عطار نیشابوری کتاب تذکرة الاولیاء را در ذکر صوفیان و عارفان نگاشته است. او گفته اگر قرار باشد از اهل بیت مصطفی(ص) بنویسم، باید کتابی جداگانه تالیف کنم چون این کتاب در شأن و رتبه اهل بیت نیست. اما از باب تیمن و تبرک کتاب را با ذکر حضرت امام صادق علیهالسلام شروع کرده و با ذکر حضرت امام باقر علیهالسلام به پایان رسانده است.
او در ذکر امام صادق علیه السلام اینچنین زیبا قلم زده است: «آن سلطان ملّت مصطفوی، آن برهان حجّت نبوی، آن عامل صدّیق، آن عالم تحقیق، آن میوۀ دل اولیاء، آن جگرگوشۀ انبیاء، آن ناقد علی، آن وارث نبی، آن عارف عاشق: جعفر الصادق رضی الله عنه.»
@Arefane | عارفانه
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
❖ تصویر بازدید رهبری از غرفۀ دختری کمحجاب در نمایشگاه کتاب امسال| «او یک نقصی دارد. مگر من نقص ندارم؟ نقص او ظاهر است، نقصهای این حقیر، باطن است؛ نمیبینند. «گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم / آیا تو چنان که مینمایی هستی؟». ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. [ولی] دل، متعلق به این جبهه است؛ جان، دلباخته به این اهداف و آرمانهاست. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهی از منکر هم میکند؛ نهی از منکر با زبان خوش، نه با ایجاد نفرت». (رهبر معظم انقلاب، ۱۳۹۱/۰۷/۱۹)
@Arefane | عارفانه
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❖ کلیپ بسیار زیبا| از وجود مبارک امام صادق سلام الله علیه سؤال کردند امام بعد از شما کیست؟ آن روز خیلی تصریح به اسم شریف (امام بعدی)، آسان نبود. حضرت فرمود: «مَن لَا یلْهُو وَ لَا یلْعَب»؛ امام بعد از من، کسی است که اهل بازیچه نیست، همین! همزمان وجود مبارک امام کاظم که کودکی بود و برّه ای برای بازی به او داده بودند، وارد شد... (آیتالله جوادی آملی، ۱۳۹۸/۸/۴)
@Arefane | عارفانه
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
عارفانه
❖ کلیپ بسیار زیبا| از وجود مبارک امام صادق سلام الله علیه سؤال کردند امام بعد از شما کیست؟ آن روز خی
✍ بر اساس این روایت شریف، هر شخصی -عامی یا عارف- غیر از مقام ولایت و عصمت، تا اندازهای -کم یا زیاد- اهل بازی و بازیگری (لهو و لعب) میباشد...
@Arefane
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
عارفانه
باشد که عنایت برسد، ورنه مپندار؛ با این عمل دوزخیان، اهل بهشتیم...
خرما نتوان خورد از این خار که کِشتیم؛
دیبا نتوان بافت از این پشم که رِشتیم...
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲
عارفانه
✍ بر اساس این روایت شریف، هر شخصی -عامی یا عارف- غیر از مقام ولایت و عصمت، تا اندازهای -کم یا زیاد-
✍ امثال حضرت سلمان و...، فانی در مقام ولایت و عصمت هستند و حکمشان همان حکم (لا یَلهو و لا یَلعَب) است و لذا اهلبیت فرمودند: «سلمانُ مِنّا اهل البیت»؛ سلمان از ما اهل بیت است. البته قبل از رسیدن به مقامِ «منّا اهل البیت»، ممکن است این مساله محلّ تأمّل باشد، والله العالم.
@Arefane
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
عارفانه
خرما نتوان خورد از این خار که کِشتیم؛ دیبا نتوان بافت از این پشم که رِشتیم...
بر لوح معاصی، خطِ عذری نکشیدیم
پهلُوی کبائر، حسناتی ننوشتیم
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲