۱ بهمن ۱۴۰۲
۱ بهمن ۱۴۰۲
✍ ایام رجب را قدر بدانید. این ایام دست از حواس پرتی بردارید. بیشتر به مسائل معنوی و روحی بپردازید. بیشتر یاد خدا را در قلب و در ذهن داشته باشید و اعمالتان را بیشتر خدایی بکنید تا انشاءالله از رحمت، برکات و تفضلات الهی در این ماه بهرهمند شوید.
🔹استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
۱ بهمن ۱۴۰۲
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 حکم ضِمان
🔸 ضِمان استفاده ی ناشیانه از دفترچه بیمه ی دیگران
🔸 نکاتی بسیار مهم در بحث ضِمان
🔸 آیا استفاده از دفترچۀ بیمه دیگران برای درمان جایز است و آیا ضِمان دارد یا خیر؟
🔸 آیا در این اتفاق، پزشک و یا داروخانه هم ضامن هستند؟
استاد ابراهیمی
۱ بهمن ۱۴۰۲
۱ بهمن ۱۴۰۲
"کانال اَصحابُ الصّاحِب "
ادامه ی مطالب برای شما شاهراه باز کردند، میگویند: «شما نیازی به سؤال و جواب، و حساب و کتاب ندارید
✍ ادامه ی مطالب
همه جمع میشوند تا امام زمان ارواحنافداه را ببینند. اصلا یک ولولهای در قیامت میافتد. صحرای محشر را میشکافند. حجت بن الحسن ارواحنافداه دارد میآید. بد است شما پشت سر این آقا دارید میروید بعد به بهشت بروید؟! این ایمان به حجت بن الحسن ارواحنافداه بد است؟! چرا دیدتان را باز نمیکنید؟! چرا وقتتان را در این دنیا مفت از دست میدهید؟ بنشينيد فکر کنید خدای تعالی چه نعمت عظیمی به شما داده است. این را در دنیا مثل گوهر ارزشمندی بگیرید. شیطان از شما نزند، از کَف شما درنیاورد.
خب مقام محمود چیست؟
میگویند در این روز قیامت برگرد و هر کس را که میخواهی، با خودت به بهشت ببر.
این شخص برمیگردد. میگوید: «فلانی، فلانی، پدرم، مادرم، همان برادر و عمویی که مرا مسخره میکردند. بیاورید، اشکال ندارد من میشناسم.»
بعضیها میآیند میگویند: «ما همسایه این بودیم»، روایت میفرماید که تا چهل کوچه آنطرفتر میگویند: «این در محلی که بود ما چهل کوچه آنطرفتر بودیم.» میگویند: «بهواسطه آبروی این، او را ببخشید ببرید.»
خدای تعالی این عظمت را به منتظران امام زمان ارواحنافداه و به محبان حجت بن الحسن ارواحنافداه میدهد. این خمیه امن است.
محبت امام زمان ارواحنافداه، پایگاه و پناهگاه دوستان امام زمان ارواحنافداه است. در این دنیای وانفسا به این خيمه و پناهگاه پناه ببرید؛ شما را حفظ میکند. این، شما را در قیامت هم از آن مهالک حفظ میکند. یعنی ایمان، آنجا به کار شما میآید. معنای ایمان یعنی این.
بخش پایانی
اللّهمَّ صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
۱ بهمن ۱۴۰۲
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
نماز امشب-شب دهم ماه رجب-نمازی با فضیلت و ثواب زیاد
✍ در کتاب شریف و ارزشمند اقبال الاعمال مرحوم سید ابن طاوس به نقل از پیامبر اکرم صلی الله علیه واله وسلّم آمده است
مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ الْعَاشِرَةِ مِنْ رَجَبٍ بَعْدَ الْمَغْرِبِ اثْنَتَيْ عَشْرَةَ رَكْعَةً بِالْحَمْدِ مَرَّةً وَ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ يَرْفَعُ اللَّهُ لَهُ قَصْراً عَلَى عَمُودٍ مِنْ يَاقُوتَةٍ حَمْرَاءَ قَالُوا يَا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا ذَلِكَ الْعَمُودُ قَالَ مِثْلَ مَا بَيْنَ الْمَغْرِبِ وَ الْمَشْرِقِ وَ فِي ذَلِكَ الْعَمُودِ سَبْعُ مِائَةِ غُرْفَةٍ أَوْسَعُ مِنَ الدُّنْيَا وَ الْغُرَفُ كُلُّهَا مِنْ ذَهَبٍ وَ فِضَّةٍ وَ يَاقُوتٍ وَ زَبَرْجَدٍ وَ فِي ذَلِكَ الْقَصْرِ بُيُوتٌ بِعَدَدِ نُجُومِ السَّمَاءِ وَ فِيهِ مَا لَا يَقْدِرُ بَشَرٌ أَنْ يَصِفَه
هركس در شب دهم ماه رجب بعد از خواندن نماز مغرب، دوازده ركعت نماز بخواند {شش تا دو رکعتی}در هر رکعت بعد از حمد سه بار سورهى توحید بخواند، خداوند كاخى بر بالای«عامودى»(ستونى) از ياقوت سرخ بر مىافرازد.عرض شد: اى رسول خدا، مقصود از «عامود» چيست؟ فرمود: ستونى به اندازهى فاصلهى مشرق و مغرب كه هفتصد هزار طبقهى بزرگتر از دنيا در آن وجود دارد و همهى آن خانهها از جنس طلا، نقره، ياقوت و زبرجد هستند و نيز در آن كاخ به شمارهى ستارگان آسمان خيمه وجود دارد و نعمتهايى در آن نهفته است كه هيچيك از افراد بشر توان توصيف آنها را ندارند
🔸وقت خواندن این نماز بعد از خواندن نماز مغرب است منتهی کسانی که در نماز جماعت شرکت می کنند یا به هر دلیل دیگر نمی توانند بعد از نماز مغرب این نماز را بخوانند می توانند بعد از نماز عشاء یا در طول شب تا قبل از اذان صبح به قصد رجاء(به امید رسیدن به ثواب) بخوانند
🔸از خداوند متعال می خواهیم توفیق خواندن این نماز را به همه ما عنایت فرماید ان شاء الله
🔸تذکرات مربوط به نمازهای مستحبی
۱-در تمام نمازها(چه واجب چه مستحب) لازم نيست نيت را به زبان آوریم همين اندازه كه در ذهن خود بنا داریم فلان نماز مستحبی را بخوانیم کافیست البته اگر نیت را به زبان هم بیاوریم اشکالی ندارد(مثلا بگوید دو رکعت نماز شب دهم ماه رجب می خوانم قربه الی الله)
۲-تمام نمازهای مستحبی اذان و اقامه ندارند و اصولا نباید برای هیچ کدام از نماز های مستحبی اذان و اقامه گفت❌
۳-تمام نمازهای مستحبی را می توان به صورت نشسته هم بخوانیم،حتی می توان یک رکعت را ایستاده و رکعت دیگر را نشسته خواند ولی کسی که بتواند ایستاده بخواند ثوابش بیشتر است
۴-در بلند یا آهسته خواندن حمد و سوره و سایر اذکار نمازهای مستحبی مخیر هستیم یعنی هم میتوانیم بلند بخوانیم هم آهسته، ولی خانم ها اگر صدایشان را نامحرم میشنود آهسته بخوانند
❇️ نشر این پیام صدقه ی جاریه است
❇️ لینک کانال اخلاقی و معرفتی اَصحابُ الصّاحِب
https://eitaa.com/joinchat/4009492706Cfeeca3f8de
۱ بهمن ۱۴۰۲
۱ بهمن ۱۴۰۲
۱ بهمن ۱۴۰۲
✍امام زمان ارواحنافداه، این خورشید عالمتاب، وجودش به همه جا روشنایی بخشیده است. همهی موجودات و همهی عوالمِ وجود، دارند از وجود مقدس و مبارک ایشان منتفع میشوند.
فقط ما خودمان را یک گوشهی کوچک از این عالم در یک کرهی عقب مانده محروم کردهایم، آن هم به خاطر اینکه جهالت را حاکم قرار دادیم.
اهل پیروی از جهلمان بودیم، جهلی که آمد روی قلب و قلوب بشریت پرده کشید، دیدهی ما را بست و این کرهی خاکی ما را در ظلمت و تاریکی قرار داد. حاکمیت را از حق و عدالت و نور گرفتیم و در اختیار ظلمت و جهل و ناپاکی قرار داديم.
🔸استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
https://eitaa.com/joinchat/4009492706Cfeeca3f8de
۱ بهمن ۱۴۰۲
✍ جهت انجام برنامه ی عبادی روی خطوط آبی رنگ کلیک کنید.
▫️قرائت روزانه ی زیارت آل یاسین همراه با متن و فایل صوتی رأس ساعت 17:25
▫️ختم شبانه ی زیارت عاشورا رأس ساعت 20:00
۱ بهمن ۱۴۰۲
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيم
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ مُوسَى عَلَمِ التُّقَى وَ نُورِ الْهُدَى وَ مَعْدِنِ الْوَفَا وَ فَرْعِ الْأَزْكِيَاءِ وَ خَلِيفَةِ الْأَوْصِيَاءِ وَ أَمِينِكَ عَلَى وَحْيِكَ اللَّهُمَّ فَكَمَا هَدَيْتَ بِهِ مِنَ الضَّلاَلَةِ وَ اسْتَنْقَذْتَ بِهِ مِنَ الْحَيْرَةِ وَ أَرْشَدْتَ بِهِ مَنِ اهْتَدَى وَ زَكَّيْتَ بِهِ مَنْ تَزَكَّى فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ بَقِيَّةِ أَوْصِيَائِكَ إِنَّكَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ
میلاد با سعادت جواد الائمه علیه السلام را بر وجود مقدس ولی نعمتمان حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام و ساحت مقدس امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و همچنین بر محبین اهل بیت تبریک و تهنیت عرض می نُماییم .
۱ بهمن ۱۴۰۲