورمیانه در دوراهی جنگ اوکراین اگرچه از نظر جغ
💡جنگ اوکراین، آزمونی برای رهبران عرب
#پارت_سوم
🧩اگرچه کشورهای حاشیه خلیج فارس از اهمیت چتر امنیتی ایالات متحده برای امنیت منطقه آگاه هستند، اما ترجیح داده اند به تنوع بخشیدن در مشارکت های خود ادامه دهند. دولت بایدن با ورود به نیمه دوم دوره ریاست جمهوری، تعاملات بین ایالات متحده و شبه جزیره عربستان را به حداقل رسانده است
🧩یک شاخص واضح این نارضایتی کاخ سفید از سیاست خلیج فارس، تعهد حداقلی منطقه به تثبیت بازار انرژی است که اولویت بایدن در دستورکار در اولین و تنها سفر او به منطقه به شمار می رفت.
🧩مذاکرات هسته ای با ایران برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) یکی دیگر از نگرانی های کلیدی اسرائیل و کشورهای حاشیه خلیج فارس است. با امتناع غرب از وارد کردن همسایگان ایران در مذاکرات، کشورهای خلیج فارس تصمیم گرفتند که خودشان اقدام، و مذاکرات مستقیم با ایران را از جمله چندین دور مذاکرات ایران و عربستان در بغداد، آغاز کنند.
🧩این مذاکرات تاکنون به آتش بس در یمن و بازگشت سفرای امارات و کویت به تهران منجر شده است.
کشورهای حاشیه خلیج فارس در تنوع بخشیدن به حضور خود در برابر سه قدرت، موفق تر از اسرائیل عمل کرده اند. اسرائیل به رغم توافق های عادی سازی ابراهیم، هنوز نتوانسته به طور کامل با کشورهای عربی این حوزه ادغام شود و رابطه منحصر به فردی با ایالات متحده دارد
🧩در نتیجه، اسرائیل معضل رقابت قدرت های برتر را به گونه متفاوتی درک می کند. سیاست گذاران اسرائیلی معتقدند که حفظ روابط خوب با روسیه که از دولت بشار اسد در سوریه حمایت می کند، برای محافظت از مرزهای شمالی اسرائیل در برابر حملات نیابتی به ویژه پس از کاهش قابل توجه حضور نظامی ایالات متحده در سوریه، حیاتی است.
🧩اما اسرائیل اغلب به عنوان نزدیک ترین متحد آمریکا تلقی می شود و این مساله گزینه های تعامل آزادانه با روسیه و چین را برای آن دشوار می سازد. اقدام اخیر اسرائیل در محکوم کردن حمله روسیه و کمک آن به اوکراین، روابط اسرائیل و روسیه را به خطر انداخته است.
🧩به رغم حمایت سه قدرت برتر از بازیگران مختلف و اغلب متضاد در منطقه، امکان همکاری سیاسی در زمینه هایی مانند آزادی ناوبری در مسیرهای تجاری و ثبات بازار جهانی انرژی وجود دارداین همکاری به طور بالقوه می تواند به همکاری عمیق تر در موضوعات بحث برانگیزتری که برای ثبات منطقه باید حل و فصل شوند، کمک کند
#اسرار_سیاسی
#روسیه
#چین
#اوکراین
@Antiliberalism
Anti_liberal🚩
🎥 بدون تعارف با خانواده شهید دهههشتادی که بهدست اغتشاشگران به شهادت رسید #حجاب🌹 #زن_عفت_افتخار
افتخار زنان کشورم، مرحومه سکینه خانم واعظی است که ۶ جوان عزیزش رو فدای وطن و دین و عزت مردم کرد نه بعضی چهره ها که تنها افتخارشان بازی کردن چند خط فیلمنامه ست و به وقتش برای تخریب دین و وطن کم نمی گذارند.
افتخارات اشتباهی به مردم قالب نکنید آقایان مسئول‼️
✨بانوان تمدن ساز✨
#حجاب🌹
#زن_عفت_افتخار❤️
#شهیدانه🕊🕊
@Antiliberalism