14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت»
🌀 ما چه کردیم، شما چه کردید ؟
🔻 بررسی عملکرد دو جریان انقلابی و غربگرایی
🔘 سخنان یکی از سربازان گمنام عرصهٔ "جهادتبیین"
@Aqlaniyyat
۲۰ خرداد ۱۴۰۳
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت»
💠 رئیسی، رئیس جمهور "معیار"
💚 صداقت در عمل به وعده ها
🇮🇷 مشارکت حداکثری در انتخابات
🗳 رئیسی دیگری انتخاب کنیم
@Aqlaniyyat
۲۰ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰آب به کدام آسیاب میریزید؟!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸یکی از مدعیان اصلاحات و از دستاندرکاران این جریان سیاسی که سابقه محکومیت به جرم فروش اطلاعات به بیگانگان را نیز در کارنامه خود دارد، در شهریورماه سال ۱۳۹۵ (قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶) در مصاحبه با نشریه «صدا» میگوید: «مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهائی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند»!
🔸اظهارات دیگری از یک مدعی اصلاحات را بخوانید. روز ۵ مهرماه ۹۱ در مصاحبه با «عصر ایران» میگوید: «آقای ناطق اگر از جایگاه فعلیاش در جناح راست (لقب تقلبی که مدعیان اصلاحات به نیروهای طرفدار انقلاب داده بودند) خارج شود و به اصلاحطلبان بپیوندد، چیزی به اصلاحطلبان اضافه نمیکند. اهمیت آقای ناطق در این است که در آنسو قرار دارد نه در این سو! ناطق نوری اگر به این سو بیاید، جایگاهش را در آن سو از دست میدهد. آقای ناطق باید در آن سو خوب بازی کند»!
🔸اوایل آذرماه ۱۳۹۴، دبیرکل حزب اشرافی کارگزاران در مصاحبه با روزنامه شرق با اشاره به آقای لاریجانی میگوید: «ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده است مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد»!
🔸دیروز یکی از اعضای مطرح جبهه اصلاحات که عنوان نظریهپرداز این جبهه را نیز یدک میکشد در توئیتی اعلام میکند که نسبت به بیانیه انتخاباتی این جبهه (بیانیه موسوم به راه گشایان) نقد جدی دارد ولی به خاطر شرایط انتخابات و رقابتهای پیشروی جناح اصلاحطلبان با نیروهای انقلابی، از بیان موارد مورد انتقاد خویش خودداری میکند و مینویسد؛ انتقادات خود را به بعد از انتخابات موکول میکنم!
🔸حالا به آنچه این روزها در میان برخی از جریانات انقلابی میگذرد، نیم نگاهی بیندازید! چه میبینید، تخریب هواداران این کاندیدا علیه نامزد دیگری از همین طیف و تهمت و تخریب متقابل از آن سوی به این سوی! هرطیف نیز نامزد خود را قدیس و برحق و طرف مقابل را بیرون از این دایره معرفی میکند! و در همین حال رسانههای وابسته به دشمنان بیرونی و برخی از دنبالههای داخلی آنها با چه آب و تابی این بده بستانهای ناپسند را پوشش میدهند و با دُمشان گردو میشکنند!
🔸به جرأت و با اطلاع میتوان گفت که این حرکت زشت و پلشت و دشمنپسند فقط از سوی برخی از مدعیان هواداری (تاکید میشود مدعیان هواداری و نه هواداران واقعی) این یا آن کاندیدا در جریان است و بدیهی است که طرفداران واقعی و نامزدها از این جرگه بیرونند بنابراین انتظار آن است و انتظاری خدا پسندانه و قانونمدارانه نیز هست که نامزدها به صراحت از تهمتزنندگان اعلام برائت کنند و آنها را - که عدهای قلیل هم هستند- دعوت به رعایت اخلاق کنند و اگر از این حرکت پلشت دست نکشیدند در ادعای هواداری آنها تردید کرده و آنان را از خود برانند.
🔸شرایط کنونی جهان اسلام و آوردگاه میان اسلام با پرچمداری جمهوری اسلامی ایران و استکبار جهانی با میدانداری آمریکا و صهیونیستها یادآور این حکایت از زبان سعدی است و هشدار به افراد یاد شده که، آب به کدام آسیاب میریزید؟!
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/fa/news/289689
@kayhan_online
۲۰ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
✅ نقشهٔ راه ...
🗳 در بین نامزدهای موجود، نزدیکترین فرد به رئیسجمهور شهید که دارای برنامهای قوی و منسجم برای گذر از مشکلات موجود هم هست، دکتر جلیلی است. بلاشک هرچه منتخب ٨ تیرماه به منش و مرام رئیسی نزدیکتر باشد، سرعت رفع مشکلات بیشتر است (دلائل دیگر ارجح بودن دکتر جلیلی را در فیلم ببینید)
🔹 قلوب مردم در اختیار خدای مقلب القلوب است. به همین دلیل برای هدایت دلها به سمت دکتر جلیلی، ضمن دعا و تضرع به درگاه الهی و پرهیز جدی از بداخلاقی انتخاباتی و تخریب دیگر نامزدها (خصوصا نامزدهای جبههٔ انقلاب)، با تمام توان در معرفی دکتر جلیلی و پاسخگویی به ابهاماتی که در خصوص ایشان مطرح میشود تلاش میکنیم، زیرا تنها راه حل مشکلات کشور را ادامه مسیر شهید رئیسی میدانیم.
🔻 از آنجائیکه بدترین وضعیت، انتخاب نامزد غربگرا و بازگشت به دوران سیاه غربگرایان در دههٔ ٩٠ است، آمادهایم که اگر خدای نکرده پس از مناظرهای انتخاباتی، مطمئن شویم به هر دلیل اقبال عمومی به دکتر جلیلی حاصل نشده است، به فرد دیگری از جبههٔ انقلاب که امتیازات کمتری نسبت به جلیلی دارد، رای بدهیم. (انشاءالله که چنین مباد)
@Aqlaniyyat
۲۱ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرحمن الرحیم
مواظب ترفندهای تکراری باشید
با آغاز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ، خاطرات مناظره ها و تبلیغات نامزدهای انتخابات در ادوار گذشته بویژه انتخاباتی که منجر به استقرار دولتهای یازدهم و دوازدهم گردید، در ذهن متبادر می شود و چه خوب است برای اینکه به فرموده پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله از یک سوراخ دوبار گزیده نشویم ، مروری بر برخی ترفندهای زشت و ضد اخلاقی بویژه در مناظره های سال ۹۲ و ۹۶ بشود.
گرچه امید است نامزدهای انتخاباتی خصوصا کاندیدایی که مورد حمایت اصلاحات است ، به تذکرات واجب الطاعه رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در باره رعایت اخلاق و ادب در مناظره ها و تبلیغات، تمکین کنند اما یادآوری برخی از این ترفندهای تبلیغاتی برای مردم در روزهایی که قرار است مناظره بین نامزدهای انتخابات برگزار شود، ضروری به نظر می رسد:
* یادتونه برای نگران کردن مردم می گفتند اگر آقای رئیسی رئیسی جمهور بشه جنگ خواهد شد اما رئیسی آمد و جنگی هم نشد
* خاطرتون هست می گفتند اگر آقای رئیسی بیاد در پیاده رو ها هم بین زن و مرد دیوار می کشه
* خاطرتون هست که به رقبای انتخاباتی شان می گفتند شما زبان دنیا را بلد نیستید اما در دولتشان ارتباط با اکثر کشورهای دنیا قطع شد و دلخوشی به آمریکا (بخوانید کدخدا) و اروپا هم هیچ مشکلی را برای شان حل نکرد.
* به یاد می آورید که چگونه رئیسی مظلوم را متهم به شش کلاس سواد می کردند در حالی که خودشان با تقلب، پایان نامه تحصیلی خود را تنظیم کرده بودند
* بخاطر می آورید که در تبلیغات انتخابات می گفتند برنامه اقتصادی صد روزه دارند که مشکلات را حل می کنند اما در ۲۹۰۰ روز(۸سال) هم گره ای باز نکردند
* یادتونه می گفتند کاری می کنم که کسی به یارانه نیاز نداشته باشه اما در دولتشان کرامت ملت را در صف یک شانه تخم مرغ و ... زائل کردند
* به یاد می آورید که در تبلیغات انتخاباتی گفت :تنها راه حل نجات اقتصاد کشور توجه به تولید است. اما در دوران ریاست جمهوریش صدها واحد تولیدی تعطیل شدند؟
* یادتان هست که شعار انتخاباتی اش را «نجات اقتصاد، احیای اخلاق و تعامل با جهان» اعلام کرد اما جهان را در کدخدا معنی کرد و اخلاق خود را در عمل با اهانتهای متعدد به مخالفینش نشان داد و آنها را کم سواد. ترسو، بروید به جهنم، هوچی گر، اقلیت ناچیز،هراسان ، ترسو، بزدل، متوهم، عصر حجری، افراطی، کاسبان تحریم، تندرو و ...نامید
* به یاد دارید که گفت:"مردم قول میدهم که در دولت دوازدهم فقر مطلق در ایران برای همیشه رخت بر بکند.» اما تورم در اواخر دولتشان به بیش از ۵۹ درصد رسید
* خاطرتان هست که گفت :فرهنگ اشرافیگری نباید بر کشور حاکم باشد اما برای یک سفر استانی ، برند خاصی از تخت خواب را از تهران تهیه کرده و با پرواز ویژه برایش ارسال کردند و ...
**********
خلاصه کلام اینکه: رفتار نامزدها اینبار توسط مردم زیر ذره بین خواهد بود و در فرهنگ این سرزمین، اخلاق بر هر ویژگی دیگر رجحان دارد. به قول شاعر:
بی ادب را به زر مگو که نکوست
ادب مرد به ز دولت اوست
آدرس عضویت در کانال
https://eitaa.com/kootahgooya
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 مداحی زیبای حسین طاهری با موضوع مشارکت حداکثری در انتخابات
@Aqlaniyyat
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
«عقلانیت»
🔔 اصلاح طلبان منتظر شگفتی اند، یا این اسم رمز فتنهٔ دیگری است؟!
✍ غلامرضا صادقیان
🔻 اصلاحطلبان و افرادی مثل عبدی چرا از همینحالا پیروزی نامزد خود را در مرحله اول قطعی میدانند؟! اگر میدانند که نمیتوانند با پزشکیان ساختارها را زیرورو کنند، همچنانکه با خاتمی و روحانی نتوانستند و فقط انتظار شکست او را میکشند، ولی به دلیل دیگری از همینحالا پیروزی قطعی او را وعده میدهند، این دلیل چیزی نیست جز دعوت به یک فتنه دیگر!
🔻 این رفتارها بیشتر از هرچیز نشان میدهد که اصلاحطلبان به اقلیتبودن خود باور دارند! اگر اکثریت هستید و مردم به شما اعتماد میکنند و اگر قدرت اقناع مردم و کشیدن آنان به عرصه انتخابات را دارید، دو هفته دیگر دندان روی جگر بگذارید و با رئیسجمهوری که منتخب اکثریت است، به کابین جشن و سرور بروید. چرا از همینحالا اسم رمز تقلب و آشوب میدهید؟!
📌 این رسم اکثریتی عاقل، هوشمند و متکی به خود نیست!
@Aqlaniyyat
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
«عقلانیت»
💠 رئیسی، رئیس جمهور "معیار"
💚 دولتِ گره گشا
✔️ قطعی برق در تابستان
🔸 از چالشهای جدی که دولت سیزدهم به هنگام تحویل گرفتن امور از دولت قبل با آن مواجه بود، کمبود برق و خاموشیهای مکرر به علت عدم ساخت نیروگاه در دولت قبل و افزایش ندادن ظرفیت تولید برق در سالهای گذشته بود.
🔸 در همین راستا صنعت برق کشور در مدت ۱۰ ماه حضور دولت سیزدهم، برنامهریزی دقیقی را طراحی و اجرا کرد. بهنحویکه در زمستان ۱۴۰۰ با تأمین و مدیریت سوخت نیروگاهی و در اواخر خردادماه ۱۴۰۱، با مدیریت شبکه توانست بدون قطعی برق کشور را تأمین کند همچنانی که در کنار این موارد ظرفیت تولید برق کشور را نیز افزایش داد.
🔸 دولت سیزدهم توانست ظرفیت تولید برق کشور را بالغ بر چهار هزار و ۵۰۰ مگاوات واحد بخار نیروگاههای سیکل ترکیبی افزایش دهد که با این کار ۹۰ درصد واحدهای صنعتی، دیگر هیچگونه محدودیتی در تأمین برق خود ندارند و الباقی نیز تنها نیم روز در هفته (۱۲ ساعت) با اعلام قبلی، نسبت به مدیریت بار اقدام میشود.
🔘 حجتالاسلام راجی، اندیشکده راهبردی سعداء
🇮🇷 مشارکت حداکثری در انتخابات
🗳 رئیسی دیگری انتخاب کنیم
@Aqlaniyyat
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 مرگ نظریه جدایی دین از سیاست
👈 آقای رئیسی این رو به همه ثابت کرد
#تصویری
@Panahian_ir
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 چرا با مخاطب صادق نیستند؟!
🔹صداقت، اولین شرط تعامل سازنده و سالم با مردم در انتخابات است. رسانه ها و سیاسیون اصلاح طلب، ادعا می کنند که انتخابات پیش رو با انتخابات سال ۱۴۰۰ متفاوت است، چرا که در آن انتخابات نامزد نداشتند و فعال نبودند (!) اما اکنون نامزد دارند.
🔻این در حالی است که ائتلاف جمهور با نقش آفرینی و حمایت کسانی چون خاتمی و کروبی و ظریف و اکثریت احزاب اصلاح طلب، از آقای عبدالناصر همتی حمایت می کرد و نشریات اصلاح طلب، بیش از امروز فعال بودند.
🔹با این همه، آقای همتی فقط ۲/۴ میلیون رای کسب کرد و این در حالی است که اصلاح طلبان با نقش آفرینی بشدت رادیکال همتی ( و مهر علیزاده)، سعی کرده بودند یک دو قطبی تمام عیار، در مقابل آقای رئیسی (ره) بسازند.
🔻تفاوت امروز با سه سال قبل در این است که مردم تفاوت دو رئیس جمهور - تفاوت میان اشرافیت و مردم داری، اعتماد به بیگانگان یا ظرفیت های ملی، ترک فعل و یاس آفرینی یا سختکوشی و امید بخشی- را دیده اند و نمی خواهند عقبگرد را تجربه کنند.
🔹این نکته هم گفتنی است که نامزد فعلی اصلاح طلبان، در انتخابات سه ماه قبل مجلس، از میان یک میلیون و ۳۵۸ هزار نفر واجد شرایط رای در شهر تبریز، نهایتا توانست رای ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای نفر (۸ درصد) را جلب کند و به عنوان نفر دوم، بعد از آقای متفکر آزاد راهی مجلس شود.
محمد ایمانی
@kayhan_online
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🗳 رئیسی دیگری انتخاب کنیم
✅ دکتر جلیلی :
🔹از قبل از دولت رئیسی ادعا میشد که نمیتوان نفت را فروخت؛ راهکارهای فروش نفت را به دولت وقت دادیم.
🔹این راهحلها در دولت رئیسی جدی گرفته شد و فروش نفت ما به بیش از ۱.۵ میلیون بشکه در روز رسید.
🔹با مطالعه شب امتحانی نمیشود در این بزنگاه تاریخی تصمیم درست گرفت. باید برنامه آماده باشد و از قبل تهیه باشد.
🔹عمده وقت من و صدها نفر از همراهان من در گفتمان دولت سایه در شناخت مسائل کشور و راه حل آنها گذشت.
🇮🇷 مشارکت حداکثری در انتخابات
@Aqlaniyyat
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🇮🇷 امام خامنهای(حفظه الله) : «دلم برای رئیسی سوخت»
⭕️ نظر دکتر پزشکیان قبل و بعد از شهادت رئیس جمهور شهید
✅ با مردم صادق باشیم
@Aqlaniyyat
۲۲ خرداد ۱۴۰۳
«عقلانیت»
🔍 سوال کلیدی ...
🌀 بر فرض که همهٔ چهرهها و گرایش های مختلف اصلاح طلب از تنها نامزد خود در انتخابات حمایت کنند که با توجه به برخی اختلافات درون جبههای و حضور ضعیف پزشکیان در اولین برنامه تلویزیونی، این فرض با تردید جدی روبروست، سوال کلیدی اینستکه؛ با توجه به وضعیت این جبهه در انتخابات ١۴٠٠ و همچنین کارنامهٔ موفق رئیس جمهور شهید، آیا پزشکیان و جبههٔ اصلاحات میتوانند بدنهٔ اجتماعی این جریان را با خود همراه کرده و پای صندوق رای بیاورند ؟
✅ پاسخ به این سوال، برخی ابهامات را روشن خواهد کرد، مانند اینکه؛
🔻 پزشکیان تا چه حد میتواند برای جبههٔ انقلاب خطرناک باشد؟
🔻 آیا هراس افکنی از یکدستی جبههٔ اصلاحات که توسط برخی حامیان جبههٔ انقلاب مطرح میشود، واقعی است، یا طرحی برای بیرون کردن رقیب از میدان رقابت است ؟
🔹 تامل روی این موضوع تا مراحل پایانی تبلیغات و مناظرهها میتواند تکلیف جبههٔ انقلاب را برای لزوم ائتلاف، یا ادامه حضور نامزدهای این جبهه تا روز انتخابات روشن کند.
🔹 بدیهی است تخریب نامزدها، خصوصا نامزدهای درون جبههٔ انقلاب خطایی بزرگ و راهبردی است و همه باید نامزد مورد حمایت خود را تبلیغ نمایند
👈 تذکر:
١ - معرفی چهرهٔ واقعی نامزدها و عملکرد آنها بصورت مستند و بدون بداخلاقیها رایج، تخریب نیست.
٢- اکثر نظرسنجیهایی که در کانالهای تلگرامی یا دیگر شبکههای اجتماعی و رسانهای منتشر میشود، غیرواقعی و نظرسازی است که جدا از انتشار آن باید خودداری کرد.
@Aqlaniyyat
۲۳ خرداد ۱۴۰۳
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت»
🗳 رئیسی دیگری انتخاب کنیم
💚 دکتر جلیلی؛ نقطه زن در میدان عمل و اقدام، در کنار مردم، با برنامهای قوی و تیمی منسجم
🇮🇷 مشارکت حداکثری در انتخابات
@Aqlaniyyat
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
«عقلانیت»
🔻 تعامل با کارشناسان، یا تعامل با لابی گران سیاسی ؟!
✍ محمدمهدی مبارز:
🔹️بعضی دروغها آنقدر بزرگن و تکرار میشن که گاهی خود گوینده هم باورش میشه، دروغی مثل سعید جلیلی اهل تعامل نیست و حلقه اطرافش بسته است!
🔹️ سال نود و شش پس از رایآوری مجدد حسن روحانی در زمانی که خلاقانهترین گفتمان اصولگرایی خط تخریب دولت بود، سعید جلیلی با گفتمان دولت سایه از لزوم تعامل با حسن روحانی سخن گفت، دقت کنید حسن روحانیای که هیچ نسبتی باهاش نداشت! این ادعا در حد حرف باقی نموند، سعید جلیلی برای حل مشکل فروش نفت با حسن روحانی تعامل کرد و بزرگوارانه چشمش رو روی شیطنتهای بیژن زنگنه بست، حالا سعید جلیلی که حتی با حسن روحانی تعامل میکنه اهل تعامل نیست؟!!!! دروغ از این شاخدارتر؟!
🔹️ اگر نگاهی به آمار بندازیم میبینیم موفقترین رییس بانک مرکزی در تثبیت نرخ ارز و کنترل تورم کسی نبوده جز ابراهیم شیبانی رییس بانکمرکزی دولت خاتمی! حالا چنین فرد متخصصی که لابیهای سیاست او را کنار زده در سالهای اخیر با چه کسی در تعامل بوده؟! درسته، سعید جلیلی!
🔹️ خانم دکتر خوشخلق که از نوابق عرصه بیوتکنولوژی است در دولت حسن روحانی مسئولیت داشت و وقتی پیشنهادهای کارشناسی سعید جلیلی را شنید از همکاری با او استقبال کرد، جالب اینکه این اتفاق با پیشنهاد و حمایت حجتی وزیر وقت کشاورزی و محمدرضا عارف انجام شد و به دکتر خوشخلق گفتند جلیلی اهل تعامل کارشناسی است! اون وقت سعید جلیلی اهل تعامل نیست؟!
🔹️ از علی مطهری تا علی باقری سعید جلیلی را مدح میکنند آن وقت عدهای پمپاژ میکنند سعید جلیلی اهل تعامل نیست و حلقهاش بسته است! ریشهی این حرفها میدانید از کجا نشات گرفته؟!
✅ به حرفای دیروز سعید جلیلی توجه کنید: تلاش کردم ذهنم را به روی حاشیه ها و لابیها و جلسات کم مایۀ سیاسی ببندم و در عوض، درهای دفترم را به روی صدها کارشناس و متخصص و مدیر و دانشمند و فعال اجتماعی و دانشگاهی باز کنم!
🔹️ بله، سعید جلیلی در دفترش به روی هزاران کارشناس متخصص باز بوده اما برای برگزاری جلسات کممایه سیاسی اهل تعامل نبوده و نیست! جالب اینکه در ادامه میگه این رفتارم باعث ناراحتی برخی دوستان شده!
📌 در این انتخابات باید مشخص کنیم فردی را میخواهیم که اهل تعامل با متخصصین است یا اهل تعامل با لابیمنهای سیاستباز؟!
@Aqlaniyyat
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
«عقلانیت»
⚫️ عوامفریبی، سواستفاده از زنان و دوگانهٔ سازیهای جعلی
✔️ روش کهنه شدهٔ غربگرایان برای مخفی کردن ناکارآمدی و نداشتن برنامه در انتخابات!
@Aqlaniyyat
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🗳 رئیسی دیگری انتخاب کنیم
💚 کارگر هپکو خطاب به دکتر جلیلی : شما و شهید رئیسی بودید که کارخانه را نجات دادید ...
🔔 خادمِ صادق، اهل هیاهو نیست، وظیفهٔ ماست که او را بشناسیم و به دیگران معرفی کنیم
🇮🇷 مشارکت حداکثری در انتخابات
@Aqlaniyyat
۲۵ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرحمن الرحیم
اصلح در بیان اصلح
این روزها همه جا سخن از کاندیدای اصلح در بین نامزدهای ریاست جمهوری است و هرکس از زاویه نگاه خود ، تعریفی از اصلح دارد. اما سزاوارترین کس برای معرفی اصلح کیست؟
در علم منطق قاعده ای هست که می گوید: "معرِّف باید اجلی از معرَّف باشد" یعنی کسی می تواند اصلح را تعریف کند که خود اصلحترین باسد و بر اساس این اصل ، شایسته ترین فرد برای تعریف و تبیین اصلح ، رهبر حکیم و فرزانه انقلاب است. حضرت ایشان به مناسبتهای مختلف ویژگی های اصلح را برشمرده اند و در یکی از موارد شرایط را اینگونه بر می شمرند:
۱_ بهتر و جلوتر بودن در تقید دینی
۲_ عقیده جدی به مبارزه با فساد
۳_جدیتر بودن برای منافع ملی
۴_ اصرار بیشتر به استقلال کشور
۵_ نداشتن تعصبات جناحی
۶_ قربانیکننده منافع خود برای منافع ملی
آدرس عضویت در کانال
https://eitaa.com/kootahgooya
۲۵ خرداد ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عقلانیت»
🗳 رئیسی دیگری انتخاب کنیم.
📌 میگن : کاملا روشن است که دکتر جلیلی فردی با برنامه و تیمی قوی، دارای سلامت نفس، پاکدست، مردمی و در یک کلام، بین نامزدهای موجود، نزدیکترین فرد به رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی است؛ اما سابقه و کارنامهٔ اجرایی ندارد و معلوم نیست بتواند در اجرا هم موفق باشد.
✅ پاسخ اینستکه :
🔹 بله ایشان مانند رقیب محترم و هم جبههای خود، دکتر قالیباف، سابقهٔ اجرایی ندارد، اما نزدیک به دو دهه در شورای عالی امنیت ملی که فراتر از قوای سهگانه، هماهنگی سطوح مختلف نهادهای حاکمیتی را در موضوعات مهم و زیربنایی بعهده دارد، بعنوان نمایندهٔ رهبری و در مقاطعی، دبیر این شورا، مدیریت کلان و اجرایی داشته است.
🔹 ضمن اینکه در موضوعات مهمی مانند مسئولیت تیم مذاکره کننده هستهای، مقابله با مفاسد کلان اقتصادی، یا باز کردن گره کارهای بین بخشی، کاملا موفق عمل کرده و این سابقه و تجربه طولانی، موفقیت ایشان را در جایگاه ریاست جمهوری که نیازمند مدیریتی راهبردی و نه صرفا اجرایی است تضمین میکند.
👆 بعنوان نمونه این فیلم را ببینید
🇮🇷 مشارکت حداکثری در انتخابات
@Aqlaniyyat
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
«عقلانیت»
✔️ غربگرایان و اصلاح طلبانی که از پزشکیان حمایت میکنند درحالی از "تخصص سالاری" سخن میگویند که خود وی صریحا میگوید؛ من برنامه و تخصص ندارم. اگر اقتصاد را به من بدهند کار را خراب میکنم، تابع کارشناسان هستم.
✅ این در حالیستکه:
🔻 کارشناسان اقتصادی براساس مکتب اقتصادی که به آن معتقدند، نظریهپردازی کرده و برای برون رفت از مشکلات موجود، راهکار ارائه میدهند. این رئیس جمهور است که باید اهل تشخیص باشد و بتواند از میان راهکارهای مختلف، سیاست درست را انتخاب کند.
🔻 مشاوران اقتصادی و حامیان سیاسی که اکنون در کنار پزشکیان حضور دارند، صاحبان مکتب فکری شکست خوردهٔ لیبرالی و بانیان وضع موجود در دههٔ ٩٠ هستند که سیاهترین دوران اقتصادی کشور پس از انقلاب بود و ناکارآمدی سیاستها و برنامه آنها به اثبات رسید!
🔔 به مدد الهی، حاکمیت غربگرایان و دوران رکود اقتصادی و قفل شدن همهٔ امور کشور، تکرار نخواهد شد.
@Aqlaniyyat
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
با حضور آخوندی و عبده تبریزی در ستاد انتخاباتی پزشکیان
🔰مردم باید قید خانهدارشدن در دولت اصلاحطلبان را بزنند!
🔸مسعود پزشکیان؛ کاندیدای اصلاح طلبان، از جریانی به صحنه انتخابات ریاست جمهوری آمده که گزینه اولشان عباس آخوندی؛ عامل دو جهش قیمت مسکن در طول 30 سال گذشته بوده است.
🔸 آخوندی عامل هشت برابر شدن قیمت مسکن در دولت روحانی و مفتخر به نساختن مسکن مهر است. بررسی متوسط قیمت مسکن از سال ۱۳۶۸ تا سال ۱۴۰۳ نشان میدهد، بیشترین افزایش قیمت مربوط به دولتهای هاشمی و روحانی و با یک وزیر مشترک (آخوندی) بوده است.
🔸با توجه به حضور این فرد و همراه همیشگی او، حسین عبده تبریزی، در ستاد انتخاباتی نامزد اصلاح طلب، در صورت رای آوری این جریان، مردم باید قید خانه دار شدن در دولت اصلاحطلبان را بزنند.
🔸ادامه طرح ساخت مسکن دولت شهید رئیسی مورد تاکید کاندیداهای جبهه انقلاب قرار گرفته است. این موضوع امیدهای زیادی در دل مردم بویژه مستأجران زنده کرده است که روزی صاحب خانه شوند.
🔸اما به نظر میرسد در صورت پیروزی کاندیدای اصلاحطلبان و به تعبیری، تشکیل دولت سوم حسن روحانی با حضور افرادی مثل عباس آخوندی، دوباره به دوره نساختن و جهشهای قیمتی مسکن بازمیگردیم و امید مردم برای خانهدار شدن ناامید خواهد شد.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/fa/news/290063
@Kayhan_online
۲۶ خرداد ۱۴۰۳
13.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 ناگفتههایی از مذاکرات برجام
🟢 دکتر زاکانی :
🔻 برجام در حلقه سه نفره آقایان روحانی، لاریجانی و ظریف تصمیم گیری شد و انقدر این حلقه تنگ بود که آقای ولایتی هم اعتراض کرد که حتی سند را به من هم ندادند و کار در نهایت محرمانگی دنبال شد.
🔻 سند برجام سند معیوب و ناقصی است. برخی تکرار می کردند برجام اراده نظام است در صورتی که اینطور نبود.
🔻 شخصا از رهبر معظم انقلاب پرسیدم این سند اراده نظام است ، ایشان فرموند این به اراده من نیست شما به وظیفه ات عمل کن.
🔻 من با شمخانی صحبت کردم و ایشان گفت ما از محتوا خبر نداریم. ما خیلی حرفها را نزدیم تا متهم به بی انصافی نشویم.
🌀 امروز بانیان خسارت محض برجام و رکود سنگین اقتصادی در دههٔ ٩٠ ، در کنار کدام نامزد ایستادهاند ؟
@Aqlaniyyat
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از علی بهادری جهرمی
🔻دو روز پیش عملیات فرانسه علیه گروهک تروریستی منافقین، از ایران رصد شد؛ امروز #حمید_نوری پساز ۱۶۸۰ روز از سوئد آزاد شد.
🔹ثمرات دیپلماسی عزت #رئیسجمهور_شهید ماندگار است ...
🔸صفحه توییتر دکتر علی بهادری جهرمی
@alibahadorijahromi
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 پاسخ یک پرسش پُر شمار!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸۱- این روزها بسیاری از نیروهای انقلابی و متعهد، پرسش مشترکی بر زبان دارند که دهان به دهان میچرخد و پاسخ میطلبد. پرسش این است که «به کدامیک از نامزدهای جبهه انقلاب رای بدهیم»؟ پاسخ نگارنده این است: «به نامزدی که بعد از ائتلاف آنها مشخص میشود» میپرسند: «اگر با یکدیگر ائتلاف نکردند چی»؟ پاسخ آن است که «در آن صورت فرق چندانی ندارد که به کدامشان رای بدهید»!... چرا که اگر ائتلاف نکنند، هریک از آنها بخشی از رای مردم را جذب میکنند و بدیهی است که در این صورت مجموعه آراء چند نفر به آسانی نمیتواند با مجموع آرائی که متفقاً به یک سبد ریخته میشود رقابت کند!
🔸۲- ممکن است بر این نظر باشند که با حضور چندگانه خود از یکسو در عرصه انتخابات شور و هیجان میآفرینند که افزایش مشارکت را به دنبال دارد و از سوی دیگر میتینگهای تبلیغاتی و مناظرههای تلویزیونی، فرصتی برای جهاد تبیین و روشنگری و آگاهیبخشی به مخاطبان است. این دیدگاه را میتوان منطقی و هوشمندانه دانست ولی مخاطبان باید بدانند که در نهایت با یک گزینه روبهرو خواهند بود. به بیان دیگر، نامزدها باید پیشاپیش اعلام کنند که بعد از بررسیهای ضروری فقط یکی از آنها در صحنه باقی خواهد ماند. این اقدام از تفرقه احتمالی در میان هواداران جلوگیری میکند و میتواند زمینه وفاق و همدلی بیشتر نیز باشد.
🔸۳- و بالاخره، با حفظ احترام همه نامزدها، باید گفت؛ اگر حضور و ادامه گفتمان شهید رئیسی عزیز را که ترجمان دیگری از گفتمان امام و انقلاب و رهبری است، به حضور خود بر کرسی ریاست جمهوری ترجیح میدهید -که باید چنین باشد و به یقین اینگونه است-
پس صورت مسئله را از حالت «چندکاندیدایی» به
تک کاندیدا تغییر دهید.
@Kayhan_online
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«عقلانیت»
✔️ اصلاحات نیوز، وابسته به جریان اصلاحات سخنان صریح و دقیق دکتر جلیلی را در بحث حجاب تقطیع کرده و با تمسخر، آنرا فرار دکتر از پاسخگویی دانسته!
✅ متن کامل سخنان دکتر جلیلی را ببینید
@Aqlaniyyat
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌«الآن» طرفدار کی هستی؟
❗️چطور بعضیا میگن ما همیشه طرفدار فلانی هستیم؟!
⚠️ پس زمانشناسی چی میشه؟
تلگرام | بله | سروش | روبیکا | اینستاگرام | آپارات | سایت
#تصویری
@Panahian_ir
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
🔻 ماموریت جدید منافقین
⭕️ اختلاف افکنی با پوشش انقلابی
🔹 این گروهک باتوجه به خط ابلاغی از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا ذیل کیس «دولت ضعیف» تمام ظرفیت خود را برای اختلاف افکنی و ایجاد دو قطبی کاذب و نفرت پراکنی بکار گرفتهاند.
🔹این گروهک با ایجاد حدود ۸۰۰ اکانت در پوشش نیروهای وفادار به انقلاب، در صفوف نامزدهای مختلف نفوذ و از زبان آنها به تخریب گسترده کاندیداها میپردازند.
🔹از سوی دیگر با ادبیات هتاکانه و توهینآمیز خطاب به نامزدهای طیف سیاسی دیگر، سعی در نفرت پراکنی و مستندسازی علیه جریان انقلابی میکنند تا به این ترتیب فضای بیاخلاقی و دوقطبیسازی کاذب را گسترش میدهند.
🔹این اکانتهای بدون هویت اینستاگرامی و توییتری که سابقه ایجاد آن به ماه می میلادی ختم میشود، ویژگیهای بارزی دارند از جمله اینکه، تعداد دنبالکنندههای آنها محدود بوده، آیدی و بیو غیرطبیعی دارند، از تصاویر پروفایل مذهبی و شخصیتهای انقلابی استفاده میکنند، رویکرد کامنتنویسی آنها مشخص و تمرکزشان بر تخریب و حمله و تهمت علیه نامزدهای طیفهای مختلف سیاسی است.
🔘 تسنیم
@Aqlaniyyat
۲۷ خرداد ۱۴۰۳
«عقلانیت»
🔔 با شأن دانشگاه بازی نکنید !
✅ مراکز علمی و دانشگاهی به طور طبیعی باید در حمایت از سخن عالمانه و کار کارشناسی و برنامهریزی شده و بالطبع مخالفت با رفتارهای عوامانه و غیرعلمی پیشتاز باشند.
🔻 با این حال، آیا عجیب نیست که تعدادی (هر چند اندک) از اساتید دانشگاه و دانشجویان از نامزدی حمایت کنند که صریحا و مکرراً اعلام کرده که غیر از حوزه پزشکی و بیان بدیهیات کلی، هیچ تخصص و برنامهای برای ادارهٔ کشور، یا راهکاری برای اجرای برنامهٔ هفتم ندارد و اگر اقتصاد کشور را به او بدهند خراب میکند ؟
🌀 آیا این سیاسی کاری با شٱن جامعهٔ علمی کشور مغایرت ندارد ؟!!
🌀 آیا چنین جمعی میتواند مرجع و راهنمای درستی برای مردم در انتخابی مهم و سرنوشتساز باشد ؟!!
@Aqlaniyyat
۲۸ خرداد ۱۴۰۳
هدایت شده از کوتاه و گویا
بسم الله الرّحمن الرّحیم
بهترین قربانی در عید قربان ۱۴۰۳
امروز روز عید قربان است . روزی که حضرت ابراهیم علیه السلام فرزندش را برای انجام تکلیف الهی به قربانگاه برد تا نمادی شود برای عصرها و نسلهای آینده که گاهی برای تحقق امر الهی باید از بهترین و محبوبترین ها گذشت .
و در این روزها نیز نشستن بر کرسی ریاست جمهوری در پاستور (حتی به قصد قربت و انجام تکلیف) بهترین و محبوبترین هدف کاندیداهای جبهه انقلاب است اما باید این بهترین و محبوبترین را در قربانگاه وحدت و برای تحقق حاکمیت صالحان بعد از رئیس جمهور شهید، به مسلخ ببرند و الّا گُرگان روزگار آرمانها و اهداف والای امام و شهیدان را خواهند درید.
آدرس عضویت در کانال
https://eitaa.com/kootahgooya
۲۸ خرداد ۱۴۰۳