14.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ الهی، از کودکان چیزها آموختم، لاجَرَم کودکی پیش گرفتم...
• به مناسبت سالروز رحلت| بازنشر کلیپی زیبا از علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه، در حال عکاسی از نوهشان و بغل کردن او
• به همراه زیرنویس جملات ایشان و تزئینِ کلیپ با جمله ای از الهی نامهی ایشان توسط کانال عارفانه
@Arefane
❖ سعی کنید در حرم امام رضا(ع) ولو دو دقیقه، ولو پنج دقیقه، دل را فارغ کنید از بقیّهی شاغلها و متّصل کنید به معنویّتی که در آنجا حضور دارد و حرفتان را بزنید. به زبان خودتان هم با امام رضا(ع) حرف بزنید؛ اشکال ندارد. گفت:
گوش کن با لبِ خاموش سخن میگویم
پاسخم گو به نگاهی که زبان من و توست*
• آیتالله خامنه ای، ۱۳۸۲/۱/۶
* شعر از هوشنگ ابتهاج
@Arefane
❖ افرادی که یکطرفه اخبار اعتراضات را از رسانههای مخالف نظام دنبال میکنند، جهت اعتدال فکری و قضاوت منصفانه، کانالهای زیر را هم دنبال کنند:
@farsna
@rajanews
@bisimchimedia
19.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ در این فیلم، از صفر تا صد، از زمان شروع تجمعات تا لحظه شروع اغتشاش و خرابکاری و لیدری برخی افراد، تا رسیدن به مرحله آخر که متفرق شدن توسط پلیس است را مشاهده میکنید. به نظر شما اگر در این تجمع از دو طرف کسی زخمی شود، مقصر کسانی هستند که این اغتشاش و خرابکاری را شروع کرده و لیدری میکنند یا پلیسی که جهت امنیت و مقابله با خرابکاریها با سردسته ها برخورد میکند؟ بر فرض موارد کمی از برخورد نامناسب پلیس با افراد عادی هم اتفاق افتاده (که باید اصلاح شود)، اما آیا پلیس میتواند این افراد را در خرابکاریها رها کند و امنیت را نادیده بگیرد؟ تعداد زیادی از اعضای گروهکهای تروریستی که تابحال دستگیر شدند، بین این تجمعات چقدر میتوانند خرابکاری و کشته سازی انجام دهند؟ در کشورهای دیگر، پلیس تا چه مرحله ای برای برخورد با اغتشاشگران صبر میکند؟ به راستی پلیس با این افراد اغتشاشگر که با ادعای عدالت و آزادی، اموال و افراد مخالف خود را تخریب و سرکوب میکنند، چگونه باید برخورد کند؟
@Arefane | عارفانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ امام رضا(ع) مظهر «هو الرّاضی» است؛ یعنی هیچ خشنودی در عالَم پیدا نمیشود مگر به وساطت امام رضا صلوات الله و سلامه علیه
• بخشی از پیام آیت الله جوادی آملی به اولین اجلاس مدیران مجمع عالی حکمت اسلامی:
«اینجا که الآن شما حضور دارید؛ یعنی بارگاه رضوی، امام رضا(صلوات الله و سلامه علیه) هیچ کسی در عالم کسی را راضی نمیکند و کسی از چیزی راضی نمیشود و نعمتی به هیچ کس نمیرسد که او خوشحال بشود مگر به وساطت رضا، رضا یعنی همین! مظهر راضی بودن، مظهر «هو الرّاضی» بودن، مظهر رضوان، این است! اگر کسی توفیقی پیدا کرد که مشکل دیگری را حلّ کرد، دیگری را راضی کرد، به وساطت رضاست و اگر بیماری درمان شد و خوشحال شد، به وساطت رضاست و اگر جاهلی عالِم شد، به وساطت رضاست و اگر گرفتاری آزاد شد، به وساطت رضاست، اصلاً رضا معنایش همین است. آنکه راضی است مظهر رضای الهی است؛ یعنی هیچ خوشنودی در عالم پیدا نمیشود الا به وساطت امام رضا صلوات الله و سلامه علیه...»
@Arefane | عارفانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ نماهنگ | علامهی ذوفنون
• رسانه khamenei.ir به مناسبت سالگرد رحلت علامه حسن زاده آملی رحمة الله علیه، بخشهایی از دیدار حضرت آیتالله خامنهای و این سالک توحیدی را در نماهنگ "علامه ذوفنون" مرور میکند.
@Arefane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ بیانات اشکبار استاد سید حسن عاملی در پی هتاکی به رهبر انقلاب و نقل قولی از استاد سلوکیشان آیت الله پهلوانی (سعادت پرور):
«من به محضر رهبر انقلاب که دو نفری در سالن امام رضا تنها بودیم، یک جمله عرض کردم؛ گفتم: آقا! من به استاد خودم آقای پهلوانی مدام میگفتم "جان و عمر من فدای شما" و ایشان مرا نهی میکرد و میگفت این دعا را نکن، چون یکی از شاگردان من این دعا را کرد و جان خود را از دست داد. سپس اضافه کردم: آقاجان! با علم به این حقیقتی که آقای پهلوانی گفته، میگویم: عمر و جان من فدای جان و عمر شما باد...»
@Arefane | عارفانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ دختری غرق در جلال و جمال خداوند
• برادر زادهی امام حسین(ع) به حضرت گفت که من میخواهم با یکی از دخترانِ شما ازدواج کنم. فرمود: با سکینه نمیتوانی ازدواج بکنی؛ کان الغالب علیها الاستغراق فی الله، او همیشه غرق در جمال و جلال الهی است؛ او خانه دار نخواهد بود! تو با او نمیتوانی زندگی کنی؛ اما با دختران دیگر من میتوانی.
• چرا این حرف را زد؟ برای اینکه در کنار قتلگاه این حرف را فقط سکینه شنید که (شیعتی مهما شربتم ماء عذب فاذکرونی) به شیعیان من بگو هر وقت آب گوارایی نوشیدند، مرا یاد کنند. چرا دیگران نشنیدند؟ فقط سکینه؛ این روایت به حضرت سکینه منسوب است، او این حرف را گفته است.
👤 آیت الله جوادی آملی
@Arefane | عارفانه
• تا انسان با اهلبیت هموطن نشود، بیوطن است؛ خیلیها بیوطناند.
• طبق روایتی، در آیه "وَ يُنَزِّلُ عَلَيْكُمْ مِنَ السَّماءِ ماءً لِيُطَهِّرَكُمْ بِهِ"، مراد از سماء، پیامبر اکرم (ص) است و مراد از آب، ولایت و محبت است که بر دل هرکس نازل شود، او را تطهیر میکند.
👤 استاد فروغی، ۱۴۰۱/۷/۱۲
• فیلم کامل سخنرانی استاد فروغی در شب شهادت امام حسن عسکری علیه السلام: مشاهده (کلیک کنید)
@Arefane | عارفانه
❖ دو دستنوشته از دو عارف ربانی، آیت الله سعادت پرور و آیت الله سید عبدالله جعفری (از شاگردان سلوکی علامه طباطبایی)، در تایید معنویِ رهبر معظم انقلاب آیت الله خامنه ای (منبع)
@Arefane | عارفانه
❖ اگر کسی چندمدّت اخبار بیبیسی و اینترنشنال و تابعینش را دنبال کند، رسما اختلال توهمی و روانی میگیرد. سرتاپای وجودش را ناامیدی و سیاهبینی میگیرد. هیچ نقطه مثبتی در این نظام نمیتواند ببیند. آرامش و حال خوب از او گرفته میشود. و زبان حالش این میشود که: ما رایتُ الا سَوادا ؛
آنها هم دقیقا همین را میخواهند!
@Arefane | عارفانه
16.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ انتشار نخستین بار
📹 نماهنگ دیدنی| برای امنیت مردم
کاری از khamenei.ir
@Arefane
❖ مراسم نکوداشت سالک توحیدی علامه ذوالفنون آیتالله حسن زاده آملی
در این مراسم که با پیام صوتی تصویری و کتبی آیتالله جوادی آملی حفظهالله آغاز میشود، جمعی از شاگردان و شخصیتهای حوزوی و دانشگاهی سخنرانی خواهند کرد.
بیست مرکز از جمله دفتر مقام معظم رهبری در این همایش مشارکت می کنند و نهادهای حوزوی و علمی در این نکوداشت امدادرسان خواهند بود.
در این همایش از چند اثر علمی و فرهنگی مربوط به علامه ذوالفنون رونمایی میگردد. کتاب مروری بر آثار آیت الله حسن زاده آملی (ویرایش جدید)، ویژه نامه تخصصی آیت الله حسن زاده آملی، یادنامه علامه از موسسه نفحات، کتاب تازه ها در اندیشه آیت الله حسن زاده آملی از جمله آثاری است که در این مراسم رونمایی می شود.
در این آیین نکوداشت یک برنامه گفتگو محور با حضور چهارتن از شاگردان علامه حسن زاده آملی (اساتید معظم رمضانی، یزدانپناه، نائیجی، ضیایی) برگزار می شود. سخنرانی دکتر محمد جواد لاریجانی از دیگر بخشهای این برنامه است.
• زمان: پنجشنبه، ۲۱ مهرماه ۱۴۰۱، ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰
• مکان: قم، مرکز همایشهای مدرسه دارالشفاء
@Arefane | عارفانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ پنج دقیقهی دیدنی| احسان کرمی (که به تازگی به شبکه بهایی و معاند منوتو پیوسته) در گفتگو با جناب دکتر دینانی، از فایده علم فلسفه سوال میکند و استاد دینانی پس از چند سوال و جواب، زندگی حیوانی را به او گوشزد میکند!
@Arefane | عارفانه
شعر-علامه.mp3
1.72M
❖ قرائت و شرح غزل «طفل ناخوانده الفبا» در مدح حضرت محمد(ص) توسط علامه حسن زاده آملی(ره)
دهن آنست تو دارى که چه شیرین سخن است
منبع آب حیاتست و به نام دهن است
نرگس دیده روح القدس از شش جهتش
مات آن طرّه مشکینِ شکن در شکن است
چهره گل چه حکایت ز تو بنمود که دوش
سوسن و یاسمنش گفت عروس چمن است
ماشاءالله قلم حسن ازل با رخ لوح
نقش تصویر تو را گفت بهین صنع من است
از ثرى تا به ثریا به درود و به نوید
همه جا یاد تو در انجمن مرد و زن است
آنچه دوش از لب نوشین تو من نوشیدم
به خداوند نه چون قصه طفل و لبن است
چینه طایر طوبى سزد آن شاخ نبات
که چنو مائده نى در خور زاغ و زغن است
َ
شرف از ذکر تو داراست نماز شب و روز
صلوات تو چو روحست و صلاتش بدن است
طفل ناخوانده الفباست که ختم رسل است
عامىِ امّى او نابغه هر زمن است
از صباح ازل آن نور و ضیاى ابدیست
که سراج همه در عالم سرّ و علن است
دانش ار حافظ ناموس خداوند شده است
ورنه شمشیر برهنه به کف اهرمن است
صله خواهد غزل و حوصله باید که بسى
صله ام داد که پیرایه درّ عدن است
چنگ زن زهره شد از کف زدنِ کف خضیب
کز دبیر فلک آوازه شعر حَسَن است
@Arefane | عارفانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❖ گزارش ویدئویی از مراسم نکوداشت سالک توحیدی مرحوم علامه حسن زاده آملی در سالن همایشهای مدرسه دارالشفای قم
@Arefane | عارفانه
❖ پیام کتبی حضرت آیتالله جوادی آملی حفظه الله به همایش نکوداشت سالک توحیدی علامه حسن زاده آملی
• متن کامل این پیام که در اختیار کانال عارفانه قرار گرفته، بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم و ایّاه نستعین
حیات طیّبه حکیم متألّه حضرت آیت الله حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه،
سیره علمی و عملی آن روحانی رحیل در چند سطر:
یکم. جامع معقول و منقول و مشهود بود، در تمام این علوم سالیان متمادی به فراگیری و تبادل نظر و سپس به تحقیق و پژوهش اشتغال داشت و آنگاه به تدریس، تالیف، تعلیق متون اصیل و تصحیح اصیل از دخیل. آنگاه به پرورش شاگردان در سطوح مختلف و سرآمد شدن مستعدّان از آنها و حافظ تراث گشتن عدهای از آنان پرداخت، به طوری که هم اکنون حوزه علمیه در کنار مائده عقلی و مأدبه نقلی و ضیافت شهودی آن انسان جامع راحل (رضوان الله تعالی علیه) تغذیه کرده و نمو یافته و بالنده می شود. بلند اختری که در صدد «به زیر آوردن چرخ نیلوفری» بود، ریاضیات عمیق، نجوم و اخترشناسی، معرفت وقت و قبله را در کارنامه تحقیقی خود داشت.
دوم. جمع بین معارف یاد شده گاهی جمع سالم است و زمانی جمع مکسّر. آنچه کمتر یافت می شود جمع سالم است و آنچه بیشتر به چشم می خورد و به زبان و قلم میآید جمع مکسّر است. سهم خواص از صحابه انسانهای متعالی هر عصر و تحفه هر دوران، همانا دستیابی به سلامت چنان جمع بی کسر و چنین جامعیت بی نقص است.
سوم. جمع سالم بین عقل نظری و عقل عملی و برقراری اتحاد تام بین علم صائب و عمل صالح در صحابت اربعین های مناسب و جمع بین احیای لیل و نهار و تألیف بین صیام رجب و شعبان با ماه مبارک رمضان در برنامه های تزکیه وی بود.
رحمت الله علیه یوم وُلِدَ و یوم مات و یوم یُبعَثُ حیّا
۲۱ مهرماه ۱۴۰۱
جوادی آملی
@Arefane | عارفانه
❖ معمولا وقتی سلوک و توجه معنوی در شخص اوج میگیرد، دچار مشکلاتی از درون (مانند شک و شبهات) یا بیرون (مشکلات خانوادگی یا اجتماعی) میشود تا او را از آن حال توجه بازدارد، و شخص سالک باید بتواند همزمان با سلوک، از عهده این مشکلات برآید.
• برداشت از بیانات جناب استاد یزدان پناه
@Arefane | عارفانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا