eitaa logo
"کانال اَصحابُ الصّاحِب "
1.7هزار دنبال‌کننده
7.3هزار عکس
3.8هزار ویدیو
22 فایل
✍️هدف از تشکیل کانال اَصحابُ الصّاحِب (به معنای یاران امام زمان ارواحنافداه) : 📚خودسازی، تزکیه ی نفس و نشر مطالب معنوی جهت رشد روحی و یاری رَساندن در امر فرج ظهور حضرت ولی عصرارواحنافداه می باشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم تلاوت امروز: سوره‌ ی مبارکه ی قصص صفحه ی ۳۹۰(همراه با قرائت آیات و ترجمه‌ی صوتی) پیامبر اکرم صلّی‌اللّه‌علیه‌وآله‌وسلم میفرماید: اِنَّ البَيتَ اِذا كَثُرَ فيهِ تِلاوَةُ القُرآنِ كَثُرَ خَيرُهُ وَ اتَّسَعَ اَهلُهُ وَ اَضاءَ لاَهلِ السَّماءِ كَما تُضى ءُ نُجومُ السَّماءِ لاَهلِ الدُّنيا؛ خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده شود و براى آسمانيان بدرخشد چنان كه ستارگان آسمان براى زمينيان مى درخشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برنامه عبادی روز شنبه ✍هر کسی به حَسَبَ وقت و فرصتی که دارد،این اعمال و یا بخشی از آن را انجام دهد که آثار و برکات فراوانی دارد، همراه با صوت و متن دعا، جهت دسترَسی به ادعیه ها بر روی لینک های زیر کلیک بفرمائید ✅دعای عهد همراه با متن و فایل صوتی https://eitaa.com/madaranefatemii/10286 ✅زیارت امام زمان ارواحنافداه همراه با متن و فایل صوتی https://eitaa.com/madaranefatemii/10290 ✅دعای روز شنبه https://eitaa.com/madaranefatemii/10293 ✅زیارت حضرت رسول اکرم صلّی‌اللّه‌علیه‌وآله‌وسلم در روز شنبه https://eitaa.com/madaranefatemii/10295 ✅اذکار روح بخش https://eitaa.com/madaranefatemii/10298 ✅نماز ایام هفته_روز شنبه https://eitaa.com/madaranefatemii/10300 ✅ زیارت خانوم حضرت زهرا سلام الله علیها در روز شنبه https://eitaa.com/madaranefatemii/12018 ✅ از گناه فاصله بگیریم، گناه قلب انسان را سیاه و تاریک می کند و توفیقات را از انسان سلب میکند،هیچ کسی از راه گناه به مقصد نرَسید و نخواهد رَسید(عالم محضر خداوند است بیایید در محضر خدا گناه نکنیم..! ) التماس دعا
02.Baqara.077.mp3
1.72M
فایل صوتی تفسیر آیه به آیه از ابتدای قرآن کریم توسط استاد قرائتی تفسیر امروز: سوره ی مبارکه ی بقره آیه ی۷۷ أَوَلَا يَعْلَمُونَ أَنَّ اللَّهَ يَعْلَمُ مَا يُسِرُّونَ وَمَا يُعْلِنُونَ آيا نمى‌دانند كه خداوند آنچه را پنهان و آنچه را آشكار مى‌كنند، مى‌داند. ❇️ لینک کانال https://eitaa.com/madaranefatemii
معبودم ! میدانم ، آنچه امروز بر من میگذرد محصول آن چیزیست که در خودم میگذرد. پروردگارم! پس یاری ام کن ، تا امروز را با نام‌ و یاد تو‌ و با بهترین افکار با بهترین ارتعاشات شروع کنم... محبوبم! یاریم ده تا نشدن ها را کنار بگذارم ، نمی توانم ها را از درونم پاک کنم ...سمومِ نا امیدی ها را برای همیشه از بین ببرم .... مهربانا ! من با امید و توکل بر تو در مسیر پالایش روح و ویرایش ذهنم هستم .... من تلاش میکنم ، تو هم یاری ام کن در این مسیر تخلیه روح و روانم از داده های بی ارزش ...‌ https://eitaa.com/madaranefatemii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"کانال اَصحابُ الصّاحِب "
بسمی تعالی ➖لزوم تزکیه ی نفس قسمت صدُ سیُ نهم ✍مشخصات استاد؛ اگر آن استاد روحی و آن ولیّ خدا
بسمی تعالی ➖لزوم تزکیه ی نفس قسمت صدُ چهلم«وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ»(بقره/٢١۶) ببینید! گاهی اوقات شما چیزی را دوست دارید و می‌پسندید، معیارها و خواسته‌های قلبی شما می‌گوید این چیز خوب است اما خداوند می‌فرماید: نه، این برای شما ضرر دارد. خیلی از ما آرزویمان این است که ثروتمند شویم، می‌گوییم: ثروت، خیلی چیز خوبی است، بعد هم می‌خواهیم توجیه کنیم می‌گوییم: اگر ثروت داشتم مسجد می‌ساختم، صدقه می‌دادم، به هیئت کمک می‌کردم..... اینها را می‌گوییم و در کنار آن هم می‌گوییم یک خانه هم برای خودمان می‌خریم. اما همین را خدای‌ تعالی می‌فرماید: نه، برای تو خوب نیست، من نمی‌خواهم که تو این کارها را انجام بدهی، ثروت هم به تو نمی‌دهم، تو فقیر باشی به من نزدیکتر هستی. اگر انتخاب را به عهده ما بگذارند که مثلاً به ما بگویند اگر می‌خواهی ثروتمند شوی این کلید را بزن و اگر می‌خواهی فقیر باشی آن کلید را بزن، همه‌ی ما کلید ثروتمندی را می‌زنیم! اما کسی اینجا فکر نمی‌کند که خواست خداوند چیست، بنده‌ی خدا، خداوند که برايش فقر را منظور کرده چون رشد او در فقر است کلید فقر را می‌زند، امام باقر علیه‌الصلاةوالسلام به جابربن‌عبدلله انصاری می‌فرمایند: ما اهل بیت اینطور هستیم، از فقر و ثروت، آن چیزی را دوست داریم که خدا دوست دارد، از مرگ و حیات آن چیزی را می‌پسندیم که خدا می‌پسندد، چون انسان که بنده‌ی خدا شود، بندگی یعنی این، اگر تمام ثروت دنیا را هم به دست انسان بدهند خدای‌ تعالی می‌فرماید که من دوست ندارم اینجا خرج کنید، شما هم باید بگویید چشم، چندین میلیارد پول هم در بانک دارید، پس دیگر فرقی نمی‌کند که چند میلیارد در حسابت باشد و یا اینکه حسابت صفر باشد چون تو اجازه‌‌ی استفاده‌اش را نداری. بندگان خدا اینطور هستند، برای آنها فرقی نمی‌کند، آنها چیزی را می‌پسندند که خدا می‌پسندد، هر وقت انسان به این رشد و بینش رسید آنوقت است که خدای‌ تعالی کلید گنجینه‌هایش را در اختیار شما قرار می‌دهد، آنوقت می‌بینید که مثل جناب سلمان فارسی، ولایت تکوینی پیدا می‌کنید، می‌توانید زمین و آسمان را به هم بدوزید. او به سنگ و به حیوان امر میکند اطاعت می‌کنند، همه چیز تحت ولایت او است، امام صادق علیه‌الصلاةوالسلام می‌فرماید : به سلمان، علم اولین و آخرین را دادند، خیلی جالب و خیلی عجیب است، آن چیزی که در دعای ندبه می‌خوانیم خداوند به پیغمبر داد «وَاَوْدَعْتَهُ عِلْمَ ما كانَ وَما يَكُونُ اِلَي انْقِضآءِ خَلْقِكَ» ایشان می‌فرمایند: خداوند همین علم را به سلمان داد، در جای دیگر می‌فرمایند: سلمان بحر عظیمی است که قعر آن پیدا نیست. چرا این علم را در این قلب ریختند؟ چون در برابر امامش مطیع و فرمانبردار بود، و بنده بود. سلمان از جایی عبور می‌کرد، یک عده آنجا نشسته بودند، می‌خندیدند و مسخره می‌کردند، به سلمان گفتند: ریش تو بهتر است یا دم سگ؟ اگر ما باشیم و اسم اعظم و آن علم را هم داشته باشیم آن شخص را تبدیل به سگ می‌کنیم... اما سلمان فارسی صبر می‌کند می‌گوید: اگر بنده‌ی خوبی باشم و از پل صراط عبور کنم که ریش من بهتر است و اگر نتوانم از صراط عبور کنم که دم سگ بهتر است، همان بهتر که انسان سگ باشد (جواب حکیمانه‌ای است). بله، این است که این علم را در قلب او می‌ریزند، از کجا؟ از اطاعت، او در برابر ولیّ زمانش و در برابر امام زمانش صبر بر طاعت داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا