مرجان اسکولیمیا (مینی)
Scolymia Coral Mini
سختی نگهداری: آسان
نور پردازی: متوسط
جریان آب: متوسط
این مرجان از دسته مرجان های سخت با پلیپ بزرگ است که در رنگ های مختلفی مثل سبز، قرمز، قهوه ای و چند رنگ یا استریپ یافت می شود. این مرجان مهاجم نیست اما لازم است فاصله بین آن با مرجان های مجاور حفظ شود زیرا در روز پلیپ آن تا دو برابر اندازه اسکلت آن باز می شود. نگهداری از این مرجان در آکواریوم های تپه مرجانی نسبتا ساده است و انتخاب خوبی هم برای آکواریوم داران تازه کار و هم حرفه ای هاست. برای نگهداری از این مرجان به نور متوسط و جریان آب متوسط نیاز است. لازم است میزان کلسیم، استرانسیوم و عناصر نادر در حد مطلوب نگه داشته شود. لازم است بعدازظهرها زمانی که بازوهای آن نمایان می شود آن را با میکروپلانکتون ها و انواع میگوهای کوچک خوراکی تغذیه کرد.
#مرجان_دریایی
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روس دریایی مانه شیر بزرگترین گونه شناخته شده از عروس دریایی روی زمین است.
#عروس_دریایی
🐬@Aquatics
ماهی مرکب
نام علمی : اسپیداج
این ماهی موقع دفاع از خود،جوهری پخش میکند که شکارچی آن را گم کند. این سپیداج از دسته بی مهرگان و کاملا شب رو هست و شب ها به شکار خرچنگ ها و میگوها میرود. باهوش ترین نرم تن هست و 8پا دارد و 2شاخک که فقط موقع شکار آنها رو دراز میکند و دیده میشود. پاها و شاخک هایش کاملا چسبنده هست و شکار را نگه میدارد. جالب این است که بدانید رنگ دانه هایی در بدنشان دارند که میتوان خودشان را به رنگ محیط در بیاورند و استتار کند. موقع جفت گیری 3تا 4 رنگ عوض میکند و موقعی که عصبی میشود به رنگ سفید در میاد. این سپیداج تخم گذاره.
#ماهی_مرکب
🐬@Aquatics
چرا ستاره ی دریایی اگه عضوی از بدنش قطع بشه دوباره رشد میکنه؟
ستاره دریایی مغز نداره و دهنش مرکز بدنشه
و اگه ی عضو ازش قطع بشه باز رشد میکنه
حتی احتمال داره اون عضو قطع شده هم رشد کنه و ی ستاره دریایی جدید شه !!
#ستاره_دریایی
🐬@Aquatics
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهاسازی یک عدد مرغ ماهی خوار که چافیها هم بهش میگن
#مرغ_ماهی_خوار
🐬@Aquatics
✨مرجان همر لنگری
Hammer Coral
سختی نگهداری: متوسط
نور پردازی: متوسط
جریان آب: متوسط
مکان قرار گیری: پایین
پلیپ های این مرجان اصولا در طول شب و روز قابل رویت است ولی بعضی از مواقع در پایه اسکلتی خود فرو می رود. این مرجان در رنگ های سبز، قهوه ای مایل به زرد، قهوه ای و یا حتی بنفش دیده می شود و میزان رنگ و درخشندگی بازو های آن بستگی به نوع و میزان نور آکواریوم شما دارد. این مرجان شرایط سختی برای نگهداری لازم دارد مثل وضعیت آب که باید در بهترین شرایط نگه داشته شود و به نور و شدت جریان آب متوسط نیاز دارد. بازوهای شکارچی آن ممکن است تا ۱۵ سانتی متر کشیده شده و باعث گزش گونه های دیگر موجود در آکواریوم شود پس بهتر است در آکواریوم فاصله آن را تا گونه های دیگر به درستی مشخص کنید. برای سلامت کامل لازم است میزان کلسیم، استرانتیوم و عناصر نادر در حد ایدآل حفظ شود. توصیه شده است هفته ای یک بار برای تغذیه آن از انواع میکرو پلانکتون های غنی شده استفاده شود.
#مرجان_دریایی
🐬@Aquatics