💐پرسش و پاسخ
در جواب یکی از همراهان عزیزمون که این عکس رو برامون فرستادند👆🏻 و از ما راهنمایی خواستند
💧یکی از دلایل میتونه آبیاری زیاد و غرقاب شدن خاک باشه. زمانی که آبیاری بیشتر از نیاز گیاه باشه، ریشه ها در آب غرق شده و تنفس خود را از دست میدهند و برگ ها به دلیل نرسیدن اکسیژن، مانند عکس میشوند.
البته در این مورد افراط نکنید چون اگر گیاهتون کم آب بشه بازهم مشکلات دیگری پیدامیکند.
برای حل شدن این مشکل باید در ابتدا زهکش گلدان را بررسی کرده و از باز بودن آن مطمئن شوید. صبر کنید تا خاک گلدان به اندازه 2 الی 3 سانتی متر خشک شود.
🪴در صورت اطمینان از زمان و مقدار آبیاری، ممکن است این مشکل از کمبود مواد مغذی گیاه در خاک نیز باشد. به منظور تقویت گیاه، هر 2 هفته یکبار آن را با کود مناسب برگ انجیری تغذیه کنید.
💦غبار پاشی در آفتاب سبب بروز این مشکل میشود. بهتر است برای افزایش رطوبت گیاه از جزیره استفاده کنید و در صورت انجام عمل غبار پاشی، آن را در سایه انجام دهید تا نور خورشید برگهای مرطوب و خیس را نسوزاند.
#آبیاری
#کود
#آموزشی
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
🌳#نیاز_سرمایی_درختان_ #میوه
درختان میوه مناطق سردسیر ومعتدل درچرخه رشد سالیانه خود در #پاییز و #زمستان نیاز به دریافت میزان معینی دما (بین 0 تا 7 درجه سانتی گراد) دارند که رشد سالیانه خود را دربهار از سربگیرند باین زمان درسال نیازسرمایی درختان گفته می شود. اثرات عدم تامین نیازسرمایی در درختان میوه کاهش تولید گرده، کاهش رشد میانگره، بوجودآمدن برگهای غیرطبیعی، ریزش جوانه ها، تاخیر و بی نظمی درگلدهی و برگدهی، تشکیل میوه کم درسال پرمحصول، حساس شدن درخت به بیماری ها وتنش های محیطی و...
دریافت معین دمای حدود 1/6 تا 12/7 در طول فصل پاییز و زمستان، مناسبترین دما برای برطرف کردن نیازسرمایی درختان می باشد، دماهای 0 درجه و پایین تر یا تاثیرکمی بر روی بطرف کردن نیازسرمایی دارند و یا کلا بی تاثیر هستند. در#کاشت درختان میوه بایستی به نیازسرمایی آن توجه شود.
روش های غیرشیمیایی جهت تامین نیاز سرمایی درختان:
عدم استفاده ازکودهای ازته درآخرتابستان، #هرس و سرزنی جهت غلبه برچیرگی انتهایی. استفاده از سیستم آبیاری بارانی (میست بروی شاخه ها ) در زمان خواب درختان، همچنین استفاده از ارقامی که نیازسرمایی کمتری دارند
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
🔹
✍خواص درمانی فوقالعاده انار معجزه فصل
💠بهبود کمخونی
💠 درمان افسردگی
💠 تسکین درد معده
💠 کاهش پلاک دندان
💠 جوان سازی پوست
💠 کاهش ابتلا به سرطان
💠 جلوگیری از بیماری قلبی
ما را در پیام رسان ایتا دنبال کنید👇
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این اگه دانشمند میشد الان مشکل رفتن به کرات دیگه حل شده بود 😂
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 نگهداری انار یا دیگر میوهها به مدت طولانی.
#ایده
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 نگهداری انگور و انار یا سایر میوهها به مدت طولانی.
👈 روش کنگینه در افغانستان.
#ایده
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
✅ یخ آب زمستانه و مزایا:
یکی از مواردی که در مدیریت باغات در زمستان می توان به آن اشاره کرد، اجراى يخ آب زمستانه جهت ایجاد پوكى و افزايش خلل فرج خاك و مبارزه با جوندگان و آفات خاكزى (موش و ...) است.
🔘 محاسن یخ آب:
آبیاری زمستانه در قدیم الایام مرسوم بوده و ایرانیان قدیم از علم بالایی برخوردار بوده اند.
❄️ آبیاری زمستانه در سالهایی که بارندگی کافی نیست و کم است برای حفظ گیاه و هم چنین حفظ جوانه از مرگ در سال هایی با زمستان های نسبتا گرمتر و کم بارش تر الزامی است.
❄️ آبیاری زمستانه باعث از بین رفتن لارو و تخم آفاتی است که در سطح کم عمقی از خاک زمستان گذارنی می کنند.
❄️ با آبیاری خاک در زمستان و یخ زدن آب بالطبع حجم خاک افزایش می یابد و با آب شدن در اواخر زمستان ایجاد یک لایه اسفنجی در سطح خاک شده و مانع از دست رفتن رطوبت قسمت های عمقی خاک می شود.
❄️با یخ آب و گرمای حاصل از گرمای نهان یخ لایه های زیرین سطح یخی محافظت می گردند.
✨نکته بسیار مهم:
لازم به ذکر است آبیاری بی رویه در زمستان نیز که در برخی شهرستان ها شایع است، نه تنها مفید نیست، بلکه ضرر هم دارد.
❄️ یخ آب یا آبیاری غرقابی یک روز قبل از اینکه دمای هوا به سرمای قابل توجهی (کمتر از صفر درجه سانتیگراد) برسد، در از بین بردن بسیاری از تخم ها، لاروها و حشرات کامل تاثیر بسیار زیادی دارد، ضمن اینکه بسیاری از بیماری های قارچی و باکتری ها، هم کنترل نسبی می شود.
❄️ تعداد زیادی از این آفات، آفات خاکزی هستند که خسارت خود را به ریشه و طوقه گیاهان می زنند. تعدادی از این حشرات، حشراتی هستند که تنها زمستان را در زیر خاک و کاه و کلش روی زمین می گذرانند و خسارات آنها در بخش های هوایی گیاه و با شروع فصل بهار ایجاد می شود.
✨ لذا یخ آب زمستانه می تواند بخش زیادی از آفات را از بین ببرد.
❄️ در سال های اخیر آفت کرم سفید ریشه و آبدزدک ها، خسارت جدی را در باغات میوه و مزارع ایجاد کرده اند و کشاورزان با استفاده از سموم مختلف به مبارزه با آنها می پردازند، اما استفاده سموم در خاک خسارات جبران ناپذیری را در کیفیت خاک ایجاد می کند و اینجا است که لزوم استفاده از روش آبیاری غرقابی زمستانه را پررنگ تر می کند.
❄️ بهترین دمای هوا برای انجام این عملیات دمای ۷- است، باید توجه داشت که دماهای بسیار پایین می تواند به طوقه و ریشه درختان خسارت بزند و لذا در چنین دماهایی این روش توصیه نمی گردد.
#آبیاری
#داشت
#آموزشی
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat
ب) اقداماتی که در شب های یخبندان انجام می شود.
8- استفاده از وسایل گرمایشی: استفاده از وسایلی مانند بخاری جهت گرم کردن موقت محیط سودمند می باشد. در مکان های پست و بلند بخاری هایی در پستی ها می گذارند تا حرارت به سمت بالا حرکت کند و محیط را گرم نماید.
9- آبیاری بارانی: #آبیاری_بارانی گیاهان از روش های حفاظت گیاهان از سرما و یخبندان است. این روش در مورد گیاهان یکساله و گیاهان دائم مانند درختان مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش آب بر روی شاخه و برگ نباتات یخ می زند. هر گرم آب در حال یخ زدن حدود 80 کالری گرما آزاد می کند که باعث حفاظت گیاه از سرما می گردد. تا زمانی که مخلوط آب و یخ روی شاخ و برگ گیاه باشد درجه حرارت مساوی صفر است و در نتیجه دماهای زیر صفر به گیاهان آسیب نمی رساند.
10- آبیاری سطحی: غرقاب نمودن از روش های قدیمی مقابل با سرمازدگی باغات می باشد. آب آبیاری درجه حرارت بالاتری از باغ دارد وبدینصورت از کاهش درجه حرارت سطح زمین جلوگیری می کند.
11- پوشش درختان: در این روش درختچه ها و نهال های جوان را توسط شاخ و برگ درختان پوشش می دهند. همچنین می توان درختان را به وسیله پلاستیک پوشش داد.
12- استفاده از مه پاش: با استفاده از #مه_پاش و ایجاد مه در محیط، می توان از کاهش دمای محیط جلوگیری کرد.
#داشت
🍃https://eitaa.com/ArayeshgahTabiat