«عقلانیت»
🔻 دربارهٔ رفراندوم؛
🌀 آیا مردم نمی فهمند ؟
✍ محسن مهدیان
🔰 سخنان رهبر انقلاب در پاسخ به یک دانشجو را خناسان رسانهای تحریف و تبدیل به ابزار تخریب کردند. چقدر هم زننده است که عدهای از سر نادانی همانها را در داخل تکرار میکنند. واقعیت این است که ماجرا خیلی پیچیده نیست.
🔸 دانشجویی ظاهرا چنین میگوید که «باید از روز اول درباره مسائل مختلف رفراندوم برگزار میکردیم تا حساسیت بهوجود نیاید.» رهبر انقلاب هم در پاسخ توضیح میدهند که «در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟» و دیگر اینکه «مگر همه مردم که باید در رفراندوم شرکت کنند امکان تحلیل آن مسئله را دارند؟»
📌 حالا رسانه دشمن از این چه برداشتی کرده است؟ این که رهبر انقلاب مخالف رفراندوم هستند و بدتر اینکه ایشان مخالف نظر دادن مردمند و آنها را شایسته اظهار نظر نمیدانند.
پاسخ رهبر اساسا ناظر به اصل و فلسفه رفراندوم نیست؛ بلکه یک تذکر مدیریتی است. مرور کنیم. انشاءالله روشن میشود.
اول: تنها کشوری که در عالم، نظام خود را به رفراندوم گذاشت، جمهوری اسلامی است. هیچ کشوری- تأکید میشود هیچ کشوری- در هیچ جای تاریخ چنین نکرده است.
در ایران تا امروز 3بار رفراندوم برگزار شده است.
دوم: از سوی دیگر در قانون اساسی کشور و در اصل59 رفراندوم مورد توجه قرار گرفته است. اجرای آن نیز مثل همهجای دنیا سازوکار مشخص دارد. در ایران با درخواست رئیسجمهور و یا پیشنهاد 100نماینده و موافقت دوسوم مجلس، رفراندوم برگزار میشود.
تا اینجای ماجرا میشود قانون و سیره عملی انقلاب اسلامی. حالا بازگردیم به سخنان رهبر معظم انقلاب. آیا این سخنان با قوانین ما مغایرتی دارد؟
فرمودند: «در کجای دنیا برای همه مسائل رفراندوم برگزار میکنند؟»
برای «همه مسائل» یعنی منطقی است که سر هر مسئلهای رفراندوم بگذاریم؟ پس چرا انتخابات برگزار میشود؟ انتخابات یعنی انتخاب راه و روش؛ انتخاب یک نگرش و گرایش در اداره کشور. یک روز میشود خاتمی و یک روز هم روحانی و احمدینژاد و یک روز رئیسی. بعد از آن در مسائل جزئی، این منتخب مردم است که تصمیم میگیرد. مثل اینکه بخواهیم از اینجا به مشهد برویم. مختاریم بین هواپیما و قطار و اتوبوس؛ اما اگر هواپیما را انتخاب کردیم یعنی خلبان برای کار فنی خود باید از مسافران سؤال کند؟
👈 باز هم دقت کنیم؛ این نفی رفراندوم نیست. چهبسا در مواردی با تشخیص همین نمایندههای مردم همهپرسی ضرورت پیدا کند. اما این غیر از رفراندوم در همه مسائل مهم کشور است.
👈 حالا این استدلال مدیریتی یعنی مردم نمیفهمند؟ اینکه مردم در همه مسائل کارشناس نیستند، یعنی نمیفهمند؟! اساسا کارشناس انتخاب میکنند تا موکل آنها در کارشناسی باشد.
🔻 بگذریم که ما در کشوری زندگی میکنیم که صبح و شام از سوی رسانههای دشمن اطلاعات دروغ و تحریفشده و بزرگنماییهای کاریکاتورگونه به مردم منتقل میشود و هر انتخاباتی تبدیل میشود به دوقطبیهای توهمی که باعث میشود انتخاب مردم از سر اختیار نباشد و بهناچار از سر ترس، رفتار صفر و یکی و یا استقلال-پرسپولیسی از خود نشان دهند.
🇮🇷 بنابراین توضیح رهبر انقلاب از حیث عقلانیت و مدیریت رفراندوم برای همه مسائل است که اجرای آن اساسا نه ممکن است و نه منطقی؛ لذا نه اصل رفراندوم را نفی میکند و نه قدرت تشخیص مردم را.
🔻 واقعیت این است که خیلیها فرق مردمسالاری و تودهگرایی را نمیدانند. مردمسالاری یعنی انتخاب مسیر و اهداف اصلی توسط مردم؛ یعنی انتخاب از سر آگاهی. تودهگرایی یعنی سوءاستفاده از نام مردم برای انتخاب از سر ناآگاهی. تودهگرایی را اغلب دیکتاتورها مطالبه میکنند چون نقاب استبداد و نشستن بر جهل مردم است اما مردمسالاری رشد آگاهی مردم برای انتخاب سرنوشت است.
اگر پزشکی به من و شما گفت برای نسخه پیچیدن باید نظر بیمار را بپرسم او دلسوز ما نیست؛ وکیل حقوقیمان نیز؛ ممکن است شیادی باشد در لباس پزشک و حقوقدان. مردمسالاری یعنی حق انتخاب پزشک و تودهگرایی یعنی انتخاب نسخه. خلاصه اینکه مراقبت کنیم بهنام مردمسالاری، تودهگرایی بهخوردمان ندهند.
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🔻 تحلیل قرآنی اهانتهای اخیر به رهبری
✅ حجتالاسلام حاج احمد پناهیان:
🔹 هرچه پیش میرویم، افراد حقیرتر جرأت میکنند به ولایت اهانت کنند!. بیچارها! هرچه گشتید نقطه ضعفی از آقا پیدا نکردید، رفتید سراغ نقاط قوت ؟! بیسواد! افول یک تمدن، فرمول دارد، پیشگویی نیست.
🔹 این بیچارهها از اربابانشان دستور دارند تا آخر امسال که انتخابات هست، چیزی از ولایت فقیه، نظارت استصوابی شورای نگهبان و مجلس خبرگان رهبری با این شاکلهٔ فعلی باقی نگذارند
🔹 به امثال روحانی ها و نصیری ها میگوئیم؛ این را در مغز نداشتهتان فرو کنید! هرکاری کنید، ما قومی نیستیم که پرچم را زمین بگذاریم و پشت به ولایت کنیم!
🔹 خدا ازتان نگذرد، گویندگانی که درباره ولایتفقیه صحبت نمیکنید! برای مسائلی بسیار کوچکتر فریادتان بلند میشود، اما اینجا که باید وارد میدان شوید سکوت میکنید! از اعتبارتان میترسید ؟!
🔹 چرا قوه قضاییه با کسانی که به رهبری توهین میکنند برخورد نمیکند ؟
@Aqlaniyyat
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔻 آیت الله العظمی بهجت(ره): در عصر غیبت، شرکت در نماز عید فطر به امامت ولی فقیه "واجب" است.
panahian.ir/post/2374
#نماز_عید_فطر
@Panahian_ir
«عقلانیت»
🔔 تسهیلات کمیتهٔ امداد حضرت امام خمینی(ره) برای پرداخت فطریه و کفارهٔ روزه
🔹 شمارهٔ کارت برای فطریهٔ عام:
6037- 9979- 5005- 9833
🔹 شمارهٔ کارت برای فطریهٔ سادات:
6037- 9979- 5006- 8115
🔹 شمارهٔ کارت برای کفارهٔ عمد:
6037- 9979- 5008- 4666
🔹 شمارهٔ کارت برای کفارهٔ غیرعمد:
6037- 9979- 5007- 6407
🔘 منبع: شبکهٔ خبر صدا و سیما
@Aqlaniyyat
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 نماز عید فطر به امامت نائب امام زمان(عج) را از دست ندهید!
🔻 همهٔ ماه رمضان یک طرف و این نماز یک طرف!
🔆 امام زمان(عج) به نماز نائبش بیشتر توجه میکند.
📌 در این نماز، دعای مستجاب امام عادل، بیش از دیگران نصیب شما خواهد شد!
#تصویری
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 برای جوانانی که آنروزها را ندیدهاند
✔️ برگی از پرونده سیاه غربگرایان
🎥 کنفرانس ننگین برلین، فروردین سال ١٣٧٩
📌 در آن ایام، علی لاریجانی، رئیس وقت رسانهٔ ملی، بدلیل پخش این فضاحت و روشنگری افکارعمومی نسبت به خباثت غربگرایان، مورد خشم و غضب جریان اصلاحات قرار گرفت، اما امروز ... !!
🔘 اقتباس از کانال حمید رسایی
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🔻 این یک پروژه رسانهای است
✔️ برای القاء ناامیدی، باید آنچنان قیمت خودرو، ارز و مشکلات ناشی از ناکارآمدیهای گذشته برجسته شود تا همهٔ واقعیت دیده نشود. !!
🇮🇷 پیشرفت ٨۵ درصدی ١۴۵ پروژهٔ عمرانی مصوبات سفرهای استانی رئیس جمهور
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🇮🇷 وسط چهار روز تعطیلی که خیلیا به مسافرت رفتند و جادههای تهران به سمت شمال، غرب، شرق و جنوب با ترافیک سنگین روبرو شد و علیرغم اقامهٔ نماز در همهٔ مساجد تهران، حضور گستردهٔ مردم در مصلای امام خمینی ره به حدی بود که با وجود باز بودن همهٔ بیست درب خروجی، تخلیه مصلی پس از پایان نماز، بیش از یک ساعت طول کشید!
📌 کوردلان بازم بگن؛ مردم از دین و انقلاب برگشتن. !!
«عقلانیت»
🇮🇷 مهمترین جملات امام خامنهای در خطبهٔ نماز عید و دیدار با مسئولان نظام:
🔹 قوای سهگانه باید همکاری، همافزایی و همدلی کنند. اگر چنانچه سه قوه باهم همکاری کنند، کارها به هیچ وجه گره نمیخورد.
🔹 مردم اتحاد خودشان را حفظ کنند. دشمن با اتحاد و یکپارچگی ملت ایران مخالف است. دشمن مایل است مردم بخاطر عقاید و سلایق مختلف باهم بجنگند.
🔹 عامل موفقیت، اسلام است. دشمن هم این را فهمیده لذا میبینید در دنیا اسلامستیزی میکنند. البته این اسلامستیزیها به جایی هم نخواهد رسید. «أَمْ يُرِيدُونَ كَيْدًا فَالَّذِينَ كَفَرُوا هُمُ الْمَكِيدُونَ» آنها تلاشهایی میکنند اما خدای متعال تلاشهای آنها را باطل خواهد کرد ( ١۴٠٢/٢/٢)
@Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🎥 گزارش جامع و زیبای علی رضوانی از نماز پرشکوه عید فطر به امامت امام خامنهای، همراه با مصاحبهٔ شهید حاج قاسم سلیمانی ره در آخرین نماز عیدفطر در سال ٩٨
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
📸 تصویری بینظیر، از روز بینظیر مصلی
🇮🇷 این تصویر از محدود تصاویری است که توانسته همهٔ جمعیت بینظیر نماز عید فطر در مصلی بزرگ امام خمینی ره تهران را نشان دهد.
🔍 با بزرگنمایی تصویر، بخوبی حضور جمعیت در مقابل جایگاه و پشت بام مصلی، غرب و شرق محدودهٔ خاکی درحال تعمیر، محدودهٔ پارکینک ها، ضلع شرقی مصلی در خیابان شهید قنبرزاده، و خصوصا نمازگزاران حاضر در دو باند غربی و شرقی اتوبان رسالت در ضلع شمال مصلی قابل مشاهده است.
📌 صریحترین پاسخ ملت به یاوه گویان
@Aqlaniyyat
آلودگی هوا سالانه ۱۲۰۰ کودک اروپایی را میکُشد
🔻 آژانس محیط زیست اروپا:
🔹سطح آلایندههای کلیدی هوا در بسیاری از کشورهای اروپایی به ویژه در اروپای مرکزی - شرقی و ایتالیا بالاتر از دستورالعملهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) است.
🔹آلودگی هوا همچنان باعث مرگ زودرس بیش از ۱۲۰۰ کودک در سراسر اروپا میشود و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را در سنین بالاتر افزایش میدهد.
🔹۹۷ درصد از جمعیت شهری اروپا در سال ۲۰۲۱ در معرض هوایی قرار گرفتند که توصیههای سازمان جهانی بهداشت را برآورده نمیکرد.
🔘 منبع: تسنیم
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔴 جنگ روایت ها ...
🔔 سواد رسانهای
✔️ اکثر روزنامههای غربگرا هیچ تصویری از حضور بینظیر و دشمن شکن مردم در نماز عید را منتشر نکردند!!
🔻 حتی نشریهای که شعارش سالاری مردم است، بجای انعکاس شکوه و اقتدار ملت، یاد نیمهکاره بودن مصلی افتاده!!
🔻 درحالیکه اگر بودجهای برای تکمیل پروژه مصلی تخصیص داده شود، همین رسانه تیتر میزند که؛ « آیا در این شرایط اقتصادی، تکمیل مصلی اولویت دارد؟» ❗️
📌 اساس غربگرایی بر فریب، نیرنگ و خیانت به ملت، بنا شده است
@Aqlaniyyat
✔️ بحران معیشت در انگلیس موجب افزایش سرقت و زورگیری در این کشور شده است، بنحویکه در هر شش دقیقه یک گوشی سرقت میشود!!
🌀 مگه اینا هم تحریمن ؟
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🇮🇷 قدرت بازدارندگی ایران اسلامی
📡 رسانهٔ آمریکایی واشنگتن پست با اشاره به شکست ائتلاف غربی عربی عبری در اجرای طرح تجزیهٔ کشورهای منطقه و جنگ علیه محور مقاومت در سوریه، یمن و عراق مینویسد:
🔻 میتوان حدس زد که عصر تنشزدایی درحال طلوع است، به استثنای درگیری پایانناپذیر اسرائیل و فلسطین
🔻 ما باید با ملتهای منطقه معامله کنیم. برخی از این شرکا ممکن است برای ما ناپسند باشند، اما این بخشی از دیپلماسی است.
🔻 ما چندین دهه جنگهای کریه داشتهایم، وقت آن است که آرامش و صلحی کریه داشته باشیم.
@Aqlaniyyat
✍ سید یاسر جبرائیلی:
🔻 در مناظره دیشب، موسی غنینژاد یک حرف درست زد و آن اینکه؛ «برای اظهارنظر درباره نظامات اقتصادی یک جامعه، باید فلسفه سیاسی دانست»
🔻 لیکن عاقبت اظهارنظر درباره فلسفه سیاسی با مدرک حسابداری! ، همان پرت و پلاهایی است که از او شنیدیم؛ از چپ خواندن راسل لیبرال، تا تشریک مساعی شهید بهشتی و بنی صدر!
🔻 این گزاره نیز که "لیبرالیسم میگوید انسان بنده خدا باشد"، بلاتردید تن فیلسوفان لیبرال را در گور میلرزاند.
🔻 غنینژاد از قضا بر سبیل همان فرد است که نخواست نامش ببرد (موسوی خوئینیها). او در مسجد جوزستان، قرآن را تفسیر ماتریالیستی میکرد، این بندگی خدا را از لیبرالیسم استنتاج میکند!
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🔥 اغتشاش در دانشگاهها، زمینه ساز حمله آمریکا
🌀 آیا هدف آمریکا نجات گروگانها بود ؟
👈 به مناسبت سالگرد حمله آمریکا به طبس
🗞 یکشنبه 20 آوریل 1980 (31 فروردین 1359) یکی از نشریات آمریکایی به نام «هوستون کرونیکل» در سرمقاله خود به قلم «میلز کوپلند» از اعضای سازمان سیا، به تجاوز نظامی آمریکا به ایران برای نجات جاسوسان آمریکایی اشاره نمود. در بخشهایی از آن سرمقاله آمده بود:
«... اکثر اعضای CIA معتقدند که این برنامه کاملاً و به خوبی قابل اجراست. تجربههای ما نشان میدهد... این کار به وسیله شوراندن مردم علیه گردانندگان و با استفاده از تظاهرات برای پوشش جهت حمله و ورود و همچنین حفاظت از سفارت صورت گیرد...اطلاعاتی که CIA در مورد گروههای سیاسی دارد، نشان میدهد که... آنها با ما همکاری خواهند کرد ...»1
⭕️ برهمین اساس از روز دوشنبه اول اردیبهشت 1359، دانشگاههای تهران، محل درگیری گروهکهای ضدانقلاب با مردم شد. بهدنبال اعلام انقلاب فرهنگی در دانشگاهها و تصفیه آنها از نیروهای ضدانقلابی، این گروهکها که اتاقها و سالنهای متعددی در برخی دانشگاهها را به پایگاه خود و انبار اسلحه تبدیل کرده بودند، در مقابل انقلاب و مردم صفآرایی نمودند. درگیریها چند روز ادامه داشت و در این درگیریها صدها نفر مجروح و مضروب شدند.
🌀 آیا واقعا عملیات «پنجه عقاب» برای نجات جاسوسان آمریکایی بود، هنوز جای سؤال دارد.
🔻 پس از آن ماجرا، اسناد مکتوب و شفاهی متعددی افشا گردید که اهداف عملیات یادشده را بسیار فراتر از آن ترسیم کرده بود. از جمله اعترافات یوسف مازندی از عوامل فراماسونری و رژیم شاه که سالیان متمادی نمایندگی خبرگزاری آمریکایی «یونایتد پرس» را در ایران برعهده داشت و در کتاب خود به نام «ایران، ابرقدرت قرن» نوشت:
«... چند ماه پس از افتضاح دشت کویر، عدهای از ایرانیان نظامی و غیرنظامی که موفق شده بودند از کشور خود بگریزند و به هممیهنان سرگردان خویش (در خارج) بپیوندند، بهتدریج آغاز به سخن کردند... آنها میگفتند در بیشتر عملیاتی که به واقعه صحرای طبس منتهی شده بود شرکت داشتند... به گفته آنان پیاده شدن آمریکاییها در طبس برای نجات گروگانها نبود، بلکه برای انجام یک شورش بود... هواپیماهای سی130 و هلیکوپترهای آر.اچ.53 برای تهیه چنین انفجاری در دشت کویر ایران بر زمین نشسته بودند. هدف، تحویل تسلیحات فوقمدرن برای یک جنگ چریکی وسیع و سراسری به گروهی از افسران وفادار به شاه بود»٢
🔘 منبع:دفتر پژوهشهای کیهان
📄 متن کامل:
https://kayhan.ir/fa/news/263580
📚 مستندات:
➖ 1- امیررضا ستوده و حمید کاویانی- بحران 444 روزه در تهران- موسسه نشر و تحقیقات ذکر- چاپ اول- زمستان 1379- صفحههای 127 تا 132
➖ ٢- یوسف مازندی- ایران، ابرقدرت قرن- تهران- نشر البرز- 1373- صفحه 17
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
♦️ منصفانه با دکتر غنی نژاد
✔️ دکتر غنی نژاد در مناظره با پرفسور درخشان در برنامهٔ "جهانآرا" فصل چهارم قانون اساسی بخصوص اصول ۴٣ و ۴۴ را به اندیشههای کمونیستی و بطور خاص به نظریهٔ «راه رشد غیرسرمایه داری» اولیانوفسکی نسبت داد و این اصول را اقتصاد دولتی و ریشهٔ همه بدبختیها دانست!!
✅ اقتصاد قانون اساسی، اقتصاد مردمی است نه دولتی
🔹 اصل ۴٣ صراحتا بیان میکند که باید امکانات کار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال کامل و قرار دادن وسائل کار در اختیار همه کسانی که قادر به کارند ولی وسایل کار ندارند، فراهم شود، تا نه به تمرکز و تداول ثروت در دست افراد و گروههای خاص منتهی شود [نظام سرمایه داری] و نه دولت را بصورت یک کارفرمای بزرگ و مطلق در آورد [نظام کمونیستی]
👈 این بند از اصل ۴٣ قانون اساسی، دقیقا پیشنهاد شهید مظلوم بهشتی بود که آقای غنی نژاد با بیانصافی او را صددرصد چپ میخواند!!
👈 در مشروح مذاکرات مجلس خبرگان قانون اساسی از آن شهید عزیز ثبت است که ایشان میفرمایند: «ما میخواهیم به سمتی برویم که با این اصل، کارگر نه مورد استثمار فرد قرار گیرد و نه دولت! اگر امکانات کار برای او فراهم شد و زمام امورش به دست کارفرمای بزرگ شخصی یا دولتی نبود، این هدف تامین خواهد شد»
✔️ دکتر غنی نژاد، تعاونی ها را که در اصول ۴٣ و ۴۴ بعنوان ابزاری برای مردمی سازی اقتصاد قرار داده شده، غیرمحققانه به اقتصاد دولتی تأویل کرد!!
✅ درحالیکه در مشروح مذاکرات، شهید بهشتی در دفاع از تعاونیها میفرماید: «تعاونی اقتصادی (در مقابل دولتی و خصوصی) اعم از اینکه ملک، ملک خودشان باشد یا ملک دولت، همینکه سود نصیب کسانی میشود که در آن واحد کار میکنند، کافی است تا تعاونی باشد. بهرحال اختیار سرمایه یا مالکیت سرمایه و مدیریت در اختیار کسانی است که در همان شرکت، به کمک یکدیگر کار میکنند»
👈 بهترین روش واگذاری های منابع دولتی و شرکتهای صدر اصل ۴۴، همین روش بود؛ که مالکیت دولت محفوظ بماند اما "مدیریت" و "مالکیت سود" به تعاونی کارگران خود آن کارخانجات واگذار شود. اگر چنین میشد اقتصاد خصولتی کنونی، یا به تعبیر دکتر غنی نژاد، سرمایهداری رفاقتی و مافیایی شکل نمیگرفت! ضمن اینکه دستمزد کارگران و نسبتش با تورم هم چالش هرساله نمیشد.
🔔 نتیجه؛
🔹 عامل بدبختیها نه اصول اقتصادی قانون اساسی، بلکه تخلف از آن اصول است.
🔹 چپ ها و راست های اقتصادی، دو لبهٔ قیچی برای تعطیل و تأویل این اصول مترقی و شاهکار شهید بهشتی بودهاند. در دهه اول انقلاب، دولت چپگرا و دهههای بعد دولتهای راستگرا، اقتصاد را دولتی و خصولتی (سرمایهداری حکومتی و رفاقتی) کردند و سراغ مردمی کردن اقتصاد ایران و تحقق این دو اصل مترقی قانون اساسی نرفتند!
📌 صد حیف که حالا بدبختی اش را با برچسب کمونیست! به قانون اساسی و شهید مظلوم دکتر بهشتی میزنند !!
🔘 اقتباس از حجت الاسلام دکتر محسن قنبریان
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
💚 "حجاب" ، میراث مادرها
🔹 چه زیبا و پرمعناست جمله ای که برای اولین بار در راستای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، روی بنرهای تبلیغاتی شهرداری تهران نقش بسته؛
💎 میراث مادر، یعنی؛
👈 اولا؛ حجاب ریشه در فرهنگ ایران باستان داره، یعنی ده هزار سال قبل از اسلام.
👈 ثانیا؛ حجاب میراث مادر معنوی ما، حضرت زهرا (س) است.
👈 ثالثا؛ مسئولیت خطیر مادران جامعه را در انتقال فرهنگ حیا و عفاف به نسل های آینده یادآوری میکند.
👈 رابعا؛ توجه و تذکریست به جوانان برای حفظ این میراث بزرگ و بینظیر مادر
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🌀⭕️ میگن؛ درک گرانی و تنگی معیشت، نیازی به رسانه نداره که شما اینقدر نقش فضای مجازی و رسانهها رو در ناامیدسازی جامعه، ناشی از مشکلات اقتصادی برجسته میکنین!!
✅ پاسخ اینستکه؛
🔹 درسته، فهمیدن گرانی نیازی به رسانه نداره، اما این رسانه و فضای مجازیه که با عدم انتشار نقاط قوت و خدمات دولت مردمی، و برجسته سازی مشکلات، کمبودها و ضعفهای مدیریتی، اجازه دیدن همهٔ واقعیت رو نمیده!
📌 این دقیقا همون نقش رسانه در ناامیدسازی افکارعمومیه که کمتر به اون توجه میشه!
@Aqlaniyyat
«عقلانیت»
🚨 ساعتی سه دلار برای حضور نیمه عریان در خیابان !!
👆 بخوانید
@Aqlaniyyat