12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 ظهر عاشورا پای روضه خوانی سردار
⚫ کلیپی از روضهخوانی شهید #سردار_سلیمانی عصر عاشورا در مهدیه لشکر ثارالله سال ١٣۶٧
#ما_ملت_امام_حسینیم
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
﷽
💢این ماجرا را از یکی از #مداحان شنیدم؛ آیا
صحت دارد؟
✅امام علی(ع) در سن کودکی امام حسین(ع)، به حضرت عباس سفارش کرد که مواظب تشنگی برادرش باشد؟
#پاسخ
برای بررسی درستی یا نادرستی این سخن، کافی است که تاریخ تولد این دو بزرگوار مد نظر قرار گرفته شود.
ایشان در سال 61 هجری در کربلا در سن 34 سالگی به شهادت رسیدند که بر این اساس باید در سال 26 یا 27 هجری به دنیا آمده باشند.
امام حسین(ع) نیز در سال سوم یا چهارم هجری به دنیا آمده بود.
بنابر این، امام حسین(ع) هنگام تولد حضرت عباس(ع) نه تنها کودکی خردسال نبود، بلکه جوانی حدوداً 23 ساله بود.
بر این اساس، برخی داستانهایی که از کتب متأخر در مورد سیراب کردن امام حسین(ع) توسط حضرت عباس(ع) - آن هم دهها سال قبل از واقعه عاشورا - نقل میشود، نمیتواند به #واقعیت و #حقیقت نزدیک باشد.
📚طبرسی، فضل بن حسن، اعلام الوری بأعلام الهدی، ج 1، ص 395،
📚ابن عبدالبر، یوسف بن عبد الله، الاستیعاب فی معرفة الأصحاب، تحقیق، بجاوی، علی محمد، ج 1، ص 392
💠 حسینیه مجازی آنتی شبهه🚩
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
﷽
♦️ سوال
تاسوعا و عاشورا به چه معنا است و آیا قبل از شهادت امام حسین (ع) تاسوعا و عاشورا وجود داشت؟
❇️پاسخ:
@Antishobheh
💠عاشورا از ریشه عشر به معنای ده و دهم و تاسوعا از ریشه تسع به معنای نه و نهم است.
این لفظ فقط بر نهمین و دهمین روز محرم اطلاق شده است.
◼️به لحاظ آن که حوادث مهم کربلا در روز نهم و دهم ماه محرم الحرام اتفاق افتاد، این دو روز را برجسته تر نموده و به نام تاسوعا و عاشورا یعنی روز نهم و دهم محرم الحرام در فرهنگ مسلمانان به ویژه شیعیان از جایگاه خاصی بهره مند شد.
⬅️ابن اثیر در کتاب «نهایه» میگوید: «عاشورا یک اسم اسلامی است» .(۱)
همین مطلب را طریحی در «مجمع البحرین» گفته است. (۲)
◼️البته پیش از واقعه کربلا ، هم پیامبر اسلام(ص) و هم حضرت علی(ع) شهادت امام حسین(ع) را در کربلا پیشگویی کرده بودند. امام حسین(ع) نیز شهادت خود را پیشگویی کرده، به برخی از پیامبران پیشین نیز شهادت آن حضرت وحی شده بود. (۳).
◾️پس از آن که حضرت امام در کربلا به شهادت رسید، روز $عاشورا میان مردم به روز حزن و اندوه شناخته شد و شیعیان علی(ع) آن روز را روز عزا و عزاداری قرار دادند . از این رو به نام عاشورای حسینی شهرت یافت.
◾️امام صادق(ع) فرمود: و أمّا یوم عاشورا فیوم أصیب فیه الحسین(ع) صریعاً بین أصحابه و أصحابه حوله صرعی عراة؛(۴) عاشورا روزی است که حسین(ع) میان یارانش کشته شد و بر زمین افتاد. یاران او نیز پیرامون او به خاک افتاده و عریان بودند.
▪️روز نهم محرّم، تاسوعای سال ۶۱ هجری امام حسین و یارانش در محاصره نیروهای دشمن بودند. در این روز دشمن آب را به روی اهل بیت امام حسین(ع) و یاران او بسته بود.
▪️این روز به دلیل این که بر اهل بیت سخت گذشت و شاید یکی از روزهای بسیار سخت و مصیبتبار برای خاندان پیامبر بود،به عنوان تاسوعای حسینی، مورد توجه شیعیان قرار گرفت.
☑️امام صادق(ع) فرمود: «تاسوعا روزی است که حسین(ع) و اصحاب او در کربلا محاصره شدند و سپاه شامیان بر ضد آنان گرد آمد. ابن زیاد و عمر سعد از فراهم آمدن آن همه سوار خوشحال شدند و آن روز، حسین(ع) و یارانش را ناتوان شمردند و یقین کردند دیگر برای او یاوری نخواهد آمد و عراقیان او را پشتیبانی نخواهند کرد».(۵)
🔘در مقابل شیعیان، بنی امیه و پیروانشان روز عاشورا را روز جشن و سرور قرار دادند. به تدریج دشمنان درباره عاشورا احادیثی ساختند تا آن روز را با فضیلت نشان بدهند،👈 در حالی که آن روز، روز غم و اندوه و مصیبت است. روزی است که بهترین انسان را کشتند، جگر رسول خدا را پاره کردند و زنان و کودکان پیامبر را به اسارت بردند، آیا این روز میتواند روز مبارکی باشد؟!😔
🔰امام صادق(ع) در همین باره میفرماید: بنی امیه و همراهان آنان از شامیان، نذر کردند که اگر #امام_حسین کشته شد و به سپاهیان (بنیامیه) آسیبی نرسید و حکومت در خاندان ابی سفیان تثبیت شد، روز عاشورا را عید قرار دهند و به شکرانه پیروزی خود، روزه بگیرند. این عمل، به صورت روش و سنتی میان مردم تاکنون ادامه دارد، که ریشه آن از خاندان ابوسفیان است. در این روز، مردم روزه میگیرند و با شادی، با خویشان و بستگان خود،رفتار میکنند.(۶) از این رو در زیارت عاشورا آمده است:
«اللّهم ان هذا یوم تبرّکت به بنو امیّة وابن آکلة الاکباد».(۷)
💠از جمله روایتی که در متون روایی و تاریخی راه یافته آن است که گفته اند: علت نامگذارى روز دهم محرّم به عاشورا آن است که ده نفر از پیامبران به ده کرامت در این روز مورد گرامیداشت الهى قرار گرفته اند.(۸) ، در حالی که این سخن صحیح نیست . ابن درید میگوید: «عاشورا یک اسم اسلامی» است و در دوره جاهلیت به این نام معروف نبود. (۹)
☑️شیخ عباس قمی با اشاره به همین حدیث به نقل از نویسنده «شفاء الصدور» میگوید: بنی امیه روز عاشورا را مبارک میدانستند. در این روز برای خود خرید میکردند و خرید را در آن روز سنّت کرده بودند.آنان در این روز مراسم عید بر پا میکردند، آن روز را روزه میگرفتند و در آن روز طلب حوائج را مستحب میدانستند، برای همین درباره روز عاشورا فضایل و مناقبی ساخته اند و حتی دعائی هم درباره آن درست کرده اند که اولش این است: «یا قابل توبة آدم یوم عاشورا، یا رافع ادریس الی السماء یوم عاشورا، یا مسکّن السفینة یوم عاشورا یا غیاث ابراهیم من النار یوم عاشورا». اینها را ساخته اند تا امر مشتبه شود. 👈👈آنان در سخنرانی های خود میگویند: هر نبیّ وسیله و شرفی دارد و در روز عاشورا این شرف زیاد میشود، مانند خاموش کردن آتش نمرود برای ، قرار گرفتن سفینه نوح کوه جودی، غرق ساختن فرعون در دریا و نجات حضرت موسی از دست فرعون، نجات حضرت عیسی از دست یهودیان.
⏪شیخ عباس قمی در ادامه میگوید: شیخ صدوق از میثم تمار نقل کرده امت پیامبر، فرزند پیامبر را میکشند و روز عاشورا که فرزند پیامبر را کشته اند، روز مبارک قرار میدهند! راوی میگوید: به میثم گفتم: چگونه آن روز را روز مبارک قرار میدهند؟ 👈گفت: آنان در فضیلت آن حدیث جعل میکنند و میگویند: روز عاشورا روزی است که خداوند توبه آدم را پذیرفته با اینکه توبه آدم در ذی حجه پذیرفته شده است.آنان میگویند: در عاشورا، یونس از شکم ماهی نجات یافته، در حالی که در ذی قعده از شکم ماهی نجات یافته است. میگویند: روز عاشورا روزی است که کشتی نوح کنار کوه جودی قرار گرفت در حالی که روز هیجدهم ذی حجه قرار گرفت. آنان میگویند: روز عاشورا دریا برای موسی شکافته شد در حالی که در ربیع الاول شکافته شده بود (۱۰)‼️.
☑️حضرت امام رضا(ع) میفرماید: «کسی که در روز عاشورا از انجام کارهای مورد نیاز خویش پرهیز نماید، خداوند، حوائج دنیا و آخرت او را برآورده کند و کسی که روز عاشورا را، روز حزن و اندوه و مصیبت و گریه خود قرار دهد، خداوند روز قیامت را، روز شادی و سرور او گرداند و چشمش با دیدن ما در بهشت، روشن گردد.(۱۱)
پی نوشتها:
۱- ابن اثیر ، النهایه فی غریب الحدیث ، ج۳ ، ص۲۴۰
۲- طریحی، مجمع البحرین ، ماده عشر ، ج۳ ، ص۱۸۶
۳- بحارالانوار، ج ۴۴، ص ۲۲۳ و ص ۲۵۰.
۴- کافی ،ج۴، ص۱۴۷؛بحار، ج۴۵ ، ص ۹۵ .
۵ – سفینه البحار، ج ۱، ص ۳۱۲ (ماده تسع).
۶- بحارالانوار ، ج۴۵ ، ص ۹۵ – ۹۶.
۷- همان، ج ۹۸، ص ۲۹۵.
۸- حیاة الامام الحسین، ج ۳، ص ۱۷۹.
۹- الصحیح من سیرة النبی، ج ۴، ص ۳۰۶ .
۱۰- مفاتیح الجنان، ص ۴۷۶، اعمال روز عاشورا.
۱۱. سید بن طاووس، اقبال الاعمال، ص ۵۷۸، اعمال روز عاشورا.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
💠خیلی قشنگه حتما ببینید...
دلتون شکست برای بنده هم دعا بفرمایید🤲
#ما_ملت_امام_حسینیم
#امام_حسین
#محرم
💠 حسینیه مجازی آنتی شبهه🚩
@Antishobheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🎥 عشق حسین است چه ها میکند
🔹فیلم منتشر شده در فضای مجازی منتسب به مشهدی ابراهیم کیانی در بروجن که نذر زنجیرزنی خود را در دوران کرونا به تنهایی ادا میکند.
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹برهنه کردن و کتک زدن یک جوان بسیجی دیگر در روز #عاشورای 88 توسط فتنه گران
💠 حسینیه مجازی آنتی شبهه🚩
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
﷽
♦️سوال:
🔰آیا امام حسین(ع) خود را فدا کرد تا گناهان شیعیان و دوستداران ایشان بخشیده شود؟
❇️پاسخ:
@Antishobheh
✅در این تحلیل #امام_حسین (علیه السلام) خود را فدا کرد تا گناهان امّت بخشوده شود و امام کفّاره گناهان امّت باشد. نظیر اعتقاد باطلى که مسیحیان نسبت به حضرت مسیح(علیه السلام) دارند و مى گویند مسیح(علیه السلام) با تن دادن به صلیب باعث پاک شدن گناهان پیروان خود شد و آنان را رستگار کرد.
📌👈معتقدان این تحلیل با تمسک به تعابیرى چون «یا بابَ نِجاةِ الاُمَّةِ» چنین برداشت کردند که امام حسین(علیه السلام) نیز با استقبال از #شهادت موجب بخشوده شدن گناهان فاسقان و فاجران امّت و در نتیجه سبب نجات آنان شده است. در عوض امّت با برپایى مجالس عزا از امام تشکّر و سپاسگزارى کرده و مستحقّ رستگارى مى شود.‼️
☑️این تحلیل نیز با هیچ یک از اصول و مبانى مسلّم دینى سازگار نیست و موجب شده است عدّه اى گمان کنند که امام حسین(علیه السلام) با شهادت خود و فرزندانش، گناهکاران را در برابر عذاب الهى بیمه کرده است. به تعبیر دیگر :
❌ امام(علیه السلام) و یارانش کشته شدند تا دیگران در انجام هر گناه و جنایتى آزاد باشند و در واقع تکلیف الهى از آنان ساقط گردد.
♻️همین پندار سبب شده است که عدّه اى گمان کنند هر کس بر امام حسین(علیه السلام) گریه کند، هر قدر در فساد و تباهى غوطه ور باشد و حتّى نسبت به ضروریّات دین پایبند نباشد، مورد عفو و بخشش قرار گرفته و اهل نجات خواهد بود.
✅نفوذ این پندار غلط تا جایى بوده است که حتّى سلاطین جبّار و ستمگرى که حکومتشان بر پایه هاى ظلم و بى عدالتى استوار بود و دستشان به خون بى گناهان آلوده بوده، در ایّام عزادارى آن حضرت مجالس عزا به پا کنند و یا خود پا برهنه در دستجات عزادارى به سر و سینه بزنند، و آن را مایه نجات خود بدانند![۱]❗️
📚پی نوشت:
[۱] . گردآوری از کتاب: عاشورا ریشه ها، انگیزه ها، رویدادها، پیامدها، زیر نظر آیت الله مکارم شیرازی، ص۶۹.
#ما_ملت_امام_حسینیم
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🚩 به نام نامی سر ! بسمه تعالی سر !!!
شعرخوانی #سیدحمیدرضابرقعی
#ظهرعاشورا
#ما_ملت_امام_حسینیم
💠 حسینیه مجازی آنتی شبهه🚩
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🔺 در عاشورای ۸۸ دیگر خیمه آتش نزدند، محب حسین را آتش زدند
🔺 و امروز وقیحانه از #حصر و پیر شدن رهبران فتنه ابراز ناراحتی میکنند؛ همینکه تا کنون نظام آنها را به سزای اعمالشان نرسانده، از لطفش بوده، وگرنه مقدار مجازات معلوم است...
#ما_ملت_امام_حسینیم
#عاشورا
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴
﷽
شب شام غریبان حسین (ع)است
💔تمام عرش در دامان حسین(ع)است
دگر این شب سحر از پی ندارد
💔که خورشید جهان بی سر حسین(ع)است
#تسلیت_یاصاحب_الزمان(عج)
😭😭😭
💠 حسینیه مجازی آنتی شبهه🚩
✅با آنتی شبهه آگاهانه بپذیریم👇
@Antishobheh 🏴